من خیلی وقت هست که بازی رو تمام کردم و الان دارم ریبرث رو میرم و انجام دادن ریبرث باعث شد که نظرم نسبت به 16 تغییر کنه.
وقتی 16 رو تمام کردم حس خیلی عمیقی نداشتم ، از داستان عصبانی بودم.
دقیقا بعد از نبرد با باهاموت که زیباترین باس فایت تمام عمرم بود ( به نظرم خودش به تنها باید جایزه میگرفت ! اصلا باید بهش در تمام مراسم جوایز گیم های اون سال یک جایزه ی افتخاری میدادن ) که یک جوری از نقاط اوج داستانی بازی حساب میشه، من کلا turn off شدم و به مدت 1 هفته بازی رو ول کردم.
تمام بازی منتظر صحنه ی دیدار این دو برادر بودم ولی اون قدر برام تاثیر گذار نبود. حالا این به کنار .... اون مادر هزارکاره .... چقدر بیخود و بیمعنی مرد !!!! و چقدر برخورد این برادران با مادرشون غیر منطقی بود!
راستش رو بخواید من فکر میکردم آنابلا باس آخر بازی باشه ! بس که آتیش سوزونده بود و خون ریخته بود ! بعد این جاشوا احمق اومده به مادرش میگه بیا بریم اینجا خطرناکه؟! آخه پسره احمق ! این زن تو و برادرت و مردمت و همه رو فروخت! کل مردمتون رو به کشتن داد! پدرتون رو کشت ! شما دو تا اگر زنده موندید شانس اوردید! باید می مردید شما هم !
کلایو هم وقتی که مادرش رو دید شروع کرد باهاش منطقی صحبت کردن .... واقعا نمیفهممشون !
من هم 16 رو داشتم و هم ریبرث رو اما به یکی از دوستانم (
@Reza.zareei ) قول داده بود که اول 16 رو تمام کنم و وقتی 16 رو تمام کردم از این انتخاب خوشحال بودم!
با خودم گفتم الان میرم ریبرث رو بازی میکنم که 16 رو بشوره ببره .... اما زهی خیال باطل!
والا ریبرث هم اگر یک بازی مجزا بود و از 7 وام نگرفته بود فکر نمیکنم به جایی میرسید.
داستان که تعطیل !!! باز من توی 16 به هوای داستان میرفتم جلو اما اینجا من الان چپتر 10 هستم و هیچ خبری از سفیروث نیست ! اصولا هم کات سین خاصی هم ندیدم که برام به یادماندنی بشه.
دشمن هایی هم که باهاشون میجنگیم هم هویج و موش و پشه هستن .... انقدر هم بازی جو شادی داره که من یاد پیک شادی و شهربازی میافتم فقط.
انگار نه انگار که این ادامه ی ریمیک هست.
ریبرث شبیه به Ratchet and Clank میمونه برای من.
در کل نظرم در مورد 16 عوض شد، اون قدری به نظرم بد نمیاد دیگه!
کات سین های خیلی خوبی داشت و صحنه های به یاد ماندنی زیادی داشت حتی موسیقی به یادماندی زیادی داشت و بن استار هم که شاهکار زده بود با صداپیشگی کلایو!
اگر 16 رو کوتاه تر میکردن و حدود 20 درصد از فایت هایی که واقعا بیمعنی بودن ( مخصوصا اون آخر و از جایی که دنبال اودین میریم ) رو حذف میکردن و پلی تایم بازی رو به 25 ساعت میرسوندن به نظرم فید بک بهتری میگرفتن.
در مورد ریبرث هم نمیتونم نظر قطعی بدم تا زمانی که اما خب برای من کشش نداره این هم.
و اصلا به یاد ماندنی نبوده تا اینجا ... اینجا هم توی داستان رفتار احمقانه دارن
چپتر 7 بود فکر کنم که میریم به Costa Del Sol که آخرش هوجو میاد .... بعد از اینکه رو روبات رو میزنیم Red 13 میخواد بره دنبال هوجو اما اریث بهش میگه نه ولش کن، به اندازه کافی بهش آسیب زدیم .... WTF !!!!! یعنی چی ؟!؟! احمقین مگه ؟!
بعد توی کات سین بعدی همین خانم تعریف میکنه که انقدر کینه و خشم داره نسبت به هوجو که وقتی بهش فکر و وقتی به بلایی که هوجو سر خودش و مادرش اورده فکر میکنه تصاویری از انتقام میاد که اصلا دوست نداره در موردشون صحبت کنه ! خب دختر احمقی مگر ؟! چرا جلوی فرارش رو نگرفتید ؟!
والا من یاد بازی های سونیک در دوران کودکی افتادم الان که دارم ریبرث رو میرم! آخر هر چپتر یک باس داره که میزنیش و میری مرحله بعدی دوباره.
اون قدری هم سخت نیست ... یعنی شکایتی از آسون بودن 16 داشتم رو تا حدی پس میگیرم! من الان بازی رو روی دینانیک مود میرم اما سخت نیست.
@m.d.makan ماکان جان والا 14 هم که اوضاعش خرابه الان دیگه، شما ببین که تاپیکش از کی سوت و کور شده.
فکر کنم به یوشیدا زیادی کردیت و اعتبار دادیم ما ....
حیف این بسته های کالکتور .... همیشه دوست داشتم از فاینال کالکتور داشته باشم و متاسفانه این موضوع با 3 عنوانی رقم خورد که همه در چشم من عیب و ایراد دارن!!

من حتی مجسمه ی سفیروث رو سر هم نکردم و بازش هم نکردم! باز مجسمه ی 16 دردش کمتره ... Dawntrail هم که اصلا بازیش نکردم تا این لحظه.