خب دقیقا منظورم من این بود که هر چه قدر اچیومنت بیشتر بشه چه امکاناتی رو بهمون میدن؟!
فقط اینکه معتبرتری؟!
راستی این اچیومنت رو خود شرکتهای بازی سازی قرار میدن تو بازی؟! منظورم اینه که شاید یه شرکت 2000 تا قرار بده یکی 150 تا! فکر کنم قانون خاصی باید داشته باشه:confused:
قوانین خاصی داره هر بازی 1000 تا و ارکید 200 تا و البته قوانین دیگه ای هم داره که بعدا وقت کردم میزارم تو تاپیک
در مورد جایزه هم ماکروسافت یه کارایی کرده و یادمه چند وقت پیش به صورت قرعه کشی نسبت به امتیاز تیشرت و چیزای دیگه میدادن البته اینا همش مال امریکا هست و چیزی نصیب ما نمیشه ولی حرفش هست که جوایزی مثل ماکروسافت پوینت یا چیزای قابل دانلود واسه بازی ها وغیره بزارن
این روش چیز جدیدیه و هنوز خیلی مونده تا متکامل بشه حتی من شنیدم تو اپدیت جدید در رابطه با اچیومنت تو داشبورد تغییراتی قراره داده بشه
در مورد سوال دومت هم بله بازی سازا خودشون اچیومنت رو تو بازی قرار میدن و اگه دقت کنی خیلی نسبت به اوایل پیشرفت کرده و همینطوری الکی اچیومنت نمیزارن بلکه محاسبه و تجزیه تحلیل میکنن که اچیومنت رو چطوری بزارن که بدست اوردنش برای بازی باز لذت بخش باشه من مطمئن هستم در اینده اچیومنت ها خیلی بهتر تو بازی قرار بگیرن