PlayStation Final Fantasy XVI

سازنده
Creative Business Unit III
تاریخ انتشار
June 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
Opera Snapshot_2022-04-08_114535_na.finalfantasyxvi.com.png
Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play
.their part in a game guided by the unforgiving hand of fate

-----------------------------------------------------------------------------------

استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III
ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)

"شخصیت های اصلی"

"کلایو راسفیلد"
1683049798817.png

"جاشوا راسفیلد"
1683049928661.png

"جیل واریک"
1683050245354.png

Opera Snapshot_2022-04-09_165551_na.finalfantasyxvi.com.png
"ولیستیا"
Opera Snapshot_2022-04-08_111824_na.finalfantasyxvi.com.png

"آیکون‌ها و دامیننت‌های آن‌ها"

Opera Snapshot_2022-04-08_114149_na.finalfantasyxvi.com.png

"قلمروها های داخل ولیستیا"

Opera Snapshot_2022-04-08_113134_na.finalfantasyxvi.com.png
Opera Snapshot_2022-04-08_113350_na.finalfantasyxvi.com.png

"تریلر معرفی بازی"

Opera Snapshot_2022-04-08_114842_na.finalfantasyxvi.com.png

.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.

آخرین ویرایش:
والا کلا با اینکه یه سری شباهت ها وجود داره ولی کلا حال و هوای متفاوتی با هم دارن
اگه بخوام کلی نظر بدم من ارتباط بیشتری با FF 7 برقرار کردم اونم احتمالا دلیلش اینه که دو نسخه از داستان کلود رو رفتم و تنها یک نسخه از داستان کلایو
اما از نظر گیم پلی به نظرم FF7 بیشتر حس کار گروهی رو بهت میده (چون برای پیش بردن کار باید تقریبا از همه اعضای گروه کار بکشی :D)
ولی FF16 بیشتر یه حس قدرت مطلق رو بهت میده که هر چقدر جلو تر بری این حس قدرت قوی تر میشه تا جایی که یه جایی شاید احساس میکنی که هیچ کی جلو دارت نیست و نخواهد بود (یه چیزی تو مایه های کریتوس)
تنوع حرکات و کامبو ها فکر میکنم در 7 (برای کل گروه کلود) بیشتر از 16 بود
باس ها شدیدا در 16 عظیم الجثه بودن و اسکیل فایت ها معمولا بزرگ تر بود نسبت به 7
در کل اگه هیچ کدوم رو نرفتی باید بهت بگم که هیچ کدوم رو نباید از دست بدی، هر کدوم به نحو خاص خودشون فوق العاده هستن
فقط اینو بدون اگه 7 رو شروع کنی باید 2 نسخه پشت هم بری و بعد هم منتظر نسخه سومش تا 2 سال آینده (احتمالا) بشی
ممنون داداش لطف کردی
من 7ریمیک هر دوش رو بازی کردم و ریبرس یه شاهکار بود برام، همه چیش عالی بود ، داستان فوق‌العاده بود، ( من ff7. اوریجینال برام یکی از بهترین بازی های عمرم هست ) تو ریبرس منتظر بودم ببینم که اون اتفاق شدیداً دراماتیک رو چطوری در میارن، و در کمال ناباوری کاری کردن هر دو جبهه مخالف و موافق به خواستشون رسیدن،
کامبت بازی هم خیلی دوست داشتم، شدیداً عمیق بود
پرسیدم چون میخواستم ۱۶ رو بازی کنم ولی اصلا از مبارزات تو تریلرهای بازی پالس مثبتی نگرفتم، میترسیدم خیلی بخوره تو ذوقم و خاطرات خوب فاینال فانتاسی ها رو خراب کنه،

ممنون داداش لطف کردی
من 7ریمیک هر دوش رو بازی کردم و ریبرس یه شاهکار بود برام، همه چیش عالی بود ، داستان فوق‌العاده بود، ( من ff7. اوریجینال برام یکی از بهترین بازی های عمرم هست ) تو ریبرس منتظر بودم ببینم که اون اتفاق شدیداً دراماتیک رو چطوری در میارن، و در کمال ناباوری کاری کردن هر دو جبهه مخالف و موافق به خواستشون رسیدن،
کامبت بازی هم خیلی دوست داشتم، شدیداً عمیق بود
پرسیدم چون میخواستم ۱۶ رو بازی کنم ولی اصلا از مبارزات تو تریلرهای بازی پالس مثبتی نگرفتم، میترسیدم خیلی بخوره تو ذوقم و خاطرات خوب فاینال فانتاسی ها رو خراب کنه،

حق داری
واقعا شاهکار بود ریبرث و ریمیک برای من هم تازه من نسخه های اورجینال رو بازی نکردم متاسفانه!
هم از لحاظ گیم پلی هم داستان هم اتمسفری که داشت و اون حس خاصی که به آدم میداد رو توی هیچ گیمی تجربه نکرده بودم
در مورد 16 هم به نظرم سلیقه ایه ولی من خیلی خوشم اومد، حتی اگه با گیم پلیش به اندازه 7 حال نکنی بازم
یه سری ویژگی های خاص داره این گیم که قطعا اگه تجربشون نکنی باختی!
چون 7 رو دوست داری من فکر میکنم قطعا از 16 هم لذت خواهی برد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or