یخورده بروز شو، آخرین نسخه اصلیش mgs phantom pain هست نه 4احتمالا تو اصلا بازی نکردی! MGS4 7 ساعت داشت که با گیمپلی 15 ساعت میشد.
اندازه موهای سرت من MGS ها رو بازی کردم.
مسلما هیچی نمیدونید! داستان سری رو MGS4 تمام کرده. نسخه پنجم تمرکزش روی گیمپلی بود نه داستان.یخورده بروز شو، آخرین نسخه mgs phantom pain هست نه 4
ماد بریز صفا کن , عالی میشه.من فکر نمیکنم هیچ کس به اندازه اون زر بزنه . من فقط برای تست هورایزن رو ریختم و توی 20 دقیقه اول انقدر حرف زد که فعلن پاکش کردم تا بعدن
هورایزن ۲ شاهکاره و بسته الحاقیش فرا شاهکاره . درک نمی کنم شماها چرا گارد دارید با صحبتهای حکیمانه بانو ایلویمن فکر نمیکنم هیچ کس به اندازه اون زر بزنه . من فقط برای تست هورایزن رو ریختم و توی 20 دقیقه اول انقدر حرف زد که فعلن پاکش کردم تا بعدن
tale of iki دی ال سی هستشاین بازی شاهکاره هیچوقت با یه بازی اینقدر سرگرم نشده بودم
_
دوستان دی ال سی تو مپ بازی یجا هست که میگه دشمنان سخت تر میشین اونه ؟؟. فکر کنم tale of iki نگه داشتم خط اصلی داستانی رو تموم کنم بعد برم
__
اون legend story teller ها که تو کل نقشه هستن چین ؟؟ تو منو هم هست یه گزینه به این نام
بازیش شاهکارهاین بازی شاهکاره هیچوقت با یه بازی اینقدر سرگرم نشده بودم
_
دوستان دی ال سی تو مپ بازی یجا هست که میگه دشمنان سخت تر میشین اونه ؟؟. فکر کنم tale of iki نگه داشتم خط اصلی داستانی رو تموم کنم بعد برم
__
اون legend story teller ها که تو کل نقشه هستن چین ؟؟ تو منو هم هست یه گزینه به این نام
بازی دقیقا انگار یه نسخه از اساسینزکریده من هم تا اکت ۲ رفتم دیگه ادامه ندادمدوستان یه سوال بازی چه قدر به بازی های یوبیسافت شباهت داره؟ از لحاظ ساختار مپ، ساید کوئستها و زمان بر بودنش؟ من اینقدر الان بی حوصله ام نسبت به این ساب ژانر اپن ورد که حتی حوصلهی Horizon 2 رو هم ندارم! می خوام ببینم پیسینگ بازی، ست پیسهاش و کیفیت روایتش ببشتر شبیه بازیهای یوبی سافته یا مثلا ناتی داگ.
داستانش یه جاهایی به اندازه ای احمقانه میشه که خندت میگیره. در مورد روایتش EDGE حق مطلب رو ادا کردهدوستان یه سوال بازی چه قدر به بازی های یوبیسافت شباهت داره؟ از لحاظ ساختار مپ، ساید کوئستها و زمان بر بودنش؟ من اینقدر الان بی حوصله ام نسبت به این ساب ژانر اپن ورد که حتی حوصلهی Horizon 2 رو هم ندارم! می خوام ببینم پیسینگ بازی، ست پیسهاش و کیفیت روایتش ببشتر شبیه بازیهای یوبی سافته یا مثلا ناتی داگ.
Its story is excessively maudlin and self-serious to the point of pomposity - it's no exaggeration to say Naughty Dog gave us more laughs.