آهنگ مخصوص فاینال فنتسی 16
نائوکی یوشیدا اعلام کرد که آهنگ مخصوصی برای فاینال فنتسی 16 منتشر خواهد شد که دارای کلام هست و توسط یه خواننده، خونده شده (یعنی موسیقی متن ساده نیست) هرچند فعلا نمیتونه اسم خواننده رو فاش کنه اما جزئیات بیشتر در آینده اعلام خواهد شد.
موگل منبع اطلاعات در فاینال فنتسی 16
نائوکی یوشیدا در صحبت های خودش اشاره کرد که کلایو بعد از هر بخش داستان به مکانی برمیگرده که موگل در اون حضور داره؛ کلایو میتونه اونجا اطلاعاتی از هیولا هایی که در سراسر قلمرو پیدا میشن رو دریافت کنه.
فرهنگ های متفاوت در فاینال فنتسی 16
️ نائوکی یوشیدا در صحبت های خودش گفت : "من معتقدم که با انتشار فاینال فنتسی 16 ما انواع ملیت ها و فرهنگ هایی که میتونه تو یه بازی فانتزی وجود داشته باشه رو (با نهایت دقت و احترام) کنار هم گذاشتیم"
️ "امیدوارم زمانی که بازی به دست پلیر ها رسید، بتونن هدف ما رو تشخیص بدن و از این تجربه منحصر به فرد لذت ببرن"
از تیم توسعه ی فاینال فنتسی 16 سوال پرسیدن که از چه گیم ها و آثاری برای توسعه فاینال فنتسی 16 الگو گرفتن و جواب ها به این صورت بوده.
نائوکی یوشیدا: Game of Thrones ، The Dark Knight
هیروشی تاکای: Game of Thrones ، God of War
ریوتا سوزوکی: John Wick , Blade
هیچ ارتباطی بین فناوری فاینال فنتسی 16 و فوراسپوکن وجود نداره.
️ مصاحبه کننده : با توجه به اینکه فاینال فنتسی 16 اولین بازی از فرنچایز فاینال فنتسی هست که به صورت رسمی برای PS5 ساخته میشه، آیا شرکت لومینوس پروداکشن (توسعه دهنده فوراسپوکن) به Creative Business Unit III در پروژه توسعه کمک کرده؟ آیا فناوری های جدید فوراسپوکن (مثل Direct Storage) در فاینال فنتسی 16 هم استفاده شده؟
️ نائوکی یوشیدا : پروژه توسعه فوراسپوکن و فاینال فنتسی 16 تقریبا همزمان شروع شد همچنین فاینال فنتسی 16 از موتور بازی استفاده میکنه که مخصوص خودش طراحی شده بنابراین هیچ ارتباطی بین فناوری های فوراسپوکن و فاینال فنتسی 16 وجود نداره.
با عرضهی فاینال فنتسی ۱۶، ممکنه یه ایونت تبلیغاتی هم زمان برای فاینال فنتسی ۱۴ بیاد؟
یوشیدا: در مورد این... اولا که، به عنوان تهیه کنندهی فاینال فنتسی ۱۶، دلم میخواد با فاینال فنتسی ۱۴ همکاری کنم؛ در هر صورت، FFXIV تعداد بازیکنای زیادی داره، و خیلی خوب و ایده آل میشه که بتونیم FFXVI رو برای بازیکنای FFXIV به بازی بیاریم. اما این چیزی نیست که من بتونم به تنهایی تصمیم بگیرم، باید با تهیه کنندهی FFXIV هم صحبت کنم، و اتفاقا اسم تهیه کننده و نظاره گر فاینال فنتسی ۱۴ هم یوشیداست، نظرشو میپرسم، و اگه بگه چنین چیزی ممکنه، پس باهاشون همکاری میکنم. (نکته: جفت یوشیداها خودشن)
همچنین ریوتا سوزوکی گفته که علت پیوستنش به اسکوئر انیکس اینه که تو کپکام مقام بالاتر دیگهای براش نبود که تواناییهاش تو ساخت نبردهای اکشن رو به چالش بکشه، پس پیوستن به اسکوئر براش چالش جدیدیه تا توش پیشرفت کنه.
نکاتی در مورد آیتم ها در فاینال فنتسی 16 کشف شد.
تعداد محدودی از هر آیتم میشه داشت و مثل گذشته نمی تونید 99 عدد از یک آیتم جمع آوری کنید.
اسم Hi Potion به High Potion تغییر کرده.
دیگه Potion ها به صورت یه مقدار ثابت میزان HP رو بالا نمی برن بلکه درصد ثابتی از HP رو بر می گردونن که یعنی با افزایش لول و افزایش مکسیموم HP شما میزان بیشتری HP رو بر اساس درصد بر می گردونن.