James Bond 007
کاربر سایت
شما دیگه چرا این حرفو میزنی James Bond جان ؟؟انتخاب شدن Gow رو به تمام طرفداران 360 مثل خودم تبریک می گم با این که حقش نبود!
هیچ ربطی به این چیزی که شما گفتید نداره.در سال 2004 بازی RE4 Game Cube اولای سال عرضه شد ولی بهترین بازی GS شد. همه چیز فقط و فقط به این ربط داره که GS چقدر از بازی خوشش بیاد. مثلا به نظر من GS از بازی استراتژی خیلی خوشش میاد.مثلا GOW و Bully چون بعد از آبلیویون اومده بودن ، با آتیششون ، آتیش آبلویون رو خوابوندن .
میگیری منظورمو ؟
مثلا من وقتی چند وقت پیش Civilization IV بازی میکردم پیش خودم میگفتم این ته بازیه و بهترین بازی ایه که توی عمرم کردم و هیچ وقت از یاد نمی برمش و ....
تا جایی که رفتم یک رم 512 اضافه ، برای اینکه این بازی رو روون اجرا کنم خریدم....
ولی یه کم که گذشت و چند تا بازی دیگه اومد دستم ، دیگه آتیشش خوابیده و بازیش داره خاک میخوره!
آبلیویون هم همینطور بوده تا جایی که وقتی اومد همه میگفتن بهترین بازی سال میشه.
ولی با اومدن GOW و با تبلیغاتی که براش شده بود و سر و صدایی که کرد ، بازی های دیگه رو زیر پاش له کرد و به عبارتی با آتیشش ، آتیش بقیه رو خوابوند.
و اگر نه آبلیویون حقش بود و هست که بهترین بشه.
ولی با وجود یک بازی دیگه مثل COH که بعد از اون اومد ، حتی بهترین بازی pc هم نشد .
نه واقعا خیلی جالبه !!!خب با وجود Oblivion و Zelda دیگه GOW حرف زیادی نداشت بزنه! داشت؟
نه اصلا اینطور نیست.چون oblivion يه فضاي خيلي بزرگ داشت و ميتونستيد براحتي هر كاري كنيد به نظر شما اين باعث ميشه كه بهترين بازي بشه ؟
اصلا ربطی نداره و نفس گیری به سبک بازی ربط داره.شما كه اين همه از بازي oblivion تعريف ميكنيد ايا oblivion هم مثل gears of war بازيش نفس گير هست ؟
این چه وضعشه ؟Oblivion هم هشتم!
علی جان اصلا به خوش اومدن نیست و به این ربط داره : $$ !البته اگه یه نگاه هم به صفحه قبل بندازی خودت متوجه میشی که GS چقدر از این بازی خوشش اومده.
هیچ ربطی به این چیزی که شما گفتید نداره.در سال 2004 بازی RE4 Game Cube اولای سال عرضه شد ولی بهترین بازی GS شد.
و چقدر سیبیلش رو چرب کنن!همه چیز فقط و فقط به این ربط داره که GS چقدر از بازی خوشش بیاد.
این که تابلوئه !ایشالا سال بعد هم این عنوان رو HALO3 کسب میکنه!
منظورتون اینه که زلدا در حدی نیست که با GOW مقایسه شه؟:wink1::gathering:نه واقعا خيلي جالبه بازي zelda را ميان با gears of war مقايسه مكنند . raying:
قبول ندارم ....تازه کوجیما و سودا51 میخوان Project's رو شروع کنن!! خود سودا51 داره رو No More Heroes رو بده بعدش چند تا بازی خود نینتندو هست مثل Super Mario Galaxy و Metroid Prime 3 که خودشون به چه بزرگی هستن!!اینها تایتل های اختصاصیWii هم که هر چی بازی داشت همین اول داد بیرون معلوم نیست بازیهای آیندش
نه واقعا خيلي جالبه بازي zelda را ميان با gears of war مقايسه مكنند .
1.Zelda Wii
2.TES X360
3.GOW X360
4.Company of Heroes PC
5.TES PC
6.FF XII PS2
7.MGS 3:Subsistance PS2
8.Okami PS2
9.Guitar Hero II PS2
10.GRAW X360
مثلا Oblivion چرا باید اول میشد ؟خارج از شوخی به نظر من بیشتر از اینکه به خوش اومدن باشه ، به آتیشیه که اون بازی می افروزه.
مثلا GOW و Bully چون بعد از آبلیویون اومده بودن ، با آتیششون ، آتیش آبلویون رو خوابوندن .