خب چه کاریه ps5 بخر یهومن PS4 ندارم ولی نمیدونم چرا مث سگ پیگیر خبرای این بازیم ... ینی من سر لست او اس وسوسه نشدم پی اس فور جور کنم ولی سر این قشنگ زده به سرم !
خداکنه گیم پیلش اکی باشه امشب
اگه گوشه ذهنت از نظر جزییات محیط بازی اینو داری با مثلا رددد مقایسه میکنی ، خب پس بگم که فقط لذت بازیو بعدا از خودت محروم میکنی..این بازی زیباست چون ستینگ منحصر بفرد خودشو داره که کمتر سازنده ای میره طرفش..منظورم ساید کوئست نیست، جزییات محیطه. یعنی جک و جونور داشتن، NPC ول، و کلا المان هایی که محیط هارو شلوغ کنه و حس زندگی داشته باشه دنیای بازی.
اول اینکه Infamous Second Son رو زیاد حال نکردم ولی 1 و 2 هر دو بازی های محشری بودن
درمورد خود GOT....والا اون تریلر TGA 2019 با اون ارکسترا به قدری خوب بود که منو کاملا متقاعد کرد که قراره عاشق بازی باشم، اون موسیقی، گرافیک و صد البته ارت استایل بازی که قشنگ روح آدم رو به اون دوره ژاپن میبره
متا رو نمیدونم و چیزیم از گیمپلی معلوم نیست ولی با اینحال به قدری خوب بنظرم میاد که واقعا حتی من برای این بسیار بیشتر از TLOU2 هایپ دارم!
امیدوارم امشب بترکونن
والا DLC بود دست من حداقل نسبت بهش کوتاه بودنمی دونم برا چی کسی اشاره ای به Infamous: Festival of Blood نمی کنه؟! (خیلی دوسش داشتم.) من دقیقا ۵ بار قسمت دوم Infamous رو تموم کردم، اما Infamous یکو بزور یک بار تمومش کردم.
=====================================================================
به شدت منتظر گیم پلی امروز Ghost of Tsushima ام.
اولین بازی پر از خین و خین ریزی استودیو ساکر پانچ که مطمئنم میترکونه.
من اشاره میکنمنمی دونم برا چی کسی اشاره ای به Infamous: Festival of Blood نمی کنه؟! (خیلی دوسش داشتم.) من دقیقا ۵ بار قسمت دوم Infamous رو تموم کردم، اما Infamous یکو بزور یک بار تمومش کردم.
ماکان خان شما این لیک که مال مدت ها پیشه ولی هیچکس بهش زیاد توجه نکرده رو بخون میبینی با چه دنیای خوفی طرفی. من بالای 90 درصد مطمئنم این اطلاعات واقعی هستن و شایدم امشب بعضیاشون رو نشون بدن.منظورم ساید کوئست نیست، جزییات محیطه. یعنی جک و جونور داشتن، NPC ول، و کلا المان هایی که محیط هارو شلوغ کنه و حس زندگی داشته باشه دنیای بازی.
یه سری اطلاعات لیک شده راجب دنیای بازی و Skill tree و اینجور چیزها از 2 سال پیش هست که من امروز تازه دیدم و بنظرم جالب اومدن. بدون اسپویل داستانی:
- سامورایی ها با اینکه جزو مورد احترام ترین افراد توی ژاپن بودن، ولی عده ای از مردم ازشون ترس خاصی داشتن. برای داینامیک کردن دنیای بازی بعضی از مردم به شما تعظیم میکنن، کودکان و زنان ممکنه از شما قایم بشن، بعضیا هم برای اثبات کردن خودشون به شما حمله میکنن و Gearهایی که همراهتون دارید رو میدزدن.
- هر منطقه از بازی Quest line خودش رو داره. منبع شایعه میگه که اینا صرفا به "سربازا رو بکش و روستا رو پس بگیر" خلاصه نمیشن. اگه Quest line منطقه ای رو کامل نکنید ممکنه روستاها توسط مغول ها گرفته بشن.
- بازی دارای دو شهر بزرگه و تعداد زیادی روستاهای کوچیک.
- سیستم Climbing بازی شبیه به چیزیه که تو Assassin's Creed دیدیم، اما سریعتر.
- بازی 2 تا Skill tree بزرگ داره که هرکدوم شاخه های مختلفی دارن. Way of the samurai روی مبارزات با شمشیر، تیر و کمان، و دفاع کردن تمرکز داره. Way of the ghost هم قابلیت های مربوط به مخفی کاری، چابکی، و کار کردن با موادها و ترکیبات شیمیایی هست. گفته شده که Skill tree سامورایی از همون اول به طور کامل آنلاکه! (احتمالا به یه نحوی اینارو از دست میدیم و تو طول بازی دوباره باید به دستشون بیاریم.)
- شما آزادید بین Kit سامورایی و گوست سویچ کنید که هر کدوم نقاط ضعف و قوتی دارن. مثلا توی Kit تماما سامورایی جین نمیتونه از خونه ها بالا بره یا شنا کنه، اما در عوض برای مبارزه کردن بسیار مناسبه.
- بازی به شما پیشنهاد میکنه که توی روز به عنوان سامورایی بازی کنید و تو شب به عنوان گوست. اگه از Kit گوست استفاده کنید، ممکنه بعضی از مردم به شما رو به دید قاتل ببینن و بهتون حمله کنن.
- توی بازی مکان هایی هست که جین میتونه بخوابه. اینکار برای گذر زمان انجام میشه، اگه میخواید تو دل شب به عنوان گوست حمله کنید یا توی روز به عنوان سامورایی، انتخاب با خودتونه. همچنین میتونید kit سامورایی و گوست رو به هر نحوی که دوست دارید ترکیب کنید.
نکته جالب اینکه همه این اطلاعات قبل از دموی گیمپلی E3 2018 لیک شدن! الان که نزدیک عرضه بازی هستیم 99% واقعی میزنه.
خوب شد Paper Trail رو گفتی! عالیییی بود!تا قبل نمایش تریلر که دارین راجب SP حرف میزنین، بگم اولا Second Son اولین بازی واقعا نسل بعدی این نسل بود که بشدت باش حال کردم جدای اون یک سری ماموریت Paper Trail داشت، به جرعت بگم از باحال ترین میشن هایی بود که بازی کرده بودم. رسما حس کردم یک کاراگاه تو دنیای واقعیم
درکل SP رو بسیار دوست داریم و ترسیم ندارم از این بازی در بدترین حالت در حد SS میشه و در بهترین حالت یچیز در حد Horizon و اسپایدر من
تنها مشکل این وسط جیب مبارکه که یکم اذیت میکنه بخوام در کنار Tlou II و Cyberpunk به اینم فکر کنم
خداوکیلی بهترین نوع تبلیغ بازی همینه، واک ترو بدی، اونم 18 دیقه!بوی E3 میاد از تاپیک!
خیلی وقت بود برای یه گیمپلی پرملات اینطوری هایپ نشده بودیم...امیدوارم یه گیمپلی بدون ادیت و جنگولک بازی ببینیم و کلا چرخهی گیمپلی رو نشون بدن ببینیم توی بازی مبارزات و ماموریتها چطوری تعبیه شده و دقیقا قراره چی کار کنیم!
یه چیزی تو مایههای گیمپلی معرفی GOW که همه از اول تا آخر محو بازی شده بودن.
امکان نداره ولی کاش آخر نمایش هم بیان بگن این دمو گیمپلی رو همین الان میتونید دانلود کنید و تجربه کنید
حاجی این بازی رو نمیشه صب کرد براش جدا ...خب چه کاریه ps5 بخر یهو