GameSpot: بستن یک پی‌سی گیمینگ هم‌قیمت با کنسول‌ها؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
جای بحثی وجود نداره که یک پی‌سی گیمینگ های‌اند به راحتی می‌تواند دو کنسول Xbox One و PS4 را در هر زمان و شرایطی از پای درآورد؛ این را نیز باید مد نظر قرار داد که برای بستن همچین پی‌سی‌ای خرج بسیار بیشتری باید کرد. اما یک پی‌سی گیمینگ که این‌قدر برای شما گران نیفتد چطور؟ مثلا بگیم با 550$ دلار؟
این سوالی است که ما می‌خواهیم آن را آزمایش کنیم. آیا ما می‌توانیم یک پی‌سی گیمینگی را از پایه ببندیم که تجربه‌ی گیم پلی و ویژوالی مشابه و در حد کنسول‌های نسل جدید (فعلی) ارائه دهد، و قیمت آن در حوالی قیمت کنسول‌ها باشد؟ در حالی که PS4 جایگزین ارزانتری است، ما می‌خواستیم این عمل را تا جای ممکن رقابتی انجام دهیم، و این یعنی که ما به خودمون اجازه دادیم که کمی بالاتر از بودجه تعیین شده [هم قیمت با کنسول ها] خرج کنیم. دو ادیتور ما مارک و پیتر هر کدام یک سیستم بستند؛ یکی با چیپست‌های اینتل و انویدیا، و دیگری با AMD. سپس ما هر دوی سیستم‌ها را آزمایش کردیم که ببینیم آیا مارک و پیتر از بودجشان عاقلانه استفاده کردند یا اصلا بهتره روی به خرید کنسول‌ها برای داشتن گرافیک خوب با یک بودجه ثابت بیاورند. متن زیر نتایج پایه‌ای این آزمایش رو شرح می‌دهد اما شما برای تست دقیق‌تر و عمقی تر نیز می‌توانید ویدوهای زیر را تماشا کنید.

اصول و اهداف

ما در نظر داشتیم که بر روی بودجه‌ی 550$ دلار خودمان بمانیم -- تقریبا حداکثر قیمتی که برای یک Xbox One در آمریکای شمالی باید پرداخت. علاوه بر خرید موارد ضروری برای یک PC - پردازنده، کارت‌گرافیک، رم، مادربورد، پاور، کیس و هارد - افراد ما قیمت یک موس، کیبرد و ویندوز را به آن نیز اضافه کردند -- چون هیچگونه قطعه‌ی از قبل موجود یا پایرسی قبول نیست!
هدف دوم این بود که که سیستمی ببندیم که عملکردی مشابه یا بهتر از Xbox One و PS4 در عناوین کراس پلتفرم [مولتی] ارائه دهد. لیست کاندیدها برای بنچمارک‌ در این خصوص شامل Assassin's Creed IV: Black Flag ،Battlefield 4 ،Thief و Titanfall خواهد بود.

با تشکر فراوان از bacheh mosbat بابت آپلود ویدیوها

ویدیو AMD:
AMD: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

[video=aparat;29Ke0]http://www.aparat.com/v/29Ke0[/video]

Mark - AMD Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUAMD FX-6300 Vishera 3.5GHz$109.00Amazon
MotherboardASUS M5A78L-M/USB3 AM3+ AMD 760G$48.49Newegg
CaseFractal Core 1000$39.99Newegg
PSUEVGA 100-W1-500-KR 500W$44.99Newegg
GPUPowerColor AX7850 2GBD5-DH Radeon HD 7850 (open box item)$107.00Newegg
RAMHyperX XMP Blu Series 4GB DDR3 1600$40.00Newegg
StorageSeagate Barracuda ST500DM002 500GB 7200 RPM 16MB$50.95Amazon
OSWindows 8$70.00eBay
Key/MouseV7 Standard PS/2 Keyboard and Mouse Combo$10.19Amazon
Subtotal$520.61
Sales Tax$45.55
Total$566.16

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, Ultra, AA42
Battlefield 41080p, High, AA72
Battlefield 41080p, Ultra, MSAA42
Thief1080p, Ultra, AA87
Titanfall1080p, Very High, AA60

ویدئو اینتل :
Intel: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

Peter - Intel/Nvidia Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUIntel Pentium G2130 3.2 GHz$74.99Newegg
MotherboardBiostar H61MGV3$36.99Newegg
CaseTopower TP-1687BB-300$34.99Newegg
PSU300W SFX Power Supply (included w/case)n/aNewegg
GPUEVGA GeForce GTX 750 Ti 2 GB$154.99Newegg
RAMTeam Elite 4GB (2x2GB) DDR3 1333$39.99Newegg
StorageWestern Digital Blue 500 GB 7200 RPM 16MB$54.99Newegg
OSWindows 8.1 64-Bit$99.99Newegg
Key/MouseRosewill PS/2 Wired$12.98Newegg
Subtotal$509.91
Sales Tax$38.24
Total$548.15

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, High, FXAA40
Battlefield 41080p, High, 2x MSAA50
Thief1080p, High, FXAA55
Titanfall1080p, High, No AA50

[...]

نتایج

همان طور که معلوم شد - با توجه به عناوین کراس پلتفرم موجود حال حاضر - شما می توانید پی‌سی گیمینگی را در حدود قیمت Xbox One ببندید که عملکرد بهتری نسبت به هر دوی کنسول ها ارائه دهد. شما همچنین می توانید از کلکسیون بزرگی از بازی ها (و هم از نظر تعداد) که هیچ کدام از دو کنسول PS4 و Xbox One قادر به تطابق با آن نیستند، بهره مند شوید. علاوه بر آن، سیستم شما قابل ارتقا است، و کاربرد آن در بخش های غیر-گیمینگ نیز به ارزش آن اضافه میکند. [...]

[...] به یاد داشته باشید که عناوین کراس پلتفرم حال حاضر در بین کنسول ها، بر روی PS4 عملکرد بهتری ارائه میدهند. PS4 هم اکنون صد دلار ارزان تر از Xbox One فروخته میشود. اگر بخواهید یک پی‌سی در حد 400 تا 450 دلار ببندید، تجربه ما نشان میدهد که در نهایت با سیستمی رو به رو می شوید که توانایی رقابت را با هیچ کدوم از دو کنسول نسل جدید را ندارد. [...]

[Source]
برای خواندن متن کامل و همیچنین تماشای ویدیو به منبع مراجعه کنید

آخرین ویرایش:
اینقدر که جوانانه ما بابته این 2 تا کنسول و پی سی با هم بحث میکنن و مو رو از ماست میکشن بیرون یککم در مورده جامعه و فرهنگمون وقت و انرژی بکار می بردن از جمله خودم الان تو جهانه سوم دستو پا نمیزدیم... شرمنده بابته بی ربط بودن به تاپیک

اگه یه روزی بشه ملت به جای مزه ریختن بیان قشنگ با دلیل مدرک حرفشون رو بزنن خیلی خوب میشه، همه اینجا شدن کمدین. بعد هم جناب با توجه به اینکه سیستم gamespot از هر دو کنسول هم بهتر کار میکنه بنا بر تیکه بامزه شما ترتیب عوض میشه کنسول ها میرن جای کهنه شور. راستی برند کهنه شور کجاییه؟!

یعنی عقل میگه باید از جدیدترین بازی ها و بالاترین گرافیک استفاده کرد؟ بماند که مثلا پس عقل میگه باید برای گرافیک بالا حتما PC داشت طبق این حرف شما...بعد هم یه کم از اون احساس عقل کلی ات کم کن، هر کس با یه چیز حال میکنه از کی تا حالا علاقه به عقل و اینا ربط داره؟! طبق نظر غیر گیمر ها همه ما که این همه خرج بازی میکنیم عقلمون پاره سنگ برمیداره.

نه دیگه نشد.
مثال کهنه شور مال من بود. در مورد مدلهاش هم شما گویا تجربه ات بیشتره.
یکم خلاقیت داشته باش و دیگران رو کپی نکن.
-------------------------------------------------------------------------
در مورد قسمت دوم فرمایش شما هم :
همونطور که عقل و شعور افراد با هم متفاوته، درک و احساسشون هم از محیط پیرامونشون فرق میکنه.
من یادم نمیاد جایی گفته باشم عقل کلم. اتفاقا این شما و امثال شمایین که فکر میکنین دارین از بالا نگاه میکنین. البته اینجا باید عرض کنم که ظرفیت افراد هم فرق میکنه.
اتفاقا عقل حکم میکنه:
اگر پولداری تمام پلت فرم ها رو بخر و کیف دنیا و آخرت رو ببر.
ولی اگه نمیخوای هزینه کنی، کنسول بخر و عمرت رو تلف نکن.
عقل میگه وقتی پول نداری لازم نیست پول کمت رو به پای یدونه عتیقه بدی که بوی الرحمانش بلند شده.
حالا اگه احساس کردی که عتیقه بازی بهتره، لازم نیست بقیه رو گمراهشون کنی.

@ samss

دوست عزیز با تمام احترام به نظر و عقایدتون ، اینجا فروم گیمــه نکنه انتظار دارید اینجا در مورد مشکلات جامعمون با هم صحبت کنیم ؟! همه ما مشکل داریم، کلا گیم و این محیط لحظه ای واسه فراموش کردن همین مشکلاتــه .

آقایون قبلا تو هر تاپیک دادشون به هوا رفته بود که آی جماعت واسه اینکه بتونی کیفیت درستی روی PC تجربه کنی باید 3000دلار خرج کنی، حالا گیم اسپات نوشته با خرج یه کنسول هم میشه یه PC با همون قدرت جمع کرد:)) حالا دادشون رفته به هوا که انحصاری نمیتونی تجربه کنی!

بعد میگیم وضعیت دنیای گیم اینه:

74348101053921589152.jpg

عناوین منتشر شده روی PC سالانه تقریبا به اندازه ی مجموع عناوین منتشر شده روی دوکنسول 360 و PS3 هست، انحصاری های با کیفیت PC چهاربرابر مجموع انحصاری های باکیفیت 360 و PS3 بوده! :))

بهونه ی بعدی لطفا.....

@ samss

دوست عزیز با تمام احترام به نظر و عقایدتون ، اینجا فروم گیمــه نکنه انتظار دارید اینجا در مورد مشکلات جامعمون با هم صحبت کنیم ؟! همه ما مشکل داریم، کلا گیم و این محیط لحظه ای واسه فراموش کردن همین مشکلاتــه .
درسته... منم گفتم از جمله خودم . همین جا هم یه بار نظرمو در مورده خبر گفتم. فروم همینه. ولی چند روزه تو چندا از تاپیکا دیدم که کار به بی احترامیو بن شدنه اعضا کشیده شده... حداقل اون دوستان ببینن ارزششو داره که به خاطرش به دوستی که شاید سنش 2 براربه خودشه بی احترامی بکنه... گیمه دیگه حالشو ببرین نه دعوا

این حرفی که میزنم شاید برای خیلی ها خوشایند نباشه !

شما اصلا یک پی سی داشته باش 500000000000000000 دلار ولی وقتی نتونی FIFA next gen و NBA 2k Next Gen و GTA V و RDR و بازی بوکس فایت نایت یا همین UFC جدیدی که میخواد بیاد و خیلی بازی های دیگه که روی پی سی که نمیاد رو نتونی بازی کنی واقعا به چه دردی میخوره !
.
ما گفتیم pc بازه و این مزیته که الان میگیم .چرا؟
کنسول نسل بعد با کلی سر و صدا اومد ولی فیفا ورلد کاپ براش نیومد
ولی برای pc بر و بچ moddingway 5 تا تورنمت رسمی دادن بیرون از جام ملتهای افریقا تا جام جهانی و از کنفدراسیونها تا لیگ بازیکنان گذشته جام جهانی
شاید یه سری امکانات fifa worldcup رو نداشته باشه ولی گرافیک بهتر و حتی داده های واقعیتری داره یه مقایسه بین نمرات اینها و world cup 2014 نسل قبل بکنید
در ضمن قرار نیست که همه یه چیزو دوست داشته باشن مگه فقط کنسول انحصاری داره.
اقایون کنسول باز که میزنید زیر خنده وقتی اسم بازیهایی مثل anno و ... رو میشنوید همین سری بیش از 5 میلیون فروش داشته
مگه قراره همه god of war باز باشن
حالیکه بعضی از بازیهای استراتژی نظیر anno و settlers و ... به من میدن یک میلیاردمش هم به من بازیهای کنسول نمیدن
اگه بهترین بازی دنیا باشه من با دسته نمیتونم بازی کنم چون حس موس و کیبرد یه چی دیگه هست
احترام گذاشتن خوبه و گر نه مسخره کردن عناوین کنسول کار سختی نیست
در مورد تنوع بازیها هم در pc بقدری است که کافیست یه سر به فروشگاههای اینترنتی نظیر bazimarket بزنید تا تنوع رو ببینین
بحث بی فایده ای هست پس الکی بحث نکنید

نه دیگه نشد.
همونطور که عقل و شعور افراد با هم متفاوته، درک و احساسشون هم از محیط پیرامونشون فرق میکنه.
من یادم نمیاد جایی گفته باشم عقل کلم. اتفاقا این شما و امثال شمایین که فکر میکنین دارین از بالا نگاه میکنین. البته اینجا باید عرض کنم که ظرفیت افراد هم فرق میکنه.
اتفاقا عقل حکم میکنه:
عقل میگه وقتی پول نداری لازم نیست پول کمت رو به پای یدونه عتیقه بدی که بوی الرحمانش بلند شده.

قسمت اول رو که کم اوردی رفتی قاطی باقالیا...
قسمت دوم هم کسی از بالا نگاه نکرد، اصلا بالا پایین نداره. مسله اینجاس که شما و امثال شما اونقدر با بازی کردن 4 تا بازی جو گیر شدید که فکر میکنید کسی اونا رو بازی نکنه یا خوشش نیاد عقلانی نیست. کلا دارید یه حرفایی میزنید که رسما از دایره منطق خارجه بعد ادعا هم دارید. اومدن نشون دادن با همون پول کنسول میشه سیستم بهتر داشت، حالا کجاش عتیقه اس خدا میدونه. کسی هم کسی رو گمراه نکرد برعکس فن های متعصبی مثل شما اکثرا میسنجن طبق علاقیات تصمیم میگیرن. یه چیزی که تا اید واسه من حل تمیشه هم اینه که چطور این سینه چاک های انحصاری کنسول نمیان خرج کنسول های نینتندو کنن...
در پایان بگم که یه مقدار ادب رو رعایت کن و چشمات رو نبند به همه توهین کن، اگر ادعای عقل داری قبلش فتوا دادن یه کم هم فکر کن. کسی که pc میخره عقلش هیچ مشکلی نداره، کسی هم که کنسول داره هم به همین منوال. مشکل کسایی مثل شما هستی که انگار همین دیروز اومدی تو دنیای بازی و با دیدن چند تا بازی اینقدر میری تو حس.

ما گفتیم pc بازه و این مزیته که الان میگیم .چرا؟
کنسول نسل بعد با کلی سر و صدا اومد ولی فیفا ورلد کاپ براش نیومد
ولی برای pc بر و بچ moddingway 5 تا تورنمت رسمی دادن بیرون از جام ملتهای افریقا تا جام جهانی و از کنفدراسیونها تا لیگ بازیکنان گذشته جام جهانی
شاید یه سری امکانات fifa worldcup رو نداشته باشه ولی گرافیک بهتر و حتی داده های واقعیتری داره یه مقایسه بین نمرات اینها و world cup 2014 نسل قبل بکنید
در ضمن قرار نیست که همه یه چیزو دوست داشته باشن مگه فقط کنسول انحصاری داره.
اقایون کنسول باز که میزنید زیر خنده وقتی اسم بازیهایی مثل anno و ... رو میشنوید همین سری بیش از 5 میلیون فروش داشته
مگه قراره همه god of war باز باشن
حالیکه بعضی از بازیهای استراتژی نظیر anno و settlers و ... به من میدن یک میلیاردمش هم به من بازیهای کنسول نمیدن
اگه بهترین بازی دنیا باشه من با دسته نمیتونم بازی کنم چون حس موس و کیبرد یه چی دیگه هست
احترام گذاشتن خوبه و گر نه مسخره کردن عناوین کنسول کار سختی نیست
در مورد تنوع بازیها هم در pc بقدری است که کافیست یه سر به فروشگاههای اینترنتی نظیر bazimarket بزنید تا تنوع رو ببینین
بحث بی فایده ای هست پس الکی بحث نکنید
داری بازی رسمی جام جهانی توسط EA رو یا یک پچ دستی مقایسه میکنی :-o=))

یعنی دیگه بقیه صحبت هات کاری ندارم و توضیحات لازم رو در بالا دادم و نه مسخره ای کردم و نه چیز دیگه ای ! نظرم رو درباره کنسول ها و پی سی دادم . استرا تژیک باز هستی دمت گرم خیلی هم عالی و میتونی با همون پی سی حالش رو ببری و اتفاقا پی سی برای بازی های استراتژیک و استراتژیک باز ها بهترین انتخاب هستش .

و لی مثل این که پست من رو کامل نخوندی یا این که خودت رو زدی به کوچه علی چپ در پست قبلیم گفتم هر کسی با هر نوع علاقه مندی که داره میتونه وسیله بازی مورد نظر خودش رو انتخاب کنه برو پست من رو کامل بخون ببین چی نوشتم !!!!!!!!!! (پست من رو نقل قول میکنی کامل نقل قول کن ببین در ادامه چه توضیحاتی دادم !! :|) ............. ولی دیگه اومدی بازی رسمی فیفای جام جهانی شرکت EA رو با یه پچ دستی مقایسه کردی واقعا دیگه باید .......... =))

خب چه کاریه یه پچ دستی UFC و RDR و بازی های ورزشی نسل بعد و کلا هر بازی برای پی سی نمیاد با یه پچ دستی تمومش کنین بره دیگه !!! چه کاریه شرکت های بازیسازی زحمت بکشن بازی بسازن ............. با حرف هاتون خودتون باعث میشین تک و پهلوی آدم به حرف بیاد :))

آخرین ویرایش:
تازه توجه داشته باشین بعد از اومدن دایرکت ایکس 12 قدرت همین pc که الان دارین میبینین بیشتر و بیشتر میشه.

داری بازی رسمی جام جهانی توسط EA رو یا یک پچ دستی مقایسه میکنی :-o=))

یعنی دیگه بقیه صحبت هات کاری ندارم و توضیحات لازم رو در بالا دادم و نه مسخره ای کردم و نه چیز دیگه ای ! نظرم رو درباره کنسول ها و پی سی دادم . استرا تژیک باز هستی دمت گرم خیلی هم عالی و میتونی با همون پی سی حالش رو ببری و مثل این که پست من رو کامل نخوندی یا این که خودت رو زدی به کوچه علی چپ در پست قبلیم گفتم هر کسی با هر نوع علاقه مندی که داره میتونه وسیله بازی مورد نظر خودش رو انتخاب کنه برو پست من رو کامل بخون ببین چی نوشتم !!!!!!!!!! (پست من رو نقل قول میکنی کامل نقل قول کن ببین در ادامه چه توضیحاتی دادم !! :|) ............. ولی دیگه اومدی بازی رسمی فیفای جام جهانی شرکت EA رو با یه پچ دستی مقایسه کردی واقعا دیگه باید .......... =))

خب چه کاریه یه پچ دستی UFC و RDR و بازی های ورزشی نسل بعد و کلا هر بازی برای پی سی نمیاد با یه پچ دستی تمومش کنین بره دیگه !!! چه کاریه شرکت های بازیسازی زحمت بکشن بازی بسازن ............. با حرف هاتون خودتون باعث میشین تک و پهلوی آدم به حرف بیاد :))

ایشون واسه این نقل قول کردن چون شما اومدی گفتی فلان بازی ها رو (که اکثرشون ورزشی بودن ) نیاد به چه درد میخوره...

نه دیگه نشد.
اتفاقا عقل حکم میکنه:

اهیانا" این عقل چیزی راجع به علایق که نمیگه؟ میگه؟
اخه شما از اون فدیما تا الان 30 سالتونه و همه چیو میدونید...

آخرین ویرایش:
اصلا با این بحث کاری ندارم ولی هر جوری حساب بکنی بازم از بازی نکردن بازیای ناب کنسول رقیب حسرت میخوری!
نتیجه اخلاقی :هر چی میخوای بخر ولی ازش نهایت استفاده رو بکن و به کنسولای دیگه فکر نکن!(به نظر من:یکی از دلایلی که تو بچگیامون بازی خیلی بیشتر میچسبید!)

ببینید دوستان در قدرتمند بودن pc هیچ شکی نیست ولی در مقایسه با کنسول چند نکته هست که باید توجه کرد البته منظور من از کنسول ps3-ps4 هست
1.بازی های انحصاری مثل God Of War 3-God of War Ascension‬‏-Kill Zone 2.3-Heavy Rain-Beyond Two Soul-Uncharted 1.2.3
2.بی دردسر بودن اجرای بازی در کنسول
3.دسته های خوش دست دوال شوک 3-4
4.و..................

آخرین ویرایش:
ذ
کمتر از 500 دلاره چون ببینی 70 دلار ویندوز و 10 دلار موس و کیبورد حساب کرده که دیگه موس و کیبورد معمولی مگه چشه ویندوز هم که یه سر میری سایت Tebyan دانلودش میکنی :d

قیمتش که به نظرم خوبه

اما به هر حال PC گیمر ها خودشونو بکشن کنسول بازا طرف PC نمیرن و همینطور برعکس
PC فقط به درد بازی های FPS میخوره به خاطر موس! مثلا من به هیچ وجه نمیتونم بازی هایی مثل Dark Souls یا Elder Scrolls یا CoD رو روی کنسول تحمل کنم!!! بدون موس به هیچ وجه حال نمیده!
بقیه بازی هارو باید تو کنسول بازی کرد، چون نشستن پشت میز کامپیوتر و زل زدن به مانیتور تمام انرژی آدمو میگیره!

اولا این که هم قیمت نیست؟! 399 دلاره این الان؟
ثانیا ثبات کنسول کجا این کجا این کنسول ها پیشرفت میکنن اما برعکس این PCکه حداقله قدرته رو باید 2 سال دیگه دوباره اپدیت کنی برا گرفتن همین تنظیمات
نصف کنسول به کنترلرشه ادم لذت میبره بگیره تو دست موس و کیبرد 10 دلار رو هم ریلی؟:))موس باید اکووارسیش بالا باشه ،نباید بعد 2 ساعت بازی دست ادمو نابود و.... کیبورد باید تعداد دکمهای خروجیش بالا باشه و خوش دست باشه مخصوصا برا انلاین و.......
حرف انحصاری ها رو نزنیم بهتره:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or