GameSpot: Best & Worst 06

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
انتخابات امسال خیلی بودار بود مخصوصا action adventure حق ابلیووین هم خیلی ضایع خوردن دلم براش میسوزه GOW در حد بازی اول سال نیست

با سلام
به نظر من GOW اصلا نمی بایست در بین بازی های امسال اول می شد. اصلا من نمی دونم چرا امتیاز 9.6 گرفت! من تا به حال بازی های زیادی کرده ام و انواع آنها را تجربه کرده ام اما وقتی برای بار اول بازی رو دیدم اولین نکته اساسی مثبت که نظرم را جلب کرد نحوه حرکت دوربین بود که تا به حال ندیده بودم دوربین تو هیچ بازی این طوری حرکت کنه. به نظر من بازی ها را از چند جنبه کاملا مستقل می توان مورد مقایسه قرار داد که بعضی از مهمترین آنها به نظر من 1.اول داستان بازی بعدش 2.کیفیت خود بازی و دقت به جزئیات در بازی بعدش 3.نوآوری اون بازی و ... .
تا حال فکر کردین چرا MetalGear اینقدر طرفدار داره و همیشه و همه جا صحبتش هست؟ من زیاد Ps2 بازی نکردم اما بعد از اینکه MGS3 رو بازی کردم به یقین می تونم بگم که یکی از بهترین داستانهایی را که من تا کنون در بازی های کامپیوتری دیدم را داشت.در آخر بازی تو اون دشت با گلهای سفید و مبارزه آنجا دیگه داستان را به اوج خودش رسونده بود. همین امر باعث میشه که بازی در ذهن شما برای همیشه ماندگار بماند همانند یک کتاب داستان خوب و یا رمان خوب و یا هر چی اسمشو بزارین. من خودم زیاد از Gameplay این بازی خوشم نیومد اما چون اون ویژگی اول که براتون گفتم اثر بسیار بسیار قویتر و بیشتری را در ذهن بازیکن ایجاد می کند دیگر از سایر مسائل غافل می شود، دیگه بازیکن فکر نمی کنه صداش چی بود، گرافیکش چطوری بود،.... حال برای مثال بازی FarCry را در نظر بگیرد، داستان درست و حسابی که نداره فقط بکش بکشه اما از ویژگی دوم که در بالا ذکر کردم به نحو بسیار خوبی بهره برده و در نتیجه بازی موفقی شد. اما GOW واقعا چه چیزی برای گفتن دارد؟ داستان خیلی قوی دارد؟ چقدر شما در این بازی از خلاقیت ذهنتون کمک می گیرین!؟ چقدر به جزئیات توجه شده؟ جز اینکه همش 3 نفر به دنبال خودتون می کشید و پشت سنگها و دیوار ها پنهان می شوید و یا یک خشاب روی یک نفر خالی می کنید. نکته دیگر اینه که به جز موجودات بازی تقریبا تمام محیط بازی ساکن است.(در مقایسه با Oblivion فقط کافی است یک بار تو دشت بایستین و به گیاهان و درختان نگاه کنین و ببینین که چطوری حرکت می کنند دیگه چه برسه به بقیش.). اصلا فکر کردین تو کل بازی چند نوع دشمن داشتید اون طوری که من شمردم در GOW دونوع دشمن بودندند که اسلحه داشتند(یکی تفنگیها و دیگری تیرکمانیها)، دو نوع که چهار دست و پا راه می رفتند و یک Berserker و یکی هم اون کرم های بزرگ که از زمین در اومده بودنند و با hammer of down می کشدیمشون(غول مول را هم کنار می زاریم چون بالاخره تو هر بازی همیشه غول هاش با بقیه فرق می کنن) حالا شمردین چندا شد!!!!!!!!! تنها چیز جالب به نظر من تو این بازی Texture های زیبای اون است و اینکه به نظر من قیافه موجودات و انسانهای بازی بسیار جالب هستند و در نوع خود نوآوری دارند.
به نظر من کامل ترین بازی که تا به حال بوجود آمده همین Oblivion است.خواهشا یه کم واقع بینانه نگاه کنین، ما مگه از بازی چی می خوایم؟ داستان خوب، صدای خوب، گرافیک خوب، تنوع در بازی(از همه نظر تنوع در گرافیک، تنوع در Inventory یا همون تجهیزات بازی و ...) خوب توجه کنین من نگفتم که این ویژگی های این بازی در مقایسه با بقیه بازیها بهترین است بلکه می گم تو کمتر بازی دیده می شه که این ویژگیها لااقل در حد معقول کنار هم جمع بشن و یه بازی کامل رو بسازن. لطفا پست poorna عزیز را در مورد این بازی را با دقت بخوانید. من خودم تاکنون 107 ماموریت را در Oblivion را به پایان رسانده ام منظورم اینه که جون بازی رو بیرون کشیده ام و بی خودی از این بازی تعریف نکردم و GOW را هم برای Acheivmentهاش سه بار تو سطح های مختلف تموم کردم.
برای بازی Zelda هم فکر می کنم که از داستان فوق العاده قوی برخورداره (ما که شانس نداشتیم تا حالا این را بازی کنیم).
در اخر هم بهتر است یادی از GOW بکنیم البته نه Gears of War بلکه God of War. به نظر من این بازی هم یک نمونه بازی کامل است. به شدت توصیه می کنم کسانی که این بازی را نکرده اند فردا برن یه PS2 فقط برای این بازی بگیرن و اونو بازی کنن.
در مورد انتخابات Gamespot هم می تونم بگم که این Gamespot همیشگی نبود;)

موفق باشید
NIK(امیر)
:bye:

آخرین ویرایش:
میشه بگین Oblivion رو چطور دوباره بازی کنین؟!Oblivion هیچ وقت تموم نمیشه،چون اگه همه Quest های خود سازنده رو هم تموم کنین اونقدر واسش مود هست که حالا حالا ها طول بکشه.RPG های خطی مث NWN هم خیلیا اونقدر بازی میکنن که ریقش در میاد،چون با چند کلاس مختلف میشه بازی کرد و بازی کردن با هر کلاسی فرق میکنه.
البته همه این حرفا به خاطر اینه که خیلیا اکثرا حوصله نمیکنن که بازیای طولانی رو دوباره بازی کنن.مثلا خود من تنها بازی که بیشتر از یه بار تمومش کردم Mafia وبده اونم چون اونقدی کوتاه بود که تو یه روز تعطیلی کامل بشه تمومش کرد!معلومه GOW که هم بازیه نسبتا کوتاهیه هم بازی سریع ایه هم گرافیکش خیلی بالاس رو آدم وقتی بیکاره دوباره بازی کنه.مسئله اینه که وقتی دوباره بازی میکنین چقدر تفاوت احساس کنین.

به نظر منم اول حسابی حق Okami رو تو اکشن/ماجرایی خوردن و بازی بی معنی مثل Dead Rising رو انتخاب کردن که از اول تا آخر کشتن زامبیه
بعد هم سر Oblivion رو حسابی بریدن
به نظر من GOW بهترین بازی 360 هست ولی بهترین بازی سال نیست

مثلا Oblivion چرا باید اول میشد ؟
چون گرفته بود 9.6 ؟

نه اصلا دلیلم امتیازش نبود.
توی پست قبلیم مفصل نوشتم چرا باید اول میشد. ;)

شما هیچ وقت کل امتیاز رو در نظر نگیر !
امتیاز Riddick بیشتر از HL2 بود و دقیقا 1 ماه بعد از HL2 هم وارد بازار شد ! ولی چرا Riddick آتیش HL2 رو خاموش نکرد ؟؟؟

خوب علی جان منم همینو دارم میگم!
میگم امتیاز اگرچه مهمه ولی کافی نیست برای اول شدن؛
مطمئنی پست صفجه ی قبلم رو خوندی؟!
57.gif

در مورد Oblivion هم خداییش دیگه حاضری یه بار دیگه بازی کنی ؟!
وقتی یک بازی ارزش دوبار بازی کردن رو نداشته باشه دیگه...
شاید فکر کنی دارم از روی تعصب این حرف رو میزنم؛
ولی واقعا حاضرم.
خودم چند بار بعد از 20 ، 30 ساعت بازی از صفر شروع کردم. ( احمد میدونه )
که توی این 20 ، 30 ساعت ، میشه 2 بار GOW رو بازی کرد.
شما هم 2 بار بازی کردن یک بازی 150 ساعته رو با یک بازی 12 ساعته مقایسه نکن ;)
(علی خودت آبلیویون بازی کردی؟ اگه بازی کرده باشی منظورمو میگیری... )

این دیگه از اون حرف ها بود!
دیگه همه میدونند, این بازی های RPG هستند که بیشتر از همه ی بازی ها چند بار بازی میشن !
درسته.دلیل اصلیشم بخاطر non-liner بودنش هست !
اینو میدونم که سبک RPG پرطرفدارترین هست،ولی کمتر کسی حاضر میشه اینگونه بازیها رو چند بار بازی کنه ! دلیلشم بخاطر طولانی بودن زمان گیم پلی بازی هست.
یک بازی که حدود 70-80 ساعت طول میکشه تا تموم بشه باورش واسه من خیلی سخته که همه ی اون کسایی که RPG باز هستند اونو از نو چند بار بازی کنن !! ولی یه بازی مثل gow که حدود 10-12 ساعت زمان میبره،خیلی راحت میشه چندین بار با سختی های مختلف بازی کرد.
یکی از دلایل اصلی هم که امسال gEArS oF wAr اول شد همین موضوع بالا بودن گرافیک و سطح گیم پلی بازی هست (کوتاه بودن زمان هم خیلی مهمه!) که گیمر رو مجبور میکنه چندین بار بازی کنه.مثل HL2.مثل RE4.که اینا هم بهترین بازی سال شدن البته.

اگه بر اساس مقدار ساعت گیم پلی باشه LoZ اوله !! اگه هر قسمت از LoZ رو بازی کنید متوجه میشید که اصلا به این راحتی ها امکان نداره که یه نفر بازی رو کامل تموم کنه!! مثلا من امروز تو OoT یه ساعت فقط تو محوطه میچریدم تا یه چیزی رو پیدا کنم(حالا بماند چی!!)مینی گیم ها هم اونقدر توش هستن که حوصله آدم نمیکشه حتی یه بار مینی گیم رو امتجان کنه! LoZ با اینکه اگه بخوای به اسم بازی رو تموم کنی یه چیزی در حدود 50 ساعت میشه اما اگه بخوای کامل تموم کنی حداقل یه 200 ساعتی کار داره!! البته این هم باید خیلی حوصله داشته باشید چون بعضی چیزهاش به این راحتی پیدا نمیشن!!
بعدش تو اکشن ادونچر یه کم خیلی ضایع کاری شده!! فکر نکنم حتی تعصبی طرفداران Xbox360 هم این رو قبول داشته باشن!

خوب علی جان منم همینو دارم میگم!
میگم امتیاز اگرچه مهمه ولی کافی نیست برای اول شدن؛
مطمئنی پست صفجه ی قبلم رو خوندی؟!
نه شما میگی بازی که آخر کار بیاد آتیش بازیهای قبلی رو خاموش میکنه...خوب منم میگم اینجور نیست و دلیلشم همین بازی Riddick که 1 ماه دیرتر از HL2 اومد با امتیاز بالاتر ولی بازم نتونست به قول خودت آتیشش رو خاموش کنه.;)
منم با این موضوع کاملا موافقم که گرافیک عامل اصلی اول شدن بازی سال نیست.ولی دیگه نباید فکر کنید که GOW حتما بخاطر گرافیکش بوده که اول شده !
شما هم 2 بار بازی کردن یک بازی 150 ساعته رو با یک بازی 12 ساعته مقایسه نکن
خوب منم همینو میگم دیگه وحید جان ! (اسمتو درست گفتم؟) نمیشه این دو بازی رو از لحاظ زمانی با هم مقایسه کرد چون واقا نمیشه بازی 80 ساعته رو نسبت به بازی 12 ساعته مثلا 2 روزه تموم کرد و من فکر میکنم یکی از دلایل اینکه Oblivion رو انتخاب نکردن همین طولانی بودن و سخت بودن بیش از حدش باشه که کار دستش داده.
علی خودت آبلیویون بازی کردی؟
در حال حال کردنش هستم.(مثلا!)
مثل اینکه بخاطر همزمان بودن پست هامون باید تکرار کنم
یه بار بگی کافیه میبینم.
واقعا من دیگه برای حرفی برای گفتن ندارم!حز اینکه این حرفارو حدی گفتی؟!
اگه فکر کنی شوخی کردم هم هیچ مشکلی پیش نمیاد !

مثدر مورد Oblivion هم خداییش دیگه حاضری یه بار دیگه بازی کنی ؟!
وقتی یک بازی ارزش دوبار بازی کردن رو نداشته باشه دیگه...
اگه یکی این بازی رو درست حسابی بازی کنه فکر نمی کنم دیگه سراغش بره! چون دیگه جونی براش نمی زاره!
من امتحان کردم یه 3 ماهی هست ولی هنوز تموم نشده!:)

منظورتون اینه که زلدا در حدی نیست که با GOW مقایسه شه؟:wink1::gathering:
حتما زلدا یه بازیه بچه گوه ی مسخره هستش که گرافیکشم پایینه؟;)

اخه ميدوني چيه از هر نظر نميشه مقايسه كرد حتي از امتيازي كه گرفته از سايتها مشخصه .ولي امتيازهاي gears of war مامان هست . پس كل دنيا با من هم فكر هستند به جزئ تعداد كمي . حتي تو اين سايت هم مشخصه كه به كدوم بازي ها زياد راي دادن .;)

درضمن اگه اين بازي اول نميشد پس كدوم بازي ميشد ؟ حتي اگه oblivion ميشد باز من خوشم ميومد چون بازي بسيار علي اي بود . ولي ديگه خدايي قبول كنيد باز gears of war اول شده خوبه چون باز همه يه جورايي قبولش دارن ولي اين را قبول كنيد اگه zelda اول ميشد ممكن بود در دنيا چندين كشته به وجود بياره چون من يكي و يا خيلي مثل من خودشون را با بنزين به اتيش ميكشيدند . نميدونم متوجه ميشين يا نه؟

مثلا شما يه توضسح بدين ببينم چرا بايد zelda اول ميشد ؟ خيلي دوست دارم جواب بدين.

آخرین ویرایش:
بله کاملا از امتیازها مشخصه!زلدا یا میانگین 95.3 و GOW با میانگین امتیازات 94.1.چقدر امتیازهای زلدا پایینه!نمیخوام پیش داوری کنم ولی به این نکته هم توجه کنین که 13 تا از Fansite های XBOX امتیازشون تو میانگین امتیازات حساب میشه،در صورتی که 5 تا از Fansite های نینتندو اینطورین(سونی هم 19 تا).حالا از اینکه بگذریم 34 درصد به زلدا امتیاز کامل دادن،23 درصد به GOW،و فقط 5 درصد به زلدا زیر9 داد(3 تا سایت که یکیشون اسپاته) و 10 درصد به GOW.(و حالب اینه که حتی یکی از مجله های طرفدار Xbox هم به GOW 8 داده،هر جند امتیازش حساب نشده!).
البته من خودم خیلی رو امتیازا حساب نمیکنم،ولی خواستم بدونم شما چطور میگی:
متيازي كه گرفته از سايتها مشخصه .ولي امتيازهاي gears of war مامان هست
چون از نظر امتیازی زلدا خیلی جلوتره!
پ.ن:اگه هم میبینین که تو رای گیری اسپات GOW جلوتره،به خاطر اینه که الان تعداد افرادی که GOW بازی کردن خیلی بیشتره تا زلدا!و شاید یکسری از طرفدارا برن بدون بازی کرد بازیی به اون بازی رای بدن ولی خوب خیلیا اینکارو نمیکنن،یعنی به بهترین بازیی که انجام دادن رای میدن!

بله کاملا از امتیازها مشخصه!زلدا یا میانگین 95.3 و GOW با میانگین امتیازات 94.1.چقدر امتیازهای زلدا پایینه!نمیخوام پیش داوری کنم ولی به این نکته هم توجه کنین که 13 تا از Fansite های XBOX امتیازشون تو میانگین امتیازات حساب میشه،در صورتی که 5 تا از Fansite های نینتندو اینطورین(سونی هم 19 تا).حالا از اینکه بگذریم 34 درصد به زلدا امتیاز کامل دادن،23 درصد به GOW،و فقط 5 درصد به زلدا زیر9 داد(3 تا سایت که یکیشون اسپاته) و 10 درصد به GOW.(و حالب اینه که حتی یکی از مجله های طرفدار Xbox هم به GOW 8 داده،هر جند امتیازش حساب نشده!).
البته من خودم خیلی رو امتیازا حساب نمیکنم،ولی خواستم بدونم شما چطور میگی:

چون از نظر امتیازی زلدا خیلی جلوتره!
پ.ن:اگه هم میبینین که تو رای گیری اسپات GOW جلوتره،به خاطر اینه که الان تعداد افرادی که GOW بازی کردن خیلی بیشتره تا زلدا!و شاید یکسری از طرفدارا برن بدون بازی کرد بازیی به اون بازی رای بدن ولی خوب خیلیا اینکارو نمیکنن،یعنی به بهترین بازیی که انجام دادن رای میدن!

منم بیشتر به نظرات سایتهای معتبر توجه میکنم . مثل gs و ign و چندتا دیگه و بقیه اصلا برام ارزشی نذاره . وقتی سایتهایی مثل ایندو سایت میان اینطور امتیازی میدن دیگه جای صحبتی نمیمونه همینطور که میبینین در این سایتهم بیشتر به این ذو سایت توجه میشه .
پس بهتر هم هست که با این دو سایت بریم جلو ;) نه هر رسایت درپیتی!!

دیگه اینو قبول کن zelda با اینکه بازی خوبی هست ولی دیگه ادم را مثل gears of war دیوانه خودس نمیکنه که حتما بازیش کنه . متوجه میشی که؟;)

کلا بازی را فقط از رو امتیاز حساب نمیکنن باید تمام جوانب را در نظر بگیری .:biggrin1:

بازی gears of war از سه سال پیش هم مشخص بود که این عنوان را کسب میکنه همه بهتر از من میئونن نه؟!!!:-"

مثلا از الان مشخصه بهترین بازی سال 2007 کدومه:cheesygri :p

هی دنیا............

نه شما میگی بازی که آخر کار بیاد آتیش بازیهای قبلی رو خاموش میکنه...خوب منم میگم اینجور نیست و دلیلشم همین بازی Riddick که 1 ماه دیرتر از HL2 اومد با امتیاز بالاتر ولی بازم نتونست به قول خودت آتیشش رو خاموش کنه.

الان داری سروصدا و جنجال تبلیغاتی GOW رو با Riddick مقایسه میکنی دیگه؟! ;)

خوب منم همینو میگم دیگه وحید جان ! (اسمتو درست گفتم؟) نمیشه این دو بازی رو از لحاظ زمانی با هم مقایسه کرد چون واقا نمیشه بازی 80 ساعته رو نسبت به بازی 12 ساعته مثلا 2 روزه تموم کرد و من فکر میکنم یکی از دلایل اینکه Oblivion رو انتخاب نکردن همین طولانی بودن و سخت بودن بیش از حدش باشه که کار دستش داده.

اینجائه که به سحر یا بهزاد یا کیانوش نیاز حس میشه !
من در این مورد اطلاعات کاملی ندارم ( نقد نویسان حرفه ای مجلات اطلاعات دارن در این زمینه )
ولی فکر نمیکنم ملاک های نمره دادن به یک قسمت در بازی های سبک های مختلف به یک صورت باشه.
مثلا توی یک بازی ادونچر ، سخت بودن معما ها امتیاز بازی رو بالا میبره ؛ در صورتی که همین سخت بودن معما ها در یک بازی پلتفرمر مخصوص کودکان ، امتیاز بازی رو پایین میاره.
یا مثلا توی بازی Runaway : A road adventure ، گرافیک بازی که حالت کارتونی داره گرفته 8 .

پس میبینم که ملاک های امتیاز بندی توی سبک های مختلف متفاوتند.
پس ملاک های ارزشی بازی های RPG باید با بقیه فرق داشته باشن و چیزی فراتر از چند بار تموم کردن بازی باشن. ;)
اون ارزش هم اصلش اینه که چند ساعت با یک بازی که میخری بازی کنی؛ نه اینکه صرفا چند بار تمومش کنی.
مثلا یک بازی که شبکه میشه بازی کرد ساعت ها خریدارش رو سرگرم میکنه و ارزش بالایی داره.
بعبارتی به ازای 50 دلاری که میدی و بازیو میخری ، ساعات بیشتری باهاش بازی میکنی. ;)

خوب آبلیویون هم که در این زمینه معلومه .... ;)

در حال حال کردنش هستم.(مثلا!)
پس اگه از سبک rpg بدت نیاد (یا بهتره بگیم خوشت بیاد) دیر یا زود به حرفایی که زدم میرسی. ;)
GOW چطور ؟ بازی کردی ؟

اگه یکی این بازی رو درست حسابی بازی کنه فکر نمی کنم دیگه سراغش بره! چون دیگه جونی براش نمی زاره!
من امتحان کردم یه 3 ماهی هست ولی هنوز تموم نشده!
درسته . من از بار آخری که از صفر شروع کردم ( که تابستون بود ) هنوز تمومش نکردم . ;)

به اکشن ادونچر که خرابکاری شد کاری ندارم
ولی Gow ساخته شده بود برای بازی سال! یعنی زلدا که هیچی ، باباش هم که میومد هر چقدر هم قشنگ تر بود بازم گیرز اول میشد ، چون برای "بهترین بازی سال" انتخاب شده بود! چون از قبل تعیین شده بود. چیزی بود که همه میدونستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or