Forza Motorsport 4 VS Gran turismo 5 VS Forza Motorsport 3

بهترین ریسینگ نسل ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    298
اینجا دو حالت پیش میاد.... 1. یا تا حالا forza بازی نکردی 2. یا جاسوس سونی هستی! :d:d

حالت سوم وجود داره که من فن FM نیستم :d
باور کنید اگه تو FM4 پشت R8 شبیه خاور نباشه خودم فن 2 آتیشه FM4 میشم ,

رو همون حساب که ملت به آنچارتد 3 رای دادن.همونجوری
yahoo_4.gif

شک نکن اشتباه میکنی
yahoo_4.gif
البته حدس من این هست که داری حرکات ضد هایپ میزنی
yahoo_7.gif

:d خب حسابی که به Geow رای دادن هم حساب کن دیگـــه :d

:d خب حسابی که به Geow رای دادن هم حساب کن دیگـــه :d

خاور ؟ یه عکس بذار ببینم این خاور رو ! تو بازی سیمول سابقه نداشته ! :دی

سهند یعنی audi r8 تو فورتزا 3 بد طراحی شده:-/حتی کاکپیت r8 تو فورتزا 3 هم با کاکپیت r8 تو جی تی 5 فرق خاصی نداره.من هر دو ماشین رو همزمان با 2 تا مانیتور خودم تست کردم.

خدا کنه بازی خوبی از آب در بیاد البته میاد ولی من دوست داشتم توی FM یه شب تجربه میکردم تو این نسل چون فکر نکنم دیگه به نسل بعد برسم ...

به هر حال خودم به شخصه زیاد با FM3 کنار نیمدم اگر بخوام انتخاب کنم FM4 ترجیح میدم :دی.

خدا کنه بازی خوبی از آب در بیاد البته میاد ولی من دوست داشتم توی FM یه شب تجربه میکردم تو این نسل چون فکر نکنم دیگه به نسل بعد برسم ...

به هر حال خودم به شخصه زیاد با FM3 کنار نیمدم اگر بخوام انتخاب کنم FM4 ترجیح میدم :دی.
میثم تو اون تاپیک چندنفر بخاطر شب کشته شدن:dاینجارو بزار سالم بمونه:d(شوخی بودا>:d

ای بابا تاپیک چقدر کسل کننده یD
بیان چند نفر تلفات بدن دیگه ما هم بحث کنیم.:d
پسته اول حالا چرا اینقدر منصفانه ی :D

میخوای تاریخچه VS های دو تا بازی رو بیارم اینجا بذارم ؟ یاد تاپیک ها و بحث های قدیمی زنده شن و تاپیک داغ ؟ :دی

پست اول عالی هست ! یکی از بهترین پست های اول تاریخ BC هست بگمانم ! :دی:|

اولین تاپیک Vs که میبینم اینقدر خلوته و هنوز تلفات نداده :دی

منم به FM4 رای دادم ، با FM3 که خیلی حال کردم امیدوارم FM4 بتونه به اندازه نسخه قبلیش برام لذت بخش باشه

سنجی Race Driver: GRID هم داشت بد نبود.
من که می گم این Turn10 و Polyphony جمع کنن همه چیزو به دستان توانای برادران نخبه حرفه ای هاردکر ماشین دوست Codemaster بسپارن شایعه ای هم هست که GRID 2 داره با موتور گرافیکی لول آپ شده EGO 2.0 در دست ساخته.:d
تازه دوسال به اتمامه نسل مونده از کجا معلوم ساله دیگه خبر ساخت GT6 تا ساله بعدش بیاد.

من که می گم این Turn10 و Polyphony جمع کنن همه چیزو به دستان توانای برادران نخبه حرفه ای هاردکر ماشین دوست Codemaster بسپارن شایعه ای هم هست که GRID 2 داره با موتور گرافیکی لول آپ شده EGO 2.0 در دست ساخته.:d
تازه دوسال به اتمامه نسل مونده از کجا معلوم ساله دیگه خبر ساخت GT6 تا ساله بعدش بیاد.

اخه grid با اون گیم پلی تخیلیو بچه بازی کجا FM & GT کجا.... CODEMASTER تو بخش رالی فعالییت کنه بهتره که dirt هم نشونه تواناییاشون هست ... سیمولیشنو بسپاره به polyphoy و turn 10 برای خودش بهتره !

100% منظور سؤال نظر سنجی تا اینجای نسل هست ! ضمن اینکه گزینه ها هم با توجه به عناوینی که تو تاپیک مورد بحث قرار میگیرن انتخاب شدن، نه چیز دیگه !

ببین حسین جان , مشکل این Rewind اینکه اون هیجان و استرس بازی رو از بین می بره , تو بازی سیمولیشن , شما سر پیچ همیشه این استرس باهات هست که چه قدر ترمز کنی , سرعتتت چه قدر هست , چه قدر فرمون رو پچیچونی و ... گاهی هم محاسباتت اشتباه از آب در میاد و میری تو باقالی ها , اگر دقت کنی تو اون بازیــه میزان از مسیر منحرف شدن تو آنلاین نسبت آفلاین بیشتر هست , آنلاین شما چون از حریفت عقب هستی و قضیه حیاتیه شما سر پیچ این ریسک رو می کنی و کمتر ترمز می کنی , حالا همین استرس تو آفلاین هست فقط چون حریفت یه گوشتکوبی به نام هوش مصنوعی هست بهتر عمل می کنی , ولی وقتی Rewind هست در صدم ثانیه که شما سر پیچ هستی تمام این محاسبات تو سرت نمی گذره , وجود Rewind می گذره و میگی گور پدرش فوقش یه Rewind می زنیم , یا گاهی اوقات سر پیچ آدم ریسک می کنه و دستی می کشه و معمولا هم ماشین منحرف میشه ولی وقت Rewind هست دستی که چه عرض کنم ....

سیمولیشن یعنی اعصاب خوردی , ریستارت , کمبود پول , :d و استرس منحرف شدن !

من نمی گم Rewind به سیمولیشن بودن بازی صدمه می زنه ولی به مقدایر زیادی از هیجان بازی می کاهه .
از هیجان آره،یه مقداری کم میکنه.اما بودنش اصلا چیز بدی نیست.اینو در جواب امید دارم میدم.
آقا امید اگر ریوایند خیلی بد هست،پس sugested line هم باید حذف بشه.چرا جی تی sugested line داره:-/(البته میدونم فورتزا هم داره)دلیل بودن این موارد تو یه بازی سیمولیشن فقط برای این هست که کسانی که با این سبک آشنایی ندارن،بتونن بازی کنن.همین.

@ ایالات متحده امریکا :
خب حط مسیر رو هر دو دارن ، قبول ، اما هر قابل حذف شدنه :)
پ.ن : من به FM4 رای دادم .
ربطی نداره کیوان.خط دست تو هست که بزاری یا نه.خب ریوایند هم دست تو هست که بزنی یا نه:dگفتم که اینا کمکهایی هست برای کسانی که به این سبک آشنایی ندارن.اما متاسفانه عده ایی از دوستان،از این مسائل فقط برای زیرسوال بردن بازی رقیب استفاده میکنن.منظورم هر 2 جبهه است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or