GameSpot: Best & Worst 06

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته احمد که دیگه زحمت کشید و تیر خلاصی رو زد !
اما من دیروز یه پست آماده کرده بودم ، بعد سایت دیگه نیومد که پستمو بزنم. پس حالا میزنم : :cheesygri

نقد نویس یا مترجم . تا اونجا که من میدونم بجر جناب دشتی دیگران فقط مترجم هستن
به هر حال به نحوه ی امتیاز دادن آشنائن ;)

فرق نمیکنه.شما کلی گفتی که همیشه بازیهایی که آخر میان اول میشن
من گفتم همیشه بازیایی که آخر میان اول میشن؟
48.gif

نه نه نه ! من گفتم تاثیر داره نگفتم تاثیر صددرصد !
چون از لحاظ هیجان هیچه.یوخت.

علی باز رفتی سر پله ی اول که ! ;)
هیجان ملاکیه برای سنجش اون سبک بازی ؛
مقلا در مورد یه بازی ماجرایی اشاره و کلیک که نمیان بگن چون هیجان نداشت بهش امتیاز نمی دیم ! چون اصلا توی اون سبک هیجان تعریف نشده .
آبلیویون هم هیجان نداشت چون که اصلا هیجان مخصوص این سبک بازی ها نیست! ( نه اینکه این بازیها هیجان ندارن )
اگر چه .... با همه ی این حرفا آبلیویون هیجان هم داشت (البته نه در حد GOW چون که نیازی نداشت بهش)

ببین علی چون خودت خواستی یه چیزی رو رُک میگم :
GOW فقط و فقط یک بازی اکشن خوبه که در جنجالهای تبلیغاتی بزرگ شده.
no less , no more

خیلی از بازیای دیگه در حد همین GOW هستن (گرافیکو نمیگم) که اگه اونا هم چنین تبلیغاتی براشون میشد الان همه داشتن خودشونو براشون خفه میکردن!
در اینکه GOW بازی زیبا و خوبیه شکی نیست ، ولی نه در اون حدی که براش تبلیغات میشه.
( نمونه ی بارز تبلیغات مایکروسافت برای این بازی ، همین گیم اسپاته ! )

نمونه ی بارز تبلیغات مایکروسافت برای این بازی ، همین گیم اسپاته ! )
فکر نکنم دادن امتیازات بالا به بازی های Xbox360 دلیل بر این باشه که GS طرفدار MS هست .{ مگه
راستی هم این سایت GS مگه به بازی بزرگ و شاهکار Oblivion امتیاز 9.6 نداده { البته نسخه 360 } پس ما باید نتیجه بگیریم که .......
GOW فقط و فقط یک بازی اکشن خوبه
100% درسته . ولی یادت رفت بگی در بخش online بهترین بازی هم هست. بخش co op بازی هم که جای برای بحش نداره
که در جنجالهای تبلیغاتی بزرگ شده.
شرط اول بازار یابی و فروش یه جنس تبلیغات هست.
no less , no more
بازی کن . نظرت عوض میشه
خیلی از بازیای دیگه در حد همین GOW هستن
عمرا . شرمنده ها . لطف میکنی از اون خیلی که گفتی فقط 2 مورد رو بگی { فقط 2 مورد }
در مورد زیبای های Gears of War که خیلی جای بحث هست ولی یه چیزی تو گیم پلی و حرکت دوربین وجود داره که آدم رو در خودش ذوب میکنه .نمونش هم داداش بنده است که تا حالا بجز فوتبال و ماشین دست به هیچ بازی دیگه ای نزده . { همیشه از پیچیدگی گیم پلی بازی های اکشن و ماجرای خوشش نمیامد } ولی برای اولین بار که GOW رو گذاشتم براش تا جای که در توانش بود بازی رو رد کرد . عجیب تر از همه این که کنترل بازی زیر 5 دقیقه امد دستش و بعد از 1 ساعت بازی . ازش تعریف و تمجید میکرد. کسی که تا دیشب دست به بازی تفنگی نزده بود .

عباس جان نباید از یه بازی اکشن انتطار داستان خارق العاده رو داشت ولی خب در حده خوبش میگن خوبه!
دوست عزیز من جاویدم
بعد اینکه داستان Gears of War خوب نیست(تو نقدی که از بازی تو سایت هست هم به همین مطلب اشاره کرده)

یه چیزی دیدم که باید بهش اشاره کنم ... با اینکه دوست نداشتم اشاره کنم ...
نمیدونم چرا همیشه بعضی ها از چیزی که خوشش نمیاد میان انتقاد میکنن!(مثلا)(یا بهتره بگم اونو میکوبونن!) بعد میان میگن من اصلا دوست نداشتم بگما...اصلا دوست نداشتم !
یا مثلا میان کنسولهای مورد علاقه بقیه رو تا جایی که دستشون برسه میکوبونن بعد میگن من خودم طرفدار این کنسولم و از این کنسول خوشم میاد و ... یعنی تا جایی که دیگه حرفی واسه گفتن نداشته باشن و حسابی تیکه پرونی کرده باشن.
اینکه شما میگی من دوست دارم یه بازی 12 ساعته رو 5 بار تموم کنم دقیقاً مثل این می مونه که بگی من حاضرم یه درس 2 واحدی رو 3 بار بیفتم
فکر نکنم نیازی باشه که بگم،تکرار کردن بازیها تا یه حد مشخص یکی از بخش های امتیازی دهی بازیها به شمار میره و روی امتیاز بازی تاثیر داره.
یه نمونش هم سایت گیم اسپاته (البته شما که این سایت رو قبول ندارید لااقل باید یه سایتی مثال میزدم که Oblivion رو اول کرده باشه!) شما خودت به بازیها علاقه ی زیادی نداری درسته ؟
پس نباید توقع داشته باشم که بازیها رو چند بار بازی کنی ! (چیزی که خودت گفتی) در صورتیکه گفتی حتی یه بار هم اینگونه بازیها رو بازی نکردی !
پس این کاملا نظر شخصیه خودته و نظر خودم هم نظر شخصیه ولی لااقل منطقیه.یه سوال ؟
تا حالا کسی رو سراغ داری که Half Life 2 رو فقط "یک" بار بازی کرده باشه ؟؟؟
نهایتاً اینکه از نظر من مثلاً GOW در مقابل Oblivion و یا اصلاً NWN 2 هیچی برا گفتن نداره
پس شما حتما باید بگی که این حرف نظر شخصیه خودته ! چون اگه کسی نفهمه فکر میکنه کلی گفتی !!! در صورتی که خود سایت های GS و IGN و ... هیچ وقت کلی حرف نمیزنن تا چه برسه به...
پس هر کسی برا خودش نظری داره
تا ابد هم با هم سر و کله بزنیم نه من شما رو قانع می کنم و نه شما من رو
این سرو کله نزدن ها در صورتی عملی میشه که بقیه هم رعایت کنن.نه اینکه یه نفر میاد تا دلش میخواد از بازی مورد علاقه خودش صحبت میکنه از بازی بقیه بد میگه و اونو میکوبونه و میگه که بدلیل فلان دلیل Oblivion باید اول میشد و GOW نباید اول میشد ! و ما هم نباید چیزی بگیم تا هر چی دلش خواست بگه ؟
واسه چی مثلا منی که از این باز خوشم میاد نباید بگم که به این دلیل این بازی باید اول میشد ؟
یعنی اینقدر اینجا خر تو خر شده ؟
هیجان ملاکیه برای سنجش اون سبک بازی ؛
مقلا در مورد یه بازی ماجرایی اشاره و کلیک که نمیان بگن چون هیجان نداشت بهش امتیاز نمی دیم ! چون اصلا توی اون سبک هیجان تعریف نشده .
100% اینجوریه ! چون بازیهای سبک RPG هیچ وقت هیجان ندارن و نداشتن.
باید قبول کنید که همیشه بازیهایی که هیجان داشته باشن اول میشن !
مثل RE4،HL2،COD،GOW و ...
نه بازیهایی که هیجان ندارن،چون تا حالا همچین چیزی وجود نداشته.
من گفتم همیشه بازیایی که آخر میان اول میشن؟
48.gif

نه نه نه ! من گفتم تاثیر داره نگفتم تاثیر صددرصد !
:arrowd: :arrowd: :arrowd:
مثلا GOW و Bully چون بعد از آبلیویون اومده بودن ، با آتیششون ، آتیش آبلویون رو خوابوندن .
آبلیویون هم همینطور بوده تا جایی که وقتی اومد همه میگفتن بهترین بازی سال میشه.
ولی با اومدن GOW و با تبلیغاتی که براش شده بود و سر و صدایی که کرد ، بازی های دیگه رو زیر پاش له کرد و به عبارتی با آتیشش ، آتیش بقیه رو خوابوند.
وحید پس اینا چیه ؟
باید میگفتی که این نظر خودمه و احتمال داره که اینجوری نباشه تا خیال خودتو و بقیه رو راحت میکردی.
یعنی خیلی سخت بود گفتنش ؟!
ببین علی چون خودت خواستی یه چیزی رو رُک میگم :
GOW فقط و فقط یک بازی اکشن خوبه که در جنجالهای تبلیغاتی بزرگ شده.
no less , no more
وحید فکر میکنم منو با Cliffy B اشتباهی گرفتی !! :biggrin1:
مگه من سازنده ی این بازیم یا سهمی توی ساخت این بازی با Epic داشتم که این حرفو میزنی ؟!
اصلا چرا اینو به من میگی ؟
Gears of War یک اکشن عالیه (نه خوب!) چیزی که خیلی سایت ها و مجلات دربارش گفتن چیزایی که توی این بازی وجود داره تا حالا دیده نشده و بنظر من واقا حقش بود که اول بشه.
حالا اگه بعضی ها خوششون نیومده دیگه مشکل مایکروسافت و گیم اسپات نیست و هرچی هیت برمیگرده به خودشون.
نمونه ی بارز تبلیغات مایکروسافت برای این بازی ، همین گیم اسپاته
و در نهایت،گیم اسپات هم به جمع سایت های فن بوی و درپیت پیوست !!!

این سرو کله نزدن ها در صورتی عملی میشه که بقیه هم رعایت کنن.
اگه کسی باید رعایت کننده باشه شما اولینش هستی
نه اینکه یه نفر میاد تا دلش میخواد از بازی مورد علاقه خودش صحبت میکنه از بازی بقیه بد میگه و اونو میکوبونه و میگه که بدلیل فلان دلیل Oblivion باید اول میشد و GOW نباید اول میشد !
شما هم با دلایلت اون طرف رو بکوب!
و ما هم نباید چیزی بگیم تا هر چی دلش خواست بگه ؟
وقتی حقوق هم دیگه رو رعایت نمیکنیم از این بهتر نمیشه

انسانها تو دنیا نظرات متفاوتی دارن که منشا اون در خلق انسان هست دلیل نمیشه وقتی نظر شما و اون کسانی که بهترین بازی سال از نظر GS رو انتخاب کردن یکسان باشه بقیه افراد رو ....بدونی;) حتی اگه 1 نفر هم تو دنیا مخالفه تا زمانی که دلایل کافی داره نظرش باید قابل احترام برای بقیه باشه
مثلا همین مجلسی که کشورمون داره وقتی 10 نفر با یه لایحه ای که مخالفند که بقیه نماینده ها باهاش موافقن باید از مجلس بیرون انداخته بشه؟
شما میگید که اگه GoW رو بازی کنی نظرت عوض میشه اما خودت Oblivion رو حداقل درست و حسابی بازی نکردی! من نمیگم که این بازی خوب نیست یا عالی نیست اما در حقیقت در مقابل بازی های دیگه خیلی برتری خاصی نداره!

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا همیشه بعضی ها از چیزی که خوشش نمیاد میان انتقاد میکنن!(مثلا)(یا بهتره بگم اونو میکوبونن!) بعد میان میگن من اصلا دوست نداشتم بگما...اصلا دوست نداشتم !
یا مثلا میان کنسولهای مورد علاقه بقیه رو تا جایی که دستشون برسه میکوبونن بعد میگن من خودم طرفدار این کنسولم و از این کنسول خوشم میاد و ... یعنی تا جایی که دیگه حرفی واسه گفتن نداشته باشن و حسابی تیکه پرونی کرده باشن.
و البته از اون بدتر اینکه آدم خودش یه ایراد تابلو داشته باشه بعد به جای اینکه بیاد ایراد خودشو رفع کنه همون ایرادو هی تو سر دیگران بزنه و اون ایرادو بسیار بد بودنه!

اگه کسی باید رعایت کننده باشه شما اولینش هستی
چرا من ؟!
مگه شماها خودتون اولین نفر نبودین که گفتین Gow حقش نبود که اول بشه ؟؟؟
فکر کردین اگه بگین این بازی حقش نبوده دیگه گیم اسپات بخاطر شما منصرف میشه ؟!
این حرفهای شما فقط جنبه ی کوبوندن و کم جلوه دادن این بازی رو نشون میده در صورتی که دیگه این بازی اول شده رفته و دیگه متاسافانه کاریشم نمیشه کرد.
شما هم با دلایلت اون طرف رو بکوب!
اگه اینکارو نکنیم که روی آدم سوار میشن !
حتی اگه 1 نفر هم تو دنیا مخالفه تا زمانی که دلایل کافی داره نظرش باید قابل احترام برای بقیه باشه
این چیزی که نوشتی خودتم از روش خوندی ؟
شما خودت تا بحث مایکروسافت و بازیهاش میشه کم خودتو نشون نمیدی.;)
این چیزایی که میگی شامل خودتم میشه.
البته از اون بدتر اینکه آدم خودش یه ایراد تابلو داشته باشه بعد به جای اینکه بیاد ایراد خودشو رفع کنه همون ایرادو هی تو سر دیگران بزنه و اون ایرادو بسیار بد بودنه!
من تا حالا هر چی گفتم در جواب دیگران بوده هیچ وقت و به هیچ وجه خودم بحث راه ننداختم !
بلاخره با بعضی ها باید مثل خودشون رفتار کرد.

Last edited by a moderator:
سلام

نوشته شده توسط Ali_Amini:

دوست عزیز
همیشه سعی کن وقتی یک نفر سعی می کنه تا حد ممکن با شما منطقی صحبت کنه، سعی نکنی با استفاده از الفاظ اونو تحریک کنی تا وضع رو به آشوب بکشونه تا بعد بتونی از این کار اون به نفع خودت نتیجه گیری کنی

دوست خوبم
من کجای اون پست کنسولی رو کوبیدم ؟؟؟
مگر نه اینکه من گفتم که :
نوشته شده توسط خودم:
همین GOW مثلاً
در اینکه خیلی بازی عظیمیه شکی نیست، اصلاً تحوله
اگر شما اینو کوبیدن تلقی می کنی من دیگه حرفی ندارم

من خودم اگه الان بخوام کنسولی بخرم، هیچ کدومشو نمی خرم. میرم یه 8800 می خرم. در این شک نکن (بعید می دونم این کار رو هم بکنم چون دیگه دوران بازی کردن من سر اومده)
والا من طرفدار هیچ کدوم از این کنسولا نیستم (باز این وسط باید بگم که به نظرم wii چیز جالب تریه از اون دو تای دیگه ولی من هیچ وقت سعی در بالا بردن هیچ کدوم از اینا ندارم، چون سودی به من نمی رسونه)

من PS2 رو دوست داشتم که اونم نسلش گذشت. البته هنوز God of War 2 رو داره

یه نمونش هم سایت گیم اسپاته (البته شما که این سایت رو قبول ندارید لااقل باید یه سایتی مثال میزدم که Oblivion رو اول کرده باشه!) شما خودت به بازیها علاقه ی زیادی نداری درسته ؟
پس نباید توقع داشته باشم که بازیها رو چند بار بازی کنی ! (چیزی که خودت گفتی) در صورتیکه گفتی حتی یه بار هم اینگونه بازیها رو بازی نکردی !
پس این کاملا نظر شخصیه خودته و نظر خودم هم نظر شخصیه ولی لااقل منطقیه.یه سوال ؟
تا حالا کسی رو سراغ داری که Half Life 2 رو فقط "یک" بار بازی کرده باشه ؟؟؟

من اینو بگم که من سایتی که قبولش دارم Game Spot هستش و اونی که ازش خوشم نمی یادش ign ه. بنظرمم هم GS دقیق ترین امتیاز ها رو میده. این از اولی

حالا دومیش
تنها بازی هایی که من توی عمرم تکرارش کردم Metal Gear Solid 2 بودش. همین و بس
ولی از یین نمیشه نتیجه گیری کرد که علاقه ی من به بازی ها کم بوده (چون الان دیگه علاقه ای ندارم ولی در گذشته خیلی علاقه داشتم)
اصولاً من از تکرار متنفرم
کاری رو که تکرار کنم احساس می کنم دارم وقتمو می سوزونم
برا همین هم تکرار رو نمی پسندم. ولی مسلماً این یه قانون ازلی نیستش که همه از تکرار بدشون بیادش که ... این قانون در مورد من و خیلی ها صادقه، برا خیلی ها هم اصلاً بی معناست ...

ضمناً باید بگم که من Gears of War رو بازی کردم و ازش خوشم نیومد. همون زمانی هم که توی یه جای دیگه اونو رد کردم این GOW رو بازی کرده و بودم.
ولی هیچ گاه سعی نمی کنم بگم GS بهش زیادی نمره داده و یا اینکه دیگران اشتباه می کنن از اون خوششون میادش. چون اگه این حرفو بزنم تفاوت ها و آزادی های انسان ها رو زیر پام میزارمشون.

در نهایت باید در جواب به سوال "تا حالا کسی رو سراغ داری که Half Life 2 رو فقط "یک" بار بازی کرده باشه ؟؟؟" باید بگم که بله، خود من !

پس شما حتما باید بگی که این حرف نظر شخصیه خودته ! چون اگه کسی نفهمه فکر میکنه کلی گفتی !!! در صورتی که خود سایت های GS و IGN و ... هیچ وقت کلی حرف نمیزنن تا چه برسه به...

فکر کنم توی همین پستی که خود شما در بالای این حرفتون نقل قول کردین من گفتم "نهایتاً اینکه از نظر من ..." .

این سرو کله نزدن ها در صورتی عملی میشه که بقیه هم رعایت کنن.نه اینکه یه نفر میاد تا دلش میخواد از بازی مورد علاقه خودش صحبت میکنه از بازی بقیه بد میگه و اونو میکوبونه و میگه که بدلیل فلان دلیل Oblivion باید اول میشد و GOW نباید اول میشد ! و ما هم نباید چیزی بگیم تا هر چی دلش خواست بگه ؟
واسه چی مثلا منی که از این باز خوشم میاد نباید بگم که به این دلیل این بازی باید اول میشد ؟
یعنی اینقدر اینجا خر تو خر شده ؟

اگه پست منو درست خونده باشی من هیچ جاش نگفتم که GOW بده و فلان خوبه
فقط ذر یه قسمت مثال زدم تا بتونم حرفم رو بزنم به این صورت:

نهایتاً اینکه از نظر من مثلاً GOW در مقابل Oblivion و یا اصلاً NWN 2 هیچی برا گفتن نداره
ولی همون طوری که معلومه نظر شما زمین تا آسمون با من فرق می کنه

حالا یه چیز دیگه و اونم اینکه اون کسانی هم که بهترین بازی سال رو انتخاب می کنن بالاخره خودشون آدمن و یه چیزی رو دوست دارن، نهایتاً هر کار بکنن سعی می کنن سبک خودشونو بهتر نشون بدن ... در این شک نکن
نگو هم که این کار رو نمی کنن، چون اگه این کار رو نکنن و گرایشی نداشته باشن به سمتی، اصلاً تعریغ انسان در موردشون نقض میشه و باید اسم ماشین رو روشون گذاشت ...

پس هر کسی برا خودش نظری داره
تا ابد هم با هم سر و کله بزنیم نه من شما رو قانع می کنم و نه شما من رو
اصلاً اگه این طوری بودش که دنیا می شد ترکیبی از یسری ماشین که همه شون یه جور فکر میکردن، یه جور راه می رفتن، یجور زندگی می کردن و ...

به اون مثلاً که با رنگ قرمز مشخصش کردم توجه کن ...
در نهایت باید بگم که شما فقط حق داری دلایل خودتو بگی و نظرت رو مشخص کنی، زیاد هم به نظرات دیگران کار نداشته باشی. چون یه کسی که از شوتر خوشش نمی یاد دلیل نمیشه که از GOW هم خوشش بیاد و این کاملاً طبیعی هستش که مثلاً بگه که بنظرش بازی DM باید بازی سال بشه و یا مثلاً CoH. حالا هرج و مرج وقتی رخ میده که شما می خوای نظرت رو به زور به خورد این فردی بدی که اصلاً حرفت براش ارزشی نداره
این هم هرج و مرج بوجود میاره و هم بایعث میشه که دوطرف بحث آب در هاون بکوبن
آخرشم به هیچ چیز نمی رسن جز کینه و دشمنی ...

میبینم که دعوا شده و منم می پرم وسط:

بازی کن . نظرت عوض میشه

ببین GOW هم یه بازی مثل بازیهای دیگه که من بازی کردم فقط گرافیکش باعث میشه شاخ دراری وگرنه gameplayش فرقی با بازیهای دیگه نداره!

داستان Gears of War خوب نیست

اولش مبهمه بعد درست میشه!

نمیدونم چرا همیشه بعضی ها از چیزی که خوشش نمیاد میان انتقاد میکنن!(مثلا)(یا بهتره بگم اونو میکوبونن!)

خودتو میگی؟

100%

ین سرو کله نزدن ها در صورتی عملی میشه که بقیه هم رعایت کنن.نه اینکه یه نفر میاد تا دلش میخواد از بازی مورد علاقه خودش صحبت میکنه از بازی بقیه بد میگه و اونو میکوبونه

کی؟ تو؟

انسانها تو دنیا نظرات متفاوتی دارن که منشا اون در خلق انسان هست

نه بستگی به شرایط داره...اگه مثلا همین علی یه شرایطی واسش پیش میومد GOW بازی نمی کرد الان میگفت بده!

ببخشین من پابرهنه میام وسط..چند تا چیز به نظرم رسید گفتم بگم

در نهایت،گیم اسپات هم به جمع سایت های فن بوی و درپیت پیوست !!!
اینکه Gamespot یه سایت خوب هست توش شکی نیست و ندیدم کسی هم بگه این سایت درپیت هست. اما چند نفر به درست اشاره کردن که مثل خیلی چیزا Gamespot هم نظرش subjective هست و از علایق شخصی توش دیده میشه. چی بخوای چه نخوای هم Gamespot مثل همه سایتا و ادمای دیگه نظر شخصیشو گفته و نمیشه حرفشو به عنوان مصداق حقیقت محض قبول کرد. این شما هستی که هرکی نطرشو مطرح میکنه سریع میکوبیش و میگی فلانو بیسار. عجیبه که شما میگی همه دارن نظرای شخصیشونو میگن از یه ورم وقت میزاری اون طروفو به خاطر نظرش میکوبی
شما به یه نفر اینطوری میگی اونوقت خودت برمیگردی اینو میگی
این به نظر شما قبولوندن نظر شخصی به بقیه نیست؟ اینجا شما چیزی به طور کلی نگفتی؟

این چیزی که نوشتی خودتم از روش خوندی ؟
شما خودت تا بحث مایکروسافت و بازیهاش میشه کم خودتو نشون نمیدی.
این چیزایی که میگی شامل خودتم میشه.

fanboy بودن برای Sony یا Microsoft جفتش بده.همونقدر که یه sony fanboy میتونه اعصاب خورد کن باشه microsoft fanboy هم دست کمی نداره.شما هم پستات دست کمی از یه fanboy نداره (و من نمیگم شما هستی ) اما پستات که همیشه خیلی یه طرفست.

اینم بگم که من اینکه چه بازی بشه بازی سال بشه برام مهم نیست..من از GoW خیلی لذت بردم و بهترین بازی بود که توی این یکی 2 ساله کرده بودم اما به خاطر این نمیشه چشمو روی یه سری چیزا بست. اینم بگم من نمیگم Gamespot تحت تبلیغات یا چیزی بوده. مشکل اینه که شما میخوای همرو زور کنی یه جور فکر کنن اونم به خاطر اینکه خودت طرفدار GoW وX360 هستی و داری از نظر گیم اسپات برای همین امر استفاده میکنی....

آخرین ویرایش:
فکر نکنم دادن امتیازات بالا به بازی های Xbox360 دلیل بر این باشه که GS طرفدار MS هست .
فقط من در تعجبم چطور بازی های مایکروسافت اتفاقی اتفاقی از گیم اسپات امتیاز بالا میگیرن !
اتفاقه دیگه . . . پیش میاد . . . !

شرط اول بازار یابی و فروش یه جنس تبلیغات هست.
درسته .
ولی خیلی از جنس های در پیت همینجوری با تبلیغات بزرگ میشن ولی هیچ چیزی برای گفتن ندارن ;)
( منظورم کلّی بود )

بازی کن . نظرت عوض میشه
شما بازی کن شاید نظر خودت عوض شد :)

نه اینکه یه نفر میاد تا دلش میخواد از بازی مورد علاقه خودش صحبت میکنه از بازی بقیه بد میگه و اونو میکوبونه و میگه که بدلیل فلان دلیل Oblivion باید اول میشد و GOW نباید اول میشد !

هر حرفی اگه دلیل و برهان پشتش باشه قابل قبوله.
ما اون همه دلیل و برهان آوردیم که آبلیویون باید اول میشد.
ولی شما از اول تاپیک داری میگی GOW هیجان داره و چند بار میشه تمومش کرد و ...
خیلی بازی ها هیجان دارن و ارزش چند بار تموم کردن هم دارن...
باید اول بشن ؟ این کافیه ؟

علی جان حرفت از بن و ریشه اشتباهه . دیگه جای بحث نداره ... یعنی چی "بازی هایی که هیجان دارن اول میشن " ؟

جدا از این ، شما میتونی با دلیل ثابت کنی که آبلیویون هیجان نداره ؟؟
...

وحید پس اینا چیه ؟
باید میگفتی که این نظر خودمه و احتمال داره که اینجوری نباشه تا خیال خودتو و بقیه رو راحت میکردی.
یعنی خیلی سخت بود گفتنش ؟!
اصلا اون پستایی که نقل قول کردی توی هیچکدوم نگفته بودم "همیشه بازی هایی که بعد از بازی های دیگه میان آتیششونو میخوابونن و اول میشن"
اینا همشون مثال بودن ولی قابل تعمیم نیست. ;)

وحید فکر میکنم منو با Cliffy B اشتباهی گرفتی !!
اگه با کلیف بی اشتباه میگرفتمت الان سرت شکسته بود ! :biggrin1:

چیزایی که توی این بازی وجود داره تا حالا دیده نشده
مثلا ؟

علی آقای گل همونطور که احمد گفت با این بحثا به هیچ جا نمیرسیم. ;)
نگاه کن من چقدر نو آوری از آبلیویون نوشتم ....
ولی ... ;)
من با آغوش باز ! کاملا آمادم تا هروقت دلیل منطقی بر برتری GOW آوردی قبول کنم.

دیگه هم اگه موافق باشی بحث بی مورد نکنیم و هر وقت دلیل داشتیم بیایم بحث کنیم؛
چون من دلم نمیخواد دوست خوبی مثل شما رو سر یک مسئله ی بی ارزش از دست بدم. :cool:

اینکه Gamespot یه سایت خوب هست توش شکی نیست و ندیدم کسی هم بگه این سایت درپیت هست. اما چند نفر به درست اشاره کردن که مثل خیلی چیزا Gamespot هم نظرش subjective هست و از علایق شخصی توش دیده میشه. چی بخوای چه نخوای هم Gamespot مثل همه سایتا و ادمای دیگه نظر شخصیشو گفته و نمیشه حرفشو به عنوان مصداق حقیقت محض قبول کرد
مثل اینکه شما متوجه نیستی ! اینهمه آدم اومدن اینجا بصورت "غیر مستقیم" معتبرترین سایت رو زیر سوال بردن، که چی ؟ که حالا بازی مورد علاقه خودشون انتخاب نشده !
اونوقت شما متوجه نشدی !!
شما میگی گیم اسپات هم مثل خیلی سایت های دیگه نظرشو گفته ! یعنی چیزی به عنوان بهترین بازی سال وجود نداره اینجا ؟ اگه وجود نداره پس چرا اینهمه اینجا بعضی ها دارن حرس و جوش میخورن ؟!؟!
این به نظر شما قبولوندن نظر شخصی به بقیه نیست؟
نکنه میخوای بگی بازیهای RE4,HL2 رو من انتخاب کردم که میگی نظر شخصیتو گفتی ؟؟!!!!!!!
اینا بازیهایی بودن که از 4 سال اخیر تا حالا بهترین بازی سال بودن حالا من دارم اونا رو یادآوری میکنم اونقوت شما میگی نظر شخصیتو دادی ؟؟؟!!!
واقا که دیگه شورش در اومده...
fanboy بودن برای Sony یا Microsoft جفتش بده.همونقدر که یه sony fanboy میتونه اعصاب خورد کن باشه microsoft fanboy هم دست کمی نداره.شما هم پستات دست کمی از یه fanboy نداره (و من نمیگم شما هستی ) اما پستات که همیشه خیلی یه طرفست.

اینم بگم که من اینکه چه بازی بشه بازی سال بشه برام مهم نیست..من از GoW خیلی لذت بردم و بهترین بازی بود که توی این یکی 2 ساله کرده بودم اما به خاطر این نمیشه چشمو روی یه سری چیزا بست. اینم بگم من نمیگم Gamespot تحت تبلیغات یا چیزی بوده. مشکل اینه که شما میخوای همرو زور کنی یه جور فکر کنن اونم به خاطر اینکه خودت طرفدار GoW وX360 هستی و داری از نظر گیم اسپات برای همین امر استفاده میکنی....
دلیل نداره وقتی یه نفر پست یه طرفه میزنه منم بیام پست دوطرفه تحویلش بدم !
چون غیر از اون پست یه طرفه ای که میدم چیزه دیگه ای دستگیرش نمیشه و همون پست یه طرفه باعث میشه که طرف به اشتباهاتش پی ببره ! (هر چند که تا الانش بی فایده بوده ولی خوب اونجوریام نیست اشخاص با منطق هم زیاد پیدا میشن که خوب و بد رو از هم تشخیص بدن)
در مورد فن بوی بودن هم،من خودم شخصا میگم که یک فن بوی هستم ! ولی توجه داشته باشید که هیچ فن بوی دوست نداره فن بوی باشه ولی بعضی وقت ها فن بودن بدرد میخوره تا طرف بتونه راحت تر از علاقه های شخصیش دفاع کنه.و اونی هم که فکر میکنه فن بوی نیست و میاد مثلا از کنسول مورد علاقه خودش تعریف میکنه هیچ فرقی با یک فن بوی نداره !
همین خود شما خیلی وقتها فن بوی میشی خودت خبردار نمیشی !
دوست عزیز
همیشه سعی کن وقتی یک نفر سعی می کنه تا حد ممکن با شما منطقی صحبت کنه، سعی نکنی با استفاده از الفاظ اونو تحریک کنی تا وضع رو به آشوب بکشونه تا بعد بتونی از این کار اون به نفع خودت نتیجه گیری کنی
من کجای اون پست کنسولی رو کوبیدم ؟؟؟
سلام.
خدایش به غیر از من چند نفر دیگه ام چند مورد رو توی پست های شما دیده بودن نه این پست،پست های زیادی داشتی که من یادم نرفته.حالا شاید شما منظوری نداشتی ولی بعضی چیزها توی پست ها پیدا میشه که ناخداگاه فکر طرف رو منحرف میکنه و باید بیشتر دقت کرد که پستی که زده میشه چه محتوایی داره.
من اینو بگم که من سایتی که قبولش دارم Game Spot هستش و اونی که ازش خوشم نمی یادش ign ه. بنظرمم هم GS دقیق ترین امتیاز ها رو میده. این از اولی
خدا کنه این چیزی که میگی از ته دل باشه و جای دیگه بصورت غیر مستقیم چیز دیگه ای نگی !;)
البته اون جمله رو من کلی گفتم چون توی این چند روز تمام RPG باز های سایت به GS شک کردن !
ولی هیچ گاه سعی نمی کنم بگم GS بهش زیادی نمره داده و یا اینکه دیگران اشتباه می کنن از اون خوششون میادش. چون اگه این حرفو بزنم تفاوت ها و آزادی های انسان ها رو زیر پام میزارمشون.
اگه میشه این تیکه رو بلندتر بگو تا بعضی ها بشنون.
از وقتی GS این بازی رو انتخاب کرده بعضی ها دارن فکر میکنن که یه جورایی حقشون ضایع شده آخه چی گیر شماها میاد!،اصلا این بازی اول شد که شد چیکار دارید همینجور ازش بد میگین و نمیدونم حقش نبوده و در حد بازی سال نیست و ...
باور کنین من همون چند روز قبل از اینکه این بازی انتخاب بشه قشنگ میفهمیدم این بحث ها تو سایت پیش میاد چون مشخص بود که...
نمیشه حالا شما گیم اسپات رو بیخیال بشید برید مثلا به گیم اسپای بچسپید که Zelda رو هم انتخاب کرده ؟؟!
در نهایت باید در جواب به سوال "تا حالا کسی رو سراغ داری که Half Life 2 رو فقط "یک" بار بازی کرده باشه ؟؟؟" باید بگم که بله، خود من !
خب،شما که میگی از اینگونه بازیها خوشت نمیاد پس مسلمه که یه بار هم بزور بازی میکنی !
به اون مثلاً که با رنگ قرمز مشخصش کردم توجه کن ...
بقیه هم توجه کنن !
در نهایت باید بگم که شما فقط حق داری دلایل خودتو بگی و نظرت رو مشخص کنی، زیاد هم به نظرات دیگران کار نداشته باشی. چون یه کسی که از شوتر خوشش نمی یاد دلیل نمیشه که از GOW هم خوشش بیاد و این کاملاً طبیعی هستش که مثلاً بگه که بنظرش بازی DM باید بازی سال بشه و یا مثلاً CoH. حالا هرج و مرج وقتی رخ میده که شما می خوای نظرت رو به زور به خورد این فردی بدی که اصلاً حرفت براش ارزشی نداره
این هم هرج و مرج بوجود میاره و هم بایعث میشه که دوطرف بحث آب در هاون بکوبن
آخرشم به هیچ چیز نمی رسن جز کینه و دشمنی ...
بله من حق دارم نظرات و دلایل خودمو بگم ولی حق ندارم بازی مورد علاقه کسی رو زیر سوال ببرم.ولی اگه دیدم کسی بر خلاف این امر عمل کرد مثل خودش باهاش برخورد میکنم.
وقتی یه نفر میاد ایرادهای GOW رو نه یک بار چند بار بازگو میکنه نباید توقع داشته باشه که مثلا کسی ایرادهای بازی مورد علاقه خودشم بازگو نکنه ! چون اگه کسی بیاد تو این تایپک و اطلاعات زیادی هم نداشته باشه و با نظرات دوستان روبرو بشه فکر میکنه gow پر از اشکاله و oblivion هم هیچ مشکل و نقصی نداره و از یه طرف هم حقشو خوردن و این باعث میشه که طرف فکر کنه گیم اسپات هم یکی از زیر مجموعه های مایکروسافت هست ! مگه غیر از اینه ؟
ضمنا،وقتی چند نفر میان میگن فلان بازی حقش نبوده اول بشه صدرصد هدفش اینه که نظر خودش را به بقیه بقبولونه ! پس این اشخاص باید منتظر باشن تا چند نفر دیگه پیدا بشن و بر خلاف نظر خودشون بحث رو ادامه بدن و در آخر هم بقول خودت هیچ اتفاقی نمیوفته فقط...
مورد دیگه هم اینه که من توی این سایت با هیچ شخصی دشمنی یا کدورتی ندارم یا هم اگر چیزی بوده فقط واسه یه مدت زمان کوتاه بوده که برطرف شده.

مثل اینکه شما متوجه نیستی ! اینهمه آدم اومدن اینجا بصورت "غیر مستقیم" معتبرترین سایت رو زیر سوال بردن، که چی ؟ که حالا بازی مورد علاقه خودشون انتخاب نشده !
اونوقت شما متوجه نشدی !!
شما میگی گیم اسپات هم مثل خیلی سایت های دیگه نظرشو گفته ! یعنی چیزی به عنوان بهترین بازی سال وجود نداره اینجا ؟ اگه وجود نداره پس چرا اینهمه اینجا بعضی ها دارن حرس و جوش میخورن ؟!؟!
شاید دفعه قبل من بد توضیخ دادم و شما متوجه نشدی. گیم اسپات از معتبرترینو بهترین سایت های گیم هست و کسی شک نداره..نظرش هم نسبت به سایتای دیگه (مثل IGN که سابقه کیلویی امتیاز دادن زیاد داره) قابل قبول تره. تا اینجا فکر نکنم منو شما نظرمون متفاوت باشه! مشکل اینجاست که شما میخوای حرف GS رو به عنوان حقیقت محض قبول کنی و هر کسی که با اون محالف باشه رو بگی اشتباه فکر میکنه و دشمن یا فرض کنی! GS هم در نهایت نظرش بستگی به اون افرادی داره که توش کار میکنن و اون افرادم مثل منو شما نظر شخصی رو گفتن! من البته این افرادو زیر سوال نمیبرم چون صد در صد اونا تجربه و درکشون از بازیها از منی که هفته ایی روی هم 5 ساعت بازی نمیکنم بیشتره اما این دلیل نمیشه که نظر اونا رو مصداق حقیقت محض بدونم و هر کی مخالفش باشه رو مغرض و fanboy . این که توی سایت افرادی هستن که با کنسول های مختلف به هر دلیلی مشکل دارن توش شکی نیست اما هر نظر مخالف رو هم به حساب مغرض بودن گزاشتن هم عادلانه نیست!

خلاصه : نظر گیم اسپات هم مثل هر سایت دیگه ای توسط علاقه های شخصی مورد تاثیر قرارگرفته و میتونه نقد بشه و مخالفت با اون دلیل فنبویی و دشمنی داشتن نمیشه
در مورد کوبیدن هم اینکه من theory هایی مثل اینکه GS از MS پول گرفته یا طرفدار X360 هست رو قبول ندارم و کسی هم که با این دلایل بخواد انتخاب GS رو زیر سوال ببره به نظرم پستش ارزش خوندن رو نداره (خواهشا کسی اینو شخصی قلمداد نکنه) اما اگه کسی بیاد و با دلایل منطقی بگه چرا با گیم اسپات مخالفه عیبش چیه؟
نکنه میخوای بگی بازیهای RE4,HL2 رو من انتخاب کردم که میگی نظر شخصیتو گفتی ؟؟!!!!!!!
اینا بازیهایی بودن که از 4 سال اخیر تا حالا بهترین بازی سال بودن حالا من دارم اونا رو یادآوری میکنم اونقوت شما میگی نظر شخصیتو دادی ؟؟؟!!!
واقا که دیگه شورش در اومده...

شما حرف زیر رو مصداق کلی گویی نمیدونی؟

شما چقدر حال دارین این بحث های الکی رو مطرح میکنید و اخرش هیچ فایده ای نداره
و در اینم شکی نیست که 99% بازی های Ms بزرگ هستند و الکی امتیاز نمیگیرند
حالا دوباره ادامه بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or