GameSpot: بستن یک پی‌سی گیمینگ هم‌قیمت با کنسول‌ها؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
جای بحثی وجود نداره که یک پی‌سی گیمینگ های‌اند به راحتی می‌تواند دو کنسول Xbox One و PS4 را در هر زمان و شرایطی از پای درآورد؛ این را نیز باید مد نظر قرار داد که برای بستن همچین پی‌سی‌ای خرج بسیار بیشتری باید کرد. اما یک پی‌سی گیمینگ که این‌قدر برای شما گران نیفتد چطور؟ مثلا بگیم با 550$ دلار؟
این سوالی است که ما می‌خواهیم آن را آزمایش کنیم. آیا ما می‌توانیم یک پی‌سی گیمینگی را از پایه ببندیم که تجربه‌ی گیم پلی و ویژوالی مشابه و در حد کنسول‌های نسل جدید (فعلی) ارائه دهد، و قیمت آن در حوالی قیمت کنسول‌ها باشد؟ در حالی که PS4 جایگزین ارزانتری است، ما می‌خواستیم این عمل را تا جای ممکن رقابتی انجام دهیم، و این یعنی که ما به خودمون اجازه دادیم که کمی بالاتر از بودجه تعیین شده [هم قیمت با کنسول ها] خرج کنیم. دو ادیتور ما مارک و پیتر هر کدام یک سیستم بستند؛ یکی با چیپست‌های اینتل و انویدیا، و دیگری با AMD. سپس ما هر دوی سیستم‌ها را آزمایش کردیم که ببینیم آیا مارک و پیتر از بودجشان عاقلانه استفاده کردند یا اصلا بهتره روی به خرید کنسول‌ها برای داشتن گرافیک خوب با یک بودجه ثابت بیاورند. متن زیر نتایج پایه‌ای این آزمایش رو شرح می‌دهد اما شما برای تست دقیق‌تر و عمقی تر نیز می‌توانید ویدوهای زیر را تماشا کنید.

اصول و اهداف

ما در نظر داشتیم که بر روی بودجه‌ی 550$ دلار خودمان بمانیم -- تقریبا حداکثر قیمتی که برای یک Xbox One در آمریکای شمالی باید پرداخت. علاوه بر خرید موارد ضروری برای یک PC - پردازنده، کارت‌گرافیک، رم، مادربورد، پاور، کیس و هارد - افراد ما قیمت یک موس، کیبرد و ویندوز را به آن نیز اضافه کردند -- چون هیچگونه قطعه‌ی از قبل موجود یا پایرسی قبول نیست!
هدف دوم این بود که که سیستمی ببندیم که عملکردی مشابه یا بهتر از Xbox One و PS4 در عناوین کراس پلتفرم [مولتی] ارائه دهد. لیست کاندیدها برای بنچمارک‌ در این خصوص شامل Assassin's Creed IV: Black Flag ،Battlefield 4 ،Thief و Titanfall خواهد بود.

با تشکر فراوان از bacheh mosbat بابت آپلود ویدیوها

ویدیو AMD:
AMD: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

[video=aparat;29Ke0]http://www.aparat.com/v/29Ke0[/video]

Mark - AMD Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUAMD FX-6300 Vishera 3.5GHz$109.00Amazon
MotherboardASUS M5A78L-M/USB3 AM3+ AMD 760G$48.49Newegg
CaseFractal Core 1000$39.99Newegg
PSUEVGA 100-W1-500-KR 500W$44.99Newegg
GPUPowerColor AX7850 2GBD5-DH Radeon HD 7850 (open box item)$107.00Newegg
RAMHyperX XMP Blu Series 4GB DDR3 1600$40.00Newegg
StorageSeagate Barracuda ST500DM002 500GB 7200 RPM 16MB$50.95Amazon
OSWindows 8$70.00eBay
Key/MouseV7 Standard PS/2 Keyboard and Mouse Combo$10.19Amazon
Subtotal$520.61
Sales Tax$45.55
Total$566.16

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, Ultra, AA42
Battlefield 41080p, High, AA72
Battlefield 41080p, Ultra, MSAA42
Thief1080p, Ultra, AA87
Titanfall1080p, Very High, AA60

ویدئو اینتل :
Intel: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

Peter - Intel/Nvidia Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUIntel Pentium G2130 3.2 GHz$74.99Newegg
MotherboardBiostar H61MGV3$36.99Newegg
CaseTopower TP-1687BB-300$34.99Newegg
PSU300W SFX Power Supply (included w/case)n/aNewegg
GPUEVGA GeForce GTX 750 Ti 2 GB$154.99Newegg
RAMTeam Elite 4GB (2x2GB) DDR3 1333$39.99Newegg
StorageWestern Digital Blue 500 GB 7200 RPM 16MB$54.99Newegg
OSWindows 8.1 64-Bit$99.99Newegg
Key/MouseRosewill PS/2 Wired$12.98Newegg
Subtotal$509.91
Sales Tax$38.24
Total$548.15

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, High, FXAA40
Battlefield 41080p, High, 2x MSAA50
Thief1080p, High, FXAA55
Titanfall1080p, High, No AA50

[...]

نتایج

همان طور که معلوم شد - با توجه به عناوین کراس پلتفرم موجود حال حاضر - شما می توانید پی‌سی گیمینگی را در حدود قیمت Xbox One ببندید که عملکرد بهتری نسبت به هر دوی کنسول ها ارائه دهد. شما همچنین می توانید از کلکسیون بزرگی از بازی ها (و هم از نظر تعداد) که هیچ کدام از دو کنسول PS4 و Xbox One قادر به تطابق با آن نیستند، بهره مند شوید. علاوه بر آن، سیستم شما قابل ارتقا است، و کاربرد آن در بخش های غیر-گیمینگ نیز به ارزش آن اضافه میکند. [...]

[...] به یاد داشته باشید که عناوین کراس پلتفرم حال حاضر در بین کنسول ها، بر روی PS4 عملکرد بهتری ارائه میدهند. PS4 هم اکنون صد دلار ارزان تر از Xbox One فروخته میشود. اگر بخواهید یک پی‌سی در حد 400 تا 450 دلار ببندید، تجربه ما نشان میدهد که در نهایت با سیستمی رو به رو می شوید که توانایی رقابت را با هیچ کدوم از دو کنسول نسل جدید را ندارد. [...]

[Source]
برای خواندن متن کامل و همیچنین تماشای ویدیو به منبع مراجعه کنید

آخرین ویرایش:
لذت یک بازی JRPG و 500 ساعت گیم پلی آن و .... {مثل : TALES OF GRACES F} رو فقط میشه روی کنسول تجربه کرد !

لذت یک RPG ناب و 500 ساعت گشتن توی اون جهان و.... {مثل : GUILD WARS 2} رو فقط روی یک پی سی تجربه کرد ! {{پی سی متوسط باشه هم حال میکنی}}

پس مشکلی نیست یک پی سی در حدی که گیم اسپات گفته میگیریم که : GUILD WARS 2 , CLASH OF CLANS , DOTA 2 بازی کنیم !‌
و بازی های Third party رو با انحصاری هاش رو یکی از کنسول ها تجربه میکینیم !‌

:-bمشکلی که نیست نه !؟

چرا یک مشکلی هست
CLASH OF CLANS برای موبایله نه pc
:d

لذت یک بازی JRPG و 500 ساعت گیم پلی آن و .... {مثل : TALES OF GRACES F} رو فقط میشه روی کنسول تجربه کرد !

لذت یک RPG ناب و 500 ساعت گشتن توی اون جهان و.... {مثل : GUILD WARS 2} رو فقط روی یک پی سی تجربه کرد ! {{پی سی متوسط باشه هم حال میکنی}}

پس مشکلی نیست یک پی سی در حدی که گیم اسپات گفته میگیریم که : GUILD WARS 2 , CLASH OF CLANS , DOTA 2 بازی کنیم !‌
و بازی های Third party رو با انحصاری هاش رو یکی از کنسول ها تجربه میکینیم !‌

:-bمشکلی که نیست نه !؟

این بازیا که رو سیستم خیلی ضعیف تر هم اجرا میشه. سیستمی که اونا پیشنهاد دادن به عنوان جایگزین کنسول هست.

خوب گم اسپات هم نمی دونم واقعا ما را چی فرض کرده !! ظاهرا یادش رفته یک pcب علاوه بر کیس برای کار کردن به اسپیکر و مانیتور هم احتیاج داره !
کار به سیستم amdندارم ولی برای مثال همین انودیا و اینل را در نظر بگیرید

این cpuکه دیگه رسما منسوخ شده ! ! چه از لحاظ قدرتی چه از لحاظ تولید ! از نظر قیمتی هم بالای 230 هزار تومان هست البته اگه پیدا بشه !!!

کلا سری h61هم الان بالای 200 تومان پولش هست
کارت 750 هم الان ببین 750 تا 850 قیمتش با توجه به برند هست
ی کیس معمولی هم الان حدودا 100 تومان پولش هست
ی هارد 500 هم حدودا الان 160 هزار پولشش هست
4 گیگ رم هم الان حدودا 120 هزار پولشش هست در صورتی که الان رم کلی کنسول ها بیشتر از 4 گیگ هست !

الان این سیستمی که معرفی کرده ! واقعا از نظر قدرت دیگه حرفی برا گفتن نداره !

بماند که برای تهیه این سیستم ی اسپیکر .موس و کیبورد و ازهمه مهم تر ی مانیتور احتیاج هست که بالای 2 میلیون در میاد !
در صورتی که کنسول را می توان به راحتی به tv وصل کرد که دیگه تقریبا تو همه خونه ها ی tvپیدا میشه !

الان مثلا تو هر خونه ای کامپیوتر نیست دیگه
الان شما بخوای ps4 یا xbox one بخری باید حتما یک led داشته باشی که الان یک دونه 32 اینچش بالای 1 تومنه
شما میگی تو هر خونه ای هست دیگه الان pc داغون هم شده تو هر خونه ای هست
کسی که الان کامپیوتر جمع کرده فقط با هزینه گرافیک و پاور میتونه کارایی فوق العاده ای بگیره
به طور مثال خود من یک سیستم داشتم رفتم براش یک دونه GTX 770 oc asus خریدم گذاشتم رو سیستم بازی های نسل جدید رو هم قورت میده از نظر گرافیکی
همون dota 2 رو راحت روزی 5 دست بازی میکنم
بازی های گرافیکی مثل crysis 3 رو که دیگه بماند
بتمن جدید هم بیاد که دیگه کولاکه
watch dogs رو بگو 8->

چرا یک مشکلی هست
CLASH OF CLANS برای موبایله نه pc
:d

خدایی میشه بازی COC رو روی تبلت و گوشی تحمل کرد !
اصلا نمیشه تمرکز کرد !‌

برنامه و راهای مختلفی هست که راحت میشه روی پی سی اجرا کرد روی پی سی همه چی رو میشه اجرا کرد !‌
با دوتا برنامه ی Bluestacks , drivereasy و یک فیل شکن راحت بازی رو روی پی سی تجربه کرد !‌

من خودم رو پی سی بازی میکنم ‌!
ولی خیلی کم چون کنسول بازم بیشتر !‌

- - -ویرایش - - -

این بازیا که رو سیستم خیلی ضعیف تر هم اجرا میشه. سیستمی که اونا پیشنهاد دادن به عنوان جایگزین کنسول هست.

درسته روی پی سی ضعیف ترم میشه داداش رضا !

ولی دیگه این سیستمی که گفته بنظرم معقوله و متوسط رو به بالا هست !

من یه رفیقی دارم یه سیستم LGA 775 داره روش Pentium 4 اه ، سالیانیه با این داره WoW بازی می کنه عشق دنیا رو می بره
سیستمش رو با کنسول و انحصاری های نابش هم عوض نمی کنه

اتفاقا منم یه رفیقی دارم گوشی موبایلش ساژم 620 هستش. اونو با آیفون هم عوضش نمیکنه.
مهم نیست رفیق شما از چی خوشش میاد چون سلیقه است.
مهم اونه که عقل و منطق چی میگه.
اتفاقا مشکل من با کسایی هستش که میان سیستم های درجه پایین و ضعیف رو با کنسول ها مقایسه میکنن.
کهنه شور هم لباس شوییه.
سامسونگ هم لباس شوییه.
زیمنس هم لباس شوییه.
میشه این 3 تا رو با هم مقایسه کرد ؟
تو مثالی که زدم به ترتیب :
سیستم گیم اسپات
کنسول
سیستم های اند

ممکنه برعکسشم باشه ، حالتی که مثلا من به شخصعگه به بازی هایی مثل dota و .. بیشتر استراتژی های pc علاقه ندارم و رو میارم به کنسول .
ولی خوب اینم باید در نظر گرفت که بازی های مولتی رو pc های قوی که سیستم خوبی دارن هم لذتش بیشتره و هم کیفیت و بلاخره چندین اپشن گرافیکی که میشه رو pc بالا ، پایین کرد .
ولی با این تفاسیر کنسولم به راه خودش ادامه میده و میره جلو .

اتفاقا منم یه رفیقی دارم گوشی موبایلش ساژم 620 هستش. اونو با آیفون هم عوضش نمیکنه.

اتفاقا مشکل من با کسایی هستش که میان سیستم های درجه پایین و ضعیف رو با کنسول ها مقایسه میکنن.
کهنه شور هم لباس شوییه.
سامسونگ هم لباس شوییه.
زیمنس هم لباس شوییه.
میشه این 3 تا رو با هم مقایسه کرد ؟
تو مثالی که زدم به ترتیب :
سیستم گیم اسپات
کنسول
سیستم های اند

اگه یه روزی بشه ملت به جای مزه ریختن بیان قشنگ با دلیل مدرک حرفشون رو بزنن خیلی خوب میشه، همه اینجا شدن کمدین. بعد هم جناب با توجه به اینکه سیستم gamespot از هر دو کنسول هم بهتر کار میکنه بنا بر تیکه بامزه شما ترتیب عوض میشه کنسول ها میرن جای کهنه شور. راستی برند کهنه شور کجاییه؟!

مهم نیست رفیق شما از چی خوشش میاد چون سلیقه است.
مهم اونه که عقل و منطق چی میگه.

یعنی عقل میگه باید از جدیدترین بازی ها و بالاترین گرافیک استفاده کرد؟ بماند که مثلا پس عقل میگه باید برای گرافیک بالا حتما PC داشت طبق این حرف شما...بعد هم یه کم از اون احساس عقل کلی ات کم کن، هر کس با یه چیز حال میکنه از کی تا حالا علاقه به عقل و اینا ربط داره؟! طبق نظر غیر گیمر ها همه ما که این همه خرج بازی میکنیم عقلمون پاره سنگ برمیداره.

خیلی از بازیها لذت اون فقط در بازی با موس و کیبورده
به پی سی به راحتی دسته می خوره
پی سی در زمینه گیم هیچ محدودیتی نمی شناسه
علی رغم اینکه معظمی از اهالی گیم معتقدند only کنسول اما از نگاه من کنسول یه سیستم بسته است که استفاده از اون دانش فنی چندانی نمی خواد اما استفاده از پی سی گرچه پیچیدگیها یی داره اما نتیجش توانایی استفاده از قابلیتهای فراوانیه که پی سی داره و خیلیاش برای کنسول امکان نداره

به اعتقاد شخصی من در هر نوع به اندازه کافی برای پی سی بازی خوب وجود داره که نیاز نباشه چشم به بازیهای کنسولی با رزولوشن و فریم پایینتر و جزئیات و جلوه های گرافیکی کمتر و قدیمیتر چشم بدوزیم هر چند برای اونها از طرف سونی و مایکروسافت تبلیغات جنجالی میشه
برای خیلیهامثل من دنیای بدون پی سی (خاصه از نوع گیم ) ممکن نیست و معنا نداره . البته بدم نمیاد اگه کنسول ها هک شدن و هزینه زیادی برام نداشت یه کنسول هم داشته باشم برای برادر خواهر کوچیکترم
و چند تا انحصاری:d

مهم اینه PC که بستن چقدر قراره کار کنه؟ 1080p 60fps اجرا کردن thief هنره نیست :دی. battle field بعدی رو میتونه درحده کنسول (ps4) اجرا کنه یا چیزهای دیگه رو؟

بازی کردن عناوین جدید روی سیستم متوسط و ضعیف به مراتب عذاب آور تر از بازی نکردنشه!!!

مثلا چند وقت پیش داشتم روی سیستم دوستم NFS Rivals بازی میکردم و با اینکه تنظیمات و رزولیبیشن خیلی معمولی بود ولی بازی جاهای شلوغ لگ شدید میزد و وسط مسابقه گند زده میشد به بازی!

حالا هنگ کردن بازی به کنار و رسیدن به تنظیمات قابل قبول هم داستانه و هی از سر و ته بازی بزن تا بازی بیاد بالا!

اقا این مقایسه از پایه غلطه ... همه چی به اولویت ها بستگی داره.. بازی های انحصاری کنسول و راحتی اجرای بازی ها و لذت بازی های ورزشی و ریسینگ و ...و راحتی حمل و نقل کنسول و انلاین بازی کردن راحتتر(کنسول) .. قدرت pc و کار های غیر گیمینگ و موس کیبورد (pc) ..

هر وقت PC بازی انحصاری در حد

Last Of us

God Of War

Uncharted

Killzone

Infamous

Order 1886

و خیلی بازی های دیگه که بخوام بگم لیست وحشتناکی میشه داشت و رو کنسول نبود ما یه فکری در مورد PC میکنیم والا عقل میگه کنسول داشته باش از این بازیا که رو PC عمرا بیاد لذت ببر
لیست وحشتناک؟ Chiz Please بابا:-j
Samorost 3
Scrolls
Mew Genics
Slender: The Arrival
Among The Sleep
Euro Truck Simulator 2
Brocken Age: Act I
Stronghold Crusader
Stronghold Crusader 2
Stronghold I
Stronghold II
Wasteland 2
Warcraft III
World of Warcraft
Starcraft II
Diablo II
Shogun: Total War
Medieval: Total War
Rome: Total War
Medieval II: Total War
Empire: Total War
Napoleon: Total War
Total War: Shogun II
Total War: Rome II
Company of Heroes II
Company of Heroes

League of Legends
Dota 2 نسخه 1 رو جزو همون وارکرافت 3 حساب کنید!
Warcraft
Sim city Classic
Sim City 3000
Sim City 4
(Sim City(2013
Torchlight II
Age of Wulin
Guild Wars II
Amnesia: A machine for the pigs
Day Z
Don't Starve
Gone Home
Witcher 1
Microsoft Flight Simulator X
S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl
Stalker: Clear Sky
STALKER: Call of Pripyat
Arma: Armed Assault
Arma II
Arma II: Operation Arrowhead
Arma II: Reinforcements
Arma III
Guild Wars
Anno 1602
Anno 1503
Anno 1701
Anno 2070
Red Orchestra
Civilization III
Civilization IV
Civilization V
Path of Exile
The Incredible Adventures of Van Helsing
Armikrog
Age of Empires
Age of Empires: The rise of rome
Age of Empires II: The age of kings
Age of Empires II: The conquerors
Age of Empires II: The Forgotten
Age of Empires III
Age of empires III: The Warchiefs
Age of Empires III: The Asian Dynasties
Age of Empires Online
Age of Mythology Series
Counter-Strike: Condition Zero
Counter-Strike: Source
rFactor 2
rFactor
Assetto Corsa
Next Car Game
Distance
Trackmania 2
حالا دستای شما 50 تا انگشت داره مشکل من نیست!
80 عدد

ببینیم سال دیگه این سخت افزارهای معرفی شده توسط گیم اسپات، روی کاغذ و در عمل میتونه Minimum Requirement های بازی های PC رو برآورده کنه یا نه.
به هر حال هم قیمت کنسول هزینه میکنیم باید یه مدت آرامش فکری داشته باشیم.

این حرفی که میزنم شاید برای خیلی ها خوشایند نباشه !

شما اصلا یک پی سی داشته باش 500000000000000000 دلار ولی وقتی نتونی FIFA next gen و NBA 2k Next Gen و GTA V و RDR و بازی بوکس فایت نایت یا همین UFC جدیدی که میخواد بیاد و خیلی بازی های دیگه که روی پی سی که نمیاد رو نتونی بازی کنی واقعا به چه دردی میخوره !

من خودم هم مابین سال های 1999 تا 2005 پی سی باز بودم اون هم زمانی که پی سی در اوج شکوه خودش قرار داشت و بازی هایی بر روی پی سی میومدن که اصلا کنسول های اون زمان توانایی اجراش رو نداشتن !

بله اگه کسی وضع مالیش خوبه و میتونه یک پی سی قدرتمند داشته باشه و در کنارش یکی از کنسول ها رو هم داشته باشه واقعا بهترین حالت ممکن هستش !

ولی وقتی توانایی مالی در حد زیادی نیست به نظر من بهترین انتخاب خرید کنسول هستش و این بهترین کار ممکن هستش .

یعنی خود من به شخصه همیشه انتخاب اولم خرید کنسول هستش و بعد اگه پول کافی داشتم یک پی سی قدرتمد هم میبندم ! این یک واقعیت هستش که اگه شما یک کنسول داشته باشین میتونین بازی های بیشتری نسبت به پی سی بازی کنین همین الان فیفای جام جهانی بر روی کنسول های نسل قبل اومده و پی سی باز ها از بازی کردنش محروم هستن حالا اون پی سی رویایی به چه دردی میخوره اون کسایی که کنسول رو در کنار پی سی دارن که حالش رو ببرن منظور من متعصبین پی سی بازی هستش که میخوان فکت صادر کنن که یک پی سی به تنهایی میتونه خیلی تجربه بیشتری در بازی کردن گیم ببره و اصلا کنسول داشتن مهم نیستش !

که به نظر من این نظرشون فقط و فقط از روی تعصبشون هست ولی واقیعت چیز دیگری رو نشون میده .

بله این درسته که یک پی سی قدرتمند در اجرا گذاشتن یک گرافیک بهتر و پویا تر عالی تر از کنسول عمل میکنه و درش هیچ شکی نیست ولی در زمینه دست باز بودن برای بازی کردن بازی های مختلف و متنوع تر در مقابل کنسول ها شکست خورده هستن چون یک واقعیت هستش که بازیسازان مدت هاست که هدف اصلیشون بازی ساختن اول برای کنسول ها ست چون بازی هاشون فروش بهتری بر روی کنسول ها دارن تا پی سی ......

به هر حال بازم هر کسی مختار هستش که بنا به علاقه ای که داره بره یه پی سی قدرتمند بگیره و خلاصه هر کسی هر کاری دوست داره انجام بده و به هیچ کس ربط نداره ولی یک چیز هایی کاملا روشن هستش و نمیشه کتمانش کرد و به هر حال داشتن هر کدومشون یک سری نکات برتری نسبت به اون یکی داره ولی به نظر من به شخصه اونم در این سنی که هستم و 30 سال سن دارم و از زمان کمودور و آتاری شروع به بازی کردن کردم و به همین سو تجربه به من ثابت کرده که برای بازی کردن و لذت بردن خرید یک کنسول باید در مرحله اول باشه و اگه پول اضافی داشتی خب چه بهتر یک پی سی قدرتمند بخر و در کنار کنسولت داشته باشه خیلی هم عالی .

پاینده باشید ..............

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or