MA 15+, their highest age rating for a game. The game, as per the rating, contains extreme violence, blood, and gore, along with partial nudity.
تاخیر که همین چند روز پیش زدن، دوباره بعیده...بیشتر از 2 ماه مونده...اون تاریخ پست اول تاپیک هنوز آپدیت نشده.فقط منم كه فكر ميكنم يا بازي كله ميشه يا تاخير ميخوره؟ البته اميدوارم كله نشه چون جزو مورد انتظارامه! آخه بازي قراره كمتر از 2ماه ديگه بياد هيچي گيمپلي نيومده ازش
یکی از مورد انتظارترین بازیهای امسالم
فقط تنها موردیش که یکم تو ذوقم زد (اونم براساس رده بندی سنیش گزارش دادن) اینه که قطع عضو نداره
اما کلیت گیمپلی دقیقا باید همون چیزی باشه که من دوست دارم و همین برام کافیه
چند پست بعدتر اصلاحش کردموات ؟؟
اخه چرا
من تازه شنیدم خشونت بالایی داره
فکر کنم واسه این ۱۶ گرفته فحش و مواد مخدر توش نیست
دوتا کاتانا بگیری دستت؟؟؟؟!!!! مومن سایز و وزن یدونهاش میدونی چقدر بوده؟فکر نکنم بشه از 2 سلاح به صورت همزمان استفاده کرد ولی میشد خیلی حال میداد 2 تا کاتانا
داداش شبيه سازه شمشير زني ني كه:ديدوتا کاتانا بگیری دستت؟؟؟؟!!!! مومن سایز و وزن یدونهاش میدونی چقدر بوده؟
دنیای بازی منطق داره و از یه سری قانونا پیروی میکنه، بله اگه بازیهایی با ستینگ Nioh و Sekiro بود اصلا با سه تا کاتانا شخصیت اصلی بزنه به دل دشمن اما سوشیما اون فضا رو نداره و واقعگرایی تا حد ممکن رو پیش گرفته.داداش شبيه سازه شمشير زني ني كه:دي