PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
lmao :دی دوستان اشتباه از من بود :دی عجب شایعه پراکنی ای شد :دی
Ghost of Tsushima Rated In Australia

من اولش از یه جای دیگه فقط اینو دیدم که زده رده بندی سنی 15 دریافت کرد که اول فکر کردم منظورش Teen هست، دیگه نخوندم که بازی توی استرالیا ریت شده :))
طبق گفته های متن:
MA 15+, their highest age rating for a game. The game, as per the rating, contains extreme violence, blood, and gore, along with partial nudity.

خب خداروشکر همون قدر که میخوام خین و خین ریزی و خشونت داره :دی

فقط منم كه فكر ميكنم يا بازي كله ميشه يا تاخير ميخوره؟ البته اميدوارم كله نشه چون جزو مورد انتظارامه! آخه بازي قراره كمتر از 2ماه ديگه بياد هيچي گيمپلي نيومده ازش:|

این تم جدید چقدر خوبه لعنتی...

حیف فقط واسه اونایی هست که Deluxe ادیشن خریدن.

اینم کاورِ دوم بازی واسه نسخه‌های فیزیکی:

139720
EW9LsfDU8AUmNl2.png

الهام گرفته شده از کاور فیلم‌های استاد آکیرا کوروساوا

91I7x7d2SzL._SL1500_.jpg

فقط منم كه فكر ميكنم يا بازي كله ميشه يا تاخير ميخوره؟ البته اميدوارم كله نشه چون جزو مورد انتظارامه! آخه بازي قراره كمتر از 2ماه ديگه بياد هيچي گيمپلي نيومده ازش:|
تاخیر که همین چند روز پیش زدن، دوباره بعیده...بیشتر از 2 ماه مونده...اون تاریخ پست اول تاپیک هنوز آپدیت نشده.
گفتن جزئیات گیم‌پلی رو بزودی نشون میدن...فک کنم توی همین یکی دو هفته بازی رو ببینیم.

یکی از مورد انتظارترین بازیهای امسالم :x
فقط تنها موردیش که یکم تو ذوقم زد (اونم براساس رده بندی سنیش گزارش دادن) اینه که قطع عضو نداره :(
اما کلیت گیمپلی دقیقا باید همون چیزی باشه که من دوست دارم و همین برام کافیه :دی

وات ؟؟
اخه چرا
من تازه شنیدم خشونت بالایی داره
فکر کنم واسه این ۱۶ گرفته فحش و مواد مخدر توش نیست

وات ؟؟
اخه چرا
من تازه شنیدم خشونت بالایی داره
فکر کنم واسه این ۱۶ گرفته فحش و مواد مخدر توش نیست

درجه بندی سنی استرالیا فرق میکنه کلا ... بازی در امریکا Mature گرفته در اروپا هم 18+ . اصلا نگران کمبود خون و خشونت نباشید :D

139753

داداش شبيه سازه شمشير زني ني كه:دي
دنیای بازی منطق داره و از یه سری قانونا پیروی میکنه، بله اگه بازی‌هایی با ستینگ Nioh و Sekiro بود اصلا با سه تا کاتانا شخصیت اصلی بزنه به دل دشمن اما سوشیما اون فضا رو نداره و واقعگرایی تا حد ممکن رو پیش گرفته.

داداش شبيه سازه شمشير زني ني كه:دي
اتفاقا به شبیه‌سازی نزدیکه :D
اینا رفتن دو تا استاد شمشیرزنی از ژاپن آوردن واسه مبارزات و حرکاتشون رو کپچر کردن تا واقع‌گرایانه باشه...شوخی ندارن :D

139867

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or