GameSpot: بستن یک پی‌سی گیمینگ هم‌قیمت با کنسول‌ها؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
جای بحثی وجود نداره که یک پی‌سی گیمینگ های‌اند به راحتی می‌تواند دو کنسول Xbox One و PS4 را در هر زمان و شرایطی از پای درآورد؛ این را نیز باید مد نظر قرار داد که برای بستن همچین پی‌سی‌ای خرج بسیار بیشتری باید کرد. اما یک پی‌سی گیمینگ که این‌قدر برای شما گران نیفتد چطور؟ مثلا بگیم با 550$ دلار؟
این سوالی است که ما می‌خواهیم آن را آزمایش کنیم. آیا ما می‌توانیم یک پی‌سی گیمینگی را از پایه ببندیم که تجربه‌ی گیم پلی و ویژوالی مشابه و در حد کنسول‌های نسل جدید (فعلی) ارائه دهد، و قیمت آن در حوالی قیمت کنسول‌ها باشد؟ در حالی که PS4 جایگزین ارزانتری است، ما می‌خواستیم این عمل را تا جای ممکن رقابتی انجام دهیم، و این یعنی که ما به خودمون اجازه دادیم که کمی بالاتر از بودجه تعیین شده [هم قیمت با کنسول ها] خرج کنیم. دو ادیتور ما مارک و پیتر هر کدام یک سیستم بستند؛ یکی با چیپست‌های اینتل و انویدیا، و دیگری با AMD. سپس ما هر دوی سیستم‌ها را آزمایش کردیم که ببینیم آیا مارک و پیتر از بودجشان عاقلانه استفاده کردند یا اصلا بهتره روی به خرید کنسول‌ها برای داشتن گرافیک خوب با یک بودجه ثابت بیاورند. متن زیر نتایج پایه‌ای این آزمایش رو شرح می‌دهد اما شما برای تست دقیق‌تر و عمقی تر نیز می‌توانید ویدوهای زیر را تماشا کنید.

اصول و اهداف

ما در نظر داشتیم که بر روی بودجه‌ی 550$ دلار خودمان بمانیم -- تقریبا حداکثر قیمتی که برای یک Xbox One در آمریکای شمالی باید پرداخت. علاوه بر خرید موارد ضروری برای یک PC - پردازنده، کارت‌گرافیک، رم، مادربورد، پاور، کیس و هارد - افراد ما قیمت یک موس، کیبرد و ویندوز را به آن نیز اضافه کردند -- چون هیچگونه قطعه‌ی از قبل موجود یا پایرسی قبول نیست!
هدف دوم این بود که که سیستمی ببندیم که عملکردی مشابه یا بهتر از Xbox One و PS4 در عناوین کراس پلتفرم [مولتی] ارائه دهد. لیست کاندیدها برای بنچمارک‌ در این خصوص شامل Assassin's Creed IV: Black Flag ،Battlefield 4 ،Thief و Titanfall خواهد بود.

با تشکر فراوان از bacheh mosbat بابت آپلود ویدیوها

ویدیو AMD:
AMD: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

[video=aparat;29Ke0]http://www.aparat.com/v/29Ke0[/video]

Mark - AMD Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUAMD FX-6300 Vishera 3.5GHz$109.00Amazon
MotherboardASUS M5A78L-M/USB3 AM3+ AMD 760G$48.49Newegg
CaseFractal Core 1000$39.99Newegg
PSUEVGA 100-W1-500-KR 500W$44.99Newegg
GPUPowerColor AX7850 2GBD5-DH Radeon HD 7850 (open box item)$107.00Newegg
RAMHyperX XMP Blu Series 4GB DDR3 1600$40.00Newegg
StorageSeagate Barracuda ST500DM002 500GB 7200 RPM 16MB$50.95Amazon
OSWindows 8$70.00eBay
Key/MouseV7 Standard PS/2 Keyboard and Mouse Combo$10.19Amazon
Subtotal$520.61
Sales Tax$45.55
Total$566.16

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, Ultra, AA42
Battlefield 41080p, High, AA72
Battlefield 41080p, Ultra, MSAA42
Thief1080p, Ultra, AA87
Titanfall1080p, Very High, AA60

ویدئو اینتل :
Intel: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

Peter - Intel/Nvidia Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUIntel Pentium G2130 3.2 GHz$74.99Newegg
MotherboardBiostar H61MGV3$36.99Newegg
CaseTopower TP-1687BB-300$34.99Newegg
PSU300W SFX Power Supply (included w/case)n/aNewegg
GPUEVGA GeForce GTX 750 Ti 2 GB$154.99Newegg
RAMTeam Elite 4GB (2x2GB) DDR3 1333$39.99Newegg
StorageWestern Digital Blue 500 GB 7200 RPM 16MB$54.99Newegg
OSWindows 8.1 64-Bit$99.99Newegg
Key/MouseRosewill PS/2 Wired$12.98Newegg
Subtotal$509.91
Sales Tax$38.24
Total$548.15

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, High, FXAA40
Battlefield 41080p, High, 2x MSAA50
Thief1080p, High, FXAA55
Titanfall1080p, High, No AA50

[...]

نتایج

همان طور که معلوم شد - با توجه به عناوین کراس پلتفرم موجود حال حاضر - شما می توانید پی‌سی گیمینگی را در حدود قیمت Xbox One ببندید که عملکرد بهتری نسبت به هر دوی کنسول ها ارائه دهد. شما همچنین می توانید از کلکسیون بزرگی از بازی ها (و هم از نظر تعداد) که هیچ کدام از دو کنسول PS4 و Xbox One قادر به تطابق با آن نیستند، بهره مند شوید. علاوه بر آن، سیستم شما قابل ارتقا است، و کاربرد آن در بخش های غیر-گیمینگ نیز به ارزش آن اضافه میکند. [...]

[...] به یاد داشته باشید که عناوین کراس پلتفرم حال حاضر در بین کنسول ها، بر روی PS4 عملکرد بهتری ارائه میدهند. PS4 هم اکنون صد دلار ارزان تر از Xbox One فروخته میشود. اگر بخواهید یک پی‌سی در حد 400 تا 450 دلار ببندید، تجربه ما نشان میدهد که در نهایت با سیستمی رو به رو می شوید که توانایی رقابت را با هیچ کدوم از دو کنسول نسل جدید را ندارد. [...]

[Source]
برای خواندن متن کامل و همیچنین تماشای ویدیو به منبع مراجعه کنید

آخرین ویرایش:
اگه این 2000 ساعت و 6000 ساعت رو به جای بازی، کتاب میخوندین الان فیلسوف شده بودین.:-$
گیم یعنی تفریح. تفریح هم تا یه حدی خوبه بقیش اتلاف عمره.
شاهکارین یعنی :دی
اوکی پس مثلا PC Gamer ـی که 6 ساعت در روز Dota 2 بزنه معتاده و داره اتلاف وقت میکنه بعد کنسول گیمری که 6 ساعت در روز رو به 4 تا بازی تقسیم کنه معتاد نیست و از وقتش به بهترین نحو ممکن داره استفاده میکنه:)

اگه کنسول ها هک می شدن، اونوقت چه حالی میکردیم ما که توو جهان پنجم زندگی میکنیم!
کنسول ساخته شده مخصوص گیم و حسابی ساپورتش میکنن، یعنی یسری ویژگی هایی داره که حالا pc هرچی میخواد باشه...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

من نمیدونم چرا بازی هارو همینجوری الکی میبینن بعضیا...
این همه فواید براش ذکر شده هنوزم که هنوزه:|
مشکلی که PC داره اینکه بازی های انحصاری کنسول رو نداره:d
یعنی تقریبا نصف بیشتر بازی های شاخی میاد رو نداره...
, TLOU,RDR,GTA V....
یا با تاخیر عرضه میشند

اگه این 2000 ساعت و 6000 ساعت رو به جای بازی، کتاب میخوندین الان فیلسوف شده بودین.:-$
شما واقعا فکر کردین کی هستین که واسه ملت همش دارین تایین تکلیف میکنین؟ دیگه دارین واقعا حال بهم زن میشید، یکی از اونور میگه میخوام هدایتتون کنم پلتفرم اشتباه نگیرید، اینم از تویی که اگه یه هفته درافشانی نکنی شب خوابت نمیبره!

شاهکارین یعنی :دی
اوکی پس مثلا PC Gamer ـی که 6 ساعت در روز Dota 2 بزنه معتاده و داره اتلاف وقت میکنه بعد کنسول گیمری که 6 ساعت در روز رو به 4 تا بازی تقسیم کنه معتاد نیست و از وقتش به بهترین نحو ممکن داره استفاده میکنه:)

نه عزیز من.
اصلا شمای PC گیمر بشین 10 ساعت بازی کن. اگه کسی چیزی گفت ؟
عرض بنده اینه که وقتی به هرکی بگیم یکی 6000 ساعت نشسته بازی کرده میگن یا طرف معتاد بوده یا بیکار.
ربطی به پلت فرم هم نداره. یکی کنسول بازی میکنه یکی PC یکی هم تیله بازی.

حالا درطول اون ۶۰۰۰ ساعتی که اون وقتشو تلف میکرد جناب عالی چه گلی به سر این جامعه زدی؟
یه جوری میگه کتاب میخوندی انگارخودش کاشف پنیسیلینه!

یه سوال این سیستم 500 دلاری تا آخر نسل یعنی حدود 6 سال دیگه میتونه همه ی بازیارو با کیفیت خوب و معقول اجرا کنه:-/
این تاپیک که به حاشیه کشیده شد

ولی این سوال منم هست
لطفا کسی که فن کنسول/پیسی نیست و واقعا مطلع هست و در جریانه راهنمایی کنه
ممنون

ولی این سوال منم هست
ممنون
شاید با DX 12 بشه. ولی من اواسط نسل پیش یه سیستم بالا بستم. تا 2011 کشش داشت و B: AC رو هم خیلی خوب اجرا کرد ولی برای Far Cry 3 و AC III با مشکلات فراوان مواجه شدم و دیگه باهاش بازی های سنگین رو اجرا نکردم. از بازیهای سالهای قبلش هم، CoD BO و AC Brotherhood برام افت فریم داشتند. بقیه بازیها تقریبا خوب اجرا شدند.
البته بازم تکرار میکنم که این نسل ممکنه فرق بکنه. DX 12 میگن خیلی کارایی سیستم ها رو افزایش میده ولی من کاملا ازش مطلع نیستم.

ولی این سوال منم هست
ممنون
بازی های pc زمانی که تکنولوژی های جدید ایجاد میشن بلافاصله میشه توشون اعمال کرد و بازی سازها ازشون استفاده میکنن که نیازمند ارتقای سخت افزاریه اگه این گرینه رو فاکتور بگیریم این سیستم میتونه در همون حد کنسولها بازیهارو اجرا کنه ولی هیچ وقت یه pc گیمر صبر نمی کنه واسه 6 سال این تو کنسولها یه اجباره تا یه انتخاب یعنی زمانی که همه دارن تو شش سال آینده بازی هارو بصورت 4k با بی نهایت گرافیک بازی میکنن من باید با کیفیت 900p و بزور با ۳۰ فریم بازی ها رو بازی کنم اونم تو حالت low یا نهایت medium

شاید با DX 12 بشه. ولی من اواسط نسل پیش یه سیستم بالا بستم. تا 2011 کشش داشت و B: AC رو هم خیلی خوب اجرا کرد ولی برای Far Cry 3 و AC III با مشکلات فراوان مواجه شدم و دیگه باهاش بازی های سنگین رو اجرا نکردم. از بازیهای سالهای قبلش هم، CoD BO و AC Brotherhood برام افت فریم داشتند. بقیه بازیها تقریبا خوب اجرا شدند.
البته بازم تکرار میکنم که این نسل ممکنه فرق بکنه. DX 12 میگن خیلی کارایی سیستم ها رو افزایش میده ولی من کاملا ازش مطلع نیستم.

بازی های pc زمانی که تکنولوژی های جدید ایجاد میشن بلافاصله میشه توشون اعمال کرد و بازی سازها ازشون استفاده میکنن که نیازمند ارتقای سخت افزاریه اگه این گرینه رو فاکتور بگیریم این سیستم میتونه در همون حد کنسولها بازیهارو اجرا کنه ولی هیچ وقت یه pc گیمر صبر نمی کنه واسه 6 سال این تو کنسولها یه اجباره تا یه انتخاب یعنی زمانی که همه دارن تو شش سال آینده بازی هارو بصورت 4k با بی نهایت گرافیک بازی میکنن من باید با کیفیت 900p و بزور با ۳۰ فریم بازی ها رو بازی کنم اونم تو حالت low یا نهایت medium

خوب الان تو موضوع این تاپیک هدف اینه که با بودجه نزدیک به کنسولا همون خروجی که کنسولا میدنو بگیریم یا بهترش ...
سوال من اینه تا 6سال بازیارو میشه در همین حد کنسولی نه بیشتر اجرا کرد با همین سیستم؟ یا باید واسه همین حد کنسولواری هم ارتقا داد چن وقت دیگه و این وضع فقط واسه اول نسله؟

خوب الان تو موضوع این تاپیک هدف اینه که با بودجه نزدیک به کنسولا همون خروجی که کنسولا میدنو بگیریم یا بهترش ...
سوال من اینه تا 6سال بازیارو میشه در همین حد کنسولی نه بیشتر اجرا کرد با همین سیستم؟ یا باید واسه همین حد کنسولواری هم ارتقا داد چن وقت دیگه و این وضع فقط واسه اول نسله؟

احتمالا نه حتی بستن سیستمهای قویتر و با قیمت بالاتر هم نمیتونه تضمین بکنه که آخر نسل شما مشکل نداشته باشی. ولی یه فرق خیلی عمده بین نسل فعلی و قبلی هست و اونم اینه که کنسولای این نسل کپی خور نشدن و عملا قیمت بازی کردن باهاشون بالاتر از قیمت خرید کنسوله.

ولی از اون طرف انحصاری ها هم هستن

در کل اگه بتونی یه PC هم در کنار کنسول داشته باشی خیلی خوبه ولی دیگه بستگی به جبیت. در نهایت انتخاب با خودته چون شرایط و سلایق آدما با هم فرق میکنه. یکی ممکنه حاضر باشه برای بازی کردن UC4 ده میلیون تومن خرج کنه. اونیکی حتی مجانی هم بهش بدن بازی نکنه

شما اگر خارج بودید و از سخت افزارها (بخصوص دسته دوم هاشون) سر در میاوردی میتونستی با 500$ یه PC ببندی که از کنسولها یه سر و گردن بالاتر باشه. مثلاً 7950 کارکرده (این GPU در حالت معمول 2.9TF و ورژن اورکلاک شدش هم حدود 3.4TF قدرت پردازشیش هست) رو تا 130$ هم میتونستید بخرید:

http://www.amazon.com/s/?ie=UTF8&ke...qmt=p&hvbmt=bp&hvdev=c&ref=pd_sl_4m2obbfaj2_p

یا حتی بعضی مواقع نوش رو هم میتونید با قیمتهای خیلی ناچیز بخرید. XB1 قدرت پردازشیش 1.3TF و PS4 هم 1.8TF هست.

چیزی که توی کنسولها بکار رفته خیلی تفاوتی با چیزی که AMD توی GPUهای خودش بکار گرفته نداره. یعنی بیشتر قابلیتهایی که ممکنه برای بازیهای کنسولی بکار ببرن روی همچین کارتی هم قابل پیاده سازی هست. در کل این نسل به نظر من تنها برتری کنسولها یکسان بودن سخت افزارشون هست و اینکه بازیساز دقیقاً میدونه داره چه اتفاقی روی سخت افزار کنسولها میافته اما این مقدار دقت رو نمیتونن برای PC هم بکار ببرن.

در نتیجه ممکنه انحصاریهایی بیان که روی کنسول بهتر از PC اجرا بشن (با قدرت پردازشی مشابه و یا یکم بیشتر) اما در نهایت اکثر بازیهای مولتی پلتفرم روی PC بهتر اجرا میشن و دست خود شما هم برای بال و پایین کردن قسمتهای مختلف گرافیک باز هست و میتونید به کیفیتی که مد نظر خودتون هست برسید که خودش یک مزیت به حساب میاد.

ولی این سوال منم هست
ممنون
نه نمیشه !!! واقعا نمیشه جواب داد چون تو نسل قبل معماری کنسولها یه چیز دیگه بود الان دقیقا شبیه معماری pc هاست .. یعنی اگه بر اساس تجربه بود میگفتم‌نه نمیشه .. چون من pc متوسطم که ۲۰۰۹ گرفته بودم اخرهای نسل کم اورده بود و خیلی از بازیهام رو مجبور میشدم رو‌کنسول بازی کنم مثل کرایسیز۳ که دایرکت ایکس ۱۱ میخواست و رو کنسول ۵۱۲ مگابایت رم تجرا میشد

تازه این تاپیک رو دیدم ، به قول این دوستمون [MENTION=5930]123321[/MENTION] ، الان یه گرافیک GTX 750 Ti 2GB با قیمت مناسب و متوسط میتونه کار خیلی ها رو راه بندازه ، من خودم با کمک فرشید عزیز این گرافو خریدم و خب تا الان بازی نبوده که نتونم اجرا گنم ، تقریبا اکثر بازی ها روی Very High و Ultra اجرا کردم و مشکلی هم در فریم دهی ندیدم ، امیدوارم که با ارائه ویندوز 10 و DX 12 پرفورمنس این کارت بالاتر هم بره و بشه تجربه بهتری از پی سی گیمینگ باهاش داشت

تازه این تاپیک رو دیدم ، به قول این دوستمون @123321 ، الان یه گرافیک GTX 750 Ti 2GB با قیمت مناسب و متوسط میتونه کار خیلی ها رو راه بندازه ، من خودم با کمک فرشید عزیز این گرافو خریدم و خب تا الان بازی نبوده که نتونم اجرا گنم ، تقریبا اکثر بازی ها روی Very High و Ultra اجرا کردم و مشکلی هم در فریم دهی ندیدم ، امیدوارم که با ارائه ویندوز 10 و DX 12 پرفورمنس این کارت بالاتر هم بره و بشه تجربه بهتری از پی سی گیمینگ باهاش داشت

حتما همینطوره دوست عزیزم
انتخاب بسیار خوبی داشتید GTX 750 Ti 2GB نسبت به پرفورمنسی که ارایه میده کارت بسیار خوش قیمتی یه . بسیار خنک و با مصرف بسیار کمی که داره حالا حالا ها مهمونتون خواهد بود

با انتشار بازیهای DirectX 12 ساپورت شاهد افزایش پرفورمنس ( البته بستگی به سازنده بازی داره ) از 30% الی 300% روی تمام قطعات سخت افزای تحت حمایت این API جدید خواهیم بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or