GameSpot: بستن یک پی‌سی گیمینگ هم‌قیمت با کنسول‌ها؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
جای بحثی وجود نداره که یک پی‌سی گیمینگ های‌اند به راحتی می‌تواند دو کنسول Xbox One و PS4 را در هر زمان و شرایطی از پای درآورد؛ این را نیز باید مد نظر قرار داد که برای بستن همچین پی‌سی‌ای خرج بسیار بیشتری باید کرد. اما یک پی‌سی گیمینگ که این‌قدر برای شما گران نیفتد چطور؟ مثلا بگیم با 550$ دلار؟
این سوالی است که ما می‌خواهیم آن را آزمایش کنیم. آیا ما می‌توانیم یک پی‌سی گیمینگی را از پایه ببندیم که تجربه‌ی گیم پلی و ویژوالی مشابه و در حد کنسول‌های نسل جدید (فعلی) ارائه دهد، و قیمت آن در حوالی قیمت کنسول‌ها باشد؟ در حالی که PS4 جایگزین ارزانتری است، ما می‌خواستیم این عمل را تا جای ممکن رقابتی انجام دهیم، و این یعنی که ما به خودمون اجازه دادیم که کمی بالاتر از بودجه تعیین شده [هم قیمت با کنسول ها] خرج کنیم. دو ادیتور ما مارک و پیتر هر کدام یک سیستم بستند؛ یکی با چیپست‌های اینتل و انویدیا، و دیگری با AMD. سپس ما هر دوی سیستم‌ها را آزمایش کردیم که ببینیم آیا مارک و پیتر از بودجشان عاقلانه استفاده کردند یا اصلا بهتره روی به خرید کنسول‌ها برای داشتن گرافیک خوب با یک بودجه ثابت بیاورند. متن زیر نتایج پایه‌ای این آزمایش رو شرح می‌دهد اما شما برای تست دقیق‌تر و عمقی تر نیز می‌توانید ویدوهای زیر را تماشا کنید.

اصول و اهداف

ما در نظر داشتیم که بر روی بودجه‌ی 550$ دلار خودمان بمانیم -- تقریبا حداکثر قیمتی که برای یک Xbox One در آمریکای شمالی باید پرداخت. علاوه بر خرید موارد ضروری برای یک PC - پردازنده، کارت‌گرافیک، رم، مادربورد، پاور، کیس و هارد - افراد ما قیمت یک موس، کیبرد و ویندوز را به آن نیز اضافه کردند -- چون هیچگونه قطعه‌ی از قبل موجود یا پایرسی قبول نیست!
هدف دوم این بود که که سیستمی ببندیم که عملکردی مشابه یا بهتر از Xbox One و PS4 در عناوین کراس پلتفرم [مولتی] ارائه دهد. لیست کاندیدها برای بنچمارک‌ در این خصوص شامل Assassin's Creed IV: Black Flag ،Battlefield 4 ،Thief و Titanfall خواهد بود.

با تشکر فراوان از bacheh mosbat بابت آپلود ویدیوها

ویدیو AMD:
AMD: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

[video=aparat;29Ke0]http://www.aparat.com/v/29Ke0[/video]

Mark - AMD Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUAMD FX-6300 Vishera 3.5GHz$109.00Amazon
MotherboardASUS M5A78L-M/USB3 AM3+ AMD 760G$48.49Newegg
CaseFractal Core 1000$39.99Newegg
PSUEVGA 100-W1-500-KR 500W$44.99Newegg
GPUPowerColor AX7850 2GBD5-DH Radeon HD 7850 (open box item)$107.00Newegg
RAMHyperX XMP Blu Series 4GB DDR3 1600$40.00Newegg
StorageSeagate Barracuda ST500DM002 500GB 7200 RPM 16MB$50.95Amazon
OSWindows 8$70.00eBay
Key/MouseV7 Standard PS/2 Keyboard and Mouse Combo$10.19Amazon
Subtotal$520.61
Sales Tax$45.55
Total$566.16

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, Ultra, AA42
Battlefield 41080p, High, AA72
Battlefield 41080p, Ultra, MSAA42
Thief1080p, Ultra, AA87
Titanfall1080p, Very High, AA60

ویدئو اینتل :
Intel: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

Peter - Intel/Nvidia Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUIntel Pentium G2130 3.2 GHz$74.99Newegg
MotherboardBiostar H61MGV3$36.99Newegg
CaseTopower TP-1687BB-300$34.99Newegg
PSU300W SFX Power Supply (included w/case)n/aNewegg
GPUEVGA GeForce GTX 750 Ti 2 GB$154.99Newegg
RAMTeam Elite 4GB (2x2GB) DDR3 1333$39.99Newegg
StorageWestern Digital Blue 500 GB 7200 RPM 16MB$54.99Newegg
OSWindows 8.1 64-Bit$99.99Newegg
Key/MouseRosewill PS/2 Wired$12.98Newegg
Subtotal$509.91
Sales Tax$38.24
Total$548.15

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, High, FXAA40
Battlefield 41080p, High, 2x MSAA50
Thief1080p, High, FXAA55
Titanfall1080p, High, No AA50

[...]

نتایج

همان طور که معلوم شد - با توجه به عناوین کراس پلتفرم موجود حال حاضر - شما می توانید پی‌سی گیمینگی را در حدود قیمت Xbox One ببندید که عملکرد بهتری نسبت به هر دوی کنسول ها ارائه دهد. شما همچنین می توانید از کلکسیون بزرگی از بازی ها (و هم از نظر تعداد) که هیچ کدام از دو کنسول PS4 و Xbox One قادر به تطابق با آن نیستند، بهره مند شوید. علاوه بر آن، سیستم شما قابل ارتقا است، و کاربرد آن در بخش های غیر-گیمینگ نیز به ارزش آن اضافه میکند. [...]

[...] به یاد داشته باشید که عناوین کراس پلتفرم حال حاضر در بین کنسول ها، بر روی PS4 عملکرد بهتری ارائه میدهند. PS4 هم اکنون صد دلار ارزان تر از Xbox One فروخته میشود. اگر بخواهید یک پی‌سی در حد 400 تا 450 دلار ببندید، تجربه ما نشان میدهد که در نهایت با سیستمی رو به رو می شوید که توانایی رقابت را با هیچ کدوم از دو کنسول نسل جدید را ندارد. [...]

[Source]
برای خواندن متن کامل و همیچنین تماشای ویدیو به منبع مراجعه کنید

آخرین ویرایش:
اما برعکس این PCکه حداقله قدرته رو باید 2 سال دیگه دوباره اپدیت کنی برا گرفتن همین تنظیمات
به چندتا کنسول باز آدم توضیح بده؟ 8-| حداقل همیشه حاضر به ادعا هستید، پست های تاپیک ها رو هم بخونید
نصف کنسول به کنترلرشه ادم لذت میبره بگیره تو دست
PC هم که اصلا کنترلر نمیشناسه :) Aim Assist انقدر لذت بخشه توی بازی های شوتر؟!
با خرید یک دسته از 10 هزار تومن تا 300 هزار تومن می تونید در تمامی بازی ها از اونها استفاده کنید
موس باید اکووارسیش بالا باشه ،نباید بعد 2 ساعت بازی دست ادمو نابود
Accuracy رو نمیدونم شما چطور تفسیر می کنید ... دقت و حساسیت ماموس رو با آنالوگ مقایسه میکنید؟! (یه ماوس 15 هزار تومنی باورکن دقیق تر میشه هدف گیری کرد تا آنالوگ :)))
کیبورد باید تعداد دکمهای خروجیش بالا باشه و خوش دست باشه مخصوصا برا انلاین
حدود 30 کلید عادی وجود داره به علاوه 10 شماره و دکمه های فرعی مثل Alt و ... از این کاستیومایز تر؟! از این بهتر که توی تمامی بازی ها هر جور که عشقته می تونی تنظیم کنی تا اینکه تنظیمات از پیش تعیین شده داشته باشی؟ :-/
الان همین FF آنلاین که برای PS4 هم اومده شما می فرمائید روی کنسول راحت تره؟!
حرف انحصاری ها رو نزنیم بهتره
خیلی خوبه باز یک نفر سکوت می کنه و نیازی نیست هی لیست به رخ کشیده بشه :)
ببخشید ولی این صحبت ها در برابر منعطف ترین پلتفرم در هر زمینه پوچی بیش نیست!

به چندتا کنسول باز آدم توضیح بده؟ 8-| حداقل همیشه حاضر به ادعا هستید، پست های تاپیک ها رو هم بخونید
عزیز دل مجبور که نکردم.من نظر خودمو گفتم چیکار دارم بقیه چی گفتن قبلا.
PC هم که اصلا کنترلر نمیشناسه :) Aim Assist انقدر لذت بخشه توی بازی های شوتر؟!
با خرید یک دسته از 10 هزار تومن تا 300 هزار تومن می تونید در تمامی بازی ها از اونها استفاده کنید
منظور کیفیته اون 10 هزار تومنی که جاش تو همون سطل اشغاله اون 300 تومنیرو هم خواهشا قیمتشو سر همینpcفاکتور بزن
اپشنز >>کنترلر>>Aim Assist on or offیچزه ساده و پایه ایی رو بلد نیستید.

Accuracy رو نمیدونم شما چطور تفسیر می کنید ... دقت و حساسیت ماموس رو با آنالوگ مقایسه میکنید؟! (یه ماوس 15 هزار تومنی باورکن دقیق تر میشه هدف گیری کرد تا آنالوگ :)))
اینا که قابل مقایسه نیستن شما انلاینFPSکه بزنی با بقیهPCبازا اونوقت معنی حرفه منو میفهمی توی کنسول که همه یجور هستن دقت انالوگ ها هم بشدت بالاست یه PCباز بلد نیست استفاده کنه مشکل ما نیست

حدود 30 کلید عادی وجود داره به علاوه 10 شماره و دکمه های فرعی مثل Alt و ... از این کاستیومایز تر؟! از این بهتر که توی تمامی بازی ها هر جور که عشقته می تونی تنظیم کنی تا اینکه تنظیمات از پیش تعیین شده داشته باشی؟ :-/
الان همین FF آنلاین که برای PS4 هم اومده شما می فرمائید روی کنسول راحت تره؟!
کاستیومایز چیه؟ میگم دکمه های خروجی من کیبورد معمولی داشتم 3 تا 4 تا دکمه خروجی داشت بعضی اوقات تو بازی ها دردسر برام درست میکرد مجبور شدم یه X7خریدم
اینا هم بعد ی سال خراب میشن کیفیت ندارن

خیلی خوبه باز یک نفر سکوت می کنه و نیازی نیست هی لیست به رخ کشیده بشه :)
دلتونو به همون لیست و اعداد و ارقام خوش کنید:))
البته ببخشید از نظرم منم حرف شما از هر زمینه در مورد کنسول ها پوچی بیش نیست !

آخرین ویرایش:
یه دونه از این سیستم ها میبندیم بازی های نسل هفتم رو هم به علاوه انحصاری های شاهکار wii با شبیه ساز و همه ی بازی های نسل های قبلتر به همراه بازی های الان با کیفیت بالاتر اجرا میکنیم و مهم ترین نکته اینه که پول بازی ارجینال هم نمیخواد بدیم(مگه برای یک سری بازی محدود با مولتی خوب که اونم تو تخفیف های فضایی استیم میشه خرید).
بازی های Wii فقط تو خود Wii حال میده! با خود Wiimote و Nunchuck. تلویزیون هم عنصر خ مهمی برای Wii هـ!!!
ّببخشید میشه بگید الان که چی؟ جدا من متوجه این پست نمیشم
بعدا که کمر آدم قوز در میاره، اون موقعس که آدم تازه میفهمه چه نقطه قوتی!!! در ضمن فاصله زیاد چشم با تصویر هم موقع بازی با کنسول خ مهمه!
همه چی توی گیم سلیقه ایه! PC Gamer ـی که عشقش Dota و World of Warcraft و StarCraft و Heartstone و ... باشه رو یک Xbox One و یک PS4 کاملا مجانی بهش بده حاظرم شرط ببندم سمت بازی های انحصاری نمیره چون بشدت با این بازی ها معتاد شده! من الان دوستایی دارم که خیر سرشون گیمرن و ادعای گیمریشون میشه ولی هر بازی مولتی پلتفورمی که میگیرن تا بازی کنن بازم میبینی تو اسیم دارن 24 ساعته Dota 2 بازی میکنن! اینجور آدما رو نمیتونی از انحصاری های پی سی جدا کنی!
هر پلتفورمی انحصاری های خودشو داره و PC هم بیشتر انحصاری هاش استراتژیک هست و سلیقه ای!
کاملا قبول دارم :d
من خودم یه مدت معتاد DotA و World of Warcraft بودم، و واقعا هر بازی ای هم که میگرفتم، شاید هفته ای یه ساعت بازیش میکردم! عوضش همش داشتم DotA و WoW بازی میکردم!!!

داری بازی رسمی جام جهانی توسط EA رو یا یک پچ دستی مقایسه میکنی :-o=))

یعنی دیگه بقیه صحبت هات کاری ندارم و توضیحات لازم رو در بالا دادم و نه مسخره ای کردم و نه چیز دیگه ای ! نظرم رو درباره کنسول ها و پی سی دادم . استرا تژیک باز هستی دمت گرم خیلی هم عالی و میتونی با همون پی سی حالش رو ببری و اتفاقا پی سی برای بازی های استراتژیک و استراتژیک باز ها بهترین انتخاب هستش .

و لی مثل این که پست من رو کامل نخوندی یا این که خودت رو زدی به کوچه علی چپ در پست قبلیم گفتم هر کسی با هر نوع علاقه مندی که داره میتونه وسیله بازی مورد نظر خودش رو انتخاب کنه برو پست من رو کامل بخون ببین چی نوشتم !!!!!!!!!! (پست من رو نقل قول میکنی کامل نقل قول کن ببین در ادامه چه توضیحاتی دادم !! :|) ............. ولی دیگه اومدی بازی رسمی فیفای جام جهانی شرکت EA رو با یه پچ دستی مقایسه کردی واقعا دیگه باید .......... =))

خب چه کاریه یه پچ دستی UFC و RDR و بازی های ورزشی نسل بعد و کلا هر بازی برای پی سی نمیاد با یه پچ دستی تمومش کنین بره دیگه !!! چه کاریه شرکت های بازیسازی زحمت بکشن بازی بسازن ............. با حرف هاتون خودتون باعث میشین تک و پهلوی آدم به حرف بیاد :))
من گفتم برادر
برای این کنسولی که داری این قدر تشویقش میکنی هم ps4 &xone فیفا ورلد کاپ نیومده
ولی بازم pc بازا محروم نموندن و خودشون یه چیزی درست کردن
این فرقه .نه نیازی به خندیدن هست و نه پهلو درد گرفتن
فرق pcباز تو اینه هر موقع کسی براش کاری نکنه خودشون جمع میشن یه کاری میکنن
این اون جذابیتی هست که pc داره و کنسول نداره

pc به چه درد می خوره خداییش ، دو ملیون پول گرافیک بدی یه هفته بعد عوض کنی که باهاش چی بازی کنی ؟ wow که یه گرافیک 512 هم اجرا می کنه ، بقیه بازی هاشم که نقطه بازیه ، بجاش ps انقدر بازی انحصاری و عالی داره که تا 10 سال آدم رو سرگرم می کنه ، اصلا وقت نمی کنی بیای بازی سنتر و بقیه پلتفرم ها رو ترول کنی .

عزیز دل مجبور که نکردم.من نظر خودمو گفتم چیکار دارم بقیه چی گفتن قبلا.
نظر شما در ارتباط با چیز جدیدی نیست. مسئله ای هستش که ده ها بار به میان کشیده شده و هیچ وقت هم نتیجه نداشته اما باز هم ادامه داده میشه از طرفین کنسولی در تاپیک های پی سی.
اون 300 تومنیرو هم خواهشا قیمتشو سر همینpcفاکتور بزن
قیمت Dualshock 4 فکر می کنم الان 220 هزار تومن باشه! ماوس ارزون رو شما میفرمائید آشغالی، این رو هم بگو که آنالوگ های یک کنسول 1600000 تومنی عین هلو جویده میشه اگر زیاد بازی کنید در حالی که ماوس چنین چیزی رو شامل نمیشه (کلیک های وحشتناکی که سر دیابلو، Torchlight و بازی های استراتژیک میشه فرای انتظار فشردن دو تا ضربدر و دایره هستش). در نتیجه میمونید شما و پرداخت 220 هزار تومن دیگه :) والا این دسته های Razer و امثالش هم حتی به نظرم نیازی نیست و این 300 تومن خرج برای افرادی هستش که دقدقه ای برای پرداخت مبلغ اون ندارند و این لاجی تک های زیر 100 تومن هم جواب میده. (فاکتور از اینکه هر سری میرم خونه فامیل که خوره فیفا هستش با یک دسته 15 هزار تومنی بازی می کنیم که 2 ساله دوام آورده :)))
اپشنز >>کنترلر>>Aim Assist on or offیچزه ساده و پایه ایی رو بلد نیستید.
بلد هستم منتهی اون سازنده یک چیزی میدونسته که چنین قابلیتی رو در نسخه کنسولی قرار داده نه PC :) گذاشته که مشقت هدف گیری با آنالوگ کاسته بشه که خوب عده ای دوست دارند این مشقت باقی بمونه!
مگر اینکه سازندها یک مشت آدم علاف هستند که وقت برای چنین چیزی میذارند ;;)
دقت انالوگ ها هم بشدت بالاست یه PCباز بلد نیست استفاده کنه مشکل ما نیست
بحث بلد بودن نیست! شما بحث دقت رو وسط می کشید، که این وسط مسلما هیچ چیزی دقت ماوس رو نمیتونه ارائه کنه. (ماوس رو شما هم قیمت دسته اورجینال حساب کنید اگر مایلید. ما که هزار بار کانتر بازی کردیم با یک ماوس 20 تومنی تفاوتی ندیدیم :))
دلتونو به همون لیست و اعداد و ارقام خوش کنید
فعلا همین شما هستید که با آمار و ارقام جو گیر شدید که یک انحصاری PS3 گوتی برده و همه جا اون رو علم می کنید :d حالا بحث محتویات و اینکه نه ... خود بازی محشره و به متا و جایزه کاری نداریم رو پیش بکشید!
البته ببخشید از نظرم منم حرف شما از هر زمینه در مورد کنسول ها پوچی بیش نیست !
عزت زیاد :) انتظار این رو نداشته باشید که الان تن یک PC گیمر چه میدونم بلرزه، حسرت TLOUS بخوره، والپیپر ببینه و غیره.
تاپیک داره قدرت رو مقایسه می کنه که خوب طبق معمول همیشه قدرت و عناوین یک پلتفرم مرده، خشک، گرون در حد پول خون (!!!) در برابر این دو تا آیکون
ps4.png
و
ps3.png
هیچی نیست از دید عده ای!
که پیشنهاد می کنم خیلی شخصی تر هم میشه پست دارد درباره علایق نه اینکه کلیت پلتفرم زیر سوال برده بشه.

فونتو همون سیاه میزاشتی بهتر بود چشمون در اومد
نظر شما در ارتباط با چیز جدیدی نیست. مسئله ای هستش که ده ها بار به میان کشیده شده و هیچ وقت هم نتیجه نداشته اما باز هم ادامه داده میشه از طرفین کنسولی در تاپیک های پی سی.
خوب که چی جدید نباشه نظرمه بیانش کردم ؟؟؟!!!ولی مسلما حقیقه نمیخواید قبولش کنید تقصیر من نیست.
تاپیک هایPC؟مسلما تا مقایسه نباشه بحثی هم پیش نمیاد این تاپیک هم مقایسهPCبا کنسوله.

قیمت Dualshock 4 فکر می کنم الان 220 هزار تومن باشه! ماوس ارزون رو شما میفرمائید آشغالی، این رو هم بگو که آنالوگ های یک کنسول 1600000 تومنی عین هلو جویده میشه اگر زیاد بازی کنید در حالی که ماوس چنین چیزی رو شامل نمیشه (کلیک های وحشتناکی که سر دیابلو، Torchlight و بازی های استراتژیک میشه فرای انتظار فشردن دو تا ضربدر و دایره هستش). در نتیجه میمونید شما و پرداخت 220 هزار تومن دیگه :) والا این دسته های Razer و امثالش هم حتی به نظرم نیازی نیست و این 300 تومن خرج برای افرادی هستش که دقدقه ای برای پرداخت مبلغ اون ندارند و این لاجی تک های زیر 100 تومن هم جواب میده. (فاکتور از اینکه هر سری میرم خونه فامیل که خوره فیفا هستش با یک دسته 15 هزار تومنی بازی می کنیم که 2 ساله دوام آورده :)))
مثل انسان متمدن با وسیله برخورد بشه(در صورتی که اشغال نباشه وسیله) مشکلی پیش نمیاد
بخوای جواب بده که میری سراغ همون 10 تومنی خوبه دارم میگم بحثه کیفیته
بلد هستم منتهی اون سازنده یک چیزی میدونسته که چنین قابلیتی رو در نسخه کنسولی قرار داده نه PC :) گذاشته که مشقت هدف گیری با آنالوگ کاسته بشه که خوب عده ای دوست دارند این مشقت باقی بمونه!
گفتم که قرار نیست با کنسول بری با یهpcباز بازی کنی در حد باقی پلیر هایی ولی وقتی با یه موس داغون بخوای بری با بقیه پلیر ها انلاین بزنی مثلا cod اسنایپ بزنی عمق فاجعه رو میفهمی
مشکلی هم توی Aim Assist نمیبینم شاید کسی بازیش خوب نیست نیاز داره استفاده کنه و از بازیش لذت ببره

بحث بلد بودن نیست! شما بحث دقت رو وسط می کشید، که این وسط مسلما هیچ چیزی دقت ماوس رو نمیتونه ارائه کنه. (ماوس رو شما هم قیمت دسته اورجینال حساب کنید اگر مایلید. ما که هزار بار کانتر بازی کردیم با یک ماوس 20 تومنی تفاوتی ندیدیم :))
بالا توضیح دادم قرار نیست که کراس پلتفورم با pcبازی کنیم در حد همون کنسول بالاترین دقتو داره

فعلا همین شما هستید که با آمار و ارقام جو گیر شدید که یک انحصاری PS3 گوتی برده و همه جا اون رو علم می کنید :d حالا بحث محتویات و اینکه نه ... خود بازی محشره و به متا و جایزه کاری نداریم رو پیش بکشید!
من اصلا اسمی تلو اوردم ؟الان خودت علمش کردی به من چه ؟کابوسی شده این بازی ها برا یه عده :)

عزت زیاد :) انتظار این رو نداشته باشید که الان تن یک PC گیمر چه میدونم بلرزه، حسرت TLOUS بخوره، والپیپر ببینه و غیره.
اینا چه ربطی به بحث داشت اصلا؟:blink:
تاپیک داره قدرت رو مقایسه می کنه که خوب طبق معمول همیشه قدرت و عناوین یک پلتفرم مرده، خشک، گرون در حد پول خون (!!!) در برابر این دو تا آیکون
ps4.png
و
ps3.png
هیچی نیست از دید عده ای!
که پیشنهاد می کنم خیلی شخصی تر هم میشه پست دارد درباره علایق نه اینکه کلیت پلتفرم زیر سوال برده بشه.
شما خودت میبری میدوزی داستان میگی جبهه حق علیه باطله؟
من اولین جملم در باره قدرت بود .برو پست اولمو بخون

البته این مقایسه درست نیست، چون بازی های فعلی نهایت قدرت این نسل(ps4,xone) نیست، این بازی ها یه چیز تو مایه های لانچ تایتالن و حتی اکثرا برای کنسول های نسل قبل هم عرضه شدن!
باید با بازیهای 100% نسل بعدی مقایسه بشه که نتیجه معلومه :d

چند سال قبل ،یه کامپیوتر داشتم که از سرعتش خیلی راضی بودم.بعد یه کیس قویتر خریدم و از کیس قبلی برای یه کار دیگه استفاده کردم.من وقتی با کیس جدید دم خور شدم ،وقتی برحسب نیاز سراغ کیس قبلی می رفتم احساس می کردم خیلی کنده.خوب که فکر کردم دیدم کیس قبلی دجار مشکل نشده ،فقط چون من با سرعت بالاتر عادت کردم تازه کندی سرعت قبلی رو می تونم درک کنم همون طور که می دونید کندی و سرعت اموری نسبی هستند.تا سریعتر نباشه کندتر معنا پیدا نمی کنه
کسی که با گرافیک پی سی زندگی کرده براش برای یه مدت مستمر تحمل کنسول سخته

مثل این که کسی که ps3 بازی کرده بخواد ps2 بازی کنه
البته الان که 7870 یه چیپست گرافیکی سریعه این مسئله به چشم نمیاد اما سال 2016 که به فرض 9870 اومد با مثلاdx 12.2 اون وقت این قضیه کم کم سر باز می کنه

در آینده ممکنه بازیهایی بیان که اجرای کامل و سریع جزئیات گرافیکی کامل اونها حتی کارت گرافیکهایی که دو سه برابر PS4 قدرت دارند رو ممکنه به چالش بکشه.در چنین حالتی ،کنسول در این بازیها یا باید رزولوشن رو کاهش بده ،یا فریم رو پایین بیاره یا این که جزئیات گرافیکی بازی مورد نظر کاهش بده و بیاره برسونه به حد قدرت کنسول ( وبه قول شما برای کنسول بهینه اش بکنه)

برای بازیهای اختصاصی خدا می دونه چقدر استودیوهای اختصاصی عرق می ریزن و مثل چرتکه مولفه های گرافیکی رو جابجا و کم وزیاد می کنن تا یه چیز متفاوت و ابتکاری ارائه کنن و حیف این زحمتها که صرف مقابله با محددیت
می شه تا توسعه مرز های جدید گیم

کسی که می خواد به مرزهای حرفه ای گیم نزدیک بشه باید یه کم هم هزینه کنه ( با توجه به این که قله گیم و حرفه ای ترین شکل اون رو فقط در pc می تونیم ببینیم)
البته در مورد هزینه جانبی پی سی تا حدی اغراق می شه
من یه موسx7 a4 tech دارم و یه موس razer با چند برابر قیمت اما واقعیتش جز تفاوت قیمت چند برابری فرقی چندانی بینشون ندیدم.با قیمت مناسب هم میشه قطعات خوب تهیه کرد. من الان خودم از دسته طرح ps3 برای پی سی استفاده می کنم با قیمت خیلی مناسب از دوام و کیفیتش خیلی راضیم
از دوستانی که ps3 دارن بپرسید شاید بعضا چند برابر قطعات جانبی پی سی خرج بازی کردن مخصوصا اوایل فصل.

آخرین ویرایش:
اگه مثل سال های اولیه دهه 2000 پی سی بتونه به اوج خوش برگرده واقعا خرج کردن برای یک پی سی قدرتمند ارزش داره .

اون سال ها بازیایی میومدن که کنسول ها حتی نمیتونستن نصف قدرت اون بازی هایی که به صورت انحصاری برای پی سی میومدن رو اجرا کنن !

از مکس پین شروع شد تا شماره دومش و پیشرفت خیره کننده گرافیک در همون سال ها با ورود بازی Mafia و prince of persia و No one lives for ever تا بازی Half Life 2 و Far Cry و Doom3 و چندین و چند بازی دیگه که واقعا در اون سال ها انگاری نسل داره سال به سال عوض میشه !!! کسایی که این بازی ها رو در همون سال ها تجربه کردن قشنگ میدونن من چی میگم .

سازندگان چنان توجهی به پی سی میکردن و از نامحدود بودن سخت افزار ها و پتانسیل پی سی چنان کارایی میکشیدن که واقعا بی نظیر بود یعنی در اون سال ها هر چقدر خرج پی سی میکردی واقعا ارزشش رو داشت و وقتی بعضی از این بازی های انحصاری وقتی بر روی کنسول ها میومدن کنسول ها اصلا توان اجراشون رو نداشتن و نمرات بسیار پایینی نسبت به نسخه پی سی دریافت میکردن واقعا دوران بی نظیری بود اون سال ها ولی وقتی کنسول های ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 اومدن داستان به یک باره فرق کرد و سال به سال توجه سازندگان به پی سی کم تر و کم تر شد .

ولی امروزه واقعا بازی هستش مثل بازی های بالایی که من نام بردم آدم بخواد پولش رو خرج پی سی قدرتمند بکنه !!؟؟؟! و تفاوت نسخه کنسولی با پی سی زمین تا آسمان باشه ؟؟!!!

شما فقط فکر کنین که مثلا بازیه Half Life 3 به صورت انحصاری برای پی سی تایید بشه و بخواد از قدرت نامحدود پی سی استفاده تمام رو ببره ! اون وقت هستش که داستان خیلی خیلی فرق میکنه !

ولی خب زمانه فرق کرده و نسبت به اون زمان صنعت گیم تغییرات زیادی در بسیاری از بخش ها کرده و به هر حال با تمامی این صحبت ها و تفاوت عقیده هایی که هستش اول و آخر داستان به هر کسی مربوط هستش که چی دوست داره و بره طرف اون عشقی که داره حالا میخواد تنها فقط پی سی باشه و یا کنسول باشه و یا همگی با هم باشن و خلاصه این که برین طرف چیزی که دوسش دارین :x

آخرین ویرایش:

کسی که می خواد به مرزهای حرفه ای نزدیک بشه باید یه کم هم هزینه کنه

حاجی لهمون کردی با این مثال مع الفارقی که زدی.
لطف میکنی این نزدیکیت به مرزهای حرفه ای رو بیشتر برامون توضیح بدی؟ یعنی الان شما چون با پی سی بازی میکنی به مرزهای حرفه ای نزدیک شدی یا ردشون کردی ولی کنسول بازا آماتورن؟
یعنی مثال از این بی ربط تر تاحالا تو بازی سنتر ندیده بودما. با این مثال تلسکوپ مرزهای زیادیو پشت سر گذاشتی :d

لطف میکنی این نزدیکیت به مرزهای حرفه ای رو بیشتر برامون توضیح بدی؟ یعنی الان شما چون با پی سی بازی میکنی به مرزهای حرفه ای نزدیک شدی یا ردشون کردی ولی کنسول بازا آماتورن؟
یعنی مثال از این بی ربط تر تاحالا تو بازی سنتر ندیده بودما. با این مثال تلسکوپ مرزهای زیادیو پشت سر گذاشتی :d
کلا PC مرزها رو در هم میشکافه و همینطوری اُفق جدیده که به روی گیمرها باز میکنه :d ولی کنسول بازا همون اول راه با سر میرن تو بن بست :d

بیشک عالیترین و حرفه ای ترین کیفیت گیم رو همه قبول دارند که فقط pc ارائه می ده فکر نمی کنم کسی حتی خود سازند گان کنسول هم منکر این باشن .امیدوارم برای این حرف مدرک نخواهید:d

مثال تلسکوپ رو نشکافتم گفتم دوستان گیمر تیز هوشن می گیرن ;)
اما خوب از باب امتثال امر یه کم توضیح می دم هرچند قبول دارم کمی با دنیای گیم فاصله داره گفتم کمی از فرش بریم به عرش
شما با یه تلسکوپ آماتور هم شایدبتونی حلقه های زحل وببینی تلسکوپ نیم حرفه ای هم این کار رو می کنه اما این کجا و اون کجا.
میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از رمین تا آسمان است
روی کنسول هم بایوشاک اومد رو پی سی هم اومد اما این کجا و آن کجا ، ای کاش روی کنسول نمی امد تا کنسولیها برن و بایوشاک واقعی رو بازی کنن.:)

بیشک عالیترین و حرفه ای ترین کیفیت گیم رو همه قبول دارند که فقط pc ارائه می ده فکر نمی کنم کسی حتی خود سازند گان کنسول هم منکر این باشن .امیدوارم برای این حرف مدرک نخواهید:d
این مورد رو فقط توی بازی های Action Fps و Action Third Person اونم از نوع شوتر و Free Aim و استراتژیک موافقم ولی دیگه بقیه بازی ها بازی کردنشون با کنترلر Ps یا Xbox ترجیح میدم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or