GameSpot: بستن یک پی‌سی گیمینگ هم‌قیمت با کنسول‌ها؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
جای بحثی وجود نداره که یک پی‌سی گیمینگ های‌اند به راحتی می‌تواند دو کنسول Xbox One و PS4 را در هر زمان و شرایطی از پای درآورد؛ این را نیز باید مد نظر قرار داد که برای بستن همچین پی‌سی‌ای خرج بسیار بیشتری باید کرد. اما یک پی‌سی گیمینگ که این‌قدر برای شما گران نیفتد چطور؟ مثلا بگیم با 550$ دلار؟
این سوالی است که ما می‌خواهیم آن را آزمایش کنیم. آیا ما می‌توانیم یک پی‌سی گیمینگی را از پایه ببندیم که تجربه‌ی گیم پلی و ویژوالی مشابه و در حد کنسول‌های نسل جدید (فعلی) ارائه دهد، و قیمت آن در حوالی قیمت کنسول‌ها باشد؟ در حالی که PS4 جایگزین ارزانتری است، ما می‌خواستیم این عمل را تا جای ممکن رقابتی انجام دهیم، و این یعنی که ما به خودمون اجازه دادیم که کمی بالاتر از بودجه تعیین شده [هم قیمت با کنسول ها] خرج کنیم. دو ادیتور ما مارک و پیتر هر کدام یک سیستم بستند؛ یکی با چیپست‌های اینتل و انویدیا، و دیگری با AMD. سپس ما هر دوی سیستم‌ها را آزمایش کردیم که ببینیم آیا مارک و پیتر از بودجشان عاقلانه استفاده کردند یا اصلا بهتره روی به خرید کنسول‌ها برای داشتن گرافیک خوب با یک بودجه ثابت بیاورند. متن زیر نتایج پایه‌ای این آزمایش رو شرح می‌دهد اما شما برای تست دقیق‌تر و عمقی تر نیز می‌توانید ویدوهای زیر را تماشا کنید.

اصول و اهداف

ما در نظر داشتیم که بر روی بودجه‌ی 550$ دلار خودمان بمانیم -- تقریبا حداکثر قیمتی که برای یک Xbox One در آمریکای شمالی باید پرداخت. علاوه بر خرید موارد ضروری برای یک PC - پردازنده، کارت‌گرافیک، رم، مادربورد، پاور، کیس و هارد - افراد ما قیمت یک موس، کیبرد و ویندوز را به آن نیز اضافه کردند -- چون هیچگونه قطعه‌ی از قبل موجود یا پایرسی قبول نیست!
هدف دوم این بود که که سیستمی ببندیم که عملکردی مشابه یا بهتر از Xbox One و PS4 در عناوین کراس پلتفرم [مولتی] ارائه دهد. لیست کاندیدها برای بنچمارک‌ در این خصوص شامل Assassin's Creed IV: Black Flag ،Battlefield 4 ،Thief و Titanfall خواهد بود.

با تشکر فراوان از bacheh mosbat بابت آپلود ویدیوها

ویدیو AMD:
AMD: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

[video=aparat;29Ke0]http://www.aparat.com/v/29Ke0[/video]

Mark - AMD Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUAMD FX-6300 Vishera 3.5GHz$109.00Amazon
MotherboardASUS M5A78L-M/USB3 AM3+ AMD 760G$48.49Newegg
CaseFractal Core 1000$39.99Newegg
PSUEVGA 100-W1-500-KR 500W$44.99Newegg
GPUPowerColor AX7850 2GBD5-DH Radeon HD 7850 (open box item)$107.00Newegg
RAMHyperX XMP Blu Series 4GB DDR3 1600$40.00Newegg
StorageSeagate Barracuda ST500DM002 500GB 7200 RPM 16MB$50.95Amazon
OSWindows 8$70.00eBay
Key/MouseV7 Standard PS/2 Keyboard and Mouse Combo$10.19Amazon
Subtotal$520.61
Sales Tax$45.55
Total$566.16

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, Ultra, AA42
Battlefield 41080p, High, AA72
Battlefield 41080p, Ultra, MSAA42
Thief1080p, Ultra, AA87
Titanfall1080p, Very High, AA60

ویدئو اینتل :
Intel: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

Peter - Intel/Nvidia Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUIntel Pentium G2130 3.2 GHz$74.99Newegg
MotherboardBiostar H61MGV3$36.99Newegg
CaseTopower TP-1687BB-300$34.99Newegg
PSU300W SFX Power Supply (included w/case)n/aNewegg
GPUEVGA GeForce GTX 750 Ti 2 GB$154.99Newegg
RAMTeam Elite 4GB (2x2GB) DDR3 1333$39.99Newegg
StorageWestern Digital Blue 500 GB 7200 RPM 16MB$54.99Newegg
OSWindows 8.1 64-Bit$99.99Newegg
Key/MouseRosewill PS/2 Wired$12.98Newegg
Subtotal$509.91
Sales Tax$38.24
Total$548.15

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, High, FXAA40
Battlefield 41080p, High, 2x MSAA50
Thief1080p, High, FXAA55
Titanfall1080p, High, No AA50

[...]

نتایج

همان طور که معلوم شد - با توجه به عناوین کراس پلتفرم موجود حال حاضر - شما می توانید پی‌سی گیمینگی را در حدود قیمت Xbox One ببندید که عملکرد بهتری نسبت به هر دوی کنسول ها ارائه دهد. شما همچنین می توانید از کلکسیون بزرگی از بازی ها (و هم از نظر تعداد) که هیچ کدام از دو کنسول PS4 و Xbox One قادر به تطابق با آن نیستند، بهره مند شوید. علاوه بر آن، سیستم شما قابل ارتقا است، و کاربرد آن در بخش های غیر-گیمینگ نیز به ارزش آن اضافه میکند. [...]

[...] به یاد داشته باشید که عناوین کراس پلتفرم حال حاضر در بین کنسول ها، بر روی PS4 عملکرد بهتری ارائه میدهند. PS4 هم اکنون صد دلار ارزان تر از Xbox One فروخته میشود. اگر بخواهید یک پی‌سی در حد 400 تا 450 دلار ببندید، تجربه ما نشان میدهد که در نهایت با سیستمی رو به رو می شوید که توانایی رقابت را با هیچ کدوم از دو کنسول نسل جدید را ندارد. [...]

[Source]
برای خواندن متن کامل و همیچنین تماشای ویدیو به منبع مراجعه کنید

آخرین ویرایش:
الان این سیستمی که معرفی کرده ! واقعا از نظر قدرت دیگه حرفی برا گفتن نداره !

بماند که برای تهیه این سیستم ی اسپیکر .موس و کیبورد و ازهمه مهم تر ی مانیتور احتیاج هست که بالای 2 میلیون در میاد !
در صورتی که کنسول را می توان به راحتی به tv وصل کرد که دیگه تقریبا تو همه خونه ها ی tvپیدا میشه !

وقتی میگی این سیستم هیچ حرفی برای گفتن نداره یعنی داری ناخواسته قدرت کنسولهارو زیر سوال میبری :d

الان مشکل اسپیکرو موسه ؟ :d

همونطور که برای بازی کردن با کنسول احتیاج به خرید یک tv hd گرون قیمت هست برای PC هم میشه یه مانیتور اسپیکردار ارزون قیمت خرید از مدل ایکس ویژن مثلا . موس کیبوردم بیا خودم با 30 هزار تومن برات حلش کنم :d

اما مشکل جای دیگس

اقا جان شماها میگین بازی انحصاری کنسولها خیلی عالی هستن درسته ؟

ما هم میگیم مبارکتون باشه ما علاقه ایی بهشون نداریم . شماها میگین فاطی دختر همسایه خیلی خوشگله ما میگیم نه ما با قیافه اقدس دختر کوچه بقلی حال میکنیم :d. حالا این کنسول بازا چه اسراری دارن سلیقه بقیه رو عوض کنن ما موندیم
برای تجربه انحصاریها هم باید بیشتر از 950 دلار برا هردو کنسول پیاده شد بعلاوه قیمت کضایی بازی

در ضمن منی که میخوام در اینده شاهکار دنیای گیم Star Citizen در رزولوشن 4K تجربه کنم . قوطی کنسول کجای دلم بزارم ؟؟؟؟؟؟

در کل بیخیال بشید هرکی با هرچی حال میکنه بره دنبال همون

آخرین ویرایش:
ّ
84944496477419980614.jpg
ببخشید میشه بگید الان که چی؟ جدا من متوجه این پست نمیشم :|
7میلیون در 5ماه اونم با معدود بازیهای درجه یک یعنی اینکه مردم به این مقایسه ها کاری ندارن و کار خودشونو میکنن.تا بخواد این مقایسه ها به نتیجه نهایی برسه(که از نسل پیش تا حالا نرسیده) عکس بعدی و بعدی و ... گذاشته میشه

اگه چند سال دیگه عمری بود و دیدم باز این مقایسه ها تا آخر این نسل بین کنسول و PC ادامه داره" احتمالا با دیدن این عکس دیگه بیخیال این مقایسه ها میشن:
03465925803435777239.jpg

باز اگه دیدم این بحثا داره ادامه پیدا میکنه" دیگه منم به جمع این بحث کنندگان می پیوندم:d

و کنسول هر کدوم انحصاری خاص خودشون رو دارند و دلیل نمیشه چون تو یا هر کنسول گیمری که با عناوین PC حال نمی کنه، کل این پلتفرم رو زیر سوال ببره (این هزار بار خطاب به تمامی افرادی که چنین طرز تفکری دارند)
یک PC گیمر از GOW خوشش نمیاد، یک کنسول گیمر هم از DOTA ... چه مشکلیه که همه انقدر تمایل دارند این دو قشر رو بندازند به جون هم؟ :-/
راستی یک خورده Open - Mind تر هم نظر بدید بد نیست ;)) چرا ده هزار دلار؟؟! همین سیستم Gamespot رو طرف میبنده + یک PS3 نو که سرجمع هر دو با هم هزار دلار هم نمیشه! (تازه اگر PC گیمر واقعی بخواد که عناوین کنسولی رو تجربه کنه)
حالا هی دوباره بگید 2 میلیون دلار، 10 هزار دلار ... :)
:-oدوست عزیز از اون حرف ها بود ها الان من حداقل 10 نفر میشناسم که که pcدارن و عاشق بازی های مثل gowهست و همه را تا اینجا بازی کردن این چه طرز فکری هست اخه صادر می کنی این ها همه بر می گرده به سلیقه طرف !

:-oدوست عزیز از اون حرف ها بود ها الان من حداقل 10 نفر میشناسم که که pcدارن و همیشه به روز و عاشق بازی های مثل gowهست و همه را تا اینجا بازی کردن این چه طرز فکری هست اخه صادر می کنی این ها همه بر می گرده به سلیقه طرف !
منظور همه ي PC gamer ها نبود، ممكنه PC gamer اي باشه كه GOW رو دوس نداشته باشه! مثل خود من! همون طور كه ممكنه خيلي از كنسول گيمرا دوتا دوس نداشته باشن!
------------
من هر چی فکر می کنم یه چیزی رو درک نمی کنم! آقایونی که می گید PC گیمرا عنواین انحصاری کنسول رو از دست می دن! باور کنید ممکنه کسی وجود داشته باشه که Dota و SC و Civ رو به اینا ترجیح بده! همون طور که شما بازی های انحصاری خودتون رو به اینا ترجیح می دید! هر کی بر اساس سلیقه خودش می ره دنبال کنسول یا PC ! این بحثا واقعا باعث تعجب ـه!
------------
به نظرم این میشه جزو استثناءها
کمتر کسی فکر کنم پیدا بشه که GoW یا Dota بازی کنه و خوشش نیاد

این قدر ها هم نه! خیلی ها رو می شناسم که از جفتشون بدشون میاد! به هر حال هستن همیشه این افراد و به نظرشون باید احترام گذاشت
بحث برتری دادن هم هست! اگه کسی توانایی خرید دوتاش رو نداشته باشه می ره سراغ اونی که بیشتر دوست داره! درسته ممکنه حسرت یکی به دلش بمونه ولی اونی که بیشتر دوست داشته رو بازی می کنه!

آخرین ویرایش:
منظور همه ي PC gamer ها نبود، ممكنه PC gamer اي باشه كه GOW رو دوس نداشته باشه! مثل خود من! همون طور كه ممكنه خيلي از كنسول گيمرا دوتا دوس نداشته باشن
به نظرم این میشه جزو استثناءها
کمتر کسی فکر کنم پیدا بشه که GoW یا Dota بازی کنه و خوشش نیاد

PC ـی که با این مشخصات بسته بشه بدرد شش ماه دیگه هم نمیخوره چه برسه به یک نسل!

یک موس، کیبرد و ویندوز
51550958579881490945.jpeg

47768986448233003268.jpg
:-j

PC ـی که با این مشخصات بسته بشه بدرد شش ماه دیگه هم نمیخوره چه برسه به یک نسل!

:-j
داداش تو خودت مگه از همینا شروع نکردی ؟ :d بعدشم من یه موس تقریبا 200 تومنی دارم ولی کیبورد از همین 5 6 دلاری هاست .

حالا گیرم این قضیه درست هم باشه تکلیف بازی هایی مثل infamous uncharted the order god of war و صد ها عنوان انحصار دیگه چی میشه؟؟؟
اولا برای بار هزارم، شما چجوری میاید هی انحصاری هر دو کنسول رو میذارید با هم؟ دوما یه لطفی کن از اون صد تا انحصاری 50 تاش رو نام ببر ما هم بدونیم.

داداش تو خودت مگه از همینا شروع نکردی ؟ :d بعدشم من یه موس تقریبا 200 تومنی دارم ولی کیبورد از همین 5 6 دلاری هاست .
شروع که مهم نیست :d زمانی TR-TLR ـو در پایین ترین حالت گرافیکی تموم کردم اما الان عمرا دست به چنین حماقتی بزنم
حالا از کیبورد بگذریم اما انصافا موس 5 دلاری آخرش بود! تا وقتی Logitech و Razer و امثال این ها هستند کی میره این آشغال رو برای گیمینگ بخره

شروع که مهم نیست :d زمانی TR-TLR ـو در پایین ترین حالت گرافیکی تموم کردم اما الان عمرا دست به چنین حماقتی بزنم
حالا از کیبورد بگذریم اما انصافا موس 5 دلاری آخرش بود! تا وقتی Logitech و Razer و امثال این ها هستند کی میره این آشغال رو برای گیمینگ بخره
Casual Gamers FTW ! :d

بماند که برای تهیه این سیستم ی اسپیکر .موس و کیبورد و ازهمه مهم تر ی مانیتور احتیاج هست که بالای 2 میلیون در میاد !
در صورتی که کنسول را می توان به راحتی به tv وصل کرد که دیگه تقریبا تو همه خونه ها ی tvپیدا میشه !
البته واضح و مبرهن هست که همه کنسول فن ها یه tv اخرین مدل و full hd شونصد اینچی تو خونه دارن ولی pc فن تو خونش از اینا نداره و باید مانیتور بخره...بماند که این کنسول فن اا که میتونن همیشه یه tv اخرین مدل رو داشته باشن از قیمت بالای pc شاکی هستن.

من خودم یه کارتTNT2 32mb دارم که همه بازیهارو روی ultra و با aa 16 بدون مشکل ۴k و ۱۲۰ فرم اجرا میکنه. همین بازیها روی ps4 به زور ۱۲-۱۳ فریم اجرا میشن.

یه عده اینچا یه ادعاهایی میکنن که تو دکون هیچ عطاری پیدا نمیشه.

داره کم کم جنگ جهانی سوم را مییفته باید یه زنگ بزنم دیگه از این مقایسه ها تو gamespot نکنن.:)

لذت یک بازی JRPG و 500 ساعت گیم پلی آن و .... {مثل : TALES OF GRACES F} رو فقط میشه روی کنسول تجربه کرد !

لذت یک RPG ناب و 500 ساعت گشتن توی اون جهان و.... {مثل : GUILD WARS 2} رو فقط روی یک پی سی تجربه کرد ! {{پی سی متوسط باشه هم حال میکنی}}

پس مشکلی نیست یک پی سی در حدی که گیم اسپات گفته میگیریم که : GUILD WARS 2 , CLASH OF CLANS , DOTA 2 بازی کنیم !‌
و بازی های Third party رو با انحصاری هاش رو یکی از کنسول ها تجربه میکینیم !‌

:-bمشکلی که نیست نه !؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or