خیلی کار سختیه !!!تا حالا کسی تونسته تمام achivment های یه بازی رو باز کنه؟
من oblivion و tomb raider رو همشو باز کردم و خیلی حال داد دارم رو بقیه هم کار میکنم خیلی حال میده اینطوری شیره بازی کشیده میشه و خیلی حال میده
درسته سخته ولی خیلی حال میده مثلا تو dead rising واقعا باعث میشه چند بار بازی رو تکرار کنی امتحان کن خودت ببینخیلی کار سختیه !!!
اینم جدیدترین آمار من :
Games : 6
Achivements : 41
Gamerscore : 1170
nfs mw هم باز كردنش اسونه.
فقط كافيه بازي رو تموم كني تا بهت 1000 تا ناقابل بده!
منم الان نزديك 1900 تا امتياز دارم كه احتمالا فردا رقم به طور نافرمي بره بالا:biggrin1:
درسته سخته ولی خیلی حال میده مثلا تو dead rising واقعا باعث میشه چند بار بازی رو تکرار کنی امتحان کن خودت ببین
حتما میدونی که باید دستور العمل یا ماموریت هارو واسه بدست اوردن achivment ها باید تو اینترنت بخونی مخصوصا تو خود سایت xbox.com توضیحات خوبی داده و تو سایت http://www.gamefaqs.com/index.html توضیحات کامل داده شده
جدی میگی اینقدر راحته؟ یعنی مولتی نداره این بازی؟ من pgr دارم خیلی حال میده و سخته این nfs چطوریه؟ گرافیکش خوبه؟
اخه بابا چه فایده داره مثلا من یه یارو رو دیدم تو سایت Xbox-scene امتیازش 11400 بود بعد رفتم دیدم 68 تا بازی کرده خب معلومه از هر کدوم 100 تا بگیره فقط 100 تا میشه 6800 خب مسخرس دیگه
اخه بابا چه فایده داره مثلا من یه یارو رو دیدم تو سایت Xbox-scene امتیازش 11400 بود بعد رفتم دیدم 68 تا بازی کرده خب معلومه از هر کدوم 100 تا بگیره فقط 100 تا میشه 6800 خب مسخرس دیگه
درسته سخته ولی خیلی حال میده مثلا تو dead rising واقعا باعث میشه چند بار بازی رو تکرار کنی امتحان کن خودت ببین
حتما میدونی که باید دستور العمل یا ماموریت هارو واسه بدست اوردن achivment ها باید تو اینترنت بخونی مخصوصا تو خود سایت xbox.com توضیحات خوبی داده و تو سایت http://www.gamefaqs.com/index.html توضیحات کامل داده شده
خوب عزیز من هدف ماکروسافت هم همینه که مردم بازی بیشتر بخرن هر چی بازی بیشتر بفروش بره ماکروسافت بیشتر سود میکنه و هر چی بیشتر سود کنه بازی بیشتر میاد
توصیه می کنم حتما به این سایت یه سر بزنید و gamerscore ها رو بیبنید اونوقت متوجه می شید اینطوری هم نیست که همه مثل Major Nelson یا ... باشن:من هدف مایکروسافت رو کاری ندارم اگه قرار به فروش بیشتر بازی باشه که تا 1 سال دیگه که بازیها ارزونتر بشه یه کشورایی مثل ایران همه رو میگیرن وقتی بازی ارزون باشه هر بازی بیاد میرن میخرن اینجوری مایکروسافت سود میکنه؟ مایکروسافت اگه میخواد گیمر ها رو مشخص کنه باید ملاکش رو عوض کنه مثلا شما 10 تا بازی کردی کل امتیاز موجود 8800 بوده و شما 8000 تا رو بدست اوردی و این نشون میده که کارت از خوره بودن هم گذشته نه مثل Major Nelson که 97 تا بازی کرده فکر کنم الان امتیازش 6500 باشه تو سایتش هست من که کف کردم 97 تا بازی برین پروفایلشو چک کنین ببینین این یارو چه بازی نکرده:biggrin1: البته سایتش هم جز سایتهای معتبر به حساب میاد و اکثر اخباراش هم درست هستش ولی خب 97 تا بازی رو فکر کنم خود پیتر مور و بیل گیتس و بچه هاش هم بازی نکرده باشن