من هیچوقت با سری inFAMOUS حال نکردم و به نظرم در بهترین حالت یک سری تجربهی خوب بودن و اینکه سابقه SP به هیچ عنوان قابل مقایسه با پرچمدارهای سونی نیست دیگه خودمونیم امیدوارم GoT نقطهی عطفی باشه برای استودیو و حسابی بترکونه!
گفتم قبلا ماکان تا کامبت سیستم و مبارزات بازی رو کامل نشون ندن من خیالم راحت نمیشه خیلی مهمه این قضیه توی بازی با این سبک!من GoT رو دارم میگم SP هرچی بوده و هرچی ساخته، این GoT یه چیز تخیلیه حالا امشب این 18 دیقه رو میبینیم همه دستمون میاد چی به چیه
منم مشکلم همینه ، البته بازی بدی نبوده اینفیمس و من خوشم میومد ازش ، بیشتر مشکلم گیم پلی سبکش بود ، انگار شخصیت اصلی حدود 2 گرم وزنش بودمن هیچوقت با سری inFAMOUS حال نکردم و به نظرم در بهترین حالت یک سری تجربهی خوب بودن و اینکه سابقه SP به هیچ عنوان قابل مقایسه با پرچمدارهای سونی نیست دیگه خودمونیم امیدوارم GoT نقطهی عطفی باشه برای استودیو و حسابی بترکونه!
ساعت دوازده و نیم شب و میتونی از کانال رسمی پلی استیشن تو یوتوب نگاه کنیعزیزان ساعت دقیق نمایش گیم پلی رو میدونید ؟
از کجا میتونم ببینم؟
گفتم قبلا ماکان تا کامبت سیستم و مبارزات بازی رو کامل نشون ندن من خیالم راحت نمیشه خیلی مهمه این قضیه توی بازی با این سبک!
البته خود اون دمو که پخش کردن اگه اشتباه نکنم گفتن که فقط یه ساید کوئست بازی بوده اگه اینطوری باشه که حقیقتش خیالم از سایدکوئستهای بازی راحته و قرار نیست تکراری و مزخرف باشن.من از بابت مبارزات هم خیالم راحته و میدونم در کل خوشم میاد ازش، تنها نگرانی من خالی بودن محیطه. یعنی تو نمایش هایی که تا الان داشتن یارو صرفا با اسب تو محیط میدوییده و چیز زیاد وجود نداشته، البته شاید چون میخواستن فقط محیط و گرافیک رو نشون بدن اینو ساختن، اما خوب امیدوارم دنیای بازی پر از خرت و پرت باشه و یه جهان مرده رو تدایی نکنه.
البته خود اون دمو که پخش کردن اگه اشتباه نکنم گفتن که فقط یه ساید کوئست بازی بوده اگه اینطوری باشه که حقیقتش خیالم از سایدکوئستهای بازی راحته و قرار نیست تکراری و مزخرف باشن.