PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
بازی چند ماه دیگه عرضه میشه ولی اطلاعات زیادی نداریم ازش.گیم پلی درست درمون هم ازش نیومده.چی کار میکنه سونی واقعا.منتظرم یه گیم پلی بیاد سرگرم دیدنش بشم بس که خوبه لعنتی

• Like
Reactions: delta05
بازی چند ماه دیگه عرضه میشه ولی اطلاعات زیادی نداریم ازش.گیم پلی درست درمون هم ازش نیومده.چی کار میکنه سونی واقعا.منتظرم یه گیم پلی بیاد سرگرم دیدنش بشم بس که خوبه لعنتی
یکم شرایط GOW رو داره، اونم زیاد اطلاعات دقیقی ازش نبود تا تقریبا یک ماه قبل از عرضه!

اینم احتمالا دل و روده ی بازی و سیستم هاش رو نزدیک عرضه میریزن بیرون:-"

یکم شرایط GOW رو داره، اونم زیاد اطلاعات دقیقی ازش نبود تا تقریبا یک ماه قبل از عرضه!

اینم احتمالا دل و روده ی بازی و سیستم هاش رو نزدیک عرضه میریزن بیرون:-"
من دقیقا یادمه یک ماه قبل عرضه بازی طرف داشت تو توییچ اخرا بازی رو تموم میکرد:|(اون صحنه ای که از بازی دیدم با خودم فکر کردم اولاشه ولی اخراش بود:D:))) که بعد از چندتا ریپورت بستنش
البته من کلا مشکلی با اسپویلر ندارم حتی اگه اخر داستان رو برام اسپویل کنن با این وجود خودم اشتیاق دارم ببینم چی شده که اینطور شد و روندش رو بدونم
تازه وقتی اون جریان حساس از بازی رو فهمیدم که همتون فهمیدینش:D با خیال راحت تر سراغ بازی رفتم چون اونطوری خیلی استرس داشتم که نکنه اینطور بشه نکنه اونطور بشه اما بعد از فهمیدنش خیالم رو راحت تر کرد
کلا اسپویلر بنظرم یه چیز خیلی مهم از گیمه و گیمر نباید خودشو ازش دریغ کنه:D
الانم بنظرم اسپویلر هایی که از بازی اخرین ما شده اشتیاق گیمرا رو ده برابر کرده همه دنبال اینن چرا اینطور شد
الان خودم امیدم به داستان اخرین ما ده برابر شده الکی نبوده نیل میگفته قراره پشماتون بریزه:D

یکی از مورد انتظارترین بازیهای امسالم :x
فقط تنها موردیش که یکم تو ذوقم زد (اونم براساس رده بندی سنیش گزارش دادن) اینه که قطع عضو نداره :(
اما کلیت گیمپلی دقیقا باید همون چیزی باشه که من دوست دارم و همین برام کافیه :دی

یکی از مورد انتظارترین بازیهای امسالم :x
فقط تنها موردیش که یکم تو ذوقم زد (اونم براساس رده بندی سنیش گزارش دادن) اینه که قطع عضو نداره :(
اما کلیت گیمپلی دقیقا باید همون چیزی باشه که من دوست دارم و همین برام کافیه :D
اَی، یه بازی با کاتانا و سامورای اسکیل بدون قطع عضو... رسما همون یه ذره هایپی هم براش داشتم پرید...

مطمئنم تمام بازی مثل مته ای مغزم و سوراخ میکنه...

بدون قطع عضو خیلی تو ذوق میزنه ، اصل حال مبارزه با شمشیر، همین قطع عضو کردنه طرفه :D

من که خیلی ناامید شدم . :-s خدایی این سونی اخر نسلی جوری تر زده که تو تاریخ مینویسنش :D

• Like
Reactions: last of amir
من خیلی تا قبل از عرضه تو تاپیک بازیها نمیرم فقط یه شایعه اومد یه زمان که سبک بازی ممکنه مثل سری سولز باشه!
این مورد حقیقت داره؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or