سلام
من هم بلاخره دارم این بازی رو انجام میدم و فکر میکنم فعلا 20 ساعت رفتم و نسبت بهش Mixed feelings دارم.
از طرفی کشش بالایی برای دنبال کردن بازی دارم و برای من از 13 و 15 تا اینجا بهتر بوده واقعا و با اینکه طرفدار بازی های اکشن نیستم اما گیم پلی بازی برام لذت بخش بوده.
2-3 موضوع رو تا همینجا نسبت بهش گلایه دارم و اون هم این که اولا ای کاش مواردی که در حین گشت و گذار در محیط های بازی پیدا میکردیم بیشتر بود و اسلحه و armor میتونستیم پیدا کنیم.
من تا الان تمام نقاط محیط ها رو قدم به قدم میرفتم اما دیدم که متاسفانه چیز خیلی خاصی توشون نیست.
موضوع بعد که خیلی برام عجیب بود این بود که عناصر در گیم پلی بازی بی معنی هستند ... اولین بار که bomb ها رو دیدم، با خودم گفتم خب من که الان به Shiva و جادوهای یخی دسترسی ندارم و مجبورم از Garuda استفاده کنم اما در کمال ناباوری دیدم که با آتیش تونستم بهشون damage بدم ...
به تیم سازنده توصیه میکنم که چند ساعت اول از FFX رو بازی کنن تا برسن به اونجا که خانم Lulu توضیح میده که چطور باید از عناصر و جادوها استفاده کرد.
موضوع آخر هم اینکه واقعا انتظار بیشتری از بهم ریختگی Clive داشتم، به نظرم اصلا بهم ریخته نمیاد و Cloud در Remake با مسایل روانی عمیق تری داره دست و پنجه نرم میکنه.
در حالیکه که
کلایو وقتی که فهمید حالا مثلا خودش جاشوا رو کشته اون قدری بهم نریخت، آقاااا شما برادر کوچیک رو از هم دریدی !! چطور میتونی فرداش پاشی و ادامه بدی ماجرا رو ؟! یا اینکه وقتی برای اولین سگشون رو دید خیلی احساسات خاصی نشون نداد .... انگار 2 روز بود ندیده بودش
واقعا برام عجیبی که چطور تیمی که 14 رو ساخته با اون حجم و عمق از احساسات سنگین ساخته، نتونسته این موضوع رو خوب از آب در بیاره.
یک موضوع دیگر هم الان یادم اومد و اون هم اینک ای کاش بین شخصیت ها صحبت میدیدیم در حین سفر و در طول بازی.
ای کاش از هم سوال میپرسیدن و برای هم چیز تعریف میکردن، مثلا الان که جیل همسفر ماست و یا قبلش هم که سید بود، من انتظار داشتم و دوست داشتم که بین اون ها و کلایو صحبت ببینم اما حیف که چنین چیزی رو لحاظ نکردن.
اگر این رو لحاظ میکردن عمق بیشتری به شخصیت های دیگه میدادن و یا شاید خوب بود که
مثلا بعد از اینکه بندیکتا رو کشتیم، در طی بازی و یا حتی قبلش سید در موردش اطلاعاتی میداد و ازش داستان تعریف میکرد که واقعا این کاراکتر کی هست و چی کاره هست؟ یک چیزهایی گفت اما خیلی خلاصه بود و به هیچ وجه میزان اهمیت این کاراکتر برای من فاش نشد و هیچ حسی ندارم نست به حذف شدنش