Forza Motorsport 4 VS Gran turismo 5 VS Forza Motorsport 3

بهترین ریسینگ نسل ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    298
lol ببخشيد محسن جان از اين به بعد بقول اريا موقع بازي كردن GT5 يه جعبه دستمال كاغذي ميذاريم بغل دستمون تا عرق شرممون رو پا كنيم باهاش>:d< همچين چيزيو من تو GT5 نديدم موقع رد شدن از چمن و خاكي سرعت كاهش پيدا اين چيزه واضحيه حالا شماها اگه ميخواين هر طور شده GT5 رو ترول كنين يه بحثه ديگس سر نوشت تاپيك هم از الان مشخصه
u.s.a
اعتماد به نفس كاذبت منو كشته

آخرین ویرایش:
lol ببخشيد محسن جان از اين به بعد بقول اريا موقع بازي كردن GT5 يه جعبه دستمال كاغذي ميذاريم بغل دستمون تا عرق شرممون رو پا كنيم باهاش>:d< همچين چيزيو من تو GT5 نديدم موقع رد شدن از چمن و خاكي سرعت كاهش پيدا اين چيزه واضحيه حالا شماها اگه ميخواين هر طور شده GT5 رو ترول كنين يه بحثه ديگس سر نوشت تاپيك هم از الان مشخصه
u.s.a

دو تا جعبه دستمال کاغذی بذارین بقل دستتون ! چون بعد از اومدن Forza 4 باید اشکهاتون رو هم پاک کنید ! آره عزیزم ! >:d< من که دیدم ! یکبار یک چیزی رو ببینم یادم میمونه ! یا یک چیزی رو ترول نکنید یا میکنید پاش وایستید ! :)

از امروز لیست امکانات (!) پست اول هر چند روز یک بار آپدیت میشه ! آماده باشید ! >:d<

u.s.a
کسی نگفت هیچی سرعت کم نمیشه.مثلا با 300 تا که بری،راحت رد میشه و مثلا سرعت به 200 میرسه.در حالی که تو واقعیت همچین چیزی نیست.به 2 دلیل:
1-اولا که اگر با اون سرعت توی خاکی و پستی بلندی و چمن بری،به احتمال 99 درصد ماشین انحراف شدیدی پیدا میکنه و یا چپ میکنی یا تا صبح دور خودت میچرخی.
2-تو واقعیت اگر بخوای اینکارو بکنی از دور مسابقه حذف میشی.حتی تو شیفت هم این موضوع رعایت شده.جی تی میتونست اینکارو بکنه،یا مثل فورتزا کاری کنه که ماشین کامل بایسته.

قربونت برم.من اصلا کمپوت اعتماد به نفسم
>:d

نمیدونم نقل قول را تو این تاپیک کار نمیکنه
محسن جان یه بار دیگه نتیجه نظرسنجی رو ببین من به کدومش رای دادم:) کلا این حرفا و کارا واقعا از تو بعیده محسن قبلا این رفتارا رو نداشتی نمیدونم یه دفعه چی شده که اینطوری شدی من چیزیو ترول نکردم دارم از GT5 دفاع میکنم منتظر چیزی هم نیستم متاسفانه شماها انتظار دارین همه بیان GT5 رو سلاخی کنن و در مدح ّForza 4 پست بدن

از امروز لیست امکانات (!) پست اول هر چند روز یک بار آپدیت میشه ! آماده باشید ! >:d:d
محسن مگه نمیدونی T10 داره هایپ میکنه راست نمیگه که به ما همش داره هایپ میکنه :d
همچین میگید چرا به فورزا 4 نمره میدید که انگار تا الان هیچی ازش نشون ندادن حتی یک قطعه عکس 3*4 آدم دیگه داره میبینه فرق بین فورزا 3 و 4 کلا پیشرفت بازی زیر سوال نمیشه برد
ما با اقتدار کامل به FM4 رای دادیم >:d<

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
نمیدونم نقل قول را تو این تاپیک کار نمیکنه
محسن جان یه بار دیگه نتیجه نظرسنجی رو ببین من به کدومش رای دادم:) کلا این حرفا و کارا واقعا از تو بعیده محسن قبلا این رفتارا رو نداشتی نمیدونم یه دفعه چی شده که اینطوری شدی من چیزیو ترول نکردم دارم از GT5 دفاع میکنم منتظر چیزی هم نیستم متاسفانه شماها انتظار دارین همه بیان GT5 رو سلاخی کنن و در مدح ّForza 4 پست بدن

غیر از قسمت Bold شده بقیه حرفهات رو قبول دارم ! دقیقاً همینطوری هست ! تو این تاپیک من میخوام بچگی کنم ! انقدر بچگی کنم که یه عده بزرگ شن ! آدم اول باید کوچکی رو یاد بگیره تا بعدش بتونه بزرگ شه ! میخوام یسری رو بزرگ کنم، فقط همین ! اگر حس میکنی حقی داره ضایع میشه بیا بگو ولی من حتی در بدترین شرایط هم حقیقت رو میگم ! چیزهایی که تو پست قبلیم گفتم نیش دار بود، طعنه داشت و شاید کمی اغراق ( در مورد سرعت ماشین تو چمن و خاکی ) ولی راست بود ! پست اول هم آینه بچه بازی های یسری دوستان هست و توهم هایی که میزنن ! ;)

پست اول آپدیت شد !

---------- نوشته در 11:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ----------

اونهایی که وجدان ندارن، چشم ندارن، یک روده راست تو شکمشون ندارن بیان و بگن این دو تا فرق چندانی با هم ندارن

یا این دوتا

محسن جان بیخیال.بازی تا چند وقت دیگه ریلیز میشه و امتیازاش جواب دندان شکنی به ترولگران خواهد داد.من که همین الانش هم میگم گیم پلی جی تی رو بیشتر دوست دارم،اما تا ازش یه انتقاد میکنم بهم میگن داری ترولش میکنی.میدونی چرا؟چون بچن.هر آدمی که عقل داشته باشه میفهمه که پیست تاپ گیر تو فورتزا بسیار بهتر طراحی شده.میان از چیزی صحبت میکنن که وجود خارجی نداره.از افت فریم.از aa ضایع.به این کارا عادت کردیم.تو این مملکت چندین قرن هست که رسم شده،که اگر از چیزی خوشت نیومد،از پایه و اساس بزن نابودش کن.حالا آقا فورتزا دوست نداری،حق طبیعیت هست.اما بی انصاف چرا حقایق رو زیر سوال میبری؟هرچند نمیشه از این دوستان بیشتر از این توقع داشت.وقتی به هیلو میگن غورباغه کشی و تمام تحولاتی که این بازی وارد سبک fps کرد رو منکر میشن،وقتی به گیرز میگن که کلا تکسچر نداره،وقتی میگن فورتزا بیشتر آرکید هست تا سیمو،بروز این رفتارها هم طبیعی هست.

محسن جان بیخیال.بازی تا چند وقت دیگه ریلیز میشه و امتیازاش جواب دندان شکنی به ترولگران خواهد داد.من که همین الانش هم میگم گیم پلی جی تی رو بیشتر دوست دارم،اما تا ازش یه انتقاد میکنم بهم میگن داری ترولش میکنی.میدونی چرا؟چون بچن.هر آدمی که عقل داشته باشه میفهمه که پیست تاپ گیر تو فورتزا بسیار بهتر طراحی شده.میان از چیزی صحبت میکنن که وجود خارجی نداره.از افت فریم.از aa ضایع.به این کارا عادت کردیم.تو این مملکت چندین قرن هست که رسم شده،که اگر از چیزی خوشت نیومد،از پایه و اساس بزن نابودش کن.حالا آقا فورتزا دوست نداری،حق طبیعیت هست.اما بی انصاف چرا حقایق رو زیر سوال میبری؟هرچند نمیشه از این دوستان بیشتر از این توقع داشت.وقتی به هیلو میگن غورباغه کشی و تمام تحولاتی که این بازی وارد سبک fps کرد رو منکر میشن،وقتی به گیرز میگن که کلا تکسچر نداره،وقتی میگن فورتزا بیشتر آرکید هست تا سیمو،بروز این رفتارها هم طبیعی هست.

حرفات خیلی قشنگه خاستم یه جمله به حرفات اضافه کنم و اونم اینکه تو مملکت ما چند قرنه که پدیده شوم پیش داوری رسم شده و واسه بچه متولد نشده دامن میدوزیم(فقط ضرب المثل بود با تکنولوژی روز نکوبینش) نمونش هم همین 58 درصد هستش.اگه یادتون باشه اون وقتا که قرار بود gt5 بیاد تا روز ما قبلش همه اونو امپراتور ریسینگ قرن میدونستیم ولی چی شد؟

غیر از قسمت Bold شده بقیه حرفهات رو قبول دارم ! دقیقاً همینطوری هست ! تو این تاپیک من میخوام بچگی کنم ! انقدر بچگی کنم که یه عده بزرگ شن ! آدم اول باید کوچکی رو یاد بگیره تا بعدش بتونه بزرگ شه ! میخوام یسری رو بزرگ کنم، فقط همین ! اگر حس میکنی حقی داره ضایع میشه بیا بگو ولی من حتی در بدترین شرایط هم حقیقت رو میگم ! چیزهایی که تو پست قبلیم گفتم نیش دار بود، طعنه داشت و شاید کمی اغراق ( در مورد سرعت ماشین تو چمن و خاکی ) ولی راست بود ! پست اول هم آینه بچه بازی های یسری دوستان هست و توهم هایی که میزنن ! ;)

پست اول آپدیت شد !

---------- نوشته در 11:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ----------

اونهایی که وجدان ندارن، چشم ندارن، یک روده راست تو شکمشون ندارن بیان و بگن این دو تا فرق چندانی با هم ندارن

یا این دوتا

شما که اینقَزه روده هات صاف و اتو خوردست ، شما که اینقدر پسر خوب و با تربیتی هستی و مشخاتو خوشگل خوشگل می نویسی ، برو این عکسارو برای کسایی بزار که تا حالا دیسک GT5 رو از نزدیک دستشون نگرفتن ؛ نه برای کسایی مثل من که جویدن بازی رو ! شما اگه میخوای عادلانه قضاوت کنی ، برو عکس In-Game پیست هایی مثل نوربرگرینگ یا De La Sarthe یا Toscana رو کنار عکس های فورتزا بزار ( از هر پیستی که دوست داری ) بزار و بعد صحبت از وجدان کن . اگر خواستی که دو تا پیست یکسان رو مقایسه کنی ، قبول ، خودم هم قبول دارم که Top Gear زیاد طراحی جالبی نداشت و زیاد از حد تر تمیز و فانتزی در آورده بودنش ، ولی اگر میخوای کاکپیت مقایسه کنی ، کلید نکن رو بدترین ماشین پرمیوم بازی ( همین لوتوسه ) ، نمی گم برو از بهترین هاش مثل M3 یا 458 یا F430 بزار ! دو تا ماشین یکسان بزار !

قبلا خیلی منطقی تر بودی و زیر آبی نمی رفتی ! Shame !

خب من یه چند وقتیه که دارم GT5 بازی میکنم گفتم بیام اینجا یه مقایسه ای داشته باشیم :d
در مورد گیم پلی که فعلا نمیشه مقایسه کرد چون هنوز Forza 4 نیومده ولی در مورد گرافیک طبق این ویدئو هایی که تا حالا از Forza 4 دیدم کاملا مشخصه که یه سر و گردن از GT5 بالاتره . البته تفاوتشون اونقدر فاحش نیست ولی توو یه سری و موارد مثل AA , یه سری افکت نورپردازی و عمق رنگ Forza خیلی بهتر عمل کرده همینطور طراحی داخلی ماشین هم توو Forza بهتره ( البته توو داخله پیست منظورمه ) . کلا گرافیک GT5 زیاد بالا پایین داره . بعضی جاها واقعا فوق العاده به نظر میرسه و بعضی جاها افتضاح ولی Forza گرافیک یک دستی داره . توو طراحی ماشین هم زیاد از Forza ماشین ندیدم ولی GT5 واقعا در این ضمینه ترکوند . طراحیه ماشینای پرمیوم GT5 یه چیز اونورتر از شاهکاره که البته به لطف AA بد و سایه های دندونه دار تا حدودی زدحال شد ولی طراحی واقعی ماشینای GT5 رو میشه توو بخش Photo Mode دید که خب به دلایلی مختلفی ( مثل حفظ فریم ریت , داشتن افکتایی مثل بارون و از همه مهمتر محدودیتای خود PS3 ) امکان استفاده از اون مدالا با نهایت جزییات توو داخل پیست مهیا نیست و ماشینای توو پیست افکتای کمتری نسبت به حالت Photo Mode دارن .
در مورد اینکه یه سری از دوستان میگن توو GT5 با 300 تا برو توو خاکی بعد با 200 تا بکوب به دیوار بعد ادامه مسیر رو برو .... من نمیدونم شما چجوری این کار رو کردین ولی من هر چه قدر تلاش کردم نشده تا حالا . چون هر دفعه میریم توو خاکی سه سوت میرم توو باقالی البته توو تنظیمات بعضی ماشینا میشه یه کارایی کرد که تا حد زیادی از انحراف ماشین جلو گیری کرد ولی دیگه اینکه با 300 تا بری توو خاکی و عین لبو در بیای بیرون ....
اونم که با 200 تا بکوبی توو دیوار بعد بدونه اینکه هیچ مشکلی پیش بیاد با همون وضعیت به مسابقه ادامه بدی هر کی تونست این کار رو بکنه من بهش یه ماشین تو GT5 جایزه میدم :d نه عزیزان از این خبرا نیست . همونطور که خودتون میدونین GT5 دمیج مکانیکی داره منتها توو بخش GT Life امکان استفاده ازش نیست که میتونه دلایله مختلفی داشته باشه که به نظر خوده من به خاطر هوش مصنوعی نفهم بازیه که بعضی اوقات مثه گاو میاد توو شیکم ماشین :d ولی در عوض توو بخشای دیگه بازی مثه بخش آنلاین میشه از این قابلیت استفاده کرد . اونجاست که دیگه کوچیک ترین اشتباه باعث مرگ ماشینتون میشه
1-اولا که اگر با اون سرعت توی خاکی و پستی بلندی و چمن بری،به احتمال 99 درصد ماشین انحراف شدیدی پیدا میکنه و یا چپ میکنی یا تا صبح دور خودت میچرخی.
2-تو واقعیت اگر بخوای اینکارو بکنی از دور مسابقه حذف میشی.حتی تو شیفت هم این موضوع رعایت شده.جی تی میتونست اینکارو بکنه،یا مثل فورتزا کاری کنه که ماشین کامل بایسته.
1-خب مگه توو GT5 ماشین منحرف نمیشه؟ اونم میره توو باقالی دیگه :d البته بعضی از خاکیای کوچیک رو میشه رد کرد منتها به شرطی که سرعتت پایین باشه و درست بتونی ماشین رو کنترل کنی
2-خب Forza هم یه قابلیت داره بازی رو به عقب بر میگردونه ( چی چی بود اسمش ؟ :d) خب اونم به یه جور تقلبه ولی کسی که میخواد حرفه ای بازی کنه از اون قابلیت استفاده نمیکنه . خب شما هم میخوای توو GT5 حرفه ای بازی کنی خب نرو توو خارج از پیست تقلب نکن :d به همین راحتی :d
اتفاقا من خیلی خوشحال شدم که چیزایی مثه دیوارای نامرئی و اینا توو بازی نیست چون به شخصه چند بار توو بازی تقلب کردم و خیلی حال داد :d
البته توو اون بخشه GT Special دیگه از این خبرا نیست بری از پیست بیرون میسوزی :d

یا این دوتا

البته این عکسی که شما از GT5 گذاشتی خیلی کیفیت پایینی داره . کیفیت بازی بالاتر از اینه . ولی بازم Forza سرتره .
کلا توو این نسل دیگه ثابت شد که استدیوهای غربی از نظر تکنیکی خیلی بهتر از رقیبان شرقیشون بودن . این GT و Forza هم همین داستان واسشون تکرار شده
همین دیگه :d

آخرین ویرایش:
شما که اینقَزه روده هات صاف و اتو خوردست ، شما که اینقدر پسر خوب و با تربیتی هستی و مشخاتو خوشگل خوشگل می نویسی ، برو این عکسارو برای کسایی بزار که تا حالا دیسک GT5 رو از نزدیک دستشون نگرفتن ؛ نه برای کسایی مثل من که جویدن بازی رو ! شما اگه میخوای عادلانه قضاوت کنی ، برو عکس In-Game پیست هایی مثل نوربرگرینگ یا De La Sarthe یا Toscana رو کنار عکس های فورتزا بزار ( از هر پیستی که دوست داری ) بزار و بعد صحبت از وجدان کن . اگر خواستی که دو تا پیست یکسان رو مقایسه کنی ، قبول ، خودم هم قبول دارم که Top Gear زیاد طراحی جالبی نداشت و زیاد از حد تر تمیز و فانتزی در آورده بودنش ، ولی اگر میخوای کاکپیت مقایسه کنی ، کلید نکن رو بدترین ماشین پرمیوم بازی ( همین لوتوسه ) ، نمی گم برو از بهترین هاش مثل M3 یا 458 یا F430 بزار ! دو تا ماشین یکسان بزار !

قبلا خیلی منطقی تر بودی و زیر آبی نمی رفتی ! Shame !

عکس بالا در جواب ادعای تفات خیلی کم در طراحی پیست Top Gear توی دو تا بازی گذاشته شده ! اگر میخوای کاکپیت های یکسان رو بررسی کنی این خدمت شما :

Forza Motorsport 4 vs Gran Turismo 5 Zonda R Cockpit view

[video=youtube;iseHMk1Vny0]http://www.youtube.com/watch?v=iseHMk1Vny0[/video]

اینم ویدئوی خوب برای مقایسه کاکپیت ( صفحه قبل رو میدیدی پیداش میکردی ) هنوز Forza 4 نیومده بیرون تا از ماشینهای یکسان توی پیست های یکسان ویدئو بذارن ( این ویدئو هایی که ازش اومده از سایتهایی مثل gamespot هست و تعدادشون هم محدوده ) و همه پیستهای Forza 4 هم توی GT5 نیستن ( پیستهای مشترکشون خیلی نیست ) برای همین یا باید پیست های یکسان رو بذارن یا ماشینهای یکسان !من هم پیستهای یکسان رو برای این ادعا انتخاب کردم و ویدئو رو هم من درست نکردم تو یوتیوب، دست من نیست ! تنها ویدئوی مقایسه ای بود که هر دو بازی IN-Game بودن ! اگر از کاکپیت لوتوس Forza 4 هم میخوای بدونی بهتر این رو ببینی و با چیزی که بالا عکسش رو گذاشتم مقایسه کنی !

http://www.youtube.com/watch?v=p3-Ij21CLqw

[video=youtube;p3-Ij21CLqw]http://www.youtube.com/watch?v=p3-Ij21CLqw[/video]

اینم یه عکس با زاویه تقریباً یکسان تابش خورشید ! عکس بزرگتر با کیفیت بهتر هم میذارم از این ماشین !

jhkwm121tl23r15trw83.png

اینم عکس بزرگتر،

اینم عکسهای PM از GT5 عکس 1 و 2 !

بهتر از این هم میتونستی باهام صحبت کنی ! ;)

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا تذکراتی مثل توهین نکردن و پرخاش نکردن و مثل بچه ادم صحبت کردن رو در تمامی تاپیک ها باید تکرار کنیم. اگه میتونید با همدیگه درست صحبت کنید که هیچ اگه نمیتونید حداقل برای یک ماه بن میشید و ایدی های دوم و سوم که وارد میدان بشه تمامی ایدی ها با هم بن میشه. از این روشن تر نمیتونم بگم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
عکس بالا در جواب ادعای تفات خیلی کم در طراحی پیست Top Gear توی دو تا بازی گذاشته شده ! اگر میخوای کاکپیت های یکسان رو بررسی کنی این خدمت شما :

Forza Motorsport 4 vs Gran Turismo 5 Zonda R Cockpit view

[video=youtube;iseHMk1Vny0]http://www.youtube.com/watch?v=iseHMk1Vny0[/video]

اینم ویدئوی خوب برای مقایسه کاکپیت ( صفحه قبل رو میدیدی پیداش میکردی ) هنوز Forza 4 نیومده بیرون تا از ماشینهای یکسان توی پیست های یکسان ویدئو بذارن ( این ویدئو هایی که ازش اومده از سایتهایی مثل gamespot هست و تعدادشون هم محدوده ) و همه پیستهای Forza 4 هم توی GT5 نیستن ( پیستهای مشترکشون خیلی نیست ) برای همین یا باید پیست های یکسان رو بذارن یا ماشینهای یکسان !من هم پیستهای یکسان رو برای این ادعا انتخاب کردم و ویدئو رو هم من درست نکردم تو یوتیوب، دست من نیست ! تنها ویدئوی مقایسه ای بود که هر دو بازی IN-Game بودن ! اگر از کاکپیت لوتوس Forza 4 هم میخوای بدونی بهتر این رو ببینی و با چیزی که بالا عکسش رو گذاشتم مقایسه کنی !

http://www.youtube.com/watch?v=p3-Ij21CLqw

[video=youtube;p3-Ij21CLqw]http://www.youtube.com/watch?v=p3-Ij21CLqw[/video]

اینم یه عکس با زاویه تقریباً یکسان تابش خورشید ! عکس بزرگتر با کیفیت بهتر هم میذارم از این ماشین !

jhkwm121tl23r15trw83.png

اینم عکس بزرگتر،

اینم عکسهای PM از GT5 عکس 1 و 2 !

بهتر از این هم میتونستی باهام صحبت کنی ! ;)

خوب عزیز من ، اگر عکس یا فیلم درست و حسابی برای مقایسه نیست و فعلا به علت عرضه نشدن FMS4 تا امروز ، ویدئو های گیم-پلی از اکثر ماشین ها و پیست ها در دسترس نبست ، کسی مجبورتون کرده که حالا بحث مقایسه راه بندازید ؟!
به پیر ، به پیغمبر ، من کاملا قبول دارم که FMS4 از GT5 بهتر خواهد بود ! یک چیز انکار ناپذیره ! چون حدود یکسال از عرضه GT5 میگذره و همچنین استدیو Turn 10 هم نشون داده که تو کارش خبرست و اعضای حرفه ایی داره !

FMS3 عرضه شد و کلی ازش لذت بردم ( ـدیم ) ، بعد از اون GT5 عرضه شد که از FMS43 بهتر بود که از اون هم لذت بردیم ( می بریم ) ، زمانی هم که FMS4 عرضه بشه از GT5 بهتر خواهد بود که اون هم لذت خواهیم برد ! عقل اینو میگه ! که سرتو بندازی پایین و عین آدم از وقتی که برای Gaming ـت در کنار بقیه امور زندگی میزاری لذت ببری ! نه اینکه بیای وقتت رو بزاری برای یک سری آدم که در دنیای رویایی خودشون سهام سرکت های موردعلاقشون رو خریدن !
اگر سری به آخرین پست های من بزنی میبینی که خیلی وقته که دیگه تو بحث های شادی که تو فروم شکل میگیره کاری ندارم ،تو صفحه اصلی سایت بودم که دیدم این تاپیک بالاست ، اومدم تو دیدم شخصی مثل تو که اصلا ازش انتظار ندارم چنین پستی زده که توش از ضعیف ترین قسمت های GT5 عکس آوردی برای مقایسه با جنجالی ترین پیست FMS4 که هی ازش خبر میاد و ضعیف ترین ماشین پرمیوم تو GT5 ( که خودم وقتی برای اولین بار دیدمش خشکم زد ) رو هم ازش عکس گذاشتی و می خوای به زور اوضاع رو به سود FMS4 بگردونی ! غیر از این بود ، مثل دیگه تاپیک ها ، دوباره بخاطر خوندن پست ها یکم شاد میشدم و روحیه می گرفتم و می رفتم !

من نمیدونم چرا تذکراتی مثل در مورد توهین نکردن و پرخاش نکردن و مثل بچه ادم صحبت کردن رو در تمامی تاپیک ها باید تکرار کنیم. اگه میتونید با همدیگه درست صحبت کنید که هیچ اگه نمیتونید حداقل برای یک ماه بن میشید و ایدی های دوم و سوم که وارد میدان بشه تمامی ایدی ها با هم بن میشه. از این روشن تر نمیتونم بگم.

میخواید بن کنید مشکلی نیست ولی ما از اوناش نیستیم که از این بچه بازی ها در بیاریم ؛ من هم روشن تر از این نمی تونم بگم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or