PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
تریلر جدید ژاپنی

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
خوب با این تریلر رسما تایید شد که بازی کردن با دوبله انگلیسی حرام است :-"
+
واقعا گرافیک هنری بازی فوق العادست و تک تک مکان هایی که نشون دادن شبیه والپیپر میمونه :|

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی با اون حجم از جزئیات بقدری عجیب و فوقالعاده هست که هر لحظه احساس میکنم با یه پرنک کثیف از طرف ساکرپانچ طرفیم ( مثلا وقتی باکس بازی رو باز میکنی بجای دیسک یه میدل فینگر میاد میخوره تو صورتت یا بیان بگن اسکولتون کردیم این بازی قرار نیست برای کنسول 2 ترافلاپسیتون بیاد ) :| آخه لعنتیا چجوری اینارو میسازید ؟ آدم این تریلر رو با بازیهای دیروز مقایسه میکنه حالش بد میشه اصلا !

البته داشتیما... مثلا موساشی...
یا حتی تو For Honor ما Aramusha رو داریم:D

شدنی هست کلا، و اونقدرا تخیلی نیست:-" حالا اگر میگفتن سانتوریو (سه کاتانا:-" ) ... آره... این نشدنیه و فقط مخصوص یکیه تو دنیا>:)
تو Ninja Gaiden هم بود وقتی Genshin رو میکشیم . شمشیرش رو بر میداریم . Dragon Sword + Archfiend Blade

• Like
Reactions: Arima Kishou
+
واقعا گرافیک هنری بازی فوق العادست و تک تک مکان هایی که نشون دادن شبیه والپیپر میمونه :|
هر چیزی که داب ژاپنی داره، تماشاش با داب های دیگه جنایته

+
همون موقع که صداپیشه شخصیت اصلی رو معرفی کردن، حرام شد:-" گرچه اصلا فضای ژاپنی در هر صورت باید ژاپنی میزدیم:-"

در مورد تریلر... صداپیشه استادش... صداپیشه اسکندره؟؟؟ :x :x :x

اون یارو لباس نارنجیه که یه جمله گفت(خمون سکانسی که زنه بود) صدای اونم خیلی به اسوپ شبیه بود:-"

• Like
Reactions: Arima Kishou
جایی تایید شده که بازی قرار هست بین نسلی باشه ؟
میخوام بدونم ممکن هست نسخه ی با کیفیت تر بازی برای ps5 بیاد ؟
تایید که نشده ولی قاعدتا باید یه نسخه ریمستر وجود داشته باشه، هرچند یا توجه به اینکه PS5 قابلیت Backward compatibility داره یکم قضیه پیچیده میشه

مظلوم TLoU2! :دی

7ekt_sdcx.jpg

اقا مثل اینکه واقعا بازی خفنیه ، همه دارن تعریف میکنن :|
مسلما بازی شاخیه. تصور کن یه استودیو با استعداد مثل ساکرپانچ دارن ۶ ۷ سال روی بازی کار می‌کنن. یه تریلر گیم‌پلی از مبارزات بازی هم نشون بدن رسما حجت تمام میشه. فقط باید منتظر ریلیز تلو بمونیم تا سونی روی این مانور بده و مارکتینگش شروع بشه

مسلما بازی شاخیه. تصور کن یه استودیو با استعداد مثل ساکرپانچ دارن ۶ ۷ سال روی بازی کار می‌کنن. یه تریلر گیم‌پلی از مبارزات بازی هم نشون بدن رسما حجت تمام میشه. فقط باید منتظر ریلیز تلو بمونیم تا سونی روی این مانور بده و مارکتینگش شروع بشه
امیر کاملا باهات موافقم ، بعد ریلیز لست ۲ ، کمپین تبلیغاتی این بازی شروع میشه و من بی صبرانه منتظر دیدن یه گیم پلی خفن ازش هستم :D

البته در مورد یوشیدا بگم که به نظرم شاید روحیاتش به لست نمیخوره :D یا اینکه بلاخره ژاپنی پسند هستش دیگه و یه عرق ملی هم به Ghost of Tsushima داره :D

آخرین ویرایش:
امیر کاملا باهات موافقم ، بعد ریلیز لست ۲ ، کمپین تبلیغاتی این بازی شروع میشه و من بی صبرانه منتظر دیدن یه گیم پلی خفن ازش هستم :D

البته در مورد یوشیدا بگم که به نظرم شاید روحیاتش به لست نمیخوره :D یا اینکه بلاخره ژاپنی پسند هستش دیگه یه عرق ملی داره به Ghost of Tsushima:D
یوشیدا کلا سلیقه متفاوتی داره. علاقه شدیدی به بلادبورن و بازی‌های میازاکی داره. اصولا ژاپنی‌پسنده :x فکر کنم بهترین بازی نسل هفت از نظرش هم Journey بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or