اینکه Gamespot یه سایت خوب هست توش شکی نیست و ندیدم کسی هم بگه این سایت درپیت هست. اما چند نفر به درست اشاره کردن که مثل خیلی چیزا Gamespot هم نظرش subjective هست و از علایق شخصی توش دیده میشه. چی بخوای چه نخوای هم Gamespot مثل همه سایتا و ادمای دیگه نظر شخصیشو گفته و نمیشه حرفشو به عنوان مصداق حقیقت محض قبول کرد
مثل اینکه شما متوجه نیستی ! اینهمه آدم اومدن اینجا بصورت "غیر مستقیم" معتبرترین سایت رو زیر سوال بردن، که چی ؟ که حالا بازی مورد علاقه خودشون انتخاب نشده !
اونوقت شما متوجه نشدی !!
شما میگی گیم اسپات هم مثل خیلی سایت های دیگه نظرشو گفته ! یعنی چیزی به عنوان بهترین بازی سال وجود نداره اینجا ؟ اگه وجود نداره پس چرا اینهمه اینجا بعضی ها دارن حرس و جوش میخورن ؟!؟!
این به نظر شما قبولوندن نظر شخصی به بقیه نیست؟
نکنه میخوای بگی بازیهای RE4,HL2 رو من انتخاب کردم که میگی نظر شخصیتو گفتی ؟؟!!!!!!!
اینا بازیهایی بودن که از 4 سال اخیر تا حالا بهترین بازی سال بودن حالا من دارم اونا رو یادآوری میکنم اونقوت شما میگی نظر شخصیتو دادی ؟؟؟!!!
واقا که دیگه شورش در اومده...
fanboy بودن برای Sony یا Microsoft جفتش بده.همونقدر که یه sony fanboy میتونه اعصاب خورد کن باشه microsoft fanboy هم دست کمی نداره.شما هم پستات دست کمی از یه fanboy نداره (و من نمیگم شما هستی ) اما پستات که همیشه خیلی یه طرفست.
اینم بگم که من اینکه چه بازی بشه بازی سال بشه برام مهم نیست..من از GoW خیلی لذت بردم و بهترین بازی بود که توی این یکی 2 ساله کرده بودم اما به خاطر این نمیشه چشمو روی یه سری چیزا بست. اینم بگم من نمیگم Gamespot تحت تبلیغات یا چیزی بوده. مشکل اینه که شما میخوای همرو زور کنی یه جور فکر کنن اونم به خاطر اینکه خودت طرفدار GoW وX360 هستی و داری از نظر گیم اسپات برای همین امر استفاده میکنی....
دلیل نداره وقتی یه نفر پست یه طرفه میزنه منم بیام پست دوطرفه تحویلش بدم !
چون غیر از اون پست یه طرفه ای که میدم چیزه دیگه ای دستگیرش نمیشه و همون پست یه طرفه باعث میشه که طرف به اشتباهاتش پی ببره ! (هر چند که تا الانش بی فایده بوده ولی خوب اونجوریام نیست اشخاص با منطق هم زیاد پیدا میشن که خوب و بد رو از هم تشخیص بدن)
در مورد فن بوی بودن هم،من خودم شخصا میگم که یک فن بوی هستم ! ولی توجه داشته باشید که هیچ فن بوی دوست نداره فن بوی باشه ولی بعضی وقت ها فن بودن بدرد میخوره تا طرف بتونه راحت تر از علاقه های شخصیش دفاع کنه.و اونی هم که فکر میکنه فن بوی نیست و میاد مثلا از کنسول مورد علاقه خودش تعریف میکنه هیچ فرقی با یک فن بوی نداره !
همین خود شما خیلی وقتها فن بوی میشی خودت خبردار نمیشی !
دوست عزیز
همیشه سعی کن وقتی یک نفر سعی می کنه تا حد ممکن با شما منطقی صحبت کنه، سعی نکنی با استفاده از الفاظ اونو تحریک کنی تا وضع رو به آشوب بکشونه تا بعد بتونی از این کار اون به نفع خودت نتیجه گیری کنی
من کجای اون پست کنسولی رو کوبیدم ؟؟؟
سلام.
خدایش به غیر از من چند نفر دیگه ام چند مورد رو توی پست های شما دیده بودن نه این پست،پست های زیادی داشتی که من یادم نرفته.حالا شاید شما منظوری نداشتی ولی بعضی چیزها توی پست ها پیدا میشه که ناخداگاه فکر طرف رو منحرف میکنه و باید بیشتر دقت کرد که پستی که زده میشه چه محتوایی داره.
من اینو بگم که من سایتی که قبولش دارم Game Spot هستش و اونی که ازش خوشم نمی یادش ign ه. بنظرمم هم GS دقیق ترین امتیاز ها رو میده. این از اولی
خدا کنه این چیزی که میگی از ته دل باشه و جای دیگه بصورت غیر مستقیم چیز دیگه ای نگی !

البته اون جمله رو من کلی گفتم چون توی این چند روز تمام RPG باز های سایت به GS شک کردن !
ولی هیچ گاه سعی نمی کنم بگم GS بهش زیادی نمره داده و یا اینکه دیگران اشتباه می کنن از اون خوششون میادش. چون اگه این حرفو بزنم تفاوت ها و آزادی های انسان ها رو زیر پام میزارمشون.
اگه میشه این تیکه رو بلندتر بگو تا بعضی ها بشنون.
از وقتی GS این بازی رو انتخاب کرده بعضی ها دارن فکر میکنن که یه جورایی حقشون ضایع شده آخه چی گیر شماها میاد!،اصلا این بازی اول شد که شد چیکار دارید همینجور ازش بد میگین و نمیدونم حقش نبوده و در حد بازی سال نیست و ...
باور کنین من همون چند روز قبل از اینکه این بازی انتخاب بشه قشنگ میفهمیدم این بحث ها تو سایت پیش میاد چون مشخص بود که...
نمیشه حالا شما گیم اسپات رو بیخیال بشید برید مثلا به گیم اسپای بچسپید که Zelda رو هم انتخاب کرده ؟؟!
در نهایت باید در جواب به سوال "تا حالا کسی رو سراغ داری که Half Life 2 رو فقط "یک" بار بازی کرده باشه ؟؟؟" باید بگم که بله، خود من !
خب،شما که میگی از اینگونه بازیها خوشت نمیاد پس مسلمه که یه بار هم بزور بازی میکنی !
به اون مثلاً که با رنگ قرمز مشخصش کردم توجه کن ...
بقیه هم توجه کنن !
در نهایت باید بگم که شما فقط حق داری دلایل خودتو بگی و نظرت رو مشخص کنی، زیاد هم به نظرات دیگران کار نداشته باشی. چون یه کسی که از شوتر خوشش نمی یاد دلیل نمیشه که از GOW هم خوشش بیاد و این کاملاً طبیعی هستش که مثلاً بگه که بنظرش بازی DM باید بازی سال بشه و یا مثلاً CoH. حالا هرج و مرج وقتی رخ میده که شما می خوای نظرت رو به زور به خورد این فردی بدی که اصلاً حرفت براش ارزشی نداره
این هم هرج و مرج بوجود میاره و هم بایعث میشه که دوطرف بحث آب در هاون بکوبن
آخرشم به هیچ چیز نمی رسن جز کینه و دشمنی ...
بله من حق دارم نظرات و دلایل خودمو بگم ولی حق ندارم بازی مورد علاقه کسی رو زیر سوال ببرم.ولی اگه دیدم کسی بر خلاف این امر عمل کرد مثل خودش باهاش برخورد میکنم.
وقتی یه نفر میاد ایرادهای GOW رو نه یک بار چند بار بازگو میکنه نباید توقع داشته باشه که مثلا کسی ایرادهای بازی مورد علاقه خودشم بازگو نکنه ! چون اگه کسی بیاد تو این تایپک و اطلاعات زیادی هم نداشته باشه و با نظرات دوستان روبرو بشه فکر میکنه gow پر از اشکاله و oblivion هم هیچ مشکل و نقصی نداره و از یه طرف هم حقشو خوردن و این باعث میشه که طرف فکر کنه گیم اسپات هم یکی از زیر مجموعه های مایکروسافت هست ! مگه غیر از اینه ؟
ضمنا،وقتی چند نفر میان میگن فلان بازی حقش نبوده اول بشه صدرصد هدفش اینه که نظر خودش را به بقیه بقبولونه ! پس این اشخاص باید منتظر باشن تا چند نفر دیگه پیدا بشن و بر خلاف نظر خودشون بحث رو ادامه بدن و در آخر هم بقول خودت هیچ اتفاقی نمیوفته فقط...
مورد دیگه هم اینه که من توی این سایت با هیچ شخصی دشمنی یا کدورتی ندارم یا هم اگر چیزی بوده فقط واسه یه مدت زمان کوتاه بوده که برطرف شده.