GameSpot: Best & Worst 06

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چه بحثهایی پیش اومده اینجا ...
در مورد Gamespy هم من فقط بگم که اون یه مثال بود و منم تاییدش نکردم چون اونم اشکالاتی داره (مثل هشتم شدن Oblivion )
البته اگه درست یادم باشه همین سایت پارسال Civilization 4 رو به عنوان بهترین بازی سال انتخاب کرد (حالا میان میگن نفس گیر نیست!!)
کلا هیچوقت اینجور انتخابها نمیتونه بی اشکال باشه ، منم متاسفانه نظر سایتی که بازی مثل Dead Rising رو بهتر از Okami و Zelda میدونه نمیتونم قبول داشته باشم
کسی هم نخواست Gamespot رو زیر سوال ببره ولی همونطور که تو پستهای بالاتر گفته شد دلیل نمیشه که نظرشو به عنوان یه حقیقت محض قبول کرد
بعد یه مورد دیگه
باید قبول کنید که همیشه بازیهایی که هیجان داشته باشن اول میشن !
مثل RE4،HL2،COD،GOW و ...
نه بازیهایی که هیجان ندارن،چون تا حالا همچین چیزی وجود نداشته.
از بین اینا فقط RE4 , GOW بازی سال شدن
در سال 2004 بازی World of Warcraft بهترین بازی سال شد . بهترین بازی PC هم همون WOW شد . HL2 فقط بهترین بازی شوتر شد
در سال 2003 هم Zelda Wind Waker بهترین بازی سال شد و حتی بهترین بای شوتر رو هم دادن به بازی Panzer Dragoon از XBOX . بهترین بازی PC هم Rise of Nations شد و چیز زیادی به COD نرسید!

شما از اول تاپیک داری میگی GOW هیجان داره و چند بار میشه تمومش کرد و ...
خیلی بازی ها هیجان دارن و ارزش چند بار تموم کردن هم دارن...
باید اول بشن ؟ این کافیه ؟
ببین وحید جان،من اصلا حال و حوصله این بحث ها رو ندارم.الان هم پشیمون هستم که چرا اینقدر بحث کردم ! چون میبینم که هیچ فایده ای نداره و هر کی داره حرف خودشو میزنه.
ولی من آخرین پستم رو میزنم.
باید بگم اگه اول تایپک این خود شما بودید که گفتید این بازی مشکل داره و نباید اول میشد ! (کاری به oblivion نداریم اینجا) منم میگم که وقتی خیلی از سایت ها این بازی رو انتخاب کردن حتما یه دلیل سخت و سفتی واسه این ادعاشون داشتن که هیچ دلیلی هم نداره که من و شما از این موضوع خبردار بشیم ! اگه واقا میخواین یه دلیل منطقی بگیرین که چرا گیم اسپات این بازی رو انتخاب کرده،بعتره برید توی خود سایت یه ایمیلی بزنید شاید جوابتونو دادن ! یا هم برید توی فرومش میفهمید که چرا این اتفاق افتاده !
منم اینهمه وقت سر خودمو درد آوردم و میگم که با اومدن اینجا و اینهمه دلیل و مدرک آوردن کسی قانع نمیشه ! اگه کسی خیلی دوست داره بفهمه علتش چی بوده بهتره بره توی خود همون سایت تا از تمام قضایا مطلع باشه و اینهمه واسه خودش نظر کارشناسی نده !
(البته اینو کلی گفتم و خودمم هستم توش!)
حرفت از بن و ریشه اشتباهه . دیگه جای بحث نداره ... یعنی چی "بازی هایی که هیجان دارن اول میشن " ؟
یه سوال ؟!
علت اینکه "مثلا" gow هیجان داره چیه ؟؟؟ یعنی منبع اصلیه اون هیجان از کجا بوده ؟
شاید شما جور دیگه ای فکر کنی ولی...در صورتی که یک بازی هیجان داره که اول از همه گیم پلی و اکشن در سطح بالا داشته باشه و البته سرعت بالایی هم داشته باشه !
مورد دیگه اینکه،صدا گذاری و موزیک خیلی تو هیجان تاثیر داره !
آخرین مورد دیگه گرافیک بازی هست که تاثیرش توی هیجان خیلی کمه.
منم میگم که یکی از دلایل اینکه این بازی اول شده همین موارده که خیلی ها هم تاییدش کردن و منظور منم از هیجان دقیقا همین موارد بود.;)
GS هم در نهایت نظرش بستگی به اون افرادی داره که توش کار میکنن و اون افرادم مثل منو شما نظر شخصی رو گفتن!
بله همینطوره کسی هم منکر این قضیه نشد !
ولی همینجور که گفتم بعضی ها دارن فکر میکنن که مایکروسافت پول داده (یا زیرمیزی!) داده به این سایت تا نظر شخصیشو تغییر بده و بره به سمت فن ها و یا ...
و در آخر بگم که "مطمعنا" همینجوره که میگی و 100% هم گیم اسپات با این ادعاش دلایل زیادی داشته و داره که بگه.

Last edited by a moderator:
مگه شماها خودتون اولین نفر نبودین که گفتین Gow حقش نبود که اول بشه ؟؟؟
ممنون میشم که این پست رو از من پیدا کنید...
فکر کردین اگه بگین این بازی حقش نبوده دیگه گیم اسپات بخاطر شما منصرف میشه ؟!
وقتی گفتیم بازی زلدا امتیازش باید از 8.8 بیشتر بشه کسی امتیاز رو زیاد کرد؟ وقتی گفتیم حق بازی Dark Messiah بیشتر از اون بود کسی امتیاز رو عوض کرد؟ اینها هم یه انسان هستن که نظراتشون این بوده حالا ممکنه شما باهاش موافق باشید یا نه ! من خیلی با GoW برای بهترین بازی سال مخالف نیستم مشکل اصلی من تو Action/Advanture هست که فکر نکنم حتی شما هم قبول داشته باشی!
این حرفهای شما فقط جنبه ی کوبوندن و کم جلوه دادن این بازی رو نشون میده در صورتی که دیگه این بازی اول شده رفته و دیگه متاسافانه کاریشم نمیشه کرد.
ای داد بیداد! شما اصلا تمام فکر و ذکرت اینه که تمام عضوهای این سایت که تو این بحث شرکت میکنن دشمن خونی مایکروسافت هستن و شما یکه و تنها وایستادی داری از این کنسول دفاع میکنی!!
اگه مثلا اگه به GRAW تو Xbox360 امتیاز 6 به گرافیکش داده میشد من میومدم ازش دفاع میکردم؟ نه اینطوری ها هم نیست که چشمت رو به روی همه چی ببندی و کورکورانه یه جایی رو خداوند بکنی و بگی فقط حرف این!!
این چیزی که نوشتی خودتم از روش خوندی ؟
شما خودت تا بحث مایکروسافت و بازیهاش میشه کم خودتو نشون نمیدی.
این چیزایی که میگی شامل خودتم میشه.
نظر شما برای من قابل احترامه اما مثل اینکه به صورت برعکس نیست!!

بازی هایی که هیجان دارن اول میشن
شاید به نظر شما هیجان تو بازی خیلی مهم باشه اما برای حداقل کسی مثل من که Nukezone بازی میکنه و با بازی هایی مثل CoH و Rome حال میکنه اصلا قابل قبول نیست.

برای رای دادن باید عضو گیم اسپات باشید بعد تو قسمت best and worst برید تو اونجا هر قسمتی رو انتخاب کنید اونجا اگر بازی مورد نظر رو سرچ کنید یا تو کاندیدا بهش رای بدید

آقایئونی که
نظرشون در رابطه با Ps3 - هست برن مقاله اس که سایت
در رابطه با این کونسول گذاشته رو بخونن بعد با X360 خودشون مقایسه کنن
هر چند که خوه من طرفدار هر دوشونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or