سلام
ببخشید که پابرهنه وارد بحث میشم
یه چیزی دیدم که باید بهش اشاره کنم ... با اینکه دوست نداشتم اشاره کنم ...
نوشته شده توسط Ali_Amini:
اول اینکه،خواهشا تیکه ننداز تا راحت بشه با هم حرف بزنیم.
دوم اینکه،در اینکه بازی باید کوتاه باشه تا "مثلا" بشه 5 بار بازی کرد هیچ شکی وجود نداره !
من اگه باشم 100% بازی 12 ساعته رو چند بار تموم میکنم ! چون چیزایی که توی یک بازی شوتر 12 ساعته مثل Gow و غیره...دیده میشه،غیر ممکنه که توی Oblivion یا بازیهای این سبکی هم دیده بشن.نمونش هم هیجان بازی Gow هست که یک بازی RPG باید بره خوابشو ببینه...! همین هیجان بازی باعث میشه که گیمر اونو چند بار بازی کنه و در نتیجه تبدیل بشه به بهترین بازی سال تا بشه بلای جون بعضی ها...
و در آخر بگم که،با وجودی که احترام زیادی واسه Oblivion قاعل هستم و اونو بعد از Gears of War یکی از بزرگترین بازیهای امسال میدونم،ولی با کمال تاسف باید بگم که اگه این بازی بجای 60 ساعت ، 180 ساعت هم بود بازم نمیتونست اول بشه ! چون از لحاظ هیجان هیچه.یوخت.و هزاران دلایل دیگه وجود داره که من و شما ازش بی خبریم !
ببین شما
خیلی ها هستن که حوصله ی تکرار رو ندارن
اصلاً بزار براتون ساده بگم
خیلی از آمها هستن که از تکرار بدشون میاد
اینکه شما میگی من دوست دارم یه بازی 12 ساعته رو 5 بار تموم کنم دقیقاً مثل این می مونه که بگی من حاضرم یه درس 2 واحدی رو 3 بار بیفتم (بدیل اینکه اگه من 3 بار این درس رو بخونم تسلطم بیشتر میشه و به همه چیزش آگاه می شم)، بجای اینکه یه درس 6 واحدی رو بردارم
حالا جالبه که توی هر دو حالت به اندازه ی 6 واحد زمان مصرف می کنی، ولی توی حالت اول 2 واحد پاس کردی و توی حالت دوم 6 واحد ...
فکر کنم مثال کاملاً واضحه
من خیلی ها رو دیدم که حاضر نیستن فیلم مورد علاقه شونم حتی، 2 بار نگاه کنن چه رسد به ...
در نهایت باید بگم که بر خلاف تصور شما، خیلی ها حاضرن 60 ساعت یه داستانو دنبال کنن، تا اینکه بخوان توی 60 ساعت 5 بار تکرار مکررات داشته باشن
حالا یه مورد دیگه
بر خلاف تصور شما خیلی ها از شوتر خوششون نمی یاد، و خیلی از این افراد گیمر حرفه ای هم هستن. مثلاً شما خیال می کنی WOW و یا مثلاً همین Warcraft 3 چرا اینقده طرفدار داره ؟؟؟ گرافیکش خیلی بالاست ؟؟؟ اصلاً چرا الان خیلی ها دنبال یسری بازی مثل NukeZone هستن ؟؟؟ این آخری که هیچی نداره ... نه گرافیک، نه صدا، فقط هیجانه ...
ببین تعریف آدما از هیجان با هم فرق داره
همه می گن CoH یه بازی عالیه و واقعاً اگه اینو بازی نکنی یعنی استراتژی هیچ
من CoH رو که ببینم خوابم می بره
همین GOW مثلاً
در اینکه خلی بازی عظیمیه شکی نیست، اصلاً تحوله
ولی من 20 دقیقه GOW بازی کردم و از بازی زده (یکی از دلایلم دلیلی بود که سیاوش هم ازش می نالید، که همانا دیدن Bullet باشه که برخلاف نظر من، بنظر خیلی ها غوغاست) شدم (برخلاف 90% آدما)، درست مثل Doom 3 که اونقدر ترکوند ولی من شاید 5 مرحله هم ازش نرفتم (اصلاً اون زمان من فقط برا Doom 3 رفتم یه X800 XT PE خریدم از کانادا که با شیپ و تکس برام بالای یه میلیون در اومد ولی شاید این کارت بیش از 2 ساعت برا دووم کار نکرد)
نهایتاً اینکه از نظر من مثلاً GOW در مقابل Oblivion و یا اصلاً NWN 2 هیچی برا گفتن نداره
ولی همون طوری که معلومه نظر شما زمین تا آسمون با من فرق می کنه
حالا یه چیز دیگه و اونم اینکه اون کسانی هم که بهترین بازی سال رو انتخاب می کنن بالاخره خودشون آدمن و یه چیزی رو دوست دارن، نهایتاً هر کار بکنن سعی می کنن سبک خودشونو بهتر نشون بدن ... در این شک نکن
نگو هم که این کار رو نمی کنن، چون اگه این کار رو نکنن و گرایشی نداشته باشن به سمتی، اصلاً تعریغ انسان در موردشون نقض میشه و باید اسم ماشین رو روشون گذاشت ...
پس هر کسی برا خودش نظری داره
تا ابد هم با هم سر و کله بزنیم نه من شما رو قانع می کنم و نه شما من رو
اصلاً اگه این طوری بودش که دنیا می شد ترکیبی از یسری ماشین که همه شون یه جور فکر میکردن، یه جور راه می رفتن، یجور زندگی می کردن و ...