PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
این بازی قطعا از نظر هنری جز بهترین های سال میشه این وسواس که به خرج دادن تو طراحی محیطش بسیار دلربا هست فقط باید دید از نظر فنی چطوره فریم دهی و.. در نقاط متفاوت ولی بقیه مواردی کاملا گنگ هست از جمله مبارزاتش اسکیل ها سلاح ها طراحی ماموریت ها .. داستان هم تم جذابی داره میشه اونم امیدوار بود بهش

سونی یک بیانیه داده تمام اینکه گفتن بازی Waypoint ندارن و.. تکذیب کرده گفته اون اطلاعاتی که این مجلات دادن برای بیلد 2018 بوده نه الان مثل اینکه خیلیا اعتراض کرده بودن به نبود راهنمای مسیر و..

این قطع عضو بدنش من رو بدجوری شیفته خودش کرده..به خاطر این که حس شمشیر زدن واقعا سنگینیش حس میشه...توی واقعیت هم همین هست..شما یه شمشیر بزنی به دست یا پا یکی قطعا دست یا پاش قطع میشه و این بازی به خاطر ترس از ممنوعیت تو کشورها خشونت رو حذف نکرده..کاری که خیلی از بازی های هم سبک این انجام میدن و به خاطر ترس از ممنوعیت 10 تا ضربه شمشیر چپو راست به طرف میزنی فقط زخمی میشه و اوج خشونتشون اینه که بعد از 10 بار شمشیر زدن به دستو پا و بدن ، اوج انیمیشنشون افتادن کله طرف هست.
اخرین باری که یادمه خون و خاشاک به پا میشد تو بازی و دستو پایی بود که قطع میشد و بالا و پایین میریخت NG2 بود..حتی تو شماره 3 اش برداشتن قطع دست و پارو حذف کردن و فقط خون میریخت اینور اونور که دو زار ارزش نداشت...هرچند سبکهاشون به کل متفاوت هست ولی بیشتر اون نحوه شمشیر زدن و حس واقعی بودن که وقتی به طرف میخوره حس بشه خیلی لذت بخشه.
این بازی به نظر میرسه روی خشونت خیلی خوب کار کرده و من عاشق خشونت های اینجوری تو بازی های هستم چون واقعا حس سنگینی ضربات رو عمیقا حس میکنم ولی شماهارو نمیدونم.

چه لذت داره بشه npcبا کاتانا قطعه قطعه کرد همه فرار کنن بیفتی دنبالشون یه تریلر بدن که معرفی سلاح های دیگه جین باشه عالی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or