در شماره آخر مجله فامیتسو مصاحبه ی کوتاه با ناوکی یوشیدا ( تهیه کننده ) و هیروشی تاکای ( کارگردان ) انجام شده که در زیر میتونید بخونید.
این طور شنیدیم که در خط داستان اصلی بازی حدود ۱۱ ساعت کات سین ( صحنه های سینمایی ) وجود دارد ٬ این واقعا حجم زیادی هست.
یوشیدا - این تخمین ۱۱ ساعته شامل صحنه های سینمایی که در حین نبرد مشاهده میکنید نیست و بله واقعا میزان زیادی هست.
و این ۱۱ ساعت بدون در نظر گرفتن ماموریت های جانبی است.
تاکای - ما همچنین کات سین هایی رو تهیه کردیم که جدا از خط داستان اصلی بازی هستند.
چند ساعت برای تمام کردن داستان اصلی بازی لازم هست؟
تاکای - فاینال فنتزی ۱۶ یک بازی داستان محور هست که انجام آن شبیه به رولر کوستر سواری می باشد.
برای اتمام این بازی به ۳۵ ساعت زمان نیاز است و شما در این بازی شما تمام زندگی کلایو را خواهید دید.
اگر محتوای جانبی بازی را در نظر بگیریم باید زمان لازم برای اتمام را ۲ برابر کنیم.
۲ برابر کنیم؟ یعنی ۷۰ ساعت ؟ این خیلی بیشتر از چیزی هست که انتظار میرفت.
تاکای - ما میشنویم که مردم میپرسند “ اینکه گفته میشه تمرکز بازی روی داستان گویی هست آیا به این معنی است که ماموریت های جانبی در بازی نیست ؟”
این برداشت به کل نادرست هست زیرا که ما ماموریت های جانبی زیادی را در این بازی گنجانده ایم.
یوشیدا - وقتی که مراحل ساخت این بازی آغاز شده بود من به این نکته توجه داشتم که گیمرها در زمان حاضر واقعا گرفتار مسائل زیادی هستند.
چیزی که من میخواستم بصورت حداقل اتفاق بیافتد این بود که بتوانند داستان اصلی را تمام کنند.
من با خودم فکر کردم که منطقی هست که بازی جوری ساخته شود که در طی ۲۰ ساعت به انتها برسد٬ اما به مرور زمان این میزان افزایش پیدا کرد.
تاکای - من هم اعتقاد داشتم که اگر بازی در ۲۴ ساعت٬ یعنی یک شبانه روز٬ به اتمام برسد خیلی خوب هست.
اما هر چه بیشتر روی بازی کار کردیم همه چیز بسط پیدا کرد / و می خندد.
یوشیدا - ما واقعا دوست داریم که پلیر بتواند داستان بازی را از ابتدا تا انتها تجربه کند. اگر داستان طولانی تر می شد این احتمال وجود داشت که پلیر کسل شود.
به همین دلیل ما میخواستیم این بازی تجربه ی سوار شدن بر رولر کوستر را داشته باشه. دقیقا در زمانی که فکر میکنی مسیر و ریل را میتوانی ببینی٬ بازی شما رو به مسیر دیگری میکشد.
همین باعث شد که بازی از همه نظر جفت و جور باشد ( موسیقی٬ نبرد ها و تمام صحنات ). اگر چیزی را رد (اسکیپ) نکنید٬ برای تجربه ی بازی و تمام کردنش به ۳۵ ساعت نیاز دارید.
اما اگر بخواهید تمام جادوها و توانایی ها را لول آپ کنید و تمام اسلحه ها و متعلقات را جمع آوری کنید و همه ی محتویات جانبی را هم انجام دهید٬ چیزی حدود ۷۰ تا ۸۰ ساعت گیم پلی در انتظار شماست.
نه تنها این بلکه ما یک درجه ی سختی بسیار بالا را در غالب New Game Plus در بازی قرار دادیم که شما میتوانیدنه تنها تمام آیتم ها بلکه stat هایی را که دارید با خود به شروع بازی ببرید.
نام این مود Final Fantasy Mode هست که میزان زمان بیشتری برای اتمام آن نیاز هست.
تاکای - ما همچنین یک جدول امتیاز در بازی قرار دادیم که امتیازات حملات و نبردهای شما را میسنجد و بعد از دور دوم شما میتوانید لیدر برد بازی را ببینید.
وقتی این ها را امتحان کنید٬ میتوانید ساعت های بی انتها گیم پلی را داشته باشید و با دیگر پلیر ها در سراسر جهان رقابت کنید٬ من جمله خود من / و می خندد.