خوب عزیز من ، اگر عکس یا فیلم درست و حسابی برای مقایسه نیست و فعلا به علت عرضه نشدن FMS4 تا امروز ، ویدئو های گیم-پلی از اکثر ماشین ها و پیست ها در دسترس نبست ، کسی مجبورتون کرده که حالا بحث مقایسه راه بندازید ؟!
به پیر ، به پیغمبر ، من کاملا قبول دارم که FMS4 از GT5 بهتر خواهد بود ! یک چیز انکار ناپذیره ! چون حدود یکسال از عرضه GT5 میگذره و همچنین استدیو Turn 10 هم نشون داده که تو کارش خبرست و اعضای حرفه ایی داره !
FMS3 عرضه شد و کلی ازش لذت بردم ( ـدیم ) ، بعد از اون GT5 عرضه شد که از FMS43 بهتر بود که از اون هم لذت بردیم ( می بریم ) ، زمانی هم که FMS4 عرضه بشه از GT5 بهتر خواهد بود که اون هم لذت خواهیم برد ! عقل اینو میگه ! که سرتو بندازی پایین و عین آدم از وقتی که برای Gaming ـت در کنار بقیه امور زندگی میزاری لذت ببری ! نه اینکه بیای وقتت رو بزاری برای یک سری آدم که در دنیای رویایی خودشون سهام سرکت های موردعلاقشون رو خریدن !
اگر سری به آخرین پست های من بزنی میبینی که خیلی وقته که دیگه تو بحث های شادی که تو فروم شکل میگیره کاری ندارم ،تو صفحه اصلی سایت بودم که دیدم این تاپیک بالاست ، اومدم تو دیدم شخصی مثل تو که اصلا ازش انتظار ندارم چنین پستی زده که توش از ضعیف ترین قسمت های GT5 عکس آوردی برای مقایسه با جنجالی ترین پیست FMS4 که هی ازش خبر میاد و ضعیف ترین ماشین پرمیوم تو GT5 ( که خودم وقتی برای اولین بار دیدمش خشکم زد ) رو هم ازش عکس گذاشتی و می خوای به زور اوضاع رو به سود FMS4 بگردونی ! غیر از این بود ، مثل دیگه تاپیک ها ، دوباره بخاطر خوندن پست ها یکم شاد میشدم و روحیه می گرفتم و می رفتم !
میخواید بن کنید مشکلی نیست ولی ما از اوناش نیستیم که از این بچه بازی ها در بیاریم ؛ من هم روشن تر از این نمی تونم بگم !
دوست عزیز شما داری خودت میگی خودش جایگاهش رو به دست میاره پس نازی به این همه بحث نیست . دوم آیا شما خودت PS3 داری که تا این حد فکر میکنی که 100% حرف های شما درسته؟یک چیزی رو صریح بگم اول این پست. به نظر من و خیلی های دیگه همون Forza 3 هم بازی بهتری بود و هست نسبت به GT5 ! فیزیک عالیی داشت ( با جزئیات تر از GT5 ) ، صدا گذاری عالی داشت ( بنظر خیلیها بهتر از GT5 ) ، پیستهای عالیی داره ، مدلسازی ماشینهاش هم بد نبود و در کل گرافیک یکنواخت و بهتری داشت نسبت به GT5 ! با توجه به این چیزها برای من اصلاً ضرورتی نداشت زدن این تاپیک چون بحث رو تموم شده میدونستم ! اما یک عده شروع کردن به مقایسه دوباره این 2 تا بازی و من هم این تاپیک رو زدم تا دیگه نیان تو تاپیک بازی و ترول کنن ! اما باز هم شاهدیم که این کار رو میکنن !
در مورد مقایسه هایی هم که گذاشتم یک بار دیگه میگم هم ماشینهای یکسان رو گذاشتم هم پیستهای یکسان و هم عکسهای Photo Mode از محل های یکسان ! چیزی رو به زور و با تحریف اینجا نذاشتم ! شما اگر دوست داری بگرد روی یوتیوب زیباترین کاکپیت GT5 تو پیست Top Gear رو پیدا کن و روی 720p عکسش رو بگیر و بذار ! من مشکلی ندارم و 50 بار هم پستت رو نقل قول میکنم تا عکسش اول و وسط و آخر هر صفحه از این تاپیک بیافته و همه ببینن ! همت شما رو میطلبه ! عکسها و فیلمهایی هم که در این تاپیک قرار گرفتن همگی in-game بوده و با کیفیت 720p هستن ! متنوع نیستن ولی با کیفیت هستن ! صرفاً جهت اطلاع من هم فعلاً کارم پای کامپیوتر هست و هر یک ساعت یکبار برای رفع خستگی یه سری به فروم میزنم ! وقتی برای گیمینگ کنار نذاشتم !
Forza 4 هم نیازی به زور زدن افرادی مثل من نداره ! هر گلی بزنه به سر خودش زده ! یعنی بازی با تعریف های من بالاتر از اون چیزی که هست نمیره و با ترول های یه عده پایین تر از اون چیزی که هست نمیاد ! جایگاه خودش رو خودش بدست میاره، چه خوب و چه بد ! پس نتیجه میگیریم من نیازی ندارم واقعیت رو تحریف کنم چون فایده ای نداره و اگر دروغی بگم ( که نگفتم ) در نهایت بر ملا میشه و این کار رو هم نکردم و نمیکنم ! پس دیگه این ادعا رو در مورد من تکرار نکنید ! با تشکر !
دوست عزیز شما داری خودت میگی خودش جایگاهش رو به دست میاره پس نازی به این همه بحث نیست . دوم آیا شما خودت PS3 داری که تا این حد فکر میکنی که 100% حرف های شما درسته؟
سوم شما لطف کن یه عکس از forza4 با ماشینی مثل n GTR یا f458 پیدی کن بزار من هم از داخل بازی gt5 عکس این ماشین هارو میارم تا مشکل دیگه ای پیش نیاد
دوستان بهم پیشنهاد کردن که نیام باهاتون سر چیزایی که واضحه بحث کنم ولی دیگه مثل اینکه شمام داری شورشو درمیاری متاسفانه!یک چیزی رو صریح بگم اول این پست. به نظر من و خیلی های دیگه همون Forza 3 هم بازی بهتری بود و هست نسبت به GT5 ! فیزیک عالیی داشت ( با جزئیات تر از GT5 ) ، صدا گذاری عالی داشت ( بنظر خیلیها بهتر از GT5 ) ، پیستهای عالیی داره ، مدلسازی ماشینهاش هم بد نبود و در کل گرافیک یکنواخت و بهتری داشت نسبت به GT5 ! با توجه به این چیزها برای من اصلاً ضرورتی نداشت زدن این تاپیک چون بحث رو تموم شده میدونستم ! اما یک عده شروع کردن به مقایسه دوباره این 2 تا بازی و من هم این تاپیک رو زدم تا دیگه نیان تو تاپیک بازی و ترول کنن ! اما باز هم شاهدیم که این کار رو میکنن !
در مورد مقایسه هایی هم که گذاشتم یک بار دیگه میگم هم ماشینهای یکسان رو گذاشتم هم پیستهای یکسان و هم عکسهای Photo Mode از محل های یکسان ! چیزی رو به زور و با تحریف اینجا نذاشتم ! شما اگر دوست داری بگرد روی یوتیوب زیباترین کاکپیت GT5 تو پیست Top Gear رو پیدا کن و روی 720p عکسش رو بگیر و بذار ! من مشکلی ندارم و 50 بار هم پستت رو نقل قول میکنم تا عکسش اول و وسط و آخر هر صفحه از این تاپیک بیافته و همه ببینن ! همت شما رو میطلبه ! عکسها و فیلمهایی هم که در این تاپیک قرار گرفتن همگی in-game بوده و با کیفیت 720p هستن ! متنوع نیستن ولی با کیفیت هستن ! صرفاً جهت اطلاع من هم فعلاً کارم پای کامپیوتر هست و هر یک ساعت یکبار برای رفع خستگی یه سری به فروم میزنم ! وقتی برای گیمینگ کنار نذاشتم !
Forza 4 هم نیازی به زور زدن افرادی مثل من نداره ! هر گلی بزنه به سر خودش زده ! یعنی بازی با تعریف های من بالاتر از اون چیزی که هست نمیره و با ترول های یه عده پایین تر از اون چیزی که هست نمیاد ! جایگاه خودش رو خودش بدست میاره، چه خوب و چه بد ! پس نتیجه میگیریم من نیازی ندارم واقعیت رو تحریف کنم چون فایده ای نداره و اگر دروغی بگم ( که نگفتم ) در نهایت بر ملا میشه و این کار رو هم نکردم و نمیکنم ! پس دیگه این ادعا رو در مورد من تکرار نکنید ! با تشکر !
امیدجان،قربونت برم.چرا فکر میکنی ما دشمن جی تی هستیم؟بابا من همین الانش دارم میگم گیم پلی جی تی رو بیشتر دوست دارم.چرا فکر میکنی ما میخوایم جی تی رو بکوبیم؟؟قبلا هم گفتم،جی تی و یامائوچی انقدر بزرگ هستن که کوبیدنی نیست.ما داریم سر 2 بازی بحث میکنیم.شما اومدی از افت فریم صحبت کردی.در حالیکه آریا هم بهت گفت افت فریمی وجود نداره.از تو ذوق زدن aa صحبت کردی که کسی به جز شما همچین چیزی رو ندیده.اومدی گفتی پیست تاپ گیر تو هر 2 بازی یکسان هست.در حالیکه واقعا تو فورتزا 4 بهتر طراحی شده.حتی امیرحسین هم اعتراف کرد.من یه چیزیو واقعا نمیفهمم.اگر کسی واقعا طرفدار سیمولیشن ریسینگ باشه،براش چه فرفی میکنه جی تی یا فورتزا؟؟؟؟اگر کسی واقعا طرفدار این سبک باشه براش فرقی نمیکنه و فقط دوست دارم شبیه ساز بازی کنه و لذت ببره.یه عده حتی بدیهیات رو زیر سوال میبرن.به طور مثال میگن cut track نیست تو بازی.بابا خود یامائوچی یه آپدیت داد که تو nurburgring اینکارو نتونی بکنی.هزار بار با امیرحسین le mans رو بازی کردیم و با 300 تا از وسط اون خاکی رد شدیم.ولی دوستان منکر حتی بدیهیات میشن.واقعا نمیدونم چی بگم.دوستان بهم پیشنهاد کردن که نیام باهاتون سر چیزایی که واضحه بحث کنم ولی دیگه مثل اینکه شمام داری شورشو درمیاری متاسفانه!
برداشتی پست منو از تایپک forza 4 اینجا کپی کردی که چیرو ثابت کنی؟اصلا حق همچین کاریو شما نداری. هر چی از دهنت هم دراومد همراه یکی دیگه از کاربرا بار ما کردی! پستاتم پاک شدن البته.... هر کسی راجع به هر بازی توی این فروم آراده نظر بده هیچ کس هم مثل شما اینجوری کولی بازی درنمیاره! کسی که مشکلات یه بازی رو بگه از نظر شما تروله؟ اصلا معنی واژه ترول رو میدونی شما؟ کافیه به بازی مورد علاقه شما بگن فُلان تا کلا شخصیت طرف رو بری زیر سوال! الان هر کی از forza4 ایراد بگیره بی وجدانه؟ تروله؟ یه روده راست تو شکمش نیست؟ این بچه بازیهات رو کی میخوای بزاری کنار؟
کاملا هم مشخصه کی داره کدوم بازی رو ترول میکنه .
تمام حرف و حدیث هایی که تو تاپیکای دیگه پیش اومده فقط به خاطر ندونستن و نظرای غلط و اشتباه امثال شما در رابطه با GT5 بوده . ما همه به مشکلات GT5 واقفیم و به خاطر این نقص ها از سازنده بازی انتقاد کردیم ولی خب همیشه یه عده سو استفاده گر به خاطر دلایل مشخص این وسط هستند. اگه forza 3 چند نکته مثبت و بهتر از GT5 داره ، GT5 چند برابر اون نکات مثبت و بهتری داره. اینو هر کسی که هر دوی این بازیها رو تجربه کرده باشه میدونه . کسی هم نگفته forza4 بَده یا GT5 ازش بهتره شمایی که داری دائما بازیی رو که میدونیم چه مشکلاتی داشته رو با مقایسه هات به خیال خودت به چالش میکشی!
شما اینجارو میدون جنگ میبینی نه فروم تخصصی گیم.
اون پست من چه ربطی به این تاپیک داره؟ مطرح کردن مشکل یه بازی که دیگه این حرفا رو نداره عزیز من.
امیدجان،قربونت برم.چرا فکر میکنی ما دشمن جی تی هستیم؟بابا من همین الانش دارم میگم گیم پلی جی تی رو بیشتر دوست دارم.چرا فکر میکنی ما میخوایم جی تی رو بکوبیم؟؟قبلا هم گفتم،جی تی و یامائوچی انقدر بزرگ هستن که کوبیدنی نیست.ما داریم سر 2 بازی بحث میکنیم.شما اومدی از افت فریم صحبت کردی.در حالیکه آریا هم بهت گفت افت فریمی وجود نداره.از تو ذوق زدن aa صحبت کردی که کسی به جز شما همچین چیزی رو ندیده.اومدی گفتی پیست تاپ گیر تو هر 2 بازی یکسان هست.در حالیکه واقعا تو فورتزا 4 بهتر طراحی شده.حتی امیرحسین هم اعتراف کرد.من یه چیزیو واقعا نمیفهمم.اگر کسی واقعا طرفدار سیمولیشن ریسینگ باشه،براش چه فرفی میکنه جی تی یا فورتزا؟؟؟؟اگر کسی واقعا طرفدار این سبک باشه براش فرقی نمیکنه و فقط دوست دارم شبیه ساز بازی کنه و لذت ببره.یه عده حتی بدیهیات رو زیر سوال میبرن.به طور مثال میگن cut track نیست تو بازی.بابا خود یامائوچی یه آپدیت داد که تو nurburgring اینکارو نتونی بکنی.هزار بار با امیرحسین le mans رو بازی کردیم و با 300 تا از وسط اون خاکی رد شدیم.ولی دوستان منکر حتی بدیهیات میشن.واقعا نمیدونم چی بگم.
شما که مالتی پلیر آنلاین GT5 رو تجربه کردی باید بدونی که اون تیکه مسیر خاکی از مسیر circuit de la sarthe رو (در صورت off بودن تنظیمات نگه دارنده و متوقف کننده ماشین در مواقع خارج شدن یا میانبر ردن های کوتاه) (اگر روی mild باشه 5 ثانیه ماشین خطا کارِ مورد نظر رو نگه میداره اگر Strong تنظیم شده باشه 10 تا 20 ثانیه!) میشه اونطوری رد کرد . با این حال اگر جاده بارونی باشه بعد از اون تیکه چنان با ماشین روی اون تیکه خاکی لیز میخوری و سر از دیوار درمیاری و کلی هم باید هزینه تعمیر بدنه و موتور ماشین رو بدی! ریسکه اصلا اینکار! اینقدر راحت نیا بگو با 300 تا سرعت اونجای خاکی رو رد میکنم!به طور مثال میگن cut track نیست تو بازی.بابا خود یامائوچی یه آپدیت داد که تو nurburgring اینکارو نتونی بکنی.هزار بار با امیرحسین le mans رو بازی کردیم و با 300 تا از وسط اون خاکی رد شدیم.ولی دوستان منکر حتی بدیهیات میشن.واقعا نمیدونم چی بگم.
دوستان بهم پیشنهاد کردن که نیام باهاتون سر چیزایی که واضحه بحث کنم ولی دیگه مثل اینکه شمام داری شورشو درمیاری متاسفانه!
برداشتی پست منو از تایپک forza 4 اینجا کپی کردی که چیرو ثابت کنی؟اصلا حق همچین کاریو شما نداری. هر چی از دهنت هم دراومد همراه یکی دیگه از کاربرا بار ما کردی! پستاتم پاک شدن البته.... هر کسی راجع به هر بازی توی این فروم آراده نظر بده هیچ کس هم مثل شما اینجوری کولی بازی درنمیاره! کسی که مشکلات یه بازی رو بگه از نظر شما تروله؟ اصلا معنی واژه ترول رو میدونی شما؟ کافیه به بازی مورد علاقه شما بگن فُلان تا کلا شخصیت طرف رو بری زیر سوال! الان هر کی از forza4 ایراد بگیره بی وجدانه؟ تروله؟ یه روده راست تو شکمش نیست؟ این بچه بازیهات رو کی میخوای بزاری کنار؟
کاملا هم مشخصه کی داره کدوم بازی رو ترول میکنه .
تمام حرف و حدیث هایی که تو تاپیکای دیگه پیش اومده فقط به خاطر ندونستن و نظرای غلط و اشتباه امثال شما در رابطه با GT5 بوده . ما همه به مشکلات GT5 واقفیم و به خاطر این نقص ها از سازنده بازی انتقاد کردیم ولی خب همیشه یه عده سو استفاده گر به خاطر دلایل مشخص این وسط هستند. اگه forza 3 چند نکته مثبت و بهتر از GT5 داره ، GT5 چند برابر اون نکات مثبت و بهتری داره. اینو هر کسی که هر دوی این بازیها رو تجربه کرده باشه میدونه . کسی هم نگفته forza4 بَده یا GT5 ازش بهتره شمایی که داری دائما بازیی رو که میدونیم چه مشکلاتی داشته رو با مقایسه هات به خیال خودت به چالش میکشی!
شما اینجارو میدون جنگ میبینی نه فروم تخصصی گیم.
نه آخه شما اونجا اسم جی تی آوردی و برای اینکه نخوایم اونجا بحث مقایسه ایی بکنیم اومدیم اینجا.اون پست من چه ربطی به این تاپیک داره؟ مطرح کردن مشکل یه بازی که دیگه این حرفا رو نداره عزیز من.
این همه آدم توی این فروم راجع به بازیهایی که ممکنه برای هر کسی محبوب باشن کامنت میدن ایرادات حتی بنی اسرائیلی و خنده دار میگیرن ولی کسی نمیاد اینقدر یه نظر مخالف رو بزرگ کنه جنجال درست کنه !
توی پست بعدیم هم توی اون تاپیک برای اینکه سو تفاهم به وجود نیاد اشاره کردم که جزئیات پیست top gear ـه forza4 از GT5 بیشتره و مثل اون عالی طراحی شده . افت فریم رو که گفتم اشتباه از من بود . دیگه باز کردن موضوع یه پست دیگه توی یه تاپیک دیگه اونم توی اینجا برای چیه؟!مشکل aa رو هم که داره!
والا برای منم فرقی نمیکنه اما مثل اینکه برای بعضیها خیلی زیاد فرق میکنه!
شما که مالتی پلیر آنلاین GT5 رو تجربه کردی باید بدونی که اون تیکه مسیر خاکی از مسیر circuit de la sarthe رو (در صورت off بودن تنظیمات نگه دارنده و متوقف کننده ماشین در مواقع خارج شدن یا میانبر ردن های کوتاه) (اگر روی mild باشه 5 ثانیه ماشین خطا کارِ مورد نظر رو نگه میداره اگر Strong تنظیم شده باشه 10 تا 20 ثانیه!) میشه اونطوری رد کرد . با این حال اگر جاده بارونی باشه بعد از اون تیکه چنان با ماشین روی اون تیکه خاکی لیز میخوری و سر از دیوار درمیاری و کلی هم باید هزینه تعمیر بدنه و موتور ماشین رو بدی! ریسکه اصلا اینکار! اینقدر راحت نیا بگو با 300 تا سرعت اونجای خاکی رو رد میکنم!
جدا از این مسئله این چیزی که شما الان بهش اشاره کردی چه ربطی به پست و صحبتهای من داشت؟
حوصله بحث کردن هم روی چیزای دیگه ندارم مثل محسن خان سرم برای اینجور بحثها درد نمیکنه! پس خواهشا این بحث بی فایده رو تموم کنید.
بفرما:دقيقا اصل پست كسي كه اين حرفو زده به ماها نشون بدين هر دفعه بحث شده شما اومدي از كسي كه اين حرفو زده شكايت كردي ميشه بهم بگي كي اينو گفته؟ اصلا گفته باشه دليلي نداره شما به همه GT فنا تعميم بدي و هي بكوبي تو سر اينو اون اعصابتو سرش خورد كني