PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
امیدوارم اکشن بازی رو کامل نشون بدن، اینطور که مشخصه مخفی کاری جدی هم داره، دوست دارم هم Stealth ببینم، هم اکشن سامورایی طور، پری داشته باشه، قطع عضو داشته باشه و بتونیم سامورایی وار با یه ضربه همه رو نصف کنیم.

آخرین ویرایش:
حقیقتا که صبرمون واسه دیدن یه گیم پلی درست حسابی از بازی سر اومده بود و بلاخره روز موعود داره فرا میرسه >:)
3 سال لعنتی، 3 ساله از رو یه نیمچه تریلر ، از روی ریختن برگ های پاییزی ، از روی قطع عضوی پشم ریزون ، از روی وزیدن باد در مزارع ، از روی عشقِ به کاتانا هااااآیپیم:D
و بلاخره اون لحظه از رگ گردن بهمون نزدیک تره ?<:-P

یه نظر سنجی بذارین آیا سوشیما گوتی بشه خوشحال میشین یا ناراحت؟ این گوتی شه یعنی احتمالا لست خوب نبوده :((
برای اینکه Tsushima گوتی بشه باید هم خودش به شدت بترکونه، هم Part II و Cyberpunk به شکل فجیعی خراب کنن، که خب احتمالش از اینکه فردا بیدار بشیم و ببینیم هیچ خبری از کرونا نیست هم کمتره! :D انتظار نامعقول از بازی نداشته باشید که تو ذوق خودتون نخوره. اینم یه گیم تِستر که اکانتش توی Era تایید شده راجب بازی گفته:

You guys will like/love the game

برای اینکه Tsushima گوتی بشه باید هم خودش به شدت بترکونه، هم Part II و Cyberpunk به شکل فجیعی خراب کنن، که خب احتمالش از اینکه فردا بیدار بشیم و ببینیم هیچ خبری از کرونا نیست هم کمتره! :D انتظار نامعقول از بازی نداشته باشید که تو ذوق خودتون نخوره. اینم یه گیم تِستر که اکانتش توی Era تایید شده راجب بازی گفته:
نه من دوس دارم لست شاهکاری که میخوایم باشه متای 98-99
و حقش مثه رد دد تو متا و گوتی خورده نشه :((

به نظر منم باید از GoT انتظار معقول داشت، متاش رو هم بین 85 تا 90 پیش بینی میکنم. و کلا میتونه پایه گذار یه IP خوب باشه و تو شماره های بعدی خیلی پیشرفت کنه.

اینکه بخواد رو دست Last بلند بشه و گوتی بشه و ... خیلی تخیلیه. تا الان نمایش های بازی رو واقعا انقدری قدرتمند ندیدم که بگم بهتر از مثلا لست 2 که چه عرض کنم، نزدیک بهشه! لست 2 یه چیز عجیب غریبیه. البته در کل هم به نظرم آخر سال میتونه از چندتا سایت خاص گوتی بگیره:دی محدود البته:دی

به نظر منم باید از GoT انتظار معقول داشت، متاش رو هم بین 85 تا 90 پیش بینی میکنم. و کلا میتونه پایه گذار یه IP خوب باشه و تو شماره های بعدی خیلی پیشرفت کنه.

اینکه بخواد رو دست Last بلند بشه و گوتی بشه و ... خیلی تخیلیه. تا الان نمایش های بازی رو واقعا انقدری قدرتمند ندیدم که بگم بهتر از مثلا لست 2 که چه عرض کنم، نزدیک بهشه! لست 2 یه چیز عجیب غریبیه. البته در کل هم به نظرم آخر سال میتونه از چندتا سایت خاص گوتی بگیره:D محدود البته:D
از من دای هارد تر واسه لست نداریم :))
ولی متاسفانه گوتی برای سایبرپانکه بدون یه درصد شک
یه چیز فضایی ساختن فک برانداز
لست شاهکار میشه متاش هم عالی میشه ولی شک نکن گوتی سایبرپانک ه

سایبر پانک سبک خیلی سختیه... متاسفانه تازگیا این تصور به وجود اومده یه چند تا نئون و مدل موی عجیب و سایبورگ بریزی تو اثر، سایبر پانک میشه و تموم... البته به آشنایی منتقدا هم بستگی داره... یعنی سایبر نرد ها یه چی در حد گوست هم دیگه بهشون بدی راضی نمیشن باید پا رو فراتر بزاره، یه حرف جدید داشته باشه تو این سبک... اگه سایبر پانک بتونه سایبرپانک رو به جلو ببره، الحق و الانصاف بیگ وینر حقشه... اگه نه که....

• Like
Reactions: last of amir
دقيقا داشتم به همين فكر ميكردم با اينكه جز يه تريلره رونمايي و يه گيمپلي كه ازش اومد ديگه هيچي نديدم از سايبرپانك!
به صحبتايه @Cloud Strife اينو اضافه كنم كه دوربين سينمايي موقعه قطع عضوم چيزه جوابيه!:دي فك كن دوربين زوم كنه تو يارورو قلع و قمع كني چه حالي بده:دي و چند عضو از يه نفرم بد نيست:دي يعني مثلا جفت پاهارو بندازي بعدم سرو بدي بره بالا درخت:دي اميدوارم يه سيستم ترس تو بازي باشه كه وقتي بقيه ميبينن تو اينجوري نابود ميكني يه نفرو يكم بترسن و آخريم در بره كه رفته:دي چقد توقع دارم از بازي لول

اقا این تسترا چیزی از TLOU P2 نگفتن ؟:D

دقيقا داشتم به همين فكر ميكردم با اينكه جز يه تريلره رونمايي و يه گيمپلي كه ازش اومد ديگه هيچي نديدم از سايبرپانك!
به صحبتايه @Cloud Strife اينو اضافه كنم كه دوربين سينمايي موقعه قطع عضوم چيزه جوابيه!:دي فك كن دوربين زوم كنه تو يارورو قلع و قمع كني چه حالي بده:دي و چند عضو از يه نفرم بد نيست:دي يعني مثلا جفت پاهارو بندازي بعدم سرو بدي بره بالا درخت:دي اميدوارم يه سيستم ترس تو بازي باشه كه وقتي بقيه ميبينن تو اينجوري نابود ميكني يه نفرو يكم بترسن و آخريم در بره كه رفته:دي چقد توقع دارم از بازي لول
اون سایبرپانک جوریه که در مقابل ویچر 3، اساسین 2 در مقابل اساسین 1 ه.
خشونت خوبه اما زیادش خشونت رو لوث میکنه. اینکارا واسه باس ها یا مثلا از هر دو سه انکانتر یه انکانترش خوبه اگه دم به دقه باشه آدم حس میکنه طرف یه قاتل روانی ه

• Like
Reactions: J. Constantine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or