امروز دموش رو بالاخره روی استیم بازی کردم.
چرا اینقدر بازی روی ریله؟
دو متر میری جلو دسته رو باید بزاری زمین که نکنه یه وقتی یک دکمه ای یا چیزی بزنی و خسته شی!
پلیر رو فلج مغزی حساب کردن؟
مبارزاتش هم که آبکی ، نه چالشی و نه اصلا دمیج خوردم.
تو کل دمو یک بار مردم اونهم آخرش و زمان مبارزه با کلایو که به eikon تغییر شکل میده.
چون نمیدونستم اون آخرش باید به خودش دمیج بدم یا به اون Little Boy که بالای سرش داره شکل میده
اون حلقه ها رو که بپوشی فکر کنم کامل میتونی دسته رو بزاری زمین و نگاه کنی خود کرکتر برات بازی کنه!
شانس آوردم که انتخابی بود و منم استفاده نکردم.
خب من قبلا از نمایشهاش یکدونه گیم پلی باسفایت رو دیده بودم و دیگه هیچی ندیده بودم.
بازی خیلی ساده سازی شده ، انگاری order 1886 رو (منظورم ایده و وسعت بازیه) رو آوردن به فف!
خورد تو ذوقم.
ولی اینها رو بزاریم کنار چقدر صداگذاری ، گرافیک محیط ، داستانش هم تا اینجا خیلی خوب بود.
باهات هم عقیدم.
این بازی اصلا فف نیست ولی حتما برای برخی بازی جذابی میتونه باشه.
من ولی هیچ جوره راضی نمیشم برای همچین بازی که انگاری درجه سنی زیر 10 سال رو هدف گرفته قیمت کامل رو بپردازم.
صبر میکنم تخفیف خوب بخوره.
===========
@noctis-sm3
تو ادامه صحبتمون امیدوارم همونطور که گفتی ایتسونو بیاد بالای سر پروژه و روی بستر همین بازی المانهای RPG و جهان باز خاص خودش رو تو 17 برگردونه.
ولی این بار با بودجه درست و حسابی و دستش رو هم باز بزارن.
خدایی چی بود این دمو که بازی کردم؟
به عنوان یه نسخه از فف که مایه آبروریزی بود.
برای بازی اکشن هم خیلی آبکی و بدون چالش.
نکات خوبش رو بالاتر گفتم ولی فکر کنم همونطور که گفتی از اون تجربه هاست که خیلی راحت فراموشش میکنی و حتی رغبت نمیکنی بعد مدتی دوباره بازی کنیش.