GameSpot: Best & Worst 06

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیگه تو همون X360 اگه بخوایم بگیم GRAW که از اینا بهتره(قبل از اینکه امین بگه من نه GRAW بازی کردم نه Viva نه Dead Rising،ولی خوب آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است!)
اتفاقا کاملا صحیحه که GRAW نیست چون وقتی TOM CLANY'S RAINBOW SIX VEGAS انتخاب شده اون یکی هیچ شانسی نداشته و احتمالا gs خواسته با این کارا یکم تنوع سبک ایجاد کنه.

جالبه عماد تو GRAW - R6: Vegas - Dead Rising - Viva Pinata - GTR 2 - Bully - ... رو هیچ کدومشو بازی نکردی! من نمی دونم تو از کجا نتیجه گیری می کنی که این بازی ها حقشون هست یا نیست:)

(قبل از اینکه امین بگه من نه GRAW بازی کردم نه Viva نه Dead Rising،ولی خوب آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است!)

سلام.
اینو گفتم واسه اینکه واقعا gow یه بازی بزرگه بازی چرتی که نیست که بگی الکی کردنش بهترین!

ميدوني چي جالبه امين gow رو اصلا بازي نكرده كه مياد ميگه حقشه.اخه عزيزم با دمو كه نميشه بازي رو تشخيض داد:biggrin1:
مثلا 25 to life يه دمو داشت خدا ولي بازي در حده ps1:)
gow بازيه خوبيه.ولي به نظره منم حق oblivion هستش;)

اشکان از اون لیست جز Viva و Dead Rising بقیه رو بازی کردم حداقل یکم.Viva رو من خودم خوشم میاد ولی بازیی نیست که بهترین بازی سال بشه،DR هم یه بازی مسخره و مزخرف مث GTA هست دیگه!آزادی عمل به درد نخور!در مورد GOW هم که من خودمم گفتم تو بازیایی که امسال بازی کردم بعد از TES بهترین بوده،ولی خوب TES به نظر من خیلی سرتر بود.البته GOW فقط 10 دیقه بازی کردم!حالا فعلا بذاریم ببینیم فردا نظر اسپات چی میشه!

شما كه اين همه از بازي oblivio تعريف ميكنيد ايا oblivion هم مثل gears of war بازيش نفس گير هست ؟

چون oblivion يه فضاي خيلي بزرگ داشت و ميتونستيد براحتي هر كاري كنيد به نظر شما اين باعث ميشه كه بهترين بازي بشه ؟

در سال 2004 بهترين بازيهاي اول شخص انتخاب شده بودند به ترتيب
1:هاف لايف 2
2:فاركراي
3:دوم
4:ريديك بود .

خوب در حال اينكه فاركراي هم يه فضاي خيلي بزرگ داشت كه ميشد از هر طرفي كه دلت ميخواست عمليات را انجام بدي ولي علت اين كه هاف لايف در اومد دليلش گيم پلي بسيار جذاب و نفسگيرش بود كه همين فزيك هم باعث ميشد كه بازي جذابتر بشه.

اینجور که شواهد نشون میده،به احتمال زیاد یا Bully میشه یا Gears of War.
Bully توی خیلی زمینه ها و جاها موفق بوده و اگه دیدید یه وقت این بازی اول شد زیاد تعجب نکنید!،ولی نمیدونم چرا سر Oblivion و GRAW بی کلاه مونده ! من فکر میکنم بخاطر سختی زیاد این دو بازی باشه چون به غیر از این دیگه دلیلی نمیبینم که این دو بازی نیان بالا.
با علاقه من و شما هم بهترین بازی سال انتخاب نمیشه و GS هر بازی رو که خودش صلاح بودنه همونو انتخاب میکنه.البته یه امید هایی هم هست که Zelda یه کارایی بکنه ولی به هر حال،من احتمال میدم بهترین های امسال به این ترتیب باشن :
1-Gears of War (شک نکنید که این بازی اوله!)
2-Oblivion
3-Bully
شاید جای 2 و 3 عوض بشه.

بهترین بازی سال : GEARS of WAR

بچه ها سلام. بالاخره Gamespot بهترین بازی سال رو انتخاب کرد . بازی انحصاری EPIC واسه X360 یعنی : GEARS of WAR . این انتخاب شایسته رو به همه طرفداران X360 از جمله خودم تبریک میگم.
زنده باد X360 ;) :love:

بچه ها سلام. بالاخره Gamespot بهترین بازی سال رو انتخاب کرد . بازی انحصاری EPIC واسه X360 یعنی : GEARS of WAR . این انتخاب شایسته رو به همه طرفداران X360 از جمله خودم تبریک میگم.
زنده باد X360 ;) :love:
:cool:!!

مشتی بر دهان آمریکا...:-"
Sorry... Corrected:
مشتی آمریکایی بردهان ژاپن:)

اینجور که شواهد نشون میده،به احتمال زیاد یا Bully میشه یا Gears of War.
خب بهترین بازی سال هم انتخاب شد . ولی در مورد Bully با این که بازی خوبیه ولی در حد و اندازه های بهترین بازی سال شدن نیست. اگه قرار بود یه بازی PS2 انتخاب بشه حتما FFXII میشد. در کل قبلا همه فکر میکردن که رقابت بین GOW , Oblivion , Zelda باشه
ولی وقتی حتی زلدا بهترین بازی سبک خودش هم نشد و Oblivion هم نتونست بهترین بازی PC بشه معلوم بود که میخوان GoW رو اول کنن! به هرحال این نظر گیم اسپاته
از نظر خیلی سایتها و مجلات زلدا بیشترین شانس رو نسبت به بقیه بازیها داره برای بازی سال شدن . مثلا از طرف Gamespy زلدا بهترین بازی امسال شد . جالبه که FFXII سوم و Gow چهارم! Oblivion هم هشتم! من نمیخوام بگم که gamespy درست میگه یا Gamespot ولی فقط میخوام بگم انتخابها فرق میکنه!

آخرین ویرایش:
يه حرفي را بزنيد كه قابل قبول باشه شما دارين يه ابر بازي مثل gears of war را با zelda مقايسه ميكنيد.
يه بازي با اين همه طرفدار و جنجالي كه انداخته و با اين امتيازي كه اورده حقش هست اول بشه .

خب بهترین بازی سال هم انتخاب شد . ولی در مورد Bully با این که بازی خوبیه ولی در حد و اندازه های بهترین بازی سال شدن نیست. اگه قرار بود یه بازی PS2 انتخاب بشه حتما FFXII میشد. در کل قبلا همه فکر میکردن که رقابت بین GOW , Oblivion , Zelda باشه
ولی وقتی حتی زلدا بهترین بازی سبک خودش هم نشد و Oblivion هم نتونست بهترین بازی PC بشه معلوم بود که میخوان GoW رو اول کنن! به هرحال این نظر گیم اسپاته
از نظر خیلی سایتها و مجلات زلدا بیشترین شانس رو نسبت به بقیه بازیها داره برای بازی سال شدن . مثلا از طرف Gamespy زلدا بهترین بازی امسال شد . جالبه که FFXII سوم و Gow چهارم! Oblivion هم هشتم! من نمیخوام بگم که gamespy درست میگه یا Gamespot ولی فقط میخوام بگم انتخابها فرق میکنه!
من از همون 3 سال پیش هم میفهمیدم که هر وقت Gow بیاد بدون شک اول میشه که همینطور هم شد!هر چند توی پست قبلیم هم گفته بودم که gow میشه و جای هیچ بحثی نیست.
ولی در مورد bully درست میگی و اتفاقا نظر خودم هم همینه،ولی من با وجود امتیازاتی که این بازی در طی این سه روز کسب کرده بود گفتم و اگه دقت کرده باشی توی تمام قسمتها اسم این بازی وجود داشت که خیلی ها رو به شک انداخته بود! البته اگه یه نگاه هم به صفحه قبل بندازی خودت متوجه میشی که GS چقدر از این بازی خوشش اومده.
بهر حال از نظر خیلی ها که سایت GS رو یک منبع متخصص و معتبر در این زمینه میشناسن، بهترین بازی امسال رو Gow میشناسن (چیزی که میشد از خیلی وقت پیش هم حدس زد!).
نظرات سایت های دیگه زیاد مهم نیست (لااقل از دید من) و مطمعن هستم اگه تمام سایت ها Gow رو انتخاب کرده بودند و فقط یکی از سایت ها Zelda رو انتخاب کرد بود،میگفتین:
"ببینید،نظرات با هم فرق دارن!"
حالا هر جور میخواید فکر کنید ولی چی بخواید چه نخواید Gears of War بهترین بازی امسال شناخته شد!
ضمنا،شما که میگی از Gamespy بازی Zelda اول شده چرا یه تاپیک دیگه باز نمیکنی ؟؟؟
چون اینجا فقط نظر سایت GS مهمه (از اسم تاپیک هم مشخصه!)و اگه خیلی مایلی که نظرات سایت های درپیت هم مطرح بشه که کدوم بازی رو انتخاب کردند،بهتره یه تاپیک دیگه بزنید...چون مشخصه که همین الان اینجا به گند کشیده میشه !

چون oblivion يه فضاي خيلي بزرگ داشت و ميتونستيد براحتي هر كاري كنيد به نظر شما اين باعث ميشه كه بهترين بازي بشه ؟

نه اصلا اینطور نیست.
مثلا بازی n هم محیطش بزرگه ولی خودش خوب نیست .

وقتی گفته میشه آبلیویون بزرگه ، فقط منظور وسعت نیست.
بلکه منظور عظمت هست ! ;)
یعنی توی محیط به اون بزرگی با صد ها NPC ، شما 2 نفر رو پیدا نمیکنی که از نظر صورت یا شخصیت مثل هم باشن.
بین ده ها غار و قلعه و قصر و ... توی بازی ، 2 تاشون شبیه هم نیستن.
علاوه بر این هر قسمت آب و هوای جدایی داره.(که حتی گیاهان و جانوران و لباس مردم اون منطقه بستگی به آب و هوا داره.)
مثلا یه جا میری میبینی داره برف میاد ، یک شهر دیگه همون موقع هوا آفتابیه.

این محیط بزرگ اکوسیستم جالبی هم داره.
مثلا شما توی جنگل داری راه میری میبینی یه شیری گذاشته دنبال یه آهویی که شکارش کنه.

خوب حالا شما بگو کدوم اینا رو توی GOW دیده بودی عزیزم ؟
این ها چیزایی نیستن که توی هر بازی ای دیده باشی .
حالا به نظرت حق آبلیویون نیست که اول باشه؟؟

شما كه اين همه از بازي oblivio تعريف ميكنيد ايا oblivion هم مثل gears of war بازيش نفس گير هست ؟
اصلا ربطی نداره و نفس گیری به سبک بازی ربط داره.
مثلا یه بازی ماجرایی اشاره و کلیک هیچ وقت نفس گیر نمیشه . ولی ممکنه بعنوان بهترین بازی انتخاب بشه.;)
با این حال آبلیویون هم در مبارزات و وقتی که میخواید غارها یا قلعه های مخفی رو تصرف کنید بسیار سریع خواهد بود که این با یک آهنگ هیجان انگیز و صدای شمشیر ها و سپر هایی که به هم میخورن یا صدای ورد ها و جادو ها ترکیب میشه حاصل یک مبارزه ی هیجان انگیزه.

Oblivion هم هشتم!
این چه وضعشه ؟ :mad:
بیاید فردا به نشانه ی اعتراض بریم راهپیمایی !

البته اگه یه نگاه هم به صفحه قبل بندازی خودت متوجه میشی که GS چقدر از این بازی خوشش اومده.

علی جان اصلا به خوش اومدن نیست و به این ربط داره : $$ !
خارج از شوخی به نظر من بیشتر از اینکه به خوش اومدن باشه ، به آتیشیه که اون بازی می افروزه.
مثلا GOW و Bully چون بعد از آبلیویون اومده بودن ، با آتیششون ، آتیش آبلویون رو خوابوندن .
میگیری منظورمو ؟

مثلا من وقتی چند وقت پیش Civilization IV بازی میکردم پیش خودم میگفتم این ته بازیه و بهترین بازی ایه که توی عمرم کردم و هیچ وقت از یاد نمی برمش و ....
تا جایی که رفتم یک رم 512 اضافه ، برای اینکه این بازی رو روون اجرا کنم خریدم....
ولی یه کم که گذشت و چند تا بازی دیگه اومد دستم ، دیگه آتیشش خوابیده و بازیش داره خاک میخوره!

آبلیویون هم همینطور بوده تا جایی که وقتی اومد همه میگفتن بهترین بازی سال میشه.
ولی با اومدن GOW و با تبلیغاتی که براش شده بود و سر و صدایی که کرد ، بازی های دیگه رو زیر پاش له کرد و به عبارتی با آتیشش ، آتیش بقیه رو خوابوند.

و اگر نه آبلیویون حقش بود و هست که بهترین بشه.
ولی با وجود یک بازی دیگه مثل COH که بعد از اون اومد ، حتی بهترین بازی pc هم نشد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or