PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
من فکر نمیکنم هیچ کس به اندازه اون زر بزنه . من فقط برای تست هورایزن رو ریختم و توی 20 دقیقه اول انقدر حرف زد که فعلن پاکش کردم تا بعدن :D
ماد بریز صفا کن , عالی میشه.
@m.d.makan
درکی دیگر توسط بنده
Shut Up Aloy
ماد خفه شو الوی
با حذف 900 خط از کمکها و دیالوگهای الوی

من فکر نمیکنم هیچ کس به اندازه اون زر بزنه . من فقط برای تست هورایزن رو ریختم و توی 20 دقیقه اول انقدر حرف زد که فعلن پاکش کردم تا بعدن :D
هورایزن ۲ شاهکاره و بسته الحاقیش فرا شاهکاره . درک نمی کنم شماها چرا گارد دارید با صحبت‌های حکیمانه بانو ایلوی

حرف زدن ایلوی دوست داشتم و روش حتی کراش زده ام . دوست داشتم اونجا بودم هی همو از دست ربات ها نجات می دادیم

با یه تاخیر 4 ساله این بازی رو روی PC تجربه کردم! پشیمونم چرا همون موقع که ریلیز شد نرفتم سمتش! (یه مثل قدیمی هست که میگه بازی های سونی رو روز عرضه داغ داغ باید بازی کرد! هرچند که هیچوقت هم بیات نمیشن! :D )

بازی خیلی تجربه لذت بخشیه، فقط یه سری ایرادات جزئی داره. مثلا درجه سختی رو من با easy شروع کردم، اواخر بازی با خودم گفتم کاش نرمال میزاشتم. بعد برای بار دوم نرمال گذاشتم بعد سه ساعت خواستم برگردم بزارم رو hard که باز پشیمون شدم و فعلا بیخیالش شدم! کلا سیستم مبارزات خیلی ساده طراحی شده و بعد ده دقیقه راحت میدونی باید چیکار کنی و اصن دمیج نخوری!
از اون طرف فقر باس هم داشت. انتظار داشتم بازی چنتا باس دیگه هم داشت. یا مثلا بعد دیدن ابهت کوتون و صحنه های حماسی که تو جریان‌ بازی بود با خودم گفتم حتما یه چیزی مثه باس های سری گاد ازش در آوردن، ولی خیلی پفکی بود! (هر چند تو فینال بتل خیلی قشنگ و خلاقانه fade out شد.)

درکل بازی به نظر من بیشتر رو داستان تمرکز داشت تا گیم پلی و پرداخت به اون و اگه بخوان نسخه بعدیش رو بسازن حتما باید یه تعادلی برقرار کنن. مثلا قسمت مخفی کاریش رو کامل بی خیال بشن چون هوش مصنوعی دشمنا کامل تو دیوار بود!

بازی رو اگه بخوام یه عنوان 2020 در نظر بگیرم امتیاز 8.5 از 10 رو میدم.

• Wow
Reactions: Taha75
این بازی شاهکاره هیچوقت با یه بازی اینقدر سرگرم نشده بودم
_
دوستان دی ال سی تو مپ بازی یجا هست که میگه دشمنان سخت تر میشین اونه ؟؟. فکر کنم tale of iki نگه داشتم خط اصلی داستانی رو تموم کنم بعد برم
__
اون legend story teller ها که تو کل نقشه هستن چین ؟؟ تو منو هم هست یه گزینه به این نام

_
دوستان دی ال سی تو مپ بازی یجا هست که میگه دشمنان سخت تر میشین اونه ؟؟. فکر کنم tale of iki نگه داشتم خط اصلی داستانی رو تموم کنم بعد برم
__
اون legend story teller ها که تو کل نقشه هستن چین ؟؟ تو منو هم هست یه گزینه به این نام
tale of iki دی ال سی هستش
Legend Story Teller بخش آنلاین بازی هستش

_
__
بازیش شاهکاره

اون ماموریت tale of iki همون بسته الحاقیش هست . بازی رو تمام کردی از توی ژورنال مارک دار کن و برو تا بسته الحاقی شروع بشه

اون legeng ها اگر منظورت Myth tale ها هست که یک سری ماموریت های فرعی فوق العاده برای پیدا کردن تکنیک و رزه و کمان و شمشیرهای باستانیه

• Like
Reactions: milad.ps4
بچه ها یه مشورتی من کارت گرافیک ۲۰۶۰ دارم که فقط واسه کار طراحی چند سال پیش گرفتم سرتون‌درد نیارم این بازیرو رو کامپیوتر برمش یا رو همون ps5 برم تجربه رو پی سی خراب نمیشه؟

• Like
Reactions: Taha75
❇️ آپدیتGhost.of.Tsushima.DIRECTORS.CUT.Update.v1053.6.0709.1130-RUNE

🔒 Protection : Steam

💢 Size : 1159 MB

🔻جزئیات آپدیت
🔸بهبودهایی در مدیریت حافظه.
🔸رفع یک مشکل که موجب می‌شد که مناره‌ها یا همون فانوس ها وقتی ازشون دور میشدید به نظر میومد تو هوا معلقن.
🔸بهبودهایی در کیفیت چت صوتی در حالت Legends.
🔸رفع یک مشکل که موجب می‌شد که با تغییر کیفیت بزرگنمایی یا همون بالا بردن وضوح در بازی، بازتاب‌های فضای صفحه به صورت اشتباه نمایش داده شوند.
🔸رفع مشکلی که موجب می‌شد وقتی یک فایل ذخیره خودکار از یک ذخیره دستی یا ذخیره پشتیبانی ایجاد می‌شد، دکمه ادامه ناپدید شود .
🔸بهبودهای متنوع در پایداری.

دوستان یه سوال بازی چه قدر به بازی های یوبیسافت شباهت داره؟ از لحاظ ساختار مپ، ساید کوئست‌ها و زمان بر بودنش؟ من اینقدر الان بی حوصله ام نسبت به این ساب ژانر اپن ورد که حتی حوصله‌ی Horizon 2 رو هم ندارم! می خوام ببینم پیسینگ بازی، ست پیس‌هاش و کیفیت روایتش ببشتر شبیه بازی‌های یوبی سافته یا مثلا ناتی داگ.

• Like
Reactions: A X E L
دوستان یه سوال بازی چه قدر به بازی های یوبیسافت شباهت داره؟ از لحاظ ساختار مپ، ساید کوئست‌ها و زمان بر بودنش؟ من اینقدر الان بی حوصله ام نسبت به این ساب ژانر اپن ورد که حتی حوصله‌ی Horizon 2 رو هم ندارم! می خوام ببینم پیسینگ بازی، ست پیس‌هاش و کیفیت روایتش ببشتر شبیه بازی‌های یوبی سافته یا مثلا ناتی داگ.
بازی دقیقا انگار یه نسخه از اساسینزکریده من هم تا اکت ۲ رفتم دیگه ادامه ندادم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: A X E L
داستانش یه جاهایی به اندازه ای احمقانه میشه که خندت میگیره. در مورد روایتش EDGE حق مطلب رو ادا کرده :D
Its story is excessively maudlin and self-serious to the point of pomposity - it's no exaggeration to say Naughty Dog gave us more laughs.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or