چون oblivion يه فضاي خيلي بزرگ داشت و ميتونستيد براحتي هر كاري كنيد به نظر شما اين باعث ميشه كه بهترين بازي بشه ؟
نه اصلا اینطور نیست.
مثلا بازی n هم محیطش بزرگه ولی خودش خوب نیست .
وقتی گفته میشه آبلیویون بزرگه ، فقط منظور وسعت نیست.
بلکه منظور عظمت هست !
یعنی توی محیط به اون بزرگی با صد ها NPC ، شما 2 نفر رو پیدا نمیکنی که از نظر صورت یا شخصیت مثل هم باشن.
بین ده ها غار و قلعه و قصر و ... توی بازی ، 2 تاشون شبیه هم نیستن.
علاوه بر این هر قسمت آب و هوای جدایی داره.(که حتی گیاهان و جانوران و لباس مردم اون منطقه بستگی به آب و هوا داره.)
مثلا یه جا میری میبینی داره برف میاد ، یک شهر دیگه همون موقع هوا آفتابیه.
این محیط بزرگ اکوسیستم جالبی هم داره.
مثلا شما توی جنگل داری راه میری میبینی یه شیری گذاشته دنبال یه آهویی که شکارش کنه.
خوب حالا شما بگو کدوم اینا رو توی GOW دیده بودی عزیزم ؟
این ها چیزایی نیستن که توی هر بازی ای دیده باشی .
حالا به نظرت حق آبلیویون نیست که اول باشه؟؟
شما كه اين همه از بازي oblivio تعريف ميكنيد ايا oblivion هم مثل gears of war بازيش نفس گير هست ؟
اصلا ربطی نداره و نفس گیری به سبک بازی ربط داره.
مثلا یه بازی ماجرایی اشاره و کلیک هیچ وقت نفس گیر نمیشه . ولی ممکنه بعنوان بهترین بازی انتخاب بشه.
با این حال آبلیویون هم در مبارزات و وقتی که میخواید غارها یا قلعه های مخفی رو تصرف کنید بسیار سریع خواهد بود که این با یک آهنگ هیجان انگیز و صدای شمشیر ها و سپر هایی که به هم میخورن یا صدای ورد ها و جادو ها ترکیب میشه حاصل یک مبارزه ی هیجان انگیزه.
این چه وضعشه ؟
بیاید فردا به نشانه ی اعتراض بریم راهپیمایی !
البته اگه یه نگاه هم به صفحه قبل بندازی خودت متوجه میشی که GS چقدر از این بازی خوشش اومده.
علی جان اصلا به خوش اومدن نیست و به این ربط داره : $$ !
خارج از شوخی به نظر من بیشتر از اینکه به خوش اومدن باشه ، به آتیشیه که اون بازی می افروزه.
مثلا GOW و Bully چون بعد از آبلیویون اومده بودن ، با آتیششون ، آتیش آبلویون رو خوابوندن .
میگیری منظورمو ؟
مثلا من وقتی چند وقت پیش Civilization IV بازی میکردم پیش خودم میگفتم این ته بازیه و بهترین بازی ایه که توی عمرم کردم و هیچ وقت از یاد نمی برمش و ....
تا جایی که رفتم یک رم 512 اضافه ، برای اینکه این بازی رو روون اجرا کنم خریدم....
ولی یه کم که گذشت و چند تا بازی دیگه اومد دستم ، دیگه آتیشش خوابیده و بازیش داره خاک میخوره!
آبلیویون هم همینطور بوده تا جایی که وقتی اومد همه میگفتن بهترین بازی سال میشه.
ولی با اومدن GOW و با تبلیغاتی که براش شده بود و سر و صدایی که کرد ، بازی های دیگه رو زیر پاش له کرد و به عبارتی با آتیشش ، آتیش بقیه رو خوابوند.
و اگر نه آبلیویون حقش بود و هست که بهترین بشه.
ولی با وجود یک بازی دیگه مثل COH که
بعد از اون اومد ، حتی بهترین بازی pc هم نشد .