GameSpot: بستن یک پی‌سی گیمینگ هم‌قیمت با کنسول‌ها؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
جای بحثی وجود نداره که یک پی‌سی گیمینگ های‌اند به راحتی می‌تواند دو کنسول Xbox One و PS4 را در هر زمان و شرایطی از پای درآورد؛ این را نیز باید مد نظر قرار داد که برای بستن همچین پی‌سی‌ای خرج بسیار بیشتری باید کرد. اما یک پی‌سی گیمینگ که این‌قدر برای شما گران نیفتد چطور؟ مثلا بگیم با 550$ دلار؟
این سوالی است که ما می‌خواهیم آن را آزمایش کنیم. آیا ما می‌توانیم یک پی‌سی گیمینگی را از پایه ببندیم که تجربه‌ی گیم پلی و ویژوالی مشابه و در حد کنسول‌های نسل جدید (فعلی) ارائه دهد، و قیمت آن در حوالی قیمت کنسول‌ها باشد؟ در حالی که PS4 جایگزین ارزانتری است، ما می‌خواستیم این عمل را تا جای ممکن رقابتی انجام دهیم، و این یعنی که ما به خودمون اجازه دادیم که کمی بالاتر از بودجه تعیین شده [هم قیمت با کنسول ها] خرج کنیم. دو ادیتور ما مارک و پیتر هر کدام یک سیستم بستند؛ یکی با چیپست‌های اینتل و انویدیا، و دیگری با AMD. سپس ما هر دوی سیستم‌ها را آزمایش کردیم که ببینیم آیا مارک و پیتر از بودجشان عاقلانه استفاده کردند یا اصلا بهتره روی به خرید کنسول‌ها برای داشتن گرافیک خوب با یک بودجه ثابت بیاورند. متن زیر نتایج پایه‌ای این آزمایش رو شرح می‌دهد اما شما برای تست دقیق‌تر و عمقی تر نیز می‌توانید ویدوهای زیر را تماشا کنید.

اصول و اهداف

ما در نظر داشتیم که بر روی بودجه‌ی 550$ دلار خودمان بمانیم -- تقریبا حداکثر قیمتی که برای یک Xbox One در آمریکای شمالی باید پرداخت. علاوه بر خرید موارد ضروری برای یک PC - پردازنده، کارت‌گرافیک، رم، مادربورد، پاور، کیس و هارد - افراد ما قیمت یک موس، کیبرد و ویندوز را به آن نیز اضافه کردند -- چون هیچگونه قطعه‌ی از قبل موجود یا پایرسی قبول نیست!
هدف دوم این بود که که سیستمی ببندیم که عملکردی مشابه یا بهتر از Xbox One و PS4 در عناوین کراس پلتفرم [مولتی] ارائه دهد. لیست کاندیدها برای بنچمارک‌ در این خصوص شامل Assassin's Creed IV: Black Flag ،Battlefield 4 ،Thief و Titanfall خواهد بود.

با تشکر فراوان از bacheh mosbat بابت آپلود ویدیوها

ویدیو AMD:
AMD: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

[video=aparat;29Ke0]http://www.aparat.com/v/29Ke0[/video]

Mark - AMD Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUAMD FX-6300 Vishera 3.5GHz$109.00Amazon
MotherboardASUS M5A78L-M/USB3 AM3+ AMD 760G$48.49Newegg
CaseFractal Core 1000$39.99Newegg
PSUEVGA 100-W1-500-KR 500W$44.99Newegg
GPUPowerColor AX7850 2GBD5-DH Radeon HD 7850 (open box item)$107.00Newegg
RAMHyperX XMP Blu Series 4GB DDR3 1600$40.00Newegg
StorageSeagate Barracuda ST500DM002 500GB 7200 RPM 16MB$50.95Amazon
OSWindows 8$70.00eBay
Key/MouseV7 Standard PS/2 Keyboard and Mouse Combo$10.19Amazon
Subtotal$520.61
Sales Tax$45.55
Total$566.16

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, Ultra, AA42
Battlefield 41080p, High, AA72
Battlefield 41080p, Ultra, MSAA42
Thief1080p, Ultra, AA87
Titanfall1080p, Very High, AA60

ویدئو اینتل :
Intel: How To Build a Gaming PC on a Console Budget

Peter - Intel/Nvidia Gaming PC

ComponentTypePriceStore
CPUIntel Pentium G2130 3.2 GHz$74.99Newegg
MotherboardBiostar H61MGV3$36.99Newegg
CaseTopower TP-1687BB-300$34.99Newegg
PSU300W SFX Power Supply (included w/case)n/aNewegg
GPUEVGA GeForce GTX 750 Ti 2 GB$154.99Newegg
RAMTeam Elite 4GB (2x2GB) DDR3 1333$39.99Newegg
StorageWestern Digital Blue 500 GB 7200 RPM 16MB$54.99Newegg
OSWindows 8.1 64-Bit$99.99Newegg
Key/MouseRosewill PS/2 Wired$12.98Newegg
Subtotal$509.91
Sales Tax$38.24
Total$548.15

GameSettingsAverage Frame Rate
Assassin's Creed IV1080p, High, FXAA40
Battlefield 41080p, High, 2x MSAA50
Thief1080p, High, FXAA55
Titanfall1080p, High, No AA50

[...]

نتایج

همان طور که معلوم شد - با توجه به عناوین کراس پلتفرم موجود حال حاضر - شما می توانید پی‌سی گیمینگی را در حدود قیمت Xbox One ببندید که عملکرد بهتری نسبت به هر دوی کنسول ها ارائه دهد. شما همچنین می توانید از کلکسیون بزرگی از بازی ها (و هم از نظر تعداد) که هیچ کدام از دو کنسول PS4 و Xbox One قادر به تطابق با آن نیستند، بهره مند شوید. علاوه بر آن، سیستم شما قابل ارتقا است، و کاربرد آن در بخش های غیر-گیمینگ نیز به ارزش آن اضافه میکند. [...]

[...] به یاد داشته باشید که عناوین کراس پلتفرم حال حاضر در بین کنسول ها، بر روی PS4 عملکرد بهتری ارائه میدهند. PS4 هم اکنون صد دلار ارزان تر از Xbox One فروخته میشود. اگر بخواهید یک پی‌سی در حد 400 تا 450 دلار ببندید، تجربه ما نشان میدهد که در نهایت با سیستمی رو به رو می شوید که توانایی رقابت را با هیچ کدوم از دو کنسول نسل جدید را ندارد. [...]

[Source]
برای خواندن متن کامل و همیچنین تماشای ویدیو به منبع مراجعه کنید

آخرین ویرایش:
84944496477419980614.jpg
ّببخشید میشه بگید الان که چی؟ جدا من متوجه این پست نمیشم :|

آخرین ویرایش:
یعنی مثله رووووز برام روشنه ک این سیستمی ک تست کردن ۲ سال دیگه عمرا بتونه ماکزیموم گرافیک بازیهای دوسال دیگه رو اجرا کنه...
دوباره باید ارتقا داد سیستمو...
از همین الان سونی ب فکر افتاده برای طراحی پردازش موازی تو گیم های آینده...
و اینجور بهینه کردن ها ب نظر من از ارتقاء سخت افزار خیلی پر اهمیت تره...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

خوب!
اینجا که ویندوز اورجینال معنی نداره پس 70$ ـش پرید و از کنسول Xbox One هم ارزون تر شد :دی :دی

- - -ویرایش - - -

عقل میگه PC داشته باش از بازی هایی همچون Dota - World of Warcraft و لیست وحشتناکی که میتونم رو کنم لذت ببر که عمرا روی کنسول بیاد :)

اون همه بازیو ول کنم این 2 تارو بگیرم ؟ :d این سلیقه ایه من از این 2 تا بازی کلا خوشم نمیاد

کینکت XBOX One تنها 250 دلار ارزش داره تازه بلوری هم حساب نکرده

درضمن شما الان رو نگاه نکنید که چهارتا بازی بین نسلی رو مقایسه میکنید شما دو سال دیگه که کنسولها بهینه شدن رو ببینی اون وقت می فهمید این سیستمی که ردیف کردن عمرا بتونه بازی های مثل گرز 4 یا آنچارت 4 رو اجرا کنه..

اون همه بازیو ول کنم این 2 تارو بگیرم ؟ :d این سلیقه ایه من از این 2 تا بازی کلا خوشم نمیاد
خوب عزیز خودت جواب خودتو دادی دیگه :دی همه چی توی گیم سلیقه ایه! PC Gamer ـی که عشقش Dota و World of Warcraft و StarCraft و Heartstone و ... باشه رو یک Xbox One و یک PS4 کاملا مجانی بهش بده حاظرم شرط ببندم سمت بازی های انحصاری نمیره چون بشدت با این بازی ها معتاد شده! من الان دوستایی دارم که خیر سرشون گیمرن و ادعای گیمریشون میشه ولی هر بازی مولتی پلتفورمی که میگیرن تا بازی کنن بازم میبینی تو اسیم دارن 24 ساعته Dota 2 بازی میکنن! اینجور آدما رو نمیتونی از انحصاری های پی سی جدا کنی!
هر پلتفورمی انحصاری های خودشو داره و PC هم بیشتر انحصاری هاش استراتژیک هست و سلیقه ای!

- - -ویرایش - - -

کینکت XBOX One تنها 250 دلار ارزش داره تازه بلوری هم حساب نکرده

درضمن شما الان رو نگاه نکنید که چهارتا بازی بین نسلی رو مقایسه میکنید شما دو سال دیگه که کنسولها بهینه شدن رو ببینی اون وقت می فهمید این سیستمی که ردیف کردن عمرا بتونه بازی های مثل گرز 4 یا آنچارت 4 رو اجرا کنه..
این نسل قضیه واسه PC فرق داره!
هماهنگی کنسول با پی سی دیگه مثل نسل قبل گند نیست و همینطور DX12 که میخواد بیاد کلی PC رو بهینه میکنه و Low Level ـی که روی کنسول هست رو برای PC هم به ارمغان میاره! یا همین AMD Mantle ـی که تازگی اومده همینطور پیشرفت میکنه و خیلی پی سی هارو بهینه میکنه! پس فکر نکنید کنسول که بهینه بشه PC بهینه نمیشه :)

من شخصاً غیرممکنه 400$ رو برم خرج PC کنم (برای گیم البته ) . اولین دلیل خرید کنسول برای من فقط بازی های استدیو های سونی ــه. بازی هایی که برای من ارزشش خیلی بیشتر از MMO ــها یا اجرای بازی ها با تنظیمات گرافیکی Ultra روی PC ــه. هرچند از ضعف بازی های مولتی پلتفرم عذاب میکشم ( مخصوصاً اواخر نسل قبل که افتضاح بود ) اما خب تا وقتی تجربه عناوینی مثل Gran Turismo و The Last of Us و Uncharted و . . . فقط روی کنسول ممکن باشه منم کنسول تهیه میکنم

لطفا یه چیزی بگین که آدم شاخ در نیاره!!!
با GTS 450 بازی 1080 با تنظیمات High و AA و فریم بالای 35-40!!!!!!!!!!!
امکان نداره این کارت بتونه مثلا بتلفیلد 4 رو با این تنظیمات 30 فریم هم بده...
طرفداری هم یه حدی داره و الان طرف میاد میگه من با کارت 8600 بتل 4 رو 720 با تنظیمات High آوردم!

چرا امکان نداره؟ من Battlefield 4 رو بازی نکردم ولی توی Batman Arkham City با حداکثر تنظیمات (بجز 8X AA (ِِِِDX11 و 1080p همیشه بالای 40 فریم می گیرم.

توی Mass Effect 2-3 - BioShock Infinite و Resident Evil 5-6 بیشتر وقتها 60 فریم و کمترین حالت 45 فریم و بازی های خیلی سنگین مثل AC IV - Metro Last Light و Crysis 3 با تنظیمات متوسط و 1080p حدود 35-30 فریم تونستم بگیرم که باز هم خیلی بهتر از کنسوله

حالا تصور کن یه سیستم داشته باشی با کارت r9 290x یا 780 ti با cpu 4770 و 32 گیگ رم چه میکنی با قدرتش کنسول چیه دیگه با این سیستم کی میره تو غار

من همیشه با بهینه سازی موافق بودم و برای همین یه فن کنسول و کنسول گیمر هستم !
خیلی کم میشه گفت که pc بهینه شده بلکه همیشه توی پی سی ها سعی بوده از بیشترین توان استفاده بشه در حالی که داخل کنسول ها به دلیل محدود بودن منابع باید بهینه سازی بشه که اینجاست که مثلا" روی پلی استیشن ما بازی مثل tlou میبینیم یا همون بازی gow داخل پلی2 ..... بخاطر همینه که من میپسندم یه کنسول بخرم که هم از نظر عمر و دوره استفاده بیشتر باشه هم عنانوینی رو بازی کرده باشم که به صورت انحصاری برای اون اومده باشه !
وگرنه بله 100% همه قبول دارن که pc قدرت مند خیلی قوی تر از کنسول های نسل جدید هست !

یه دو تا تاپیک دائمی درست کنید :
دعوای pc و کنسول
دعوای مایکروسافت و سونی
قطعا یه pc باز کنسول بازز نمیشه و برعکس
یه کنسول باز عاشق انحصاری هست
و یه pc باز عاشق راحتی و توانایی بالایی که کامپیوتر در بازی داره مثلا ادیت بازیها الان از سان اندریاس 10 سال میگذره ولی هر روز بیش از ده مد جدید ساخته میشه الان ادیت اخری که برای برادرم کردم حجم بازی رو از 5 گیگ به بالای 8 گیگ رسوند ولی کیفیت بازی از هر نظر 1 نسل جلو اومد
pc باز عاشق اینهاست براش مهم نیست انحصاری تفنگ بازی 35 تا سالی براش بیاد یا نیاد براش مهمه که دستش باز باشه تو گیم
pc طرفدار خودشو داره و سبک خودشو و کنسول هم همینطور
این دعواها مسخره بازیه
ea با اون همه نفهمیش فهمید sims باید انحصار pc باشه چون این سبک مختص pc هست
در قبال این جور سبکهای pc و مزیتهای اون باید کنسول هم انحصاری داشته باشه و گر نه نمیشه.
در ضمن در مورد قیمت ها1. مالیات اونها حدود 8 درصده ما 3 درصد
2.ویندوز در ایران رایگان است
3.قیمتهای قطعات pc در جهان با ورود قطعات هر سال افت شدیدی میکند ولی قیمت کنسول اینطور نیست
4.کنسول 400 دلاری رو مگه میشه 1.2 میلیون گرفت که حالا میگید قیمت فلان قطعه تو لیون کامپیوتر بیشتره
5.قابلیت قیاس pc و کنسول زمانیست که کسول هک شود و گر نه قیمت بازیهای ارجینال نیز باید عوض شود
6.قیمت مانیتور از تلویزیون led ارزونتر است این نکته لحاظ شود
7.شما در مهمانی نمیتونید وسط هال نشسته و god of war بازی کنید ولی میتوانید به اتاق رفته و anno بزنید .
با احترام به کنسول بازان

آخرین ویرایش:
این در مورد سخت افزار بود. راجع به بازی هم ارجاع بدیم دوستانو به این مقاله ی PC Gamer و بازیایی که امسال برای PC قراره بیاد. فقط تعداد MMO هاش اندازه ی کل انحصاریای کنسولاست و باز یه عده راجع به بازی به PC نگاه منفی دارن... :|

چرا امکان نداره؟ من Battlefield 4 رو بازی نکردم ولی توی Batman Arkham City با حداکثر تنظیمات (بجز 8X AA (ِِِِDX11 و 1080p همیشه بالای 40 فریم می گیرم.

توی Mass Effect 2-3 - BioShock Infinite و Resident Evil 5-6 بیشتر وقتها 60 فریم و کمترین حالت 45 فریم و بازی های خیلی سنگین مثل AC IV - Metro Last Light و Crysis 3 با تنظیمات متوسط و 1080p حدود 35-30 فریم تونستم بگیرم که باز هم خیلی بهتر از کنسوله
خودم PC گیمرم ولی یه چیزی بگید آدم شاخ در نیاره :-o

دوست عزیز مطمینی ؟ یه همچین چیزی به طور قطع و علمی غیر ممکنه .

حداقل سیستم نیاز برای اجرای بازی crysis 3 در پایینترین تنظیمات دقیقا کارت گرافیک شمارو میخواد .

بعد شما چطور رو بالاترین تنظیمات سنگین ترین اپشن (رزولوشن ) اونم با تنظیمات متوسط تونستی 35 فریم بگیری ؟

حالا این نظر روی کاغذ بود . یکی از قوم و خویشان من ، با کارت 8800 که حدود 40% هم از کارت شما قویتر هستش تونسته بود در پایینترین تنظیمات به زور یک فریم درس درمون بگیره .

من خودم قبلا 680 داشتم که فک کنم همه میدونن از بهترین کارت های حال حاضر هستش اما فروختم . به این علت که بازی crysis 3 این کارت رو هم درمونده کرده بود و رو بالاترین تنظیمات به زور و به زحمت دیگه خیلی خودشو جر میداد میرسید به 30 فریم . حالا بماند که گاهی ما شاهد فریم 20 میبودیم .

یک نگاه به سیستمت بکن احتمالا مدل کارتت یادت رفته

به نظر من خرید PCـی که در حد کنسول قدرت داشته باشه ارزش نداره. مگر این که به شدت اهل بازی‌های Indie و MMO باشید که اکثرشون سیستم قوی نمی‌خوان.
ولی اگه هدف بازی‌های AAA هست و اکشن، یا نباید PC خرید، یا اگه می‌خرید باید یه چیزی بخرید که بازی‌های مالتی رو خیلی بهتر از کنسول اجرا کنه. اگه قرار باشه یه سیستمی در حد کنسول تهیه کنید، خب کنسول می‌خرید، بازی‌های مالتی رو با همون کیفیت اجرا می‌کنه + کلی بازی انحصاری AAA هم تجربه می‌کنید.
بهترین حالت هم که خرید یه PCـه خوب در کنار کنسول مورد علاقه هست که صد البته همه کس توان مالیشو ندارن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or