Forza Motorsport 4 VS Gran turismo 5 VS Forza Motorsport 3

بهترین ریسینگ نسل ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    298

IGN - 9.5 'With Forza 4 Turn 10 has crafted a driving game like no other; it's hands-down this generation's premier racing simulator.'

VideoGamesZones - 9.3 'Best racer on any console this generation'

Strategy Informer - 9.5 'Forza 4 succeeds because it distils automotive passion into a form that anyone- not just petrolheads- will find enthralling.'

Eurogamer - 9.0 'Forza has always been a series to admire, but now it's a little easier to fall in love with it too.'

Destructoid - 10 'They've also managed to add something else that you'll never see as a bulletpoint on a box: personality.'

Incsgamer - 9.0 'Despite that, Forza 4 is the finest racing simulator of this generation. And, yes, I have played Gran Turismo.'

Joystiq - 9.0 'The very metal of your driving mettle will be tried, tested and forced to endure grueling and demanding challenges, and you'll love every minute of it.'

Digital Spy - 10 ' Forza Motorsport 4 is authentic yet accessible, educating, entertaining, occasionally silly, always spectacular, but most importantly, faster and more thrilling than riding a V12-powered rollercoaster with no restraints.'

Mondobox - 9.4
Xboxer360 - 9.5 'If there is one racing game you buy this year make it Forza Motorsport 4, now I’m off to thrash the family car around the Top Gear race track one last time!'

Gameblog.FR - 10 'Impossible to miss it if you're a fan of racing games.'

GamesRadar - 9.0 'This is the new standard for racing sims'

Metro - 9.0 'Achingly beautiful, tyre-shredding action and enough new features to keep the faithful on board. Occasional frustrations, but is easily the most complete racing experience available today'

VideoGamer - 9.0 'Forza Motorsport 4 is fiery, passionate and thrilling - much like the 458 Italia on the front cover'

GameInformer - 9.3 'It's re-invigorated, and every turn is infectious and alluring'

CVG - 8.7 'A fabulously rewarding drive and the finest Forza yet, but one that comes with an Advisory Notice: more single-player focus and diversity will be needed next

time out to prevent the franchise from suffering a potential misfire.'

BlisteredThumbs - 9.0 'Forza Motorsport 4 is an entirely new car experience.'

NZGamer - 9.6 'Jaw-droppingly beautiful...'

Gamespot - 8.5 '

MSXboxWorld - 9.5 ' It's a well crafted behemoth piece of software from the true masters, and one that will be incredibly difficult to improve upon in the future.'

GameReactor.DK - 9.0 '

Multiplayer.IT - 9.1 'Forza Motorsport 4 may be an evolution from its third installment, but Turn 10 managed to make almost everything better from its previous efforts.'

Eurogamer Spain - 10 '

Xbox Live Addicts - 9.6 'Graphically and gameplay wise it is a masterpiece which Turn 10 should be proud of.'

HardGame2 - 10 '

Eurogamer Italy - 10 '

NowGamer - 9.5 '

Capsual Computers - 9.5 '

3DJuegos - 9.3 '

X360A - 9.1 '​

خب به سلامتی فورتزا 4 هم امتیازاش اومد و نشون داد که کیفیتش در چه سطحی هست.قطعا و بدون تردید بهترین ریسینگ تاریخ تا الان این بازی هست.

راستی در مورد جی تی 5 هم لازمه یک توضیحاتی بدم.جی تی 5 قراره براش یه آپدیت حسابی بیاد.خیلی آپدیت خوبی هست.کلی مسابقه و مسیر و .... قرار اضافه بشه.از طرفی یامائوچی اعلام کرده که هر 800 ماشین استاندارد داری نمای کاکپیت میشن.راستش اولش که اینو خوندم خیلی خوشحال شدم.اما وقتی عکسهای ابتدایی که اومد رسما حالم بهم خورد.واقعا منظورش چی بود از اینکار؟میخواست بگه بازی من همه ماشینهاش کاکپیت دارن؟تو رو خدا این عکس رو نگاه کنید.

fsph8pr99ckbauazb3mr.jpg
آقا برداشته کاکپیت های gt psp رو وارد بازی کرده.این کاکپیتها نه فرمون دارن و نه دست راننده.به شدت سیاه هست و فقط عقربه سرعت داره.حالا شاید تغییراتی درش ایجاد کنن،ولی اگر واقعا بخواد این کاکپیتها رو تحویل بده رسما خودش رو برده زیر سوال.مثلا گذاشتن این کاکپیت خیلی هنر هست؟خیلی وقت گیره؟الان آدم متوجه عظمت کار turn 10 میشه که 500 تا ماشین با کاکپیت داره که تو شماره 4 همشون فوق العاده هستن.

خب به سلامتی فورتزا 4 هم امتیازاش اومد و نشون داد که کیفیتش در چه سطحی هست.قطعا و بدون تردید بهترین ریسینگ تاریخ تا الان این بازی هست.

راستی در مورد جی تی 5 هم لازمه یک توضیحاتی بدم.جی تی 5 قراره براش یه آپدیت حسابی بیاد.خیلی آپدیت خوبی هست.کلی مسابقه و مسیر و .... قرار اضافه بشه.از طرفی یامائوچی اعلام کرده که هر 800 ماشین استاندارد داری نمای کاکپیت میشن.راستش اولش که اینو خوندم خیلی خوشحال شدم.اما وقتی عکسهای ابتدایی که اومد رسما حالم بهم خورد.واقعا منظورش چی بود از اینکار؟میخواست بگه بازی من همه ماشینهاش کاکپیت دارن؟تو رو خدا این عکس رو نگاه کنید.

fsph8pr99ckbauazb3mr.jpg
آقا برداشته کاکپیت های gt psp رو وارد بازی کرده.این کاکپیتها نه فرمون دارن و نه دست راننده.به شدت سیاه هست و فقط عقربه سرعت داره.حالا شاید تغییراتی درش ایجاد کنن،ولی اگر واقعا بخواد این کاکپیتها رو تحویل بده رسما خودش رو برده زیر سوال.مثلا گذاشتن این کاکپیت خیلی هنر هست؟خیلی وقت گیره؟الان آدم متوجه عظمت کار turn 10 میشه که 500 تا ماشین با کاکپیت داره که تو شماره 4 همشون فوق العاده هستن.

خسته نباشن واقعاً ! :d

fsph8pr99ckbauazb3mr.jpg
این اصلا درست نیست که شما بری از اون 3 عکسی که در رابطه با کاکپیت های ماشینهای استاندارد که قراره در آپدیت بعدی اضافه بشن اون سیاهه رو فقط کات کنی بگذاری عزیز من! اون یکی احتمالا برای یکی از ماشینهای قدیمی و در پیت هست.:دی
اینم بقیه تصاوری مربوطه :

gran-turismo-5-spec-2-screenshots5-640x360.jpg
gran-turismo-5-spec-2-screenshots6-640x360.jpg

این اصلا درست نیست که شما بری از اون 3 عکسی که در رابطه با کاکپیت های ماشینهای استاندارد که قراره در آپدیت بعدی اضافه بشن اون سیاهه رو فقط کات کنی بگذاری عزیز من! اون یکی احتمالا برای یکی از ماشینهای قدیمی و در پیت هست.:دی
اینم بقیه تصاوری مربوطه :

gran-turismo-5-spec-2-screenshots5-640x360.jpg
gran-turismo-5-spec-2-screenshots6-640x360.jpg

ماشینهای رو باز قضیش فرق داره و تعداد کمی از ماشینهای استاندارد روباز هستن، ضمناً همینهایی هم که گذاشتی واقعاً خنده دارن ! ورداشتن فرمون 2D گذاشتن ! درختها بس نبود فرمون ماشین رو هم 2D کردن ! متعلقات جلوی ماشین هم که کلهم در یک بافت بی کیفیت خلاصه شدن !

این اصلا درست نیست که شما بری از اون 3 عکسی که در رابطه با کاکپیت های ماشینهای استاندارد که قراره در آپدیت بعدی اضافه بشن اون سیاهه رو فقط کات کنی بگذاری عزیز من! اون یکی احتمالا برای یکی از ماشینهای قدیمی و در پیت هست.:biggrin1:
به مرگ خودم اینارو دستی نذاشتم:dآخه خیلی دیگه فاجعن.یعنی کاکپیت nfs 5 به این شرف داشت:d

خوب من نتیجه نظر سنجی اشتباه کردم :d, FM3 برتر می دونستم ولی مثل اینکه FM4 تر کوند , دیگه با وجود امتیازات جای حرفی باقی نمی مونه که با برترین شبیه ساز نسل طرفیم >:d< T10 کیفیت فدای کمیت نکرد ...
فقط یک Fan base قوی می خواد که پرفروشترین بازی شبیه ساز هم بشه ... اونم میره برای نسل بعد ...

motmaenni in GT e ? ma ke tahala hamchin chizi nadidim too GT
shoma ke ps3 nadari asan chera raje be GT nazar midi ? har vaght khodet bazi kardi biya inja troll kon bazio. man xbx nadaram harfi ham raje be forza nemizanam. agaram dashtam nemigereftam in bazio chon farmoonam nemikhore behesh(m$ asasan enhesar talabe)
sharmande kb e man horoofe farsi nadare

من PS3 داشتم ! شما چی ؟ GT رو داری ؟ هنوز نمیدونی HUD بازی چه شکلی هست ؟ :-/

من PS3 داشتم ! شما چی ؟ GT رو داری ؟ هنوز نمیدونی HUD بازی چه شکلی هست ؟ :-/
خوب معلومه ! این بازی یکی از محبوب ترین بازی های منه . و خیلی راحت می تونم بگم با ارزش ترین پرطرفدار ترین و پر فروش ترین بازی ps3 هست . اگه شما ps3 داشتی و gt5 بازی کردی خیلی بی انصافی که این عکس رو به عنوان gt5 گذاشتی . آخه کجای gt این جوریه ؟ من حتی تو نظر سنجی شرکت نکردم چون تاحالا forza بازی نکردم .
یه چیزی هم در مورد گرافیک gt5 بگم ...
حتی اگر گرافیک این بازی perfect نباشه ( که به نظر من خیلی خوبه ) . ارزش GT5 به هیچ وجه به گرافیکش نیست ! باب شده که برای مقایسه ی بازی ها فقط میان از گرافیکش صحبت می کنن . اما ارزش gt5 به واقعی بودن رانندگی و جزویات فنی خودرو ها از همه نظر هست . به طوری که حتی ریز ترین جزئیات دینامیک خودرو توش لحاظ شده ! به شوری که اگه کسی سر در بیاره از دینامیک خودرو می تونه بدترین ماشین ها از نظر هندلینگ رو واقعا" تیون کنه جوری که انگار ایرادی نداشته. من تا قبل از این که این بازی رو بگیرم نمی فهمیدم چرا انقدر طرفدار داره . اما واقعا" اولین روزی که بازی کردم شوکه شدم .

• Like
Reactions: kimsungbabak
خوب معلومه ! این بازی یکی از محبوب ترین بازی های منه . و خیلی راحت می تونم بگم با ارزش ترین پرطرفدار ترین و پر فروش ترین بازی ps3 هست . اگه شما ps3 داشتی و gt5 بازی کردی خیلی بی انصافی که این عکس رو به عنوان gt5 گذاشتی . آخه کجای gt این جوریه ؟ من حتی تو نظر سنجی شرکت نکردم چون تاحالا forza بازی نکردم .
یه چیزی هم در مورد گرافیک gt5 بگم ...
حتی اگر گرافیک این بازی perfect نباشه ( که به نظر من خیلی خوبه ) . ارزش GT5 به هیچ وجه به گرافیکش نیست ! باب شده که برای مقایسه ی بازی ها فقط میان از گرافیکش صحبت می کنن . اما ارزش gt5 به واقعی بودن رانندگی و جزویات فنی خودرو ها از همه نظر هست . به طوری که حتی ریز ترین جزئیات دینامیک خودرو توش لحاظ شده ! به شوری که اگه کسی سر در بیاره از دینامیک خودرو می تونه بدترین ماشین ها از نظر هندلینگ رو واقعا" تیون کنه جوری که انگار ایرادی نداشته. من تا قبل از این که این بازی رو بگیرم نمی فهمیدم چرا انقدر طرفدار داره . اما واقعا" اولین روزی که بازی کردم شوکه شدم .

Forza همه چیش تکمیل هست، فقط گرافیک خالی نیست و جالب این هست که یه عده میگفتن گرافیک نسخه های قبلیش مالی نبوده و ... که البته من قبول ندارم حرفشون رو. ولی با این وجود همیشه نقدهای خوبی گرفته و تعریف شده ازش. Forza همیشه بهترین فیزیک و دمیج رو داشته و نکات شبیه سازی بکار رفته در بازی ( شماره 4 ) واقعاً بی نظیر هست و کمتر دیدم سایتها انقدر با آب و تاب از یک ریسینگ تعریف کنن و مدام اون رو با نام بهترین شبیه ساز، بهترین سیمولیشن، واقعی ترین ریسینگ و بهترین ریسینگ نسل معرفی کنن ! حتی سایتهایی که به بازی نمره 8 دادن هم به این نکته اشاره کردن که بازی بهترین هست تو سبک خودش و از GT5 بهتر کار شده روش ( خیلی از سایتها ) از طرف دیگه صدا گذاری بازی هم عالی هست و GT5 به هیچ وجه در حد Forza نیست از این نظر، قابلیت های تیونینگ و آپگرید و کاستمایز و بخش آنلاین بازی هم هیچ حرفی باقی نمیذاره و تعداد و تنوع ماشینها و شرکتهای خودرو سازی داخل بازی هم بهترین هست تو سبک ریسینگ و و و و ... و !

یعنی وقتی من میگم این بازی رو بیشتر قبول دارم فقط برای گرافیک نیست، که البته از حق نگذریم گرافیکش هم عالی کار شده و روی 60 فریم کاری رو انجام دادن داخل بازی که عناوین ریسینگ غیر شبیه ساز روی 30 فریم هم نتونستن انجام بدن !

اون عکس هم از روی ویدئو گرفته شده و بخاطر همین کیفیتش کم هست و جالب این هست که هم عکس Forza 4 از روی ویدئو گرفته شده هم GT5 و هر دو تار شدن ولی من نمیدونم چرا فقط شما ها دارین اعتراض میکنید ! والا من GT5 رو بازی کردم اون مرحله لوتوس بازی تو Top Gear رو هم رفتم بازی همین شکلی بود که تو این عکس هست، البته صرف نظر از کیفیت بد عکس که اینم برای هر دو بازی یکسان هست ! بحث های تکراری نکنید لطفاً !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or