PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
منظورم ساید کوئست نیست، جزییات محیطه. یعنی جک و جونور داشتن، NPC ول، و کلا المان هایی که محیط هارو شلوغ کنه و حس زندگی داشته باشه دنیای بازی.
اگه گوشه ذهنت از نظر جزییات محیط بازی اینو داری با مثلا رددد مقایسه میکنی ، خب پس بگم که فقط لذت بازیو بعدا از خودت محروم میکنی..این بازی زیباست چون ستینگ منحصر بفرد خودشو داره که کمتر سازنده ای میره طرفش..

اول اینکه Infamous Second Son رو زیاد حال نکردم ولی 1 و 2 هر دو بازی های محشری بودن:D

درمورد خود GOT....والا اون تریلر TGA 2019 با اون ارکسترا به قدری خوب بود که منو کاملا متقاعد کرد که قراره عاشق بازی باشم، اون موسیقی، گرافیک و صد البته ارت استایل بازی که قشنگ روح آدم رو به اون دوره ژاپن میبره:D
متا رو نمیدونم و چیزیم از گیمپلی‌ معلوم نیست ولی با اینحال به قدری خوب بنظرم میاد که واقعا حتی من برای این بسیار بیشتر از TLOU2 هایپ دارم!:D
امیدوارم امشب بترکونن:D

نمی دونم برا چی کسی اشاره ای به Infamous: Festival of Blood نمی کنه؟!:D:| (خیلی دوسش داشتم.) من دقیقا ۵ بار قسمت دوم Infamous رو تموم کردم، اما Infamous یکو بزور یک بار تمومش کردم.:D

=====================================================================
به شدت منتظر گیم پلی امروز Ghost of Tsushima ام.:D\m/

اولین بازی پر از خین و خین ریزی استودیو ساکر پانچ که مطمئنم میترکونه. :D\m/

نمی دونم برا چی کسی اشاره ای به Infamous: Festival of Blood نمی کنه؟!:D:| (خیلی دوسش داشتم.) من دقیقا ۵ بار قسمت دوم Infamous رو تموم کردم، اما Infamous یکو بزور یک بار تمومش کردم.:D

=====================================================================
به شدت منتظر گیم پلی امروز Ghost of Tsushima ام.:D\m/

اولین بازی پر از خین و خین ریزی استودیو ساکر پانچ که مطمئنم میترکونه. :D\m/
والا DLC بود دست من حداقل نسبت بهش کوتاه بود:دی
وگرنه موقع نوشتن یاد ایشون هم افتادم:دی

من اشاره میکنم :D
هم نظریم در مورد FoB یادش بخیر سونی اینو برای روز هالووین روی PSN تدارک دیده بود با دلار 1000 تومانی گیفت کارت میخریدیم اما الان... :( Infamous 1 و 2 هم در یک حد برام عزیزن هر دو بازی های خوبی بودن واقعا فقط صدای کول تو شماره اول بهتر بود :D

کلا بهتره اون بازی هول هولکی که ساکر پانچ برای لانچ PS4 آماده کرده بود رو در نظر نگیریم Second son برای منی که به این فرانچایز علاقه داشتم یه وصله ناجور بود. همینکار رو سونی با گریلا گیمز و اون عنوان منحوس Shadow Fall کرد.
متاسفانه هر دو در حد یه تِک دمو بودن و صرفا شوکیس گرافیکی PS4 محسوب میشدن. اگر به همین استودیو ها فرصت کافی برای توسعه داده بشه میتونن عناوین عالی خلق کنن. گریلا گیمز که با هورایزن امتحانشو برای نسل 8 پس داد ساکر پانچ هم میدونم اگر بازی بهتری خلق نکرده باشه احتمالش کمه از گریلا گیمز ضعیف تر عمل کنه.

آخرین ویرایش:
منظورم ساید کوئست نیست، جزییات محیطه. یعنی جک و جونور داشتن، NPC ول، و کلا المان هایی که محیط هارو شلوغ کنه و حس زندگی داشته باشه دنیای بازی.
ماکان خان شما این لیک که مال مدت ها پیشه ولی هیچکس بهش زیاد توجه نکرده رو بخون میبینی با چه دنیای خوفی طرفی. :D من بالای 90 درصد مطمئنم این اطلاعات واقعی هستن و شایدم امشب بعضیاشون رو نشون بدن. >:)

یه سری اطلاعات لیک شده راجب دنیای بازی و Skill tree و اینجور چیزها از 2 سال پیش هست که من امروز تازه دیدم و بنظرم جالب اومدن. بدون اسپویل داستانی:

• سامورایی ها با اینکه جزو مورد احترام ترین افراد توی ژاپن بودن، ولی عده ای از مردم ازشون ترس خاصی داشتن. برای داینامیک کردن دنیای بازی بعضی از مردم به شما تعظیم میکنن، کودکان و زنان ممکنه از شما قایم بشن، بعضیا هم برای اثبات کردن خودشون به شما حمله میکنن و Gearهایی که همراهتون دارید رو میدزدن.
  • هر منطقه از بازی Quest line خودش رو داره. منبع شایعه میگه که اینا صرفا به "سربازا رو بکش و روستا رو پس بگیر" خلاصه نمیشن. اگه Quest line منطقه ای رو کامل نکنید ممکنه روستاها توسط مغول ها گرفته بشن.
  • بازی دارای دو شهر بزرگه و تعداد زیادی روستاهای کوچیک.
  • سیستم Climbing بازی شبیه به چیزیه که تو Assassin's Creed دیدیم، اما سریعتر.
  • بازی 2 تا Skill tree بزرگ داره که هرکدوم شاخه های مختلفی دارن. Way of the samurai روی مبارزات با شمشیر، تیر و کمان، و دفاع کردن تمرکز داره. Way of the ghost هم قابلیت های مربوط به مخفی کاری، چابکی، و کار کردن با موادها و ترکیبات شیمیایی هست. گفته شده که Skill tree سامورایی از همون اول به طور کامل آنلاکه! (احتمالا به یه نحوی اینارو از دست میدیم و تو طول بازی دوباره باید به دستشون بیاریم.)
  • شما آزادید بین Kit سامورایی و گوست سویچ کنید که هر کدوم نقاط ضعف و قوتی دارن. مثلا توی Kit تماما سامورایی جین نمیتونه از خونه ها بالا بره یا شنا کنه، اما در عوض برای مبارزه کردن بسیار مناسبه.
  • بازی به شما پیشنهاد میکنه که توی روز به عنوان سامورایی بازی کنید و تو شب به عنوان گوست. اگه از Kit گوست استفاده کنید، ممکنه بعضی از مردم به شما رو به دید قاتل ببینن و بهتون حمله کنن.
  • توی بازی مکان هایی هست که جین میتونه بخوابه. اینکار برای گذر زمان انجام میشه، اگه میخواید تو دل شب به عنوان گوست حمله کنید یا توی روز به عنوان سامورایی، انتخاب با خودتونه. همچنین میتونید kit سامورایی و گوست رو به هر نحوی که دوست دارید ترکیب کنید.

نکته جالب اینکه همه این اطلاعات قبل از دموی گیمپلی E3 2018 لیک شدن! الان که نزدیک عرضه بازی هستیم 99% واقعی میزنه. :D

فستیوال خون که خیلی فان و باحال بود! واقعا چسبید>:)

ولی به Second Son دارید کم لطفی میکنید! بازی تو یه سری ابعاد(هم داستان و هم مپ قوطی کبریتی که با قدرت جا به حایی نئون کوچیکترم به نظر میرسید) از شماره های اصلی کوجیک تر بود، ولی به نظرم شدیدا بازی فانی بود:دی
قدرت هاش ، نقاشی های روی دیوار، فرست لایتش و ...

کلا جذاب بود! هنوزم به نظرم بلزی جذابیه و حال میده قدرت نئون جذب کنی و یا باهاش تو مپ بچرخی!
قدرت ویدیو گیمش هم خیلی فان بود:دی

تا قبل نمایش تریلر که دارین راجب SP حرف میزنین، بگم اولا Second Son اولین بازی واقعا نسل بعدی این نسل بود که بشدت باش حال کردم :دی جدای اون یک سری ماموریت Paper Trail داشت، به جرعت بگم از باحال ترین میشن هایی بود که بازی کرده بودم. :دی رسما حس کردم یک کاراگاه تو دنیای واقعیم :دی
درکل SP رو بسیار دوست داریم و ترسیم ندارم از این بازی :دی در بدترین حالت در حد SS میشه و در بهترین حالت یچیز در حد Horizon و اسپایدر من :دی

تنها مشکل این وسط جیب مبارکه که یکم اذیت میکنه بخوام در کنار Tlou II و Cyberpunk به اینم فکر کنم :دی

تا قبل نمایش تریلر که دارین راجب SP حرف میزنین، بگم اولا Second Son اولین بازی واقعا نسل بعدی این نسل بود که بشدت باش حال کردم :D جدای اون یک سری ماموریت Paper Trail داشت، به جرعت بگم از باحال ترین میشن هایی بود که بازی کرده بودم. :D رسما حس کردم یک کاراگاه تو دنیای واقعیم :D
درکل SP رو بسیار دوست داریم و ترسیم ندارم از این بازی :D در بدترین حالت در حد SS میشه و در بهترین حالت یچیز در حد Horizon و اسپایدر من :D

تنها مشکل این وسط جیب مبارکه که یکم اذیت میکنه بخوام در کنار Tlou II و Cyberpunk به اینم فکر کنم :D
خوب شد Paper Trail رو گفتی! عالیییی بود! :x
خیلیا نرفتن سراغش چون حس سوییچ کردن بین PC و کنسول رو نداشتن...(و عجب چیزی رو از دست دادن:p )
ولی واقعا حال داد! :دی

بوی E3 میاد از تاپیک! :D
خیلی وقت بود برای یه گیم‌پلی پرملات اینطوری هایپ نشده بودیم...امیدوارم یه گیم‌پلی بدون ادیت و جنگولک بازی ببینیم و کلا چرخه‌ی گیم‌پلی رو نشون بدن ببینیم توی بازی مبارزات و ماموریت‌ها چطوری تعبیه شده و دقیقا قراره چی کار کنیم!
یه چیزی تو مایه‌های گیم‌پلی معرفی GOW که همه از اول تا آخر محو بازی شده بودن.
امکان نداره ولی کاش آخر نمایش هم بیان بگن این دمو گیم‌پلی رو همین الان میتونید دانلود کنید و تجربه کنید 8-> :D

بوی E3 میاد از تاپیک! :D
خیلی وقت بود برای یه گیم‌پلی پرملات اینطوری هایپ نشده بودیم...امیدوارم یه گیم‌پلی بدون ادیت و جنگولک بازی ببینیم و کلا چرخه‌ی گیم‌پلی رو نشون بدن ببینیم توی بازی مبارزات و ماموریت‌ها چطوری تعبیه شده و دقیقا قراره چی کار کنیم!
یه چیزی تو مایه‌های گیم‌پلی معرفی GOW که همه از اول تا آخر محو بازی شده بودن.
امکان نداره ولی کاش آخر نمایش هم بیان بگن این دمو گیم‌پلی رو همین الان میتونید دانلود کنید و تجربه کنید 8->:D
خداوکیلی بهترین نوع تبلیغ بازی همینه، واک ترو بدی، اونم 18 دیقه!
واقعا طرفدارا رو مشتاق میکنه و تا روز عرضه میشه درباره بازی و گیم پلی حرف زد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or