من هدف مایکروسافت رو کاری ندارم اگه قرار به فروش بیشتر بازی باشه که تا 1 سال دیگه که بازیها ارزونتر بشه یه کشورایی مثل ایران همه رو میگیرن وقتی بازی ارزون باشه هر بازی بیاد میرن میخرن اینجوری مایکروسافت سود میکنه؟ مایکروسافت اگه میخواد گیمر ها رو مشخص کنه باید ملاکش رو عوض کنه مثلا شما 10 تا بازی کردی کل امتیاز موجود 8800 بوده و شما 8000 تا رو بدست اوردی و این نشون میده که کارت از خوره بودن هم گذشته نه مثل Major Nelson که 97 تا بازی کرده فکر کنم الان امتیازش 6500 باشه تو سایتش هست من که کف کردم 97 تا بازی برین پروفایلشو چک کنین ببینین این یارو چه بازی نکرده:biggrin1: البته سایتش هم جز سایتهای معتبر به حساب میاد و اکثر اخباراش هم درست هستش ولی خب 97 تا بازی رو فکر کنم خود پیتر مور و بیل گیتس و بچه هاش هم بازی نکرده باشن
شما به اون تعداد بازی ها نگاه نکن چون به اشتباه میندازتت برای مثال همون میجرنلسون رو من رفتم دیدم بالای 60 تا بازی رو فقط تست کرده و بازی نکرده ولی تو لیستش هستن پس نمیشه بگی بازیکن خوبی نیست اتفاقا من به بعضی از امتیازای بازیها نگاه کردم و دیدم کارش بد نیست
برای نمونه خود من 21 بازی تو لیستمه ولی 12 بازی تا حالا بیشتر بازی نکردم و بقیه یا دمو بوده که از لایو دانلود کردم یا یه بازی رو گذاشتم و فقط تست کردم! پس نمیتونی بگی من 21 بازی دارم و امتیازم 6000 هست پس بازیکن نیستم!
اگه میخوای ببینی کی چیکارس و چقدر حرفه ایه بهتره به ریزنمراتش دقت کنی
در ضمن ایران اصلا واسه ماکروسافت سودی نداره و سود مال جاهایه که کپی رایت دارن و بازی ها هم قیمتش مشخصه و همیشه هم برای ماکروسافت سود داره هرچه بیشتر بهتر