Forza Motorsport 4 VS Gran turismo 5 VS Forza Motorsport 3

بهترین ریسینگ نسل ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    298
آره این IBL خیلی جالب هست .
من تا لان تو دو تا بازی دیدم یه همچین افکتی داشته باشن
یکی نسخه PC کرایسیس 2 هست که تکنیکش به اسم REAL TIME LOCAL REFLECTIONS هست و البته فقط برای PC و DX11
و یکی هم تو این بازی که جای تحسین داره برا سازنده های FM4 که تونستن این تکنیک رو برای کنسول پیاده کنن .
حالا دقیقا نمیدونم فرق IBL و تکنیک کراثیتک چی هست.

یکی نسخه PC کرایسیس 2 هست که تکنیکش به اسم REAL TIME LOCAL REFLECTIONS هست و البته فقط برای PC و DX11
و یکی هم تو این بازی که جای تحسین داره برا سازنده های FM4 که تونستن این تکنیک رو برای کنسول پیاده کنن .

NFS:HP هم از یه تکنیک مشابه برای انعکاسهای سطوح خیس و ... استفاده میکرد ! با این میشن 3 تا بازی ! :دی

فعلآ تا Forza 4 بیاد میتونن سرشون رو با مسائل متفرقه و همچنین بحث شیرین Forza 3 VS GT5 گرم کنن ! چون به هر حال آب از سر این دو تا بازی گذشته و بحث کردن و کری خوندن رو این 2 تا بازی راحته ! منم تو این تاپیک فن مطلق Forza 3 هستم و با Forza 4 دشمنم !

محسن یعنی می خوای بگی شماره 3 از 4 بهتر هست :d:-o

محسن یعنی می خوای بگی شماره 3 از 4 بهتر هست :d:-o

نسبت به زمان خودش، آره فک میکنم میتونه از 4 بهتر باشه ! حرف عجیبیه ؟ :دی

خیلی هم زیاد عجیبه:|ناسلامتی فورتزا 4 میخواد یه حرکت انقلابی بزنه،بعد تو 3 رو بهش ترجیح میدی:-/

40 روز دیگه مشخص میشه درست فکر میکنم یا اشتباه ! :دی

آخرین ویرایش:
آخه چطوری باید به فورزا 4 رای بدیم که 31 نفر دادن ؟ :d

بین fm3 و GT5 قطعا GT5 البته نه به خاطر دود و مه .
رو همون حساب که ملت به آنچارتد 3 رای دادن.همونجوری:d
40 روز دیگه مشخص میشه درست فکر میکنم یا اشتباه !
biggrin1.gif
شک نکن اشتباه میکنی:dالبته حدس من این هست که داری حرکات ضد هایپ میزنی:-/

GEOW 3 هم از تکنیک پشتیبانی میکنه :d
فرق خاصی با RLR نداره ، یه جوارایی میشه گفت تفاوت اصلیشون تو واژگان ـه :d
NFS:HP هم از یه تکنیک مشابه برای انعکاسهای سطوح خیس و ... استفاده میکرد ! با این میشن 3 تا بازی ! :دی
محسن NFS فرق داره ، یکی از ویژگی های IBL اینکه رو تمام اجسام قابلیت انعکاس داره به شرطی که صیغلی باشن!!

63762629776200498337.jpg
70190412080500579340.jpg
تو NFS فقط تو میحط های خیس انعکاس ها دیده میشد!!!

فعلا که ترجیح میدم GT5 بزنم تو بارون یا برف اونم تو غروب یاشب تا اینکه بشینم Forza 3 بازی کنم که نمای کاپکیت رو میزاری حس میکنی داری بازی های یک یا دو نسل قبل بازی میکنی.

Forza 4 هم صبر میکنم بیاد ولی بازم چون بارون نداره ... :|.
و بله به نظر من وقتی میگن "شبیه ساز مسابقات ماشین سواری" به این معنی نیست که انعکاس نور از روی بدنه ماشین عالی باشه یا Top Gear بزارن تو بازی معنیش این که شبیه ساز مسابقات ماشین سواری هست. یعنی شبیه ساز واقعیت هست، تو مسابقات هم شب داریم هم برف هم بارون ...

من بازم تاکید میکنم این نظر شخصیمه و نمیگم Forza 4 بازی خوبی نیست.

شمايي كه اينقدر طرفدار فورزا هستين و اينقدر فن بوي بازي در ميارين واقعا چند نفرتون اين بازي رو اورجينال ميخره .....فن هاي xbox(فن هارو ميگم)فقط بلدن بيان صد خط يه بازي رو تعريف كنن اخر هم برن كپي بخرن ،خداييش ببين يه ترد تعويض بازي و در مورد اورجينال بازي تو فروم ٣٦٠پيدا ميشه ؟حالا بيان إز تحريم ايرانيا و نميدونم اينكه سوني به ما ارزش قايل نيست صحبت كنين سوني به ما ارزش قايله سياست هاي گمرگ ايران و فروشنده ها به ما ارزش قايل نيستن

شمايي كه اينقدر طرفدار فورزا هستين و اينقدر فن بوي بازي در ميارين واقعا چند نفرتون اين بازي رو اورجينال ميخره .....فن هاي xbox(فن هارو ميگم)فقط بلدن بيان صد خط يه بازي رو تعريف كنن اخر هم برن كپي بخرن ،خداييش ببين يه ترد تعويض بازي و در مورد اورجينال بازي تو فروم ٣٦٠پيدا ميشه ؟حالا بيان إز تحريم ايرانيا و نميدونم اينكه سوني به ما ارزش قايل نيست صحبت كنين سوني به ما ارزش قايله سياست هاي گمرگ ايران و فروشنده ها به ما ارزش قايل نيستن
شما اویجیناله بازی های ps3 رو بخر ببینیم کی سونی تو ایران واسه بخش گیم نمایندگی میزنه و از شما حمایت میکنه....
منم چند ماه پیش فقط برای gt5 رفتم یه ps3 با یه gt5 اریج گرفتم ولی به ماه نکشید که جفتشو به دوستم فروختم .... این چه سیمولیشنییه که زمانه تعویض دنده ی یه ماشینه معمولی از یه خودروی f1 در واقعییت سریع تره ( من سیمو بودن رو تو این جور چیزا میبینم نه بارون و برف و... )

من گفتم كه مشكل إز سوني و مايكروسافت نيست ازنمايندگي هاي بي در و پيكر ايران هست من منظورم خوب يا بد بودن gtيا برتري اون نسبت به فورزا نبود من إينو ميگم اينقدر كه طرفدار يه فرانچايز هستين يه شمارشو اورجينال بخرين به خاطر اون استديويي كه اينقدر ستايش ميكنينش و ميگين ٦٠٠نفر زحمت كشيدن

من گفتم كه مشكل إز سوني و مايكروسافت نيست ازنمايندگي هاي بي در و پيكر ايران هست من منظورم خوب يا بد بودن gtيا برتري اون نسبت به فورزا نبود من إينو ميگم اينقدر كه طرفدار يه فرانچايز هستين يه شمارشو اورجينال بخرين به خاطر اون استديويي كه اينقدر ستايش ميكنينش و ميگين ٦٠٠نفر زحمت كشيدن
کاملا باهات موافقم .... من که fm4 رو سعی میکنم اریج بگیرم.. البته اگه مشکله xgd3 ایکس باکس حل شه خیلی سخت تو ایران پیدا بشه.....

فعلا که ترجیح میدم GT5 بزنم تو بارون یا برف اونم تو غروب یاشب تا اینکه بشینم Forza 3 بازی کنم که نمای کاپکیت رو میزاری حس میکنی داری بازی های یک یا دو نسل قبل بازی میکنی.

Forza 4 هم صبر میکنم بیاد ولی بازم چون بارون نداره ... :|.
و بله به نظر من وقتی میگن "شبیه ساز مسابقات ماشین سواری" به این معنی نیست که انعکاس نور از روی بدنه ماشین عالی باشه یا Top Gear بزارن تو بازی معنیش این که شبیه ساز مسابقات ماشین سواری هست. یعنی شبیه ساز واقعیت هست، تو مسابقات هم شب داریم هم برف هم بارون ...

من بازم تاکید میکنم این نظر شخصیمه و نمیگم Forza 4 بازی خوبی نیست.

نظر شخصی Dan Greenawalt . . .

Are you concerned that not having weather effects and so on might be holding Forza back somewhat? Is it something that you're planning for the future or is it too difficult to apply with the level of visual fidelity?

It's not too difficult, but there's a reason that the features we're doing, nobody's doing. Because they're extremely difficult. The issue is, what is [weather] really adding to the gameplay, whereas things like Autovista, things like 16-player multiplayer, and our real hope was to add more to the overall gameplay. I'm not saying one feature is good or bad or what have you, but we're basically just hedging our bets with what we think is going to add to the gameplay the most. There are always more features to be done and there always will be.

Our goal is to get more people really excited about cars, so we add features to stoke that car passion and for me the investment always happen in physics. So there are superficial things you can do and there are real physical things you can do, like physics with the tyres, which is far beyond what anyone is doing. That what was important to me, because it changes the gameplay radically.

Now we did add alternate times of day, because it makes the tracks look different, but it's just not a huge feature to us, because we've got much bigger features elsewhere.

http://www.xbox360achievements.org/...-4-Interview-–-Dan-Greenawalt-Talks-Cars.html

Forza Motorsport 3

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or