GameSpot: Best & Worst 06

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حق ps2 رو خیلی خوردن اول تو بهترین داستان رو انتخاب نمیکنن تور وینتر مسخره رو انتخاب میکنن
تو اکشن ادونچر بازی که اصلا لایق نیست مثل دید راسینگ رو انتخاب میکنند و اوکامی که امتیاز 9 گرفته رو ول کردن رفتن به بازی 8.4 گیر دادن
سال دیگه با ps3 امین میبینمت روزی رو میبینم که بین نامزدها heavnly sword ,MGS,FFXIII,8days ,africa هستن و شما زار زار گریه میکنید امسال یه gow داشتید ایا با یه بازی میشه

Dead Rising بهترین بازی اکشن ادونچر سال! نمیدونم واقعا چه جوری همچین بازی از زلدا بالاتر قرار گرفته! من خودم فکر میکردم رقابت اصلی تو این سبک بین زلدا و اوکامی باشه . ( زلدا حتی تو سبک خودش بهترین نشد با این وضع شاید حتی نامزد بهترین بازی سال هم نشه)
بعد یکی دیگه بهترین بازی فایتینگ سال که به UMK 3 رسید!!! اینکه چه جوری با وجود بازیهای مثل Tekken Dark Resurrection و DOA4 یه بازی قدیمی رو Xbox Live Arcade میشه بهترین بازی Fighting سال با عقل من جور در نمیاد...!
یکی دیگه هم اینکه Elite Beat Agents تونست Guitar Hero 2 رو بزنه کنار . من چیز زیادی از Elite Beat Agents نمیدونم ولی اصلا فکرشو نمیکردم بالاتر از Guitar Hero 2 قرار بگیره
بهترین بازی سال من فکر میکنم Gears of War بشه (منظور اینکه گیم اسپات این بازی رو انتخاب میکنه وگرنه این نظر من نیست)
ولی فکر میکنم تو قسمت Readers' Choice زلدا بهترین بازی انتخاب بشه

در مورد اکشن ادونچر که واقعا بد نمره داده شده و واقعا Dead Rising در مقایل Zelda یا Okami هیچی نداره!

بعد یکی دیگه بهترین بازی فایتینگ سال که به UMK 3 رسید!!! اینکه چه جوری با وجود بازیهای مثل Tekken Dark Resurrection و DOA4 یه بازی قدیمی رو Xbox Live Arcade میشه بهترین بازی Fighting سال با عقل من جور در نمیاد...!
البته این بازی زیاد عجیب نیست دلیل امتیازم لذت بسیار بالایی است که از بازی می بری. به عنوان مثال بازی های DOA4 و Tekken خیلی نوآوری نداشتن ولی شما فقط با 5$ می تونی MK3 بگیری که بسیاری از خاطرات گذشته رو زنده می کنه و همچنین بازیش قابلیت آنلاین هم داره که خیلی جالبه. من به شصخه با بیشترین بازی Arcade که حال کردم همین بود. ولی خوب باز حرف شما درسته و اول شدن این بازی در مقابل غول هایی در سبک fighting یکم خنده داره.

سال دیگه با ps3 امین میبینمت روزی رو میبینم که بین نامزدها heavnly sword ,MGS,FFXIII,8days ,africa هستن و شما زار زار گریه میکنید امسال یه gow داشتید ایا با یه بازی میشه

سلام
حسام جان این طور اسم این بازی رو گفتی انگار که 360 نیمخواد بازی بده بیرون !
خب سال دیگه halo رو داریم که عمرا هیچ بازی به پاش نمیرسه و خیلی بازی های دیگه:biggrin1:
به هر حال باید صبر کرد...

خوب به نظر من بهترین بازی سال ، Oblivion حقشه بشه . ;)

ولی با وجود حق خوری هایی که شده واضحه که Gears Of War رو انتخاب میکنن نا مردا ! :mad:

چیزی که واضحه اینه که بهترین بازی pc ، از نظر منطقی Oblivion میشه .

چیزی که هست اینه که اگه بهترین بازی سال Oblivion نشه ، من دیگه به هیچ وجه گیم اسپات رو به اندازه ی تخم مرغ ! هم قبول ندارم.

میگم رتبه بندی نمیکنن ؟؟ مثلا بگن بهترین بازی سال فلان بازی ، و بازی دوم فلان بازی و بازی سوم ....:confused:

وحید مگه تو Gears Of War رو بازی کردی که فکر میکنی حقش نباشه بهترین بازی سال بشه؟؟

امین باز شروع نکن تروخدا !
ببین این بازی ای که میگی من کلّی تریلر ازش دیدم.
بازی خیلی خوبیه.
خیلی قشنگه.
شخصیت پردازیش تهشه.

ولی یک بازی اکشنه با گرافیک بالا و همون کلیشه های تکرار و فوقش زیر 10 تا نو آوری.

ولی آبلیویون یک دنیای بازه با بیشتر از 150 ساعت گیم پلی که هرکاری خواستی میتونی بکنی و بدون اغراق میگم ؛ نو آوریهاش شاید از 50 تا بیشتر باشه و اگر بازیش کنی هیچ بازی آر پی حی دیگه ای بهت نمیچسبه.
ولی GOW رو بازی میکنی ، اونقدر غنی نیست که سطح انتظاراتت رو اون همه ببره بالا و فکر نمیکنم بیشتر از 10 ، 12 ساعت هم باشه

تو بازیایی که که من امسال بازی کردم،به نظرم TES بهتر از GOW بود.زلدا که بزی نکردم،البته احتمالا پس فردا میرسه دستم،نوروینترم بزی نکردم.
به نظر من تا اینجا اکثرا معقول بوده جز بهترین شخصیت جدید و بهترین بازی اکشن ادونچر.تو اون مدت کمی که GOW بازی کردم هیچ احساسی نسبت به شخصیت نداشتم ولی تو OBlivion از مارتین خیلی خوشم اومد،البته شاید GOW رو باید جلوتر بری تا بدونی چرا اینو Delta Squad رو انتخاب کردن.بازی اکشن ادونچرم جز Okami هیچکدومو بازی نکردم،ولی خوب تابلوئه که Dead Rising خیلی احمقانه ست!

Gamespot
10 تا از نامزذهای (فینالیستها) کسب بهترین بازی سال رو معرفی کرد :
Bully (PS2)
Company of Heroes (PC)
Dead Rising (X360)
The Elder Scrolls IV: Oblivion (PC, X360)
Final Fantasy XII (PS2)
Gears of War (X360)
The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii, GC)
Okami (PS2)
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (X360)
Viva Pinata (X360)
سهم هر پلتفورم بازی در این لیست به این ترتیبه :
X360 : 5
PS2: 3
GC:1 Wii:1 PC: 2

بهترین بازی سال هم تا دقایقی دیگه اعلام میشه. من تا ساعت 4 صبح بیدار موندم تا ببینم چی میشه ؟؟ به احتمال 100% GEARS of WAR بازی انحصاری X360 بهترین عنوان سال میشه.
چون بهترین بازیX360 هم شد و بهترین بازی PC هم Company of Heroes شد نه بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion .
X360 هم بدون هیچ شکی امسال بهترین پلتفورم بازیه با داشتن 5 نامزد کسب بهترین بازی سال و بهترین بازی سال یعنی:

ONLY Microsoft X360. GEARS OF WAR

اما بهترین بازیهای هر پلتفورم معرفی شده:
BEST GAME BOY ADVANCE

DRILL DOZER

FINAL FANTASY V ADVANCE

SCURGE:HIVE

SUPER ROBOT TAISEN:ROGINAL GENRATION 2

وبهترین بازی در کنسول دستی گیم بوی بازیSUPER ROBOT TAISEN:ORGINAL GENERATION میشود

BEST NINTENDO DS GAME

CLUB HOUSE GAME

ELITE BEAT AGENTS

METROID PRIME:HUNTER

NEW SUPER MARIO BROS

TOSHI'S ISLAND
و بهترین بازی سال کنسول دستی DS بازی ELITE BEAT AGENTS میشود

BEST PSP GAME

DAXTER

MEGA MAN POWERD UP

METAL GEAR SOLID:PORTABLE OPS

TEKKEN:DARK RESURRECTION

WTF
و این جایزه به ابر بازیه METAL GEAR SOLID :PORTABLE OPS داده میشود ایول :love:

BEST GAMECUBE GAME

BEATEN KAITOS ORIGINS

FIFA 07

LEGO STAR WARS II:: THE ORIGINAL TRILOGY

TOMB RAIDER:LEGEND
و شاهکار LEGEND OF ZELDA:TWILIGHT PRINCESS به عنوان بهترین بازی سال گیم کیوب برگزیده میشود

BEST PLAYSTATION 2 GAME

BULLY

FINAL FANTASY XII

METAL GEAR SOLID 3:SUBSISTENCE

MLB'06:THE SHOW

OKAMI

نفس ها رو تو سینه حبس کنید واقعا حساسه و بهترین بازی محبوب من FINAL FANTASY XII میشود:love:

BEST XBOX GAME

DREAM FALL:THE LONGEST JOURNEY

FIFA 07

MARK ECKO'S GETTING UP:CONTENTS UNDER PERSSURE

NACCA FOOTBALL 07

TOCA RACE DRIVER 3
و بهترین بازی NACCA FOOTBALL 07 میشود

BEST XBOX 360 GAME

DEAD RISING

GEARS OF WAR

THE ELDER SCROLL IV:OBLIVION

TOM CLANY'S RAINBOW SIS:VEGAS

VIVA PINITA
این قسمت هم بسیار حساسه مثل همیشه GEARS OF WAR بهترین میشه

BEST PLAY STATION 3 GAME

CALL OF DUTY 3

FIGHT NIGHT ROUND 03

MERVEL:ULTIMATE ALLANCE

RESISTANCE:FALL OF MEN

RIDGE RACER 7
بهترین بازی سال پلی استیشن 3 RESISTANCE: FALL OF MEN میشود

BEST WII GAME

MADDEN NF 07

RAYMAN RAVING RABBIDS

SUPER MONKEY BALL BANANA BLITZ

LEGEND OF ZELDA TWILIGHT PRINCESS

TRAUMA CENTER SECOND OPINION
و بازی فوق العاد زیابی LEGEND OF ZELDA:TWILIGHT PRINCESS بهترین میشود

BEST PC GAME

COMPANY OF HEROES

GTR 2

MEDIEVAL II:TOTAL WAR

NEVER WINTER NIGHTS 2

THE ELDER SCROLL IV:OBLIVION
و خیلی ناگهانی بازی COMPANY OF HEROES رو انتخاب میکنند

-----------------------------------
سر OBLIVIOM بی کلاه موند چرا انتخابش نکردن

اما گیم اسپات نامزدهای سال رو انتخاب کرده که فردا بهترین باز یسال معرفی میشه

BULLY-PS2

COMPANY OF HEROES-PC

DEAD RISING-XBOX360

THE ELDER SCROLL IV : OBLIVION

FINAL FANTASY XII-PS2

GEARS OF WAR-XBOX 360

LEGEND OF ZELDA TWILIGHT PRINCESS-WII-GAMECUBE

OKAMI-PS2

TOM CLANY'S RAINBOW SIX VEGAS-XBOX 360

VIVA PINITA-XBOX 360

به نظرتون کدوم بازی میشه؟
------------------------------------
منکه خودم دوستدارم OKAMI یا FFXII بشه ولی جایزه رو میدن GEARS OF WAR گرچه من خودم بین همه ی اینها OBLIVION رو یه چیز دیگه میدونم شاید اون بشه اما X360 امسال ترکوند چون رقیبی نداشت ولی سال دیگه اینطوری نمیتونه

البته بهترین بازی سال به نظر گیم اسپات GOW هستش!حالا میشه برتری GOW به OBlivion رو یجوری توجیه کرد!ولی بودن Dead Rising و Viva Pinata تو نامزدای بهترین بازی سال عجیبه!دیگه تو همون X360 اگه بخوایم بگیم GRAW که از اینا بهتره(قبل از اینکه امین بگه من نه GRAW بازی کردم نه Viva نه Dead Rising،ولی خوب آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است!)!یا GTR 2بودن Bully هم یکم عجیبه.تو Reader's Choice هم بدون شک یا TES اول میشه یا GOW،ولی لااقل از اینا منطقی تر خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or