GameSpot: Best & Worst 06

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر منم اول حسابی حق Okami رو تو اکشن/ماجرایی خوردن و بازی بی معنی مثل Dead Rising رو انتخاب کردن که از اول تا آخر کشتن زامبیه
بهت قول میدم وقتی Dead Rising رو بازی کنی نظرت عوض بشه;)
اگر بجز Gears of War بازی های مثل Oblivion & LOZ :TP اول میشدند هم برام فرقی نمیکرد چون هر سه بازی رو دوست دارم . ولی مفید و مختصر بودن بازی هم خودش یه امتیاز هست . بازی LOZ : WW رو اگه تو دو سه ماه تموم کردین من اسمم رو عوض میکنم . تو بازی های اکشن ماجرای رو دست Zelda بازی در نیومده ولی ارزش 2 بار بازی کردن رو نداره . امام بازی فوق زیبای Shadow of the Colassus که یکی از بهترین بازی هایه که دنیا به خودش دیده رو میشه 3 4 بار رو نرمال تموم کرد بعد میشه رفت سر وقت Hard و بعدش هم .....
یا بازی Ninja Gaiden & Black . راحت میتونم بگم رو تمام درجات بازی رو حداقل 3 بار تموم کردم { که شامل Master Ninja نمیشه . همون یه باری که ردش کردم برای هفت پشتم بسه } . خلاصه این که بازی که بیشتر از 20 ساعت گیم پلی هر چقدر هم داستان . نو آوری . گرافیک و ... زیبای داشته باشه ارزش یه بازی کوتاه و مفید و مختصر رو نداره . { البته نه هر بازی } .
( نقد نویسان حرفه ای مجلات اطلاعات دارن در این زمینه )
نقد نویس یا مترجم . تا اونجا که من میدونم بجر جناب دشتی دیگران فقط مترجم هستن

البته من قبلا هم گفتم،بازم میگم که نظر چند نفر به یه نفر ارجحیت داره.
در ضمن من نمیگم LoZ بهترین بازی ساله،نمیگم هم اسپات از مایکرو پول گرفته،چون اگه پول گرفته بود هم میتونست TES رو بهترین بازی سال کنه و هیچ اتفاقی پیش نمیومد،فقط میگم خیلی راحت نمیشه گفت GoW بهترین بازی ساله.
در مورد IGN هم باید بگم که به هر دو نسخه کیوب و وی LoZ داده 9.5،ولی به GoW داده 9.4(هر چند که واقعا این اختلافای کم تو امتیاز دلیل برتری قطعی نمیشه.)هر چند احتمالا الان میاین میگین که فقطGS ه که میدونه و بقیه نمیدونن!
1.بعضیا دارن یه چیزایی میگن که به نظر آدم میرسه که دارن میگن بازی باید کوتاه باشه که بشه چندبار بازیش کرد!یعنی اگه شما 60 ساعت بخواین بازی کنین،یه بار یه بازی 69 ساعته رو تموم میکنین یا 5 بار یه بازی 12 ساعته رو؟!واقعا منظقهایی که اینجا استفاده میشه تو کل دنیا بی نظیره!
2.اکثر افرادی که تو مجله های داخلی نقد مینویسن،خودشون بازی میکنن بعد نقد میکنن،ز بازیهایی که بهشون دسترسی نباشه،مث چند ماه پیش بازیهای X360 که همین حمید مینوشت:biggrin1:یعنی اگه حساب کنیم حمید بیشتر از همه تا حالا مطالبش ترجمه ای بوده:biggrin1:هر چند ترجمه های حمید کلی ارزش داره چون از چنتا منع مختلف و نظرات مختلفه نه اینکه ترجمه کامل یه مطلب باشه!

ببخشيد يه چيزي در مورد gow بگم و برم
يي از دلايل بهتر شدن اين بازي رو ميتوان قابليت انلاين بازي كردنش دونست(چيزي كه هيلو 2 هم بزرگ كرد)(ابليويون فاقد انلاينه)

2.اکثر افرادی که تو مجله های داخلی نقد مینویسن،خودشون بازی میکنن بعد نقد میکنن،ز بازیهایی که بهشون دسترسی نباشه،مث چند ماه پیش بازیهای X360 که همین حمید مینوشتیعنی اگه حساب کنیم حمید بیشتر از همه تا حالا مطالبش ترجمه ای بودههر چند ترجمه های حمید کلی ارزش داره چون از چنتا منع مختلف و نظرات مختلفه نه اینکه ترجمه کامل یه مطلب باشه!
خیلی رک عرض کنم به خدمتت که کل مجله های بازی ایران منتظر هستن که فلان مجله خارجی رو جلدش چطوریه و چی نوشته توش و بلا فصله یه کپی فارسی از مجلاه رو چاپ میکنن
در مورد بخش تحریریه بازی رایانه هم بگم من خودم با
بهزاد صفر زاده
مهدی اسفدیاری
آرش حسن زاده
آشنام . بجز مهدی, ارش و بهزاد تجربه خودشون رو میارن رو کاغذ و ترجمه نمکنن . البته بگم بهزاد واقعا یه گیمر هاردکور Pc هست . کلا بچه های اقای هست { بهتر از شما نباشن }

الان داری سروصدا و جنجال تبلیغاتی GOW رو با Riddick مقایسه میکنی دیگه؟!
فرق نمیکنه.شما کلی گفتی که همیشه بازیهایی که آخر میان اول میشن،منم کلی گفتم که خیر همچین چیزی وجود نداره !،این Riddick فقط مثال بود.اگه میخواین تا مال سالهای قبل هم یادتون بیارم ؟ ;)
ولی فکر نمیکنم ملاک های نمره دادن به یک قسمت در بازی های سبک های مختلف به یک صورت باشه.
مثلا توی یک بازی ادونچر ، سخت بودن معما ها امتیاز بازی رو بالا میبره ؛ در صورتی که همین سخت بودن معما ها در یک بازی پلتفرمر مخصوص کودکان ، امتیاز بازی رو پایین میاره.
یا مثلا توی بازی Runaway : A road adventure ، گرافیک بازی که حالت کارتونی داره گرفته 8 .

پس میبینم که ملاک های امتیاز بندی توی سبک های مختلف متفاوتند.
پس ملاک های ارزشی بازی های RPG باید با بقیه فرق داشته باشن و چیزی فراتر از چند بار تموم کردن بازی باشن. ;)
اون ارزش هم اصلش اینه که چند ساعت با یک بازی که میخری بازی کنی؛ نه اینکه صرفا چند بار تمومش کنی.
مثلا یک بازی که شبکه میشه بازی کرد ساعت ها خریدارش رو سرگرم میکنه و ارزش بالایی داره.
بعبارتی به ازای 50 دلاری که میدی و بازیو میخری ، ساعات بیشتری باهاش بازی میکنی. ;)

خوب آبلیویون هم که در این زمینه معلومه
با تمام این صحبتهایی که کردی تنها چیزی که میشه ازشون برداشت کرد اینه که،سایت GS تبدیل شده به یک فن بوی (البته تازگی ها این اتفاق افتاده!) یعنی از وقتی که Zelda و Oblivion انتخاب نشدن ! و صدردصد هم عامل اصلیش مایکروسافت بوده که زیر میزی داده !
اون صحبتهایی که از من نقل قول کردی فقط نظر شخصی خودم بود و اصلا کلی نگفتم و اون صحبتها یک احتمال بود که دلیلشم بخاطر این بود که گیم اسپات Oblivion رو انتخاب نکرده بود.
اگه گیم اسپات Oblivion رو انتخاب نکرده حتما یه موردی داشته که انتخاب نشده ! هیچ دلیلی هم نداره که من و شماها بدونیم.اگه قرار بود من و امسال شما اشکالاتش رو تشخیص بدیم پس وجود گیم اسپات این وسط چه ارزشی داره ؟
بعضیا دارن یه چیزایی میگن که به نظر آدم میرسه که دارن میگن بازی باید کوتاه باشه که بشه چندبار بازیش کرد!یعنی اگه شما 60 ساعت بخواین بازی کنین،یه بار یه بازی 69 ساعته رو تموم میکنین یا 5 بار یه بازی 12 ساعته رو؟!واقعا منظقهایی که اینجا استفاده میشه تو کل دنیا بی نظیره!
اول اینکه،خواهشا تیکه ننداز تا راحت بشه با هم حرف بزنیم.
دوم اینکه،در اینکه بازی باید کوتاه باشه تا "مثلا" بشه 5 بار بازی کرد هیچ شکی وجود نداره !
من اگه باشم 100% بازی 12 ساعته رو چند بار تموم میکنم ! چون چیزایی که توی یک بازی شوتر 12 ساعته مثل Gow و غیره...دیده میشه،غیر ممکنه که توی Oblivion یا بازیهای این سبکی هم دیده بشن.نمونش هم هیجان بازی Gow هست که یک بازی RPG باید بره خوابشو ببینه...! همین هیجان بازی باعث میشه که گیمر اونو چند بار بازی کنه و در نتیجه تبدیل بشه به بهترین بازی سال تا بشه بلای جون بعضی ها...
و در آخر بگم که،با وجودی که احترام زیادی واسه Oblivion قاعل هستم و اونو بعد از Gears of War یکی از بزرگترین بازیهای امسال میدونم،ولی با کمال تاسف باید بگم که اگه این بازی بجای 60 ساعت ، 180 ساعت هم بود بازم نمیتونست اول بشه ! چون از لحاظ هیجان هیچه.یوخت.و هزاران دلایل دیگه وجود داره که من و شما ازش بی خبریم !

سایتهای معتبر دیگه مثل ign و 1up و ... کی بهترین بازی رو انتخاب میکنن؟؟
الان تو actiontrip یه نظرسنجی گزاشتن فکر کنم زلدا اول بود البته من دیروز دیدمش الان رو نمیدونم

بهت قول میدم وقتی Dead Rising رو بازی کنی نظرت عوض بشه;)
اگر بجز Gears of War بازی های مثل Oblivion & LOZ :TP اول میشدند هم برام فرقی نمیکرد چون هر سه بازی رو دوست دارم . ولی مفید و مختصر بودن بازی هم خودش یه امتیاز هست . بازی LOZ : WW رو اگه تو دو سه ماه تموم کردین من اسمم رو عوض میکنم . تو بازی های اکشن ماجرای رو دست Zelda بازی در نیومده ولی ارزش 2 بار بازی کردن رو نداره . امام بازی فوق زیبای Shadow of the Colassus که یکی از بهترین بازی هایه که دنیا به خودش دیده رو میشه 3 4 بار رو نرمال تموم کرد بعد میشه رفت سر وقت Hard و بعدش هم .....
یا بازی Ninja Gaiden & Black . راحت میتونم بگم رو تمام درجات بازی رو حداقل 3 بار تموم کردم { که شامل Master Ninja نمیشه . همون یه باری که ردش کردم برای هفت پشتم بسه } . خلاصه این که بازی که بیشتر از 20 ساعت گیم پلی هر چقدر هم داستان . نو آوری . گرافیک و ... زیبای داشته باشه ارزش یه بازی کوتاه و مفید و مختصر رو نداره . { البته نه هر بازی } .

نقد نویس یا مترجم . تا اونجا که من میدونم بجر جناب دشتی دیگران فقط مترجم هستن

من نگفتم Dead Rising بازي بديه
ميگم Okami بايد بهترين ميشد
حتي كساني هم كه 360 دارن و Dead Rising رو بازي كردن قبول دارن كه اين بازي در حد بهترين اكشن/ماجرايي نيست
اما در مورد گيم پلي بعضي از بازيها كه هيچ وقت خسته كننده نميشن بايد بگم كه حق با شماست
نوآوري هايي كه تو بعضي از بازيها وجود داره باعث ميشه كه هر بار كه گيم رو بازي ميكنيم همون لذت قبلي و حتي بيشتر از اون رو داشته باشه
به نظر من Oblivion تو همه بخش ها عالي كار شده علي الخصوص داستان كه عاليه ولي GOW از نظر داستان جالب نيست و كلا داستان بازي در حد متوسطي قرار داره
بنابراين بهترين بازي سال بايد تو همه زمينه ها عالي باشه و تنها Oblivion اينطوريه

نه من چرا تیکه بندازم؟:biggrin1:از کسی نمیترسم که!چون دو سه نفر اونو گفته بودن گفتم بعضیا.
من خودم ترجیح میدم اون بازی 60 ساعته رو بازی کنم،و اون هیجان فقط نظر یه عده س،به طور مثال خود من وقتی تو Warcraft 3 یه سری نیرو میفرستادم برای جنگ،همون قدر هیجان داشتم که وقتی تو راهروهای تاریک Riddick حرکت میکردم،شایدم بیشتر.یا توی NWN.سریع تر بودن یه بازی دلیل نمیشه که هیجانشم بیشتر باشه.هز چند سریع بودن بازی واسه خیلیا امتیاز حساب میشه،برای بقیه هم نقص حساب نمیشه،ولی نمیشه گفت هر بازی ای سریع تره هیجانش بیشتره.
و درضمن برای خیلیا هم هیجان خیلی ملاک اصلی ای نیست،مثلا طرفدارای بازیای فکری یا Adventure/Puzzle.کسی که به نظرش بهترین بازی دنیا Monkey Island 3 هستش،مشخصا فاکتور هیجان و استرس واسش اصلا مهم نیست.
در ضمن TES که ته هیجانه!در واقع Action/RPG هستش،مطمئنی بازی کردیش؟!
من برای آخرین بار میگم که من مشکلی با GS ندارم،و روی صحبتم فقط با افرادی هستش که میگه GOW قطعا بهترین بازیه سال بوده.چون همون GS هم تشکل از یه سری آدم هستش که نطر میدن.

منم چند روزه دارم گیرز بازی می‌کنم. معتقدم 9.6 یه مقدار زیاده براش. همون 9.2 اینا کافی بود. نه داستان درست و حسابی داره، نه تنوع زیاد توی گیم‌پلی و اسلحه‌ها و دشمن‌ها و چند تا مشکل دیگه که به نظرم رسید.

در مورد بازی سال شدنش هم به نظر من یه جورایی تو شهر کورها، این بازی یک‌چشم‌ پادشاه شد! دوتا یک‌چشم دیگه هم به نظر من امسال بودن که می‌تونستن به پادشاهی برسن: یکی وگاس و دیگری آب‌لیمو.

کلا انتخاب بهترین کار گندیه! اکثر اوقات بهترین نداریم.

قبلا هم گفتم که ابلیویون از نظر من بهترین بازی ساله.نه فقط امسال بلکه تو 5 سال گذشته بهترین بازیه. بعد هم رینبو وگاس! (واقعا هیجان این بازی دو سه برابر Gow بود برای من). اما بازم به نظر من Gow چون با سلیقه ی خارجکیها و بخصوص امریکایی ها خیلی جوره بهترین شد. اما Dr.این بازی ته بازیه. حد اقلش اینه که قبلا بازیه اینجوری بازی نکردید. توصیه میکنم این بازی رو بعد از دانلود آپدیتهاش بازی کنید چون خیلی باگ مزخرف داره.

چه خر تو خري شد . اقا جان شما چرا حرس gears of war را ميخريد . واقعا براي من خيلي جالبه يكي مياد ميگه كه اقا تنها gs نيست كه ميتونه بهترين بازي را انتخاب كنه ويكي مياد ميگه نظر همه مهمه يا gs زيرميزي گرفته و هزار چيز ديگه.
اخه مرد حسابي وقتي كه اين بازي gears of war از طرف خود سايت gs انتخاب ميشه قطعا معلومه كه نظر خودش مهمه نه ديگران و نه سايت ديگه اي . وقتي يه بازي مثل gears of war از اين سايت 9/6 و بيشترين امتياز بين بازي ها را ميگيره قطعا معلوم هست كه همين بازي بهترين ميشه .
اگه شما اين سايت را قبول داريد كه هيچ اگه شما قبول ندارين پس چرا مياين ميگين فلان بهمان . اگه نظر سايت هاي ديگه هم مهمه كه من مانع نميشم بله مهمه ولي يادتون باشه gs براي خودش اين عنوان را براي gears of war داده نه سايتهاي ديگه پس چه دليلي داره كه بيان اينجا بحث بندازيد . متوجه هستيندكه؟;)

مگه gs كل سايتها را شامل ميشه ؟ اگه كسي مياد اينجا مخالفت ميكنه براي اين عنوان gears of war كاملا مشخصه كه خودش اين سايت را قبول داره اگه نداشته باشه و سايتهاي ديگه مهم باشه نمياد خودش را بكشه!!!!!!!!همين طوري كه ميبينين اكسرا تو اين سايت هيچ كس امتياز سايتهاي ديگران را قبول نداره .:-"

اگه هم دوست داريد بريد يه تاپيك در مورد نظر سنجي از سايتهاي ديگه براي بهترين بازي سال باز كنيد . اينجا گيم اسپات هست .

از هر نظر حساب كني gears of war بايد بهترين بازي سال ميشد . يكي از علتهاي بزرگش كه دوستمون اشاره كردن شبكه انلاين اون هست .

نكته ي دوم كه باز مهمه اينكه وقتي يه بازي در اولين شماره خود اين همه طرفدار پيدا كنه اونم چه طرفداري كه خودشون را بكشه و در اولين شماره بتونه اين همه فروش كنه ديگه چه خواهي برادر .

وقتي يه بازي بتونه از چندينو چند سايت حتي بالاي 9/6 بگيره ديگه معلومه اين بازي چي هست .

يه بازي كه كاملا طبق فكر همه ;) از سه سال پيش معلوم باشه بهترين بازي سال در بياد ديگه نميدونم.........

يه بازي كه مثل halo بتونه اين افتخار را در اول راه پيدا كنه كه هر xbox360 يك gears of war ديگه حرفي نيست برادر .

درضمن لطفا به داستان بازي گير ندين كه اصلا مورد قبول نيست تمام بازيهاي خيلي بزرگ در اين سطح همينطوري هستند . هميشه يادتون باشه وقتي يه بازي كه داستانش گنگ باشه نه تنها از جذابيت بازي كم نميكنه بلكه زيادتر هم ميكنه همانند half life كه بعد از 2 شماره باز معلوم نيست كه موضوع چي هست .

دراخر اگه سايت gs را قبول داريد كه هيچ اگه نداريد و اتقاد دارين كه امتياز سايتهاي ديگه مهتبرتر هست و سايت gs غير معتبر !!! پس لطفا اينجا را به خون نكشيد.:biggrin1:

نمیدونم چرا بعضی آدم های این سایت چرا متعصبن..چرا میاین یه کنسول رو می کنید خدا بعد می گید همه ی بازیهاش بهترین بازی هستن...مثلا آقای Gartall شما که میگی GOW بهترین بازی ساله میدونی زلدا چیه؟ یا مثلا osos جان شما اصلا Okami بازی کردی که می گی Dead Rising بهتر از اونه؟

نمیدونم چرا بعضی آدم های این سایت چرا متعصبن..چرا میاین یه کنسول رو می کنید خدا بعد می گید همه ی بازیهاش بهترین بازی هستن...مثلا آقای Gartall شما که میگی GOW بهترین بازی ساله میدونی زلدا چیه؟ یا مثلا osos جان شما اصلا Okami بازی کردی که می گی Dead Rising بهتر از اونه؟

واقعا حيف براي اين همه سخنراني من كه دقيقا جواب ادمايي مثل تو را دادم.

سلام

ببخشید که پابرهنه وارد بحث میشم
یه چیزی دیدم که باید بهش اشاره کنم ... با اینکه دوست نداشتم اشاره کنم ...

نوشته شده توسط Ali_Amini:
اول اینکه،خواهشا تیکه ننداز تا راحت بشه با هم حرف بزنیم.
دوم اینکه،در اینکه بازی باید کوتاه باشه تا "مثلا" بشه 5 بار بازی کرد هیچ شکی وجود نداره !
من اگه باشم 100% بازی 12 ساعته رو چند بار تموم میکنم ! چون چیزایی که توی یک بازی شوتر 12 ساعته مثل Gow و غیره...دیده میشه،غیر ممکنه که توی Oblivion یا بازیهای این سبکی هم دیده بشن.نمونش هم هیجان بازی Gow هست که یک بازی RPG باید بره خوابشو ببینه...! همین هیجان بازی باعث میشه که گیمر اونو چند بار بازی کنه و در نتیجه تبدیل بشه به بهترین بازی سال تا بشه بلای جون بعضی ها...
و در آخر بگم که،با وجودی که احترام زیادی واسه Oblivion قاعل هستم و اونو بعد از Gears of War یکی از بزرگترین بازیهای امسال میدونم،ولی با کمال تاسف باید بگم که اگه این بازی بجای 60 ساعت ، 180 ساعت هم بود بازم نمیتونست اول بشه ! چون از لحاظ هیجان هیچه.یوخت.و هزاران دلایل دیگه وجود داره که من و شما ازش بی خبریم !

ببین شما
خیلی ها هستن که حوصله ی تکرار رو ندارن
اصلاً بزار براتون ساده بگم
خیلی از آمها هستن که از تکرار بدشون میاد

اینکه شما میگی من دوست دارم یه بازی 12 ساعته رو 5 بار تموم کنم دقیقاً مثل این می مونه که بگی من حاضرم یه درس 2 واحدی رو 3 بار بیفتم (بدیل اینکه اگه من 3 بار این درس رو بخونم تسلطم بیشتر میشه و به همه چیزش آگاه می شم)، بجای اینکه یه درس 6 واحدی رو بردارم
حالا جالبه که توی هر دو حالت به اندازه ی 6 واحد زمان مصرف می کنی، ولی توی حالت اول 2 واحد پاس کردی و توی حالت دوم 6 واحد ...

فکر کنم مثال کاملاً واضحه
من خیلی ها رو دیدم که حاضر نیستن فیلم مورد علاقه شونم حتی، 2 بار نگاه کنن چه رسد به ...

در نهایت باید بگم که بر خلاف تصور شما، خیلی ها حاضرن 60 ساعت یه داستانو دنبال کنن، تا اینکه بخوان توی 60 ساعت 5 بار تکرار مکررات داشته باشن

حالا یه مورد دیگه
بر خلاف تصور شما خیلی ها از شوتر خوششون نمی یاد، و خیلی از این افراد گیمر حرفه ای هم هستن. مثلاً شما خیال می کنی WOW و یا مثلاً همین Warcraft 3 چرا اینقده طرفدار داره ؟؟؟ گرافیکش خیلی بالاست ؟؟؟ اصلاً چرا الان خیلی ها دنبال یسری بازی مثل NukeZone هستن ؟؟؟ این آخری که هیچی نداره ... نه گرافیک، نه صدا، فقط هیجانه ...

ببین تعریف آدما از هیجان با هم فرق داره
همه می گن CoH یه بازی عالیه و واقعاً اگه اینو بازی نکنی یعنی استراتژی هیچ
من CoH رو که ببینم خوابم می بره
همین GOW مثلاً
در اینکه خلی بازی عظیمیه شکی نیست، اصلاً تحوله
ولی من 20 دقیقه GOW بازی کردم و از بازی زده (یکی از دلایلم دلیلی بود که سیاوش هم ازش می نالید، که همانا دیدن Bullet باشه که برخلاف نظر من، بنظر خیلی ها غوغاست) شدم (برخلاف 90% آدما)، درست مثل Doom 3 که اونقدر ترکوند ولی من شاید 5 مرحله هم ازش نرفتم (اصلاً اون زمان من فقط برا Doom 3 رفتم یه X800 XT PE خریدم از کانادا که با شیپ و تکس برام بالای یه میلیون در اومد ولی شاید این کارت بیش از 2 ساعت برا دووم کار نکرد)

نهایتاً اینکه از نظر من مثلاً GOW در مقابل Oblivion و یا اصلاً NWN 2 هیچی برا گفتن نداره
ولی همون طوری که معلومه نظر شما زمین تا آسمون با من فرق می کنه

حالا یه چیز دیگه و اونم اینکه اون کسانی هم که بهترین بازی سال رو انتخاب می کنن بالاخره خودشون آدمن و یه چیزی رو دوست دارن، نهایتاً هر کار بکنن سعی می کنن سبک خودشونو بهتر نشون بدن ... در این شک نکن
نگو هم که این کار رو نمی کنن، چون اگه این کار رو نکنن و گرایشی نداشته باشن به سمتی، اصلاً تعریغ انسان در موردشون نقض میشه و باید اسم ماشین رو روشون گذاشت ...

پس هر کسی برا خودش نظری داره
تا ابد هم با هم سر و کله بزنیم نه من شما رو قانع می کنم و نه شما من رو
اصلاً اگه این طوری بودش که دنیا می شد ترکیبی از یسری ماشین که همه شون یه جور فکر میکردن، یه جور راه می رفتن، یجور زندگی می کردن و ... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or