GameSpot: بستن یک پی‌سی گیمینگ هم‌قیمت با کنسول‌ها؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
جای بحثی وجود نداره که یک پی‌سی گیمینگ های‌اند به راحتی می‌تواند دو کنسول Xbox One و PS4 را در هر زمان و شرایطی از پای درآورد؛ این را نیز باید مد نظر قرار داد که برای بستن همچین پی‌سی‌ای خرج بسیار بیشتری باید کرد. اما یک پی‌سی گیمینگ که این‌قدر برای شما گران نیفتد چطور؟ مثلا بگیم با 550$ دلار؟
این سوالی است که ما می‌خواهیم آن را آزمایش کنیم. آیا ما می‌توانیم یک پی‌سی گیمینگی را از پایه ببندیم که تجربه‌ی گیم پلی و ویژوالی مشابه و در حد کنسول‌های نسل جدید (فعلی) ارائه دهد، و قیمت آن در حوالی قیمت کنسول‌ها باشد؟ در حالی که PS4 جایگزین ارزانتری است، ما می‌خواستیم این عمل را تا جای ممکن رقابتی انجام دهیم، و این یعنی که ما به خودمون اجازه دادیم که کمی بالاتر از بودجه تعیین شده [هم قیمت با کنسول ها] خرج کنیم. دو ادیتور ما مارک و پیتر هر کدام یک سیستم بستند؛ یکی با چیپست‌های اینتل و انویدیا، و دیگری با AMD. سپس ما هر دوی سیستم‌ها را آزمایش کردیم که ببینیم آیا مارک و پیتر از بودجشان عاقلانه استفاده کردند یا اصلا بهتره روی به خرید کنسول‌ها برای داشتن گرافیک خوب با یک بودجه ثابت بیاورند. متن زیر نتایج پایه‌ای این آزمایش رو شرح می‌دهد اما شما برای تست دقیق‌تر و عمقی تر نیز می‌توانید ویدوهای زیر را تماشا کنید.

اصول و اهداف

ما در نظر داشتیم که بر روی بودجه‌ی 550$ دلار خودمان بمانیم -- تقریبا حداکثر قیمتی که برای یک Xbox One در آمریکای شمالی باید پرداخت. علاوه بر خرید موارد ضروری برای یک PC - پردازنده، کارت‌گرافیک، رم، مادربورد، پاور، کیس و هارد - افراد ما قیمت یک موس، کیبرد و ویندوز را به آن نیز اضافه کردند -- چون هیچگونه قطعه‌ی از قبل موجود یا پایرسی قبول نیست!
هدف دوم این بود که که سیستمی ببندیم که عملکردی مشابه یا بهتر از Xbox One و PS4 در عناوین کراس پلتفرم [مولتی] ارائه دهد. لیست کاندیدها برای بنچمارک‌ در این خصوص شامل Assassin's Creed IV: Black Flag ،Battlefield 4 ،Thief و Titanfall خواهد بود.

با تشکر فراوان از bacheh mosbat بابت آپلود ویدیوها

ویدیو AMD:
AMD: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

[video=aparat;29Ke0]http://www.aparat.com/v/29Ke0[/video]

Mark - AMD Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUAMD FX-6300 Vishera 3.5GHz$109.00Amazon
MotherboardASUS M5A78L-M/USB3 AM3+ AMD 760G$48.49Newegg
CaseFractal Core 1000$39.99Newegg
PSUEVGA 100-W1-500-KR 500W$44.99Newegg
GPUPowerColor AX7850 2GBD5-DH Radeon HD 7850 (open box item)$107.00Newegg
RAMHyperX XMP Blu Series 4GB DDR3 1600$40.00Newegg
StorageSeagate Barracuda ST500DM002 500GB 7200 RPM 16MB$50.95Amazon
OSWindows 8$70.00eBay
Key/MouseV7 Standard PS/2 Keyboard and Mouse Combo$10.19Amazon
Subtotal$520.61
Sales Tax$45.55
Total$566.16

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, Ultra, AA42
Battlefield 41080p, High, AA72
Battlefield 41080p, Ultra, MSAA42
Thief1080p, Ultra, AA87
Titanfall1080p, Very High, AA60

ویدئو اینتل :
Intel: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

Peter - Intel/Nvidia Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUIntel Pentium G2130 3.2 GHz$74.99Newegg
MotherboardBiostar H61MGV3$36.99Newegg
CaseTopower TP-1687BB-300$34.99Newegg
PSU300W SFX Power Supply (included w/case)n/aNewegg
GPUEVGA GeForce GTX 750 Ti 2 GB$154.99Newegg
RAMTeam Elite 4GB (2x2GB) DDR3 1333$39.99Newegg
StorageWestern Digital Blue 500 GB 7200 RPM 16MB$54.99Newegg
OSWindows 8.1 64-Bit$99.99Newegg
Key/MouseRosewill PS/2 Wired$12.98Newegg
Subtotal$509.91
Sales Tax$38.24
Total$548.15

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, High, FXAA40
Battlefield 41080p, High, 2x MSAA50
Thief1080p, High, FXAA55
Titanfall1080p, High, No AA50

[...]

نتایج

همان طور که معلوم شد - با توجه به عناوین کراس پلتفرم موجود حال حاضر - شما می توانید پی‌سی گیمینگی را در حدود قیمت Xbox One ببندید که عملکرد بهتری نسبت به هر دوی کنسول ها ارائه دهد. شما همچنین می توانید از کلکسیون بزرگی از بازی ها (و هم از نظر تعداد) که هیچ کدام از دو کنسول PS4 و Xbox One قادر به تطابق با آن نیستند، بهره مند شوید. علاوه بر آن، سیستم شما قابل ارتقا است، و کاربرد آن در بخش های غیر-گیمینگ نیز به ارزش آن اضافه میکند. [...]

[...] به یاد داشته باشید که عناوین کراس پلتفرم حال حاضر در بین کنسول ها، بر روی PS4 عملکرد بهتری ارائه میدهند. PS4 هم اکنون صد دلار ارزان تر از Xbox One فروخته میشود. اگر بخواهید یک پی‌سی در حد 400 تا 450 دلار ببندید، تجربه ما نشان میدهد که در نهایت با سیستمی رو به رو می شوید که توانایی رقابت را با هیچ کدوم از دو کنسول نسل جدید را ندارد. [...]

[Source]
برای خواندن متن کامل و همیچنین تماشای ویدیو به منبع مراجعه کنید

آخرین ویرایش:
این مورد رو فقط توی بازی های Action Fps و Action Third Person اونم از نوع شوتر و Free Aim و استراتژیک موافقم ولی دیگه بقیه بازی ها بازی کردنشون با کنترلر Ps یا Xbox ترجیح میدم
اصلا منظور اوشون چیز دیگه بود! ( گرافیک - پرفورمنس و ... حالا مطمئن با خرج بیشتر نسبت به کنسول )

به این لیست یک عدد میز کامپیتور + صندلی + اسپیکر یا هدست هم باید اضافه بشه
به هرحال جزو ملزوماته :دی

اصلا منظور اوشون چیز دیگه بود! ( گرافیک - پرفورمنس و ... حالا مطمئن با خرج بیشتر نسبت به کنسول )
آره میدونم دوست عزیز اما منم کلی گفتم چون بالاخره کنترل کردن بازی یکی از عنصر های مهمه
بنده به شخضه اصلا نمیتونم بازی های سوم شخص limited Aim رو با موس و کیبرد بازی کنم.واسم عذابه واقعا!

آره میدونم دوست عزیز اما منم کلی گفتم چون بالاخره کنترل کردن بازی یکی از عنصر های مهمه
بنده به شخضه اصلا نمیتونم بازی های سوم شخص limited Aim رو با موس و کیبرد بازی کنم.واسم عذابه واقعا!
خوب باز اینم واسه شماییه که یک عمره با کنترلر بازی کردین! با هرچیزی زیاد بازی کنی بیشتر به همون چیز عادت میکنی!
من حتی فایتینگ و فوتبال رو هم کیبورد رو به کنترلر ترجیح میدم :)

این مورد رو فقط توی بازی های Action Fps و Action Third Person اونم از نوع شوتر و Free Aim و استراتژیک موافقم ولی دیگه بقیه بازی ها بازی کردنشون با کنترلر Ps یا Xbox ترجیح میدم
نمیخوام وارد بحثتون بشم ولی کنترلر xbox و ps خیلی وقته تو ویندوز پشتیبانی میشه

آقا چیتون شده دیگه همین مونده بود که کنسول و پی سی گیمر ها به هم بپرن بگن ما گیمر حرفه ایم و فلان و فلان بابا ول کنید این حرفا رو هر کی یه چیزی دوست داره هر کی هم دلایلی داره برای خودش
بابا یه طور رفتار میکنید انگار توی وسط واکنش های هرمونی بلوغیت !!
بعدش هم گیمر توانایش هست که حرفه ایش میکنه نه گیم پد و موس خوردهی تومنی ......

بحث انحصاری های کنسول ها تا چند وقت دیگه (1-2 سال) دیگه وجود نداره.......چون طبق گفته سونی و مایکرو (تو بازی سنتر هم خبرشو زدن) انحصاری های هردو کنسول واسه نتنها pc بلکه واسه device های دیگه لانچ میشه ( واسه کشورهایی که اینترنتشون خوبه)... اخبار playstation now رو دنبال کنید :

PlayStation Now Beta Has 'Rental' System and a Ton of New Games - IGN

آقا چیتون شده دیگه همین مونده بود که کنسول و پی سی گیمر ها به هم بپرن بگن ما گیمر حرفه ایم و فلان و فلان بابا ول کنید این حرفا رو هر کی یه چیزی دوست داره هر کی هم دلایلی داره برای خودش
بابا یه طور رفتار میکنید انگار توی وسط واکنش های هرمونی بلوغیت !!
بعدش هم گیمر توانایش هست که حرفه ایش میکنه نه گیم پد و موس خوردهی تومنی ......
سخت نگیر! علائق همه محترم:)
حرفه ای بودن ، یه بخشش به گیمره
بخشی هم به سخت افزار اجرا کننده گیم
عالیترین شکل اجرای گیم رو می شه همیشه رو پی سی دید پس حرفه ای ترین سخت افزار گیمه
نمی گم هم کنسول آماتوره اما به اقتضای سخت افزار محدودش نمی تونه پابه پای پرفورمنس پی سی بیاد

کاری به مقایسه و این حرفا ندارم . فقط اینایی که دم از انحصاری کنسول میزنن و میگن PC انحصاری هاش کمن بدونن همین 4 تا انحصاری PC ارزششون واقعا بالاست . من اکثر انحصاری های کنسول رو بازی کردم . چقدر سرگرمت میکنه ؟ نهایتا 50 ساعت . Last of Us که به نظرم بهترین بازی کنسولی این نسل بود تونست منو 20 30 ساعت پا کنسول نگه داره اما تا همین الان 2000 ساعت پای Dota 2 صرف کردم . 300 400 ساعت پای Diablo 3 . حالا Wow و Dota 1 و ... بماند . تو همین سایت داریم بالای 6000 ساعت Wow بازی کرده . الان شما یه بازی تو کنسول بگو که یک دهم این زمان بتونه سرگرمت کنه ...

کاری به مقایسه و این حرفا ندارم . فقط اینایی که دم از انحصاری کنسول میزنن و میگن PC انحصاری هاش کمن بدونن همین 4 تا انحصاری PC ارزششون واقعا بالاست . من اکثر انحصاری های کنسول رو بازی کردم . چقدر سرگرمت میکنه ؟ نهایتا 50 ساعت . Last of Us که به نظرم بهترین بازی کنسولی این نسل بود تونست منو 20 30 ساعت پا کنسول نگه داره اما تا همین الان 2000 ساعت پای Dota 2 صرف کردم . 300 400 ساعت پای Diablo 3 . حالا Wow و Dota 1 و ... بماند . تو همین سایت داریم بالای 6000 ساعت Wow بازی کرده . الان شما یه بازی تو کنسول بگو که یک دهم این زمان بتونه سرگرمت کنه ...

اینا دیگه سرگرمی نیست. اعتیاد_ :(

اگه این 2000 ساعت و 6000 ساعت رو به جای بازی، کتاب میخوندین الان فیلسوف شده بودین.:-$
گیم یعنی تفریح. تفریح هم تا یه حدی خوبه بقیش اتلاف عمره.

اینا دیگه سرگرمی نیست. اعتیاد_ :(
Addictive بودن یکی از ویژگی (مزیت) های انحصاری های PC محسوب میشه :d

اگه این 2000 ساعت و 6000 ساعت رو به جای بازی، کتاب میخوندین الان فیلسوف شده بودین.:-$

شما تصور میکنی کی هستی که برای بقیه تعیین تکلیف میکنی؟ :-$

Time You Enjoy Wasting is Not Wasted ~ John Lennon

حالا از فردا همه می گن گیم اسپات مزدور هست تازه بگذریم هر لحظه قیمت قطعات pc ارزان تر میشه(البته نه در ایران)

جالبه os هم حساب کرده توی ایران که 100 دلار هم جلو هستید:d

اگه این 2000 ساعت و 6000 ساعت رو به جای بازی، کتاب میخوندین الان فیلسوف شده بودین.
:-$
دنیا مگه چندتا فیلسوف میخواد ؟ شما رو داریم بسه ....

پ.ن. هر چی میخوام ساده از کناره پستت بگزرم نمیتونم . اولا در حدی نیستی که واسه بقیه تعیین تکلیف کنی . دوما وقتی هیچ اطلاعی از زندگی شخصی یه نفر نداری سعی کن نظرتون واسه خودت نگه داری چون فقط واسه خودت ارزش داره . سوما مطمئن باش از لحاظ کتاب خوندن و اینجور مباحث هم فرسنگ ها از شما و امثال شما جلو ترم .
خوش باشی .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or