البته اون سینمایی رو بعضیا ممکنه گیر بدن که چرا زرت و زورت انیمیشن فینیشر دارهدقيقا داشتم به همين فكر ميكردم با اينكه جز يه تريلره رونمايي و يه گيمپلي كه ازش اومد ديگه هيچي نديدم از سايبرپانك!
به صحبتايه @Cloud Strife اينو اضافه كنم كه دوربين سينمايي موقعه قطع عضوم چيزه جوابيه!:دي فك كن دوربين زوم كنه تو يارورو قلع و قمع كني چه حالي بده:دي و چند عضو از يه نفرم بد نيست:دي يعني مثلا جفت پاهارو بندازي بعدم سرو بدي بره بالا درخت:دي اميدوارم يه سيستم ترس تو بازي باشه كه وقتي بقيه ميبينن تو اينجوري نابود ميكني يه نفرو يكم بترسن و آخريم در بره كه رفته:دي چقد توقع دارم از بازي لول
این دوستمون ساموراییهامیدوارم بتونه خلاء یک بازی نینجایی در حد NG رو پر کنه
تیم نینجا که این نسل بدجور ناامیدم کرد
بخش نینجا بودنش منظورمهاین دوستمون ساموراییه![]()
خوده من طرفدار بزرگ دستو پا قطع کردنم.البته اون سینمایی رو بعضیا ممکنه گیر بدن که چرا زرت و زورت انیمیشن فینیشر داره(دیدم که میگم
) تکراری هم بشه که بدتر رو اعصابه
مورد دوم و قطع عضوهای مختلف... مرحوم MGRکاش ادامه ش رو میساختن
اون قضیه ی ترس که میگی اتفاقا تو بازی...البته بخش مخفی کاری بهش اشاره شده، میگن (مثل نمایش E3 ) وقتی تو جمع یهو یکی رو مخفیانه بکشی، دور و بریا شوکه میشن و با زدن به موقع دکمه ها Chain Kill میتونی بگیری
ولی تو مبارزات...چیزی نگفتن...بعیده
---
بازی که در حضور TLOU امکان GOTY شدن نداره!
ولی به شخصه خوشحال میشم بشهگرچه رای اولم FF VII Rه
اما ساکر پانچ هنوز مونده به اون درجه عرفان ND برسه! بعید میدونم GOT هم بتونه چنین جهشی باشه براشون! فعلا +90 بشه موفقیت بزرگیه![]()
ولی متاسفانه گوتی برای سایبرپانکه بدون یه درصد شک
به صحبتايه @Cloud Strife اينو اضافه كنم كه دوربين سينمايي موقعه قطع عضوم چيزه جوابيه!:دي
این دوستمون هم ساموراییه و هم نینجااین دوستمون ساموراییه![]()
12.30به ساعت ما میشه دقیقا کی؟
امشب بالاخره مشخص میشه که Sucker Punch هم میتونه مثل Guerrilla خودشو در ردهی استودیوهای فرست کلس سونی بالا بکشه یا خیر! امیدوارم ناامیدمون نکنن و اینکه بعد از دیدن 18 دقیقه گیمپلی حسابی برای ریلیز بازی هایپ بشیم
!
من هیچوقت با سری inFAMOUS حال نکردم و به نظرم در بهترین حالت یک سری تجربهی خوب بودن و اینکه سابقه SP به هیچ عنوان قابل مقایسه با پرچمدارهای سونی نیست دیگه خودمونیماگه یک مسلمان بابت همین شکی که به SP و GoT ورزیدی از غصه دغ کنه من تعجب نمیکنم. تا درهای توبه بسته نشده و محارب اعلام نشدی استغفار کن.