تازگیا همه چی به فن بازی ختم میشه پس؟!!! یکم دیدتونو بازتر کنید بد نیستا...بنده تو این مورد موندم که چجوری بازیای رو که هنوز منتشر نشده(FM4) رو با یک بازی منتشر شده مقایسه میکنید؟مورد دیگه اینکه این بازی رآی بیشتری هم آورده، من فن هیچ کدوم از موارد نیستم ولی حرفم اینه که مقایسه بازی منتشر شده با بازی منتشر نشده کمی غیر منطقی هست، پس اگر هم کسی به FM4 رأی داده فقط از روی حس فن بازی بوده ولاغیر.
اخه به بازی که هنوز نیومده چجور رای بدم!
شکی نیست forza3 بازی بزرگی هست و forza4 بزرگتر
ولی شماها خیلی باحالین:d
بزارین بیاد بعد بزنین تو سر رقیب
آریا تریلرهای گیم پلی جدید رو دیدی؟ این دو تا تریلر رو حتما ببین .
Bowling HD Gameplay
Mazda Miata HD Gameplay
تریلر بولینگ تو پیست top gear ـه .(با ماشین بولینگ بازی میکنند؟!) نور خیلی رفلکسش روی آسفالت بالاس! دقیقاً مثل شیشه نور رو منعکس میکنه یه کم غیر طبیعیش کرده . افت فریم هم متاسفانه داره جزئیات پیست top gear ـش هم تقریباً با GT5 یه جوره و عالیه.
تریلر دومی از گیم پلی مزدا میاتا هست که aa به شدت تو ذوق میزنه . خصوصاً فریم یه جاهایی حتی به زیر 30 هم میرسه این با وعده هایی که T10 داده کاملا پارادوکس داره. البته احتمالا تا عرضه بازی حداقل فریم بهتر میشه ولی در حال حاضر اصلاً خوب نیست. یه تیکه ای هم توی تریلر مزدا میاتا بود که ماشین جلویی با اینکه توی چمن بود با سرعت یه ماشین روی آسفالت حرکت میکرد! مثکه قوانین فیزیکی رو به اونصورت رعایت نکردن یا هنوز اعمال نشده.
ماشین جلویی با اینکه توی چمن بود با سرعت یه ماشین روی آسفالت حرکت میکرد! مثکه قوانین فیزیکی رو به اونصورت رعایت نکردن یا هنوز اعمال نشده.
من والا اينهمه GT5 بازي كردم همچين چيزي نديدم خوبه ادم يه ذره به گذشتش پايبند باشه نه بخاطر اينكه بهش بگن منطقي(lol ) الكي يه چيزيو زير سوال ببرهاین تیکه رو هم نمیدونم چی بگم.حالا خوبه تو جی تی 5 با سرعت 300 تا از وسط خاکی و چمن رد میشی و عین هلو ردش میکنی.حالا خوبه عالم و آدم میدونن تو فورتزا بری تو چمن یا خاکی چه اتفاقی میوفته.
من والا اينهمه GT5 بازي كردم همچين چيزي نديدم خوبه ادم يه ذره به گذشتش پايبند باشه نه بخاطر اينكه بهش بگن منطقي(lol ) الكي يه چيزيو زير سوال ببره
ببین بالا بری،پائین بیای،خیلی از افراد این سایت(که از کاربرای با سابقه هستن)من رو به عنوان یه آدم منطقی که اصلا نمیدونه فن بازی چی هست،میشناسن.حالا تا صبح خودتو بکوب به دیوار.من والا اينهمه GT5 بازي كردم همچين چيزي نديدم خوبه ادم يه ذره به گذشتش پايبند باشه نه بخاطر اينكه بهش بگن منطقي(lol ) الكي يه چيزيو زير سوال ببره