من همین جمله رو تو یکی از تاپیک ها نوشتم عزیزان خواستن بنده رو دار برنن وسط تاپیکقطعا و بدون تردید بهترین ریسینگ تاریخ تا الان این بازی هست.
.
منکه همین الانشم هم فورزا 4 و هم GT5 رو بازی میکنم اما بخدا GT5 یه چیز دیگه اس گرافیک و فیزیکش نظیر نداره اصلا از سری فورزا خوشم نیومد کجا آخه شبیه سازه این؟!! میشینم GT میزنم با تغیرات آب و هوایی حال میده تو شب رانندگی کنی با سباسین وتل مسابقه بدی مسابقات 24 ساعتشو رفتن هم که کار هر کسی نی اما من رفتم !! ماشیناش وحشتناک واقعین اما تو فورزا اصلا یه جوریه غیر عادیه
دوستان سر چی بحث میکنین؟آخه از کی تا حالا فیل و فنجون رو مقایسه میکنن:dبهتره فورتزا 4 رو با فورتزا 3 مقایسه کنید.چون تنها عنوانی هست که شاید بتونه حریفش بشه.
خوشم میاد خودت بالاخره به این نکته پی بردی که فورزا4 با فورزا3 فرقی نمیکنه و اثری از پیشرفت توش نیست.خدا رو شکر آخرش یکی از بچه های 360ی یه بار حرف حق گفتبهتره فورتزا 4 رو با فورتزا 3 مقایسه کنید.چون تنها عنوانی هست که شاید بتونه حریفش بشه.
خوشم میاد خودت بالاخره به این نکته پی بردی که فورزا4 با فورزا3 فرقی نمیکنه و اثری از پیشرفت توش نیست.خدا رو شکر آخرش یکی از بچه های 360ی یه بار حرف حق گفت
خوشم میاد خودت بالاخره به این نکته پی بردی که فورزا4 با فورزا3 فرقی نمیکنه و اثری از پیشرفت توش نیست خدا رو شکر آخرش یکی از بچه های 360ی یه بار حرف حق گفت
بابا ایشون منظورش این بود که GT اصلا تو کلاس Forza نیست... فورزا خیلی قوی تر از لین حرفاست... واسه همین گفت تنها رقیب Forza 4 شاید بتونه Forza 3 باشه... GT از Forza 3 هم ضعیف تره...
ایشون منظورش اینه...
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S