Forza Motorsport 4 VS Gran turismo 5 VS Forza Motorsport 3

بهترین ریسینگ نسل ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    298
آقا من این موضوع رو نگرفتم!! یعنی چی Rewind تو Simulation تاثیر میزاره؟!!!!
وقتی این اختیاریه دیگه ه بحثی توش هست؟! جدا ارزش بحث کردنم داره؟!

دیگه حالمو بهم زدید انقدر با یوزر های جدید اومدید پست خوش حال دادید...
میخوای اشکال بگیری با یوزر اصلی بیا...

آخرین ویرایش:
بنده تو این مورد موندم که چجوری بازی‌ای رو که هنوز منتشر نشده(FM4) رو با یک بازی منتشر شده مقایسه میکنید؟مورد دیگه اینکه این بازی رآی بیشتری هم آورده، من فن هیچ کدوم از موارد نیستم ولی حرفم اینه که مقایسه بازی منتشر شده با بازی منتشر نشده کمی غیر منطقی هست، پس اگر هم کسی به FM4 رأی داده فقط از روی حس فن بازی بوده ولاغیر.

بنده تو این مورد موندم که چجوری بازی‌ای رو که هنوز منتشر نشده(FM4) رو با یک بازی منتشر شده مقایسه میکنید؟مورد دیگه اینکه این بازی رآی بیشتری هم آورده، من فن هیچ کدوم از موارد نیستم ولی حرفم اینه که مقایسه بازی منتشر شده با بازی منتشر نشده کمی غیر منطقی هست، پس اگر هم کسی به FM4 رأی داده فقط از روی حس فن بازی بوده ولاغیر.
تازگیا همه چی به فن بازی ختم میشه پس؟!!! یکم دیدتونو بازتر کنید بد نیستا...

اخه به بازی که هنوز نیومده چجور رای بدم!
شکی نیست forza3 بازی بزرگی هست و forza4 بزرگتر
ولی شماها خیلی باحالین:d
بزارین بیاد بعد بزنین تو سر رقیب

اخه به بازی که هنوز نیومده چجور رای بدم!
شکی نیست forza3 بازی بزرگی هست و forza4 بزرگتر
ولی شماها خیلی باحالین:d
بزارین بیاد بعد بزنین تو سر رقیب

شما رأی نده ! صبر کن Forza 4 هم بیاد بعد رأی بده ! باحالی از خودتون هست !

بزنیم تو سر رقیب ؟ Forza 3 و Forza 4 که تو پست اول شفاف سازی کردیم بازی های هیچی نداری هستن ! این دو تا چجوری میخوان بزنن تو سر یه بازی همه چیز دار ! :-/ شما پست اول رو بخون متوجه میشی خودت ! ما خیلی منصف هستیم ! :-b

Forza Motorsport 4 vs Gran Turismo 5 Top Gear test Track

[video=youtube;ikUqIyhARm4]http://www.youtube.com/watch?v=ikUqIyhARm4&feature=related[/video]

Forza Motorsport 4 vs Gran Turismo 5 Zonda R Cockpit view

[video=youtube;iseHMk1Vny0]http://www.youtube.com/watch?v=iseHMk1Vny0[/video]

GT5 Rocks ... Hell Yeah ... OMG ... Holy Shit !!!

AND

آریا تریلرهای گیم پلی جدید رو دیدی؟ :دی این دو تا تریلر رو حتما ببین .

Bowling HD Gameplay
Mazda Miata HD Gameplay

تریلر بولینگ تو پیست top gear ـه .(با ماشین بولینگ بازی میکنند؟!:دی) نور خیلی رفلکسش روی آسفالت بالاس! دقیقاً مثل شیشه نور رو منعکس میکنه یه کم غیر طبیعیش کرده . افت فریم هم متاسفانه داره جزئیات پیست top gear ـش هم تقریباً با GT5 یه جوره و عالیه.
تریلر دومی از گیم پلی مزدا میاتا هست که
aa به شدت تو ذوق میزنه . خصوصاً فریم یه جاهایی حتی به زیر 30 هم میرسه این با وعده هایی که T10 داده کاملا پارادوکس داره. البته احتمالا تا عرضه بازی حداقل فریم بهتر میشه ولی در حال حاضر اصلاً خوب نیست. یه تیکه ای هم توی تریلر مزدا میاتا بود که ماشین جلویی با اینکه توی چمن بود با سرعت یه ماشین روی آسفالت حرکت میکرد! مثکه قوانین فیزیکی رو به اونصورت رعایت نکردن یا هنوز اعمال نشده.

Let's Begin ... >:d<

آخرین ویرایش:
من موندم این آقای رابین هود چجوری میگه افت فریم داره:-/آخه تو جی تی 5 که فریم خیلی تابلو پائین میاد و هرکسی میفهمه ایشون گفتن زیاد مهم نیست و آدم متوجه نمیشه.حالا چی شده که ایشون از یه ویدیو فهمیده فورتزا 4 افت فریم داره،خدا داند و بس.(جالبیش اینه هیچ کس جز ایشون این حرفو قبول نداره)

ماشین جلویی با اینکه توی چمن بود با سرعت یه ماشین روی آسفالت حرکت میکرد! مثکه قوانین فیزیکی رو به اونصورت رعایت نکردن یا هنوز اعمال نشده.

این تیکه رو هم نمیدونم چی بگم.حالا خوبه تو جی تی 5 با سرعت 300 تا از وسط خاکی و چمن رد میشی و عین هلو ردش میکنی.حالا خوبه عالم و آدم میدونن تو فورتزا بری تو چمن یا خاکی چه اتفاقی میوفته.

Last edited by a moderator:
اقا من هر دو رو بازی کردم
البته فورزا 3 و گرند توریسم 5
گیم پلی گرندتوریسم بهتره
مدل رانندگی و غیره
ولی از نظر گرافیکی و غیره خیلی فورزا بهتره
بنظر من فورزا بهتره
ولی به هر حال من هر دو رو دارم

این تیکه رو هم نمیدونم چی بگم.حالا خوبه تو جی تی 5 با سرعت 300 تا از وسط خاکی و چمن رد میشی و عین هلو ردش میکنی.حالا خوبه عالم و آدم میدونن تو فورتزا بری تو چمن یا خاکی چه اتفاقی میوفته.
من والا اينهمه GT5 بازي كردم همچين چيزي نديدم خوبه ادم يه ذره به گذشتش پايبند باشه نه بخاطر اينكه بهش بگن منطقي(lol ) الكي يه چيزيو زير سوال ببره

من والا اينهمه GT5 بازي كردم همچين چيزي نديدم خوبه ادم يه ذره به گذشتش پايبند باشه نه بخاطر اينكه بهش بگن منطقي(lol ) الكي يه چيزيو زير سوال ببره

خب زیر سؤال نبرده دیگه ! GT5 با 300 تا برو تو چمن بعد بزن تو دیوار بعد میبینی در عین ناباوری و طبق قانون 3وم نیوتون برگشتی تو مسیر جاده ! فیزیک هم که خدایش بیامرزد ! 2 تا چرخ رو بنداز رو چمن 2 تا چرخ رو بذار رو آسفالت اصلاً انگار نه انگار ! برو که رفتی ! GT5 اینه ! :d رویاهای شما در رانندگی رو محقق میکنه ! مخصوص افرادی که گواهینامه ندارن و آرزو ها دارن طراحی شده ! >:d<

ببین بالا بری،پائین بیای،خیلی از افراد این سایت(که از کاربرای با سابقه هستن)من رو به عنوان یه آدم منطقی که اصلا نمیدونه فن بازی چی هست،میشناسن.حالا تا صبح خودتو بکوب به دیوار.

من به اندازه کافی با امیرحسین جی تی 5 آنلاین زدم.تو پیست circuit de la sarthe هزار بار باهم بازی کردیم.و هر دومون وقتی میرسیدیم به اون پیچهای تند،هردومون از وسط خاکی رد میشدیم.حالا شما ندیدی مشکل از خودت هست.دیگه این موضوع انقدر تابلو هست که هرکسی 1 ساعت جی تی بازی کرده باشه میدونه.البته امثال فنهایی مثل تو ثابت کردن تخصص خاصی در برعکس جلوه دادن حقایق دارن.

در ضمن اینو بدون هیچ احتیاجی نیست که من یا شخص دیگه ایی جی تی 5 رو زیر سوال ببره.gt5 همینجوری خود به خود زیر یه علامت سوال گنده خوابیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or