GameSpot: بستن یک پی‌سی گیمینگ هم‌قیمت با کنسول‌ها؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
جای بحثی وجود نداره که یک پی‌سی گیمینگ های‌اند به راحتی می‌تواند دو کنسول Xbox One و PS4 را در هر زمان و شرایطی از پای درآورد؛ این را نیز باید مد نظر قرار داد که برای بستن همچین پی‌سی‌ای خرج بسیار بیشتری باید کرد. اما یک پی‌سی گیمینگ که این‌قدر برای شما گران نیفتد چطور؟ مثلا بگیم با 550$ دلار؟
این سوالی است که ما می‌خواهیم آن را آزمایش کنیم. آیا ما می‌توانیم یک پی‌سی گیمینگی را از پایه ببندیم که تجربه‌ی گیم پلی و ویژوالی مشابه و در حد کنسول‌های نسل جدید (فعلی) ارائه دهد، و قیمت آن در حوالی قیمت کنسول‌ها باشد؟ در حالی که PS4 جایگزین ارزانتری است، ما می‌خواستیم این عمل را تا جای ممکن رقابتی انجام دهیم، و این یعنی که ما به خودمون اجازه دادیم که کمی بالاتر از بودجه تعیین شده [هم قیمت با کنسول ها] خرج کنیم. دو ادیتور ما مارک و پیتر هر کدام یک سیستم بستند؛ یکی با چیپست‌های اینتل و انویدیا، و دیگری با AMD. سپس ما هر دوی سیستم‌ها را آزمایش کردیم که ببینیم آیا مارک و پیتر از بودجشان عاقلانه استفاده کردند یا اصلا بهتره روی به خرید کنسول‌ها برای داشتن گرافیک خوب با یک بودجه ثابت بیاورند. متن زیر نتایج پایه‌ای این آزمایش رو شرح می‌دهد اما شما برای تست دقیق‌تر و عمقی تر نیز می‌توانید ویدوهای زیر را تماشا کنید.

اصول و اهداف

ما در نظر داشتیم که بر روی بودجه‌ی 550$ دلار خودمان بمانیم -- تقریبا حداکثر قیمتی که برای یک Xbox One در آمریکای شمالی باید پرداخت. علاوه بر خرید موارد ضروری برای یک PC - پردازنده، کارت‌گرافیک، رم، مادربورد، پاور، کیس و هارد - افراد ما قیمت یک موس، کیبرد و ویندوز را به آن نیز اضافه کردند -- چون هیچگونه قطعه‌ی از قبل موجود یا پایرسی قبول نیست!
هدف دوم این بود که که سیستمی ببندیم که عملکردی مشابه یا بهتر از Xbox One و PS4 در عناوین کراس پلتفرم [مولتی] ارائه دهد. لیست کاندیدها برای بنچمارک‌ در این خصوص شامل Assassin's Creed IV: Black Flag ،Battlefield 4 ،Thief و Titanfall خواهد بود.

با تشکر فراوان از bacheh mosbat بابت آپلود ویدیوها

ویدیو AMD:
AMD: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

[video=aparat;29Ke0]http://www.aparat.com/v/29Ke0[/video]

Mark - AMD Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUAMD FX-6300 Vishera 3.5GHz$109.00Amazon
MotherboardASUS M5A78L-M/USB3 AM3+ AMD 760G$48.49Newegg
CaseFractal Core 1000$39.99Newegg
PSUEVGA 100-W1-500-KR 500W$44.99Newegg
GPUPowerColor AX7850 2GBD5-DH Radeon HD 7850 (open box item)$107.00Newegg
RAMHyperX XMP Blu Series 4GB DDR3 1600$40.00Newegg
StorageSeagate Barracuda ST500DM002 500GB 7200 RPM 16MB$50.95Amazon
OSWindows 8$70.00eBay
Key/MouseV7 Standard PS/2 Keyboard and Mouse Combo$10.19Amazon
Subtotal$520.61
Sales Tax$45.55
Total$566.16

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, Ultra, AA42
Battlefield 41080p, High, AA72
Battlefield 41080p, Ultra, MSAA42
Thief1080p, Ultra, AA87
Titanfall1080p, Very High, AA60

ویدئو اینتل :
Intel: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

Peter - Intel/Nvidia Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUIntel Pentium G2130 3.2 GHz$74.99Newegg
MotherboardBiostar H61MGV3$36.99Newegg
CaseTopower TP-1687BB-300$34.99Newegg
PSU300W SFX Power Supply (included w/case)n/aNewegg
GPUEVGA GeForce GTX 750 Ti 2 GB$154.99Newegg
RAMTeam Elite 4GB (2x2GB) DDR3 1333$39.99Newegg
StorageWestern Digital Blue 500 GB 7200 RPM 16MB$54.99Newegg
OSWindows 8.1 64-Bit$99.99Newegg
Key/MouseRosewill PS/2 Wired$12.98Newegg
Subtotal$509.91
Sales Tax$38.24
Total$548.15

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, High, FXAA40
Battlefield 41080p, High, 2x MSAA50
Thief1080p, High, FXAA55
Titanfall1080p, High, No AA50

[...]

نتایج

همان طور که معلوم شد - با توجه به عناوین کراس پلتفرم موجود حال حاضر - شما می توانید پی‌سی گیمینگی را در حدود قیمت Xbox One ببندید که عملکرد بهتری نسبت به هر دوی کنسول ها ارائه دهد. شما همچنین می توانید از کلکسیون بزرگی از بازی ها (و هم از نظر تعداد) که هیچ کدام از دو کنسول PS4 و Xbox One قادر به تطابق با آن نیستند، بهره مند شوید. علاوه بر آن، سیستم شما قابل ارتقا است، و کاربرد آن در بخش های غیر-گیمینگ نیز به ارزش آن اضافه میکند. [...]

[...] به یاد داشته باشید که عناوین کراس پلتفرم حال حاضر در بین کنسول ها، بر روی PS4 عملکرد بهتری ارائه میدهند. PS4 هم اکنون صد دلار ارزان تر از Xbox One فروخته میشود. اگر بخواهید یک پی‌سی در حد 400 تا 450 دلار ببندید، تجربه ما نشان میدهد که در نهایت با سیستمی رو به رو می شوید که توانایی رقابت را با هیچ کدوم از دو کنسول نسل جدید را ندارد. [...]

[Source]
برای خواندن متن کامل و همیچنین تماشای ویدیو به منبع مراجعه کنید

آخرین ویرایش:
نکته ای که من خودم تو نسل قبل تجربه کردم اینه که شما حتی اگه اوایل نسل یه سیستم بسیار قدرتمند با دو برابر قیمت کنسول های همون نسل هم جمع کنید به طرز شگفت آوری مشاهده میکنید که دیگه در اواسط نسل سیستمتون توان اجرای بازی های روز حتی با تنظیمات متوسط رو هم نداره ولی همون بازی ها روی کنسول هایی که چندین ساله عرضه شدن با کیفیت optimize شده قابل قبول عرضه و ساپورت میشن. X360 از سال 2005 عرضه شد و تا سال 2015 هم پیاپی براش بازی اومد در حالی که شما اگه میخواستید تو همین 10 سالی که گفتم PC Gamer باشید حد اقل باید دو بار سیستم جمع میکردید. اتفاقی که برای خود من هم افتاد.

تازه این تاپیک رو دیدم ، به قول این دوستمون @123321 ، الان یه گرافیک GTX 750 Ti 2GB با قیمت مناسب و متوسط میتونه کار خیلی ها رو راه بندازه ، من خودم با کمک فرشید عزیز این گرافو خریدم و خب تا الان بازی نبوده که نتونم اجرا گنم ، تقریبا اکثر بازی ها روی Very High و Ultra اجرا کردم و مشکلی هم در فریم دهی ندیدم ، امیدوارم که با ارائه ویندوز 10 و DX 12 پرفورمنس این کارت بالاتر هم بره و بشه تجربه بهتری از پی سی گیمینگ باهاش داشت

والا من تو همون تاپیک پیشنهاد سخت افزار چندین بار در خصوص بستن یه سیستم قوی گیمینگ سوال کردم همه پیشنهادات با قطعات کاملاً به روز بالاتفاق بالای 4 تومن قیمت داشتن (فقط کیس) و تازه دوستان ذکر میکردن که بیشتر از 3-4 سال توان عملکردی اجرای بازی ها رو نخواهد داشت چه برسه به این کارت قدیمی ای که شما گفتید. همین الآن سیستم پیشنهادی Batman:AK رو از بازار خودمون قیمت کردم بالای 4.5 در میاد تازه صد درصد تا چند سال دیگه این سیستم پیشنهادی تبدیل میشه به سیستم حداقل خیلی از بازی ها. حالا باز اگه تا سقف 3 تومن میشه کیسی جمع کرد که بتونه تا آخر نسل بازی ها رو با کیفیت قابل قبول اجرا کنه ما به شدت استقبال میکنیم

آخرین ویرایش:
اصولا کسی که برای PC خیلی خرج میزاره هدفش اینه که بتونه بازیها رو با گرافیک Ultra و 60 فریم اجرا کنه وگرنه PC اصلا هم پر خرج نیست و با تنظیمات کنسولی تا 7-6 سال هم راحت میشه بازی کرد

من سیستمم رو حدود 5 ساله پیش خریدم و پاسال کارت گرافیکشو رو فروختم و 200 تومن هم گذاشتم روش و باهاش 4 گیگ رم اضافه و یه کارت 750TI گرفتم و الان بازیارو خیلی خیلی بهتر از PS4 داره اجرا میکنه . بازی های قبل از 2013 رو هم با گرافیک Ultra و 60 فریم کاملا ثابت اجرا میکنه

نکته ای که من خودم تو نسل قبل تجربه کردم اینه که شما حتی اگه اوایل نسل یه سیستم بسیار قدرتمند با دو برابر قیمت کنسول های همون نسل هم جمع کنید به طرز شگفت آوری مشاهده میکنید که دیگه در اواسط نسل سیستمتون توان اجرای بازی های روز حتی با تنظیمات متوسط رو هم نداره ولی همون بازی ها روی کنسول هایی که چندین ساله عرضه شدن با کیفیت optimize شده قابل قبول عرضه و ساپورت میشن. X360 از سال 2005 عرضه شد و تا سال 2015 هم پیاپی براش بازی اومد در حالی که شما اگه میخواستید تو همین 10 سالی که گفتم PC Gamer باشید حد اقل باید دو بار سیستم جمع میکردید. اتفاقی که برای خود من هم افتاد
من خودم حدود 8 سالی میشه سیستم ارتقا ندادم
8 سال پیش همه رو بالاترین تنظیمات انجام میدادم الانم کیفیت معمولی به بالا (بجز معدودی از بازی ها) بازی میکنم
نمیدونم چرا میگید باید دو بار سیستم ارتقا میدادیم

من خودم حدود 8 سالی میشه سیستم ارتقا ندادم
8 سال پیش همه رو بالاترین تنظیمات انجام میدادم الانم کیفیت معمولی به بالا (بجز معدودی از بازی ها) بازی میکنم
نمیدونم چرا میگید باید دو بار سیستم ارتقا میدادیم

من سال 2010 یه سیستم جمع کردم. یادم میاد اون موقع X360 قیمتش حدود 500 تومن و PS3 گرون ترین مدلش 630 تومن بود حدوداً. سیستمی که من اون سال جمع کردم فقط برای کیس در اومد 1100. الآن که 5 سال ازش میگذره GTA V و MK X رو با یه کیفیت بسیار افتضاح اجرا میکنه که کلاً قیدشونو زدم. اکثر بازی های روز مثل witcher 3 و AC: unity رو هم که کلاً اجرا نمیکنه. تازه سیستممو وسط نسل جمع کردم.

الان تو دومین سال همین سیستمی که گیم اسپات بسته زیر بازیایی مثل Witcher 3و Call of Duty: Advanced Warfare زده مینیمم سیستم اونها 6 گیگابایت ram میخواد در اینده هم بتمن با مینیمم رم 6 گیگ اجرا میشه... تازه الان اول نسل هستش من یادمه که بازیا تو نسل قبل اولاش واسه بازیای قولی مثل Call of Juarezیا F.E.A.R. همین اوضاع بود و اخر نسل بازیایی اومد مثل کرایسیس3 و.....

خب ما کنسول بازها هم ایکس باکس 360 یا پی اس تریمون رو هشت صد تومن فروختیم و با ششصد تومن پول پلی چهار یا ایکس باکس وان خریدیم

من سال 2010 یه سیستم جمع کردم. یادم میاد اون موقع X360 قیمتش حدود 500 تومن و PS3 گرون ترین مدلش 630 تومن بود حدوداً. سیستمی که من اون سال جمع کردم فقط برای کیس در اومد 1100. الآن که 5 سال ازش میگذره GTA V و MK X رو با یه کیفیت بسیار افتضاح اجرا میکنه که کلاً قیدشونو زدم. اکثر بازی های روز مثل witcher 3 و AC: unity رو هم که کلاً اجرا نمیکنه. تازه سیستممو وسط نسل جمع کردم.
جه جالب، چون من سیستمم (قبلیه) رو سال 2008 جمع کردم 900 تومن خرجش شد، ولی تا 2013 مثل مرد اجرا می کرد همه چی رو:))

الان تو دومین سال همین سیستمی که گیم اسپات بسته زیر بازیایی مثل Witcher 3و Call of Duty: Advanced Warfare زده مینیمم سیستم اونها 6 گیگابایت ram میخواد در اینده هم بتمن با مینیمم رم 6 گیگ اجرا میشه... تازه الان اول نسل هستش من یادمه که بازیا تو نسل قبل اولاش واسه بازیای قولی مثل Call of Juarezیا F.E.A.R. همین اوضاع بود و اخر نسل بازیایی اومد مثل کرایسیس3 و.....

PC GAMER های قدیمی توجهی به سیستم مورد نیاز بازیها ندارن چون حرف اول اخر بنچمارکها میزنن

همینطور که در عکس زیر مشاهده میکنی

من الان اکثر بازیهای روز خیلی راحت با رم 4 گیگ و یه CPU چهار هسته ایی و 480gtx اجرا میکنم اونم در رزولوشن 1080P
این سیستمو سال 2010 جم کردم

ویچر 3 گفته شده بود 6 گیگ رم میخواد ولی با همین 4 گیگ رم هیچ مشکلی ندارم و سایر بازیهای روز به همین ترتیب بازی میکنم

ولی خوب اگه کنسول داشتم مجبور بودم همه بازیهارو تا سال 2013 در 720p و تنظیمات پایین بازی کنم و با ورود به نسل جدیدم بعضی از بازیهارو مجبور بودم 900p بازی کنم

درصورتی که من الان بیشتر از 5 ساله که دارم تمام بازیهارو در رزولوشن 1080p بازی میکنم

قصد دارم با اومدن cpu های sky lake اینتل و کارت گرافیکهای 16 نانو متری ارتقا بدم و مطمئن هستم بازم تا 6-7 سال هیچ مشکلی نخواهم داشت

درکل این مورد که PC باید هر دوسال ارتقا داد توهمی بیش نیست کسی که بلد باشه سیستم جم کنه هیچ مشکلی نخواهد داشت

آخرین ویرایش:
نکته ای که من خودم تو نسل قبل تجربه کردم اینه که شما حتی اگه اوایل نسل یه سیستم بسیار قدرتمند با دو برابر قیمت کنسول های همون نسل هم جمع کنید به طرز شگفت آوری مشاهده میکنید که دیگه در اواسط نسل سیستمتون توان اجرای بازی های روز حتی با تنظیمات متوسط رو هم نداره ولی همون بازی ها روی کنسول هایی که چندین ساله عرضه شدن با کیفیت optimize شده قابل قبول عرضه و ساپورت میشن. X360 از سال 2005 عرضه شد و تا سال 2015 هم پیاپی براش بازی اومد در حالی که شما اگه میخواستید تو همین 10 سالی که گفتم PC Gamer باشید حد اقل باید دو بار سیستم جمع میکردید. اتفاقی که برای خود من هم افتاد.
اون موقع با الان خیلی فرق داشت. اون زمون کنسولها واقعا قدرتمند بودن و من خودم مجبور شدم تو 4 سال اول 3 بار سیستممو ارتقاع بدم تا قدرتش به X360 برسه. البته اون موقع من کاملا تازه کار بودم و سر خریدن سیستم حسابی سرمو کلاه گذاشتن
مطمئنا با اومدن Directx12 نیاز به ارتقاع سیستم از اینم کمتر میشه

اون سیستمی که جمع کردید برای بازیهای نسل 7 مناسب بود ولی Witcher 3 ، AC Unity و GTA V برای نسل هشتم ساخته شدن. حتی اگه 5 میلیون هم خرج کرده باشید با ورود به نسل جدید یا باید PC رو ارتقاع بدین و یا این که کنسول های نسل جدید رو با قیمت اولیه سرسام آور تهیه کنین (حدود 3 میلیون) فکر میکنم راه دیگه ای هم نداره چون تو این دو سال بیشتر بازی های AAA برای PS3 و X360 نیومدن

آخرین ویرایش:
PC Gamer در صورتی بازی براش ارزون میفته که بخوای بیخیال بخش آنلاین بشی و کرک بازی کنی!

از طرفی این دوستانی که میگن 5 ساله سیستم بستن و همه بازی ها رو 1080 راحت اجرا میکنن هم انگار با یه سری PC ندیده دارن صحبت میکنن!

همین الان برین بخش مشاوره برای خرید کارت گرافیک ببینید کسی گرافیک قدیمی پیشنهاد میده یا میتونه باهاش بازی راحت اجرا کنه....
احتمالا سیستم شما رو سفارشی براتون ساختن که بازی که حداقل سیستمش بالاتر از کیس شماست رو با تنظیمات متوسط اجرا میکنید!:))

حالا من با PC Gaming مشکلی ندارم ولی اینکه بگیم برتری داره نسبت به کنسول ها اونم به دلایل مسخره رو نمیتونم تحمل کنم!
من که دنبال روان اجرا کردن بازی و نداشتن دردسر کرک و ... هستم میرم کنسول میخرم و اونی که میخواد گرافیک بالاتر بگیره میره سراغ PC

طوری توی تاپیک صحبت میکنید آدم فکر میکنه PC Gamer ها یه مشت دزدن و عین **** منتظرن بازی کرک بشه و یک نفر هم اورجینال بازی نمیکنه.
با تخفیفای استیم آشنایی دارید؟یه کم صبر کنید و نخواید همه بازی ها رو Day-1 بازی کنید خیلی راحت میشه اورجینال بازی کرد.مثلا همین چندوقت پیش Evolve و Dying light چهل درصد تخفیف خورده بودن که برای بازی هایی که یک سال هم از عرضشون نگذشته خیلی خوبه...

خوب دوستانی که خودشونو خيلی حرفه ای و کاربلد ميدونن لطف کنن يه سيستم با قيمت 3 تومن (بيش از دو برابر قيمت کنسول های فعلی) بهم معرفی کنن که تا آخر نسل هشتم بتونم بازی ها رو با کيفيتی در حد کنسول ها بازی کنم. از سيستم فعلی خودم هم قاب کيس و هارد و پاور و dvd رايتر رو نگه ميدارم. شما فقط بقيه قطعات رو قيمت بديد

خوب دوستانی که خودشونو خيلی حرفه ای و کاربلد ميدونن لطف کنن يه سيستم با قيمت 3 تومن (بيش از دو برابر قيمت کنسول های فعلی) بهم معرفی کنن که تا آخر نسل هشتم بتونم بازی ها رو با کيفيتی در حد کنسول ها بازی کنم. از سيستم فعلی خودم هم قاب کيس و هارد و پاور و dvd رايتر رو نگه ميدارم. شما فقط بقيه قطعات رو قيمت بديد

زیاد به صحبت های دوستان که با یه سیستم معمولی میشه تا آخر نسل دووم آورد توجه نکن و بعد از چند وقت که بازی های جدید با سیستمت سازگاری نداشتن اون وقت میفهمی چه اشتباهی کردی و هر سال هم سیستمت افت قیمت میکنه و 3 سال دیگه سیستمت معادل یه PS4 دست دوم میشه قیمتش!

یعنی الان 2 برابر پول کنسول میدی و 2-3 سال دیگه ارزش قطعات سیستمت یه چیزی تو مایه های کنسول دست دوم میشه!

در مورد خرید از استیم هم بگم که کلا خرید دیجیتالی خیلی به صرفه نیست و در نهایت هم اگه بخوای بازی بفروشی به مشکل میخوری ولی بازی فیزیکی به مراتب راحت تر فروش میره و قیمت هم معقول تره
مخصوصا بازی فیزیکی دست دوم که یه خورده قدیمی هم شده باشه

,یه پردازنده ششصد تومنی یه مادربرد چهارصد تومنی یه گرافیک یک میلیون و دویستی و رم ۵۰۰ تومنی تا اخر نسل یارای شما خپاهد بود سیستم کسی کم نیاره صلوااات ... اها یه ماوس و کیبرد ۲۰۰ تومنی هم بنداز

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or