PlayStation Final Fantasy XVI

سازنده
Creative Business Unit III
تاریخ انتشار
June 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
Opera Snapshot_2022-04-08_114535_na.finalfantasyxvi.com.png
Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play
.their part in a game guided by the unforgiving hand of fate

-----------------------------------------------------------------------------------

استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III
ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)

"شخصیت های اصلی"

"کلایو راسفیلد"
1683049798817.png

"جاشوا راسفیلد"
1683049928661.png

"جیل واریک"
1683050245354.png

Opera Snapshot_2022-04-09_165551_na.finalfantasyxvi.com.png
"ولیستیا"
Opera Snapshot_2022-04-08_111824_na.finalfantasyxvi.com.png

"آیکون‌ها و دامیننت‌های آن‌ها"

Opera Snapshot_2022-04-08_114149_na.finalfantasyxvi.com.png

"قلمروها های داخل ولیستیا"

Opera Snapshot_2022-04-08_113134_na.finalfantasyxvi.com.png
Opera Snapshot_2022-04-08_113350_na.finalfantasyxvi.com.png

"تریلر معرفی بازی"

Opera Snapshot_2022-04-08_114842_na.finalfantasyxvi.com.png

.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.

آخرین ویرایش:
باس فایت گارودا از اوایل توسعه برنامه ریزی شد.

صحبت های عوامل توسعه در این مورد :

"باس فایت گارودا چیزی بود که از اوایل توسعه بازی اون رو برنامه ریزی کردیم و الان خوشحالم که میتونم بخشی از اون رو به نمایش بزارم"

ساخت یک سیستم نبرد کاملا جدید

ریوتا سوزوکی اعلام کرد که اون فقط نبرد های بازی رو طراحی نکرده بلکه سیستم نبرد کاملا جدیدی ساخته تا بازی از نظر پلیر هایی که با سبک اکشن آشنا نیستن سخت نباشه و پلیر های حرفه‌ای هم احساس یک نواختی بهشون دست نده.

یک چیز جالب هم که من در ویدیو Alex Moukala ( امیدوارم بشناسید٬ ایشون موزیسین و یوتیوبر هست) دیدم این بود که الکس بعد از انجام بازی با سوکن صحبت داشته.
الکس از موسیقی بازی مخصوص موسیقی فایت با گارودا خیلی تعریف میکرد و این طور گفت که مغزش ترکیده
از شدت تاثیر موسیقی و حس epic بودنی که به پلیر منتقل میکنه.

انقدر موسیقی برای الکس تحسن برانگیز بوده که با سوکن تماس میگیره و در مورد قطعات موسیقی که در همون دمو
قابل شنیدن بود سوالاتی رو می پرسه و یکی از سوالات در مورد تغییرات ریتم موسیقی در نبرد با گارودا بوده.

سوکن هم این طور گفته که خوشحالم که خوشت اومده من اون قطعه رو همون اوایل ساختم 😂😂😂
الکس میگفت باورم نمیشه که چنین قطعه ای جزو قطعات اولیه ای باشه که ساخته شده! و با این اوصاف نمیتونم
تصور کنم که قطعات که سوکن در اواخر ساخته چه کیفیتی دارن و چه جوری هستند 😎😎😎

سلام

پیش از چیز باید تشکر کنم برای تمام وقتی که گذاشتی ٬ ممنون واقعا.
شما که انقدر خوب ترجمه میکنی٬ چرا دنبال کسی بودی که رمان های ۱۴ رو ترجمه گنه؟

اون شخصیت Wyvern اگر درست یادم باشه٬ یکی از ۲ نفری بود که در اوین تریلر بهمراه Clive دور آتش بودند.

یک چیزی هم در مصاحبه ها عنوان شد که فکر کنم شما ندیدیش و اون هم Final Fantasy Mode هست.
این اسم درجه ی سخت بازی هست٬ بعد از اینکه بازی تمام شد این مود به بازی اضافه میشه.
در این مود تمام آیتم هایی که بدست آورده شده از ابتدا وجود دارند و فرقش صرفا با Hard Mode یا New Game Plus
اینه که دشمن ها لزوما همون دشمن های قبلی نیستند.
شما دشمن هایی که در اواخر بازی دیدید رو ممکنه اوایل بازی ببینید.
در واقع نه تنها بازی سخت تر خواهد بود بلکه با تغییر دشمنان یک جوری با تجربه ی کاملا جدید و غافلگیری های زیادی روبروی خواهید شد.
والا حقیقتش اینکه من مسئول بخش اخبار FF کانال هستم و زیاد وقت ندارم بخش هارو بین بچه ها تقسیم کردیم یه عده رمان ترجمه میکنن یه عده روی مانگا کار میکنن یه عده هم ساندترک یا انیمه هارو اپلود میکنن کلا تقسیم بندی شده.

این Final Fantasy Mode رو خود مصاحبشو دیدم فکر کنم انقدر مصاحبه ها شبیه هم بوده نزاشتیمش الان میرم تو کارش

یک چیز جالب هم که من در ویدیو Alex Moukala ( امیدوارم بشناسید٬ ایشون موزیسین و یوتیوبر هست) دیدم این بود که الکس بعد از انجام بازی با سوکن صحبت داشته.
الکس از موسیقی بازی مخصوص موسیقی فایت با گارودا خیلی تعریف میکرد و این طور گفت که مغزش ترکیده
از شدت تاثیر موسیقی و حس epic بودنی که به پلیر منتقل میکنه.

انقدر موسیقی برای الکس تحسن برانگیز بوده که با سوکن تماس میگیره و در مورد قطعات موسیقی که در همون دمو
قابل شنیدن بود سوالاتی رو می پرسه و یکی از سوالات در مورد تغییرات ریتم موسیقی در نبرد با گارودا بوده.

سوکن هم این طور گفته که خوشحالم که خوشت اومده من اون قطعه رو همون اوایل ساختم 😂😂😂
الکس میگفت باورم نمیشه که چنین قطعه ای جزو قطعات اولیه ای باشه که ساخته شده! و با این اوصاف نمیتونم
تصور کنم که قطعات که سوکن در اواخر ساخته چه کیفیتی دارن و چه جوری هستند 😎😎😎
بله قطعا Alex Moukla رو همه میشناسن به خاطر تنظیم مجدد آهنگ های فاینال و مصاحبش با نوبو اوماتسو

من خودم به شخصه ساندترکای xv رو بیشتر از چیزایی که تا الان برای xvi شنیدم دوست دارم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reza8
image_1-2x-gVJk9crbG (3).png
جادوی بدون کریستال!

اکثر مردم در جهان والیستیا برای استفاده از جادو به کریستال های مادر تکیه میکنن با این حال تعداد کمی از مردم هستن که خودشون با توانایی های جادویی متولد میشن؛ وضعیت زندگی اونا نسبت به قلمرویی که داخلش متولد شدن/زندگی میکنن متفاوت هست‌.

قابلیت های تورگال

طبق اطلاعات جدید منتشر شده، تورگال نه تنها میتونه به دشمن حمله کنه بلکه میتونه زخم های کلایو رو هم درمان کنه و اگه کلایو دستورات درستی بهش بده، این دو نفر میتونن قدرتمند و نابودگر باشن.

crystalline-bg-2x-XrE5tb5z9 (2).jpg
اولین اسکرین شات از فرمانروایی کریستالاین منتشر شد.

به این کشور چشم خیره ی طوفان گفته شده.

جادوی بدون کریستال!

اکثر مردم در جهان والیستیا برای استفاده از جادو به کریستال های مادر تکیه میکنن با این حال تعداد کمی از مردم هستن که خودشون با توانایی های جادویی متولد میشن؛ وضعیت زندگی اونا نسبت به قلمرویی که داخلش متولد شدن/زندگی میکنن متفاوت هست‌.

فکر کنم شبیه به دامیننت ها و bearer هاست.
شاید هم همچنان همون باشه، البته من تاجایی که تونستم سعی کردم که ( مثلا ) چیزی نخونم اما این رو میدونم که به عنوان مثال سید یک دامیننت نیست و Bearer هست.
من چیزی که یادم هست این بود که Bearer ها خودشون یاد میگیرن که چطور از جادو استفاده کنن و سید در این زمینه خیلی اطلاعات داره و با اطلاعاتش به بقیه افرادی که مثل خودش هستند کمک میکنه.

باز هم میگم من چون سعی کردم خیلی دنبال نکنم، مطمئن نیستم از صحت چیزی نوشتم.

بله قطعا Alex Moukla رو همه میشناسن به خاطر تنظیم مجدد آهنگ های فاینال و مصاحبش با نوبو اوماتسو

من خودم به شخصه ساندترکای xv رو بیشتر از چیزایی که تا الان برای xvi شنیدم دوست دارم

برای من موسیقی متن 8، محبوب ترین هست. در هر شماره همیشه قطعاتی بوده که دوست داشتم و همچنان بهشون گوش میدم اما در مورد 8 برعکس بود.
فقط چند قطعه بود که دوست نداشتم.

البته حساب 14 به کل جداست، قطعات 14 همیشه در گوشی من هست و هر روز گوش میدم. ⭐⭐⭐⭐⭐

• Like
فکر کنم شبیه به دامیننت ها و bearer هاست.
شاید هم همچنان همون باشه، البته من تاجایی که تونستم سعی کردم که ( مثلا ) چیزی نخونم اما این رو میدونم که به عنوان مثال سید یک دامیننت نیست و Bearer هست.
من چیزی که یادم هست این بود که Bearer ها خودشون یاد میگیرن که چطور از جادو استفاده کنن و سید در این زمینه خیلی اطلاعات داره و با اطلاعاتش به بقیه افرادی که مثل خودش هستند کمک میکنه.
سید یه دامیننت و در حقیقت دامیننت راموه هم هست
برای من موسیقی متن 8، محبوب ترین هست. در هر شماره همیشه قطعاتی بوده که دوست داشتم و همچنان بهشون گوش میدم اما در مورد 8 برعکس بود.
فقط چند قطعه بود که دوست نداشتم.

البته حساب 14 به کل جداست، قطعات 14 همیشه در گوشی من هست و هر روز گوش میدم. ⭐⭐⭐⭐⭐
منم 8 رو دوست داشتم ولی متاسفانه تا حالا نشده 14 رو بازی کنم. اگه بخوام FF رو بگم که با ساندترکش حال نکردم شاید 13 رو بتونم بگم البته خود 13 رو یه ساندترکش رو خیلی دوست دارم ولی بقیشون تعریفی نداشتن

• Like
فاینال فنتسی 16 دارای سیستم نمره دهی به عملکرد خواهد بود.

در حالی که بازی میکردم، متوجه چیزی شدم. اینکه فاینال فنتسی ۱۶ برخلاف دویل می کرای، به عملکردتون توی جنگ‌ها نمره نمیده، با اینکه حس بازی اکشنی رو داره که چنین کاری رو انجام میده. بر اساس حرفای تاکای، این کار از عمده.

تاکای:
"شاید متوجه نشدین، اما وقتی دارین بازی میکنین بازی تو پشت صحنه داره بهتون نمره میده، علت اینکه این نمره‌ها تمام مدت نشون داده نمیشن به این برمیگرده که نمیخواستیم بازی فقط برای بازیکنای کارکشته باشه، بلکه برای همه باشه.

وقتی کسی داره بازی میکنه، و حس میکنه داره خوب پیش میره... با خودش میگه: "من تمام تلاشمو کردم" و بعدش رتبه‌ی ۶ میاره. ما فکر میکنیم این قضیه ممکنه بعضی بازیکنا رو ناامید کنه و نمیخواستیم چنین اتفاقی بیفته.
اما، برای بازیکنای اهل بازیای اکشن که دلشون میخواد ببینن عملکردشون تو نبرد چطور بوده، فاینال فنتسی ۱۶ یه مود قابل آنلاک کردن داره. اسمش "آرکِید مود" هست و با پیش بردن داستان کلایو، از یه بخش خاص داخل بازی قابل دسترسیه.

تو این مود، بازیکنا میتونن استیج‌هایی که قبلا بازی کردن رو دوباره بازی کنن، اما این بار نمرشون ثبت میشه تا بتونین ببینین عملکردتون چطوره و خودتون رو بسنجین، و بعد از اون به عنوان یه راهنما استفاده کنین تا بازی کردنتون رو بهتر کنین.

این نمره‌ها روی لیدربورد ثبت میشن تا بازیکن‌ها بتونن ببینن در مقابل بقیه‌ی بازیکن‌ها تو دنیا عملکردشون چطوره."

یوشیدا:
"مهم بود که بخش‌های "ناامید" کننده‌ای مثل یه نوشته‌ی بزرگ رتبه‌ی C که بعد از جنگ روی صفحه نشون داده بشه رو از سناریوی اصلی حذف کنیم. البته فقط درمورد نمره‌ای که میگیرین نیست، چون که میدونیم قطعا قراره بازیکنایی داشته باشیم که دلشون میخواد خودشون رو به چالش بکشن، که قراره دلشون بخواد اون نمره‌ها رو ببینن، برای همینه که این محتوای انتخابی رو داریم که به بازیکنا اجازه میده برن و خودشون رو به چالش بکشن و سعی کنن نمره‌های بالاتری بیارن."

سوزوکی:
"در مورد اینکه این نمرات چطور حساب میشن، اولا که اصلی ترین بخش این نمرات مربوط به اینه که چقدر آسیب به دشمن‌ها وارد میکنین. البته، آسیب وارد کردن به دشمن با استفاده از قابلیت‌های آیکان‌ها، پوینت بونس داره. زدن چند تا دشمن هم زمان هم همینطور، همچنین یه بلاک عالی و بعد ۳ تا دیگه بلاک بی نقص پشتش، همه‌ی این‌ها به نمره اضافه میکنن.

نمره‌ها بر اساس تکنیک بازیکن‌ها حساب میشن، این فقط مربوط به قابلیت‌های آیکان‌ها نیست. این بر اساس قابلیت‌های عادی کلایو هم هست. برای مثال، کارهایی مثل دفع کردن حملات دشمن...و ادامه دادن با ضربات مختلف، حالا چه قابلیت‌های آیکان‌ها باشن و چه حملات عادی، براتون نمرات مختلفی رو به ارمغان میاره."

سید یه دامیننت و در حقیقت دامیننت راموه هم هست

منم 8 رو دوست داشتم ولی متاسفانه تا حالا نشده 14 رو بازی کنم. اگه بخوام FF رو بگم که با ساندترکش حال نکردم شاید 13 رو بتونم بگم البته خود 13 رو یه ساندترکش رو خیلی دوست دارم ولی بقیشون تعریفی نداشتن

من فکر میکردم که bearer ها هم میتونن تبدیل بشن و فکر میکردم سید تنها استثنا هست بین افرادی که قدرت آیکان ها رو دارند.
اما به کل اشتباه بود ، الان رفتم خوندم در مورد سید.

من هم با موسیقی های 13 نتونستم ارتباط بگیرم و تنها 4 قطعه موسیقی رو از اون بازی در فولدرم دارم.
موسیقی 13 اصلا به یادماندنی نبود.

راستی شما شایعات مربوط به Leviathan رو در 16 دنبال کردی؟ آیا بصورت رسمی این رو اعلام کردند که هیچ آیکان دیگری به جز این هایی که دیدیم در بازی نیست ؟
من همچنین بسیار کنجکاوم ببینم آیا در بازی به جز شمشیر اسلحه های دیگه هم میتونیم داشته باشیم ؟
حتی این موضوع که اکثر دامیننت ها شمشیر دارند هم باب میل من نیست. سید، کلایو، جیل و بارنابس همه شمشیر دارند، حتی بندیکتا هم خنجر داره.

من فکر میکردم که bearer ها هم میتونن تبدیل بشن و فکر میکردم سید تنها استثنا هست بین افرادی که قدرت آیکان ها رو دارند.
اما به کل اشتباه بود ، الان رفتم خوندم در مورد سید.

من هم با موسیقی های 13 نتونستم ارتباط بگیرم و تنها 4 قطعه موسیقی رو از اون بازی در فولدرم دارم.
موسیقی 13 اصلا به یادماندنی نبود.

راستی شما شایعات مربوط به Leviathan رو در 16 دنبال کردی؟ آیا بصورت رسمی این رو اعلام کردند که هیچ آیکان دیگری به جز این هایی که دیدیم در بازی نیست ؟
من همچنین بسیار کنجکاوم ببینم آیا در بازی به جز شمشیر اسلحه های دیگه هم میتونیم داشته باشیم ؟
حتی این موضوع که اکثر دامیننت ها شمشیر دارند هم باب میل من نیست. سید، کلایو، جیل و بارنابس همه شمشیر دارند، حتی بندیکتا هم خنجر داره.
والا در مورد لویاتان توی نقاشی بازی هست ولی هنوز کارکترشو نشون ندادن غیر اون یه آیکان دیگه هم هست نامشخص میگن شاید دیابلو هست یا کیاس

تنها اسلحه فکر کنم شمشیر البته فکر کنم کلایو بتونه جادو هم بزنه مثلا یه جا جادوی آتیش زد رو مالبرو

• Like
Reactions: Inoeex
۲۰۲۳۰۳۱۷_۰۹۵۷۲۵.jpg
توضیحات رسمی سیستم گیم پلی فاینال فنتسی 16

◾️ زمانی که HP صفر شد، دیگه نمیتونید به مبارزه ادامه بدین.

◽️ حمله : استفاده از تجهیزات + STR

◾️ دفاع : استفاده از تجهیزات + VIT

◽️ استگر (Stagger) : استفاده از تجهیزات + WIL

◾️ کاربرد STR (مخفف شده Strength به معنی قدرت) : دمیج رو افزایش میده

◽️ کاربرد VIT (مخفف شده Vitality به معنی سرزنده بودن) : دمیج وارد شده توسط دشمن رو کاهش میده.

◾️ کاربرد WIL (مخفف Will به معنی اراده) : استگر کردن رو ساده تر میکنه.

◽️ استفاده از تجهیزات در حمله، دفاع و استگر کردن دشمن ها به این معنی که مقدار STR/VIT/WIL همراه با عملکرد تجهیزات محاسبه میشه.

◾️ هیچ نوعی از MP در بازی وجود نداره.

۲۰۲۳۰۳۱۷_۲۰۱۰۳۸.jpg
امتیاز توانایی ها

در این بازی AP از طریق مبارزه ها و لول آپ بدست میاد. هر آیکان چهار توانایی + یه Eikonic Feat داره؛ زمانی که به یه توانایی مسلط شدین، میتونید جاش رو با توانایی بعدی عوض کنین تا بتونین اونا رو ترکیب کنین و با هم تطبیق بدین. AP در هر زمانی قابل برگشت هست پس میتونین ترکیب های مختلف رو امتحان کنید.

۲۰۲۳۰۳۱۷_۲۰۱۱۴۷.jpg

لیمیت بریک فاینال فنتسی 16

با دریافت یا وارد کردن دمیج، نوار لیمیت بریک پر میشه و با کلید های R3 + L3 فعال میشه که بعد از این، ‌شعله های آتش کلایو رو احاطه میکنه و حمله و دفاع افزایش پیدا میکنه؛ نوع حمله تا حدودی تغییر میکنه و HP به آرومی پر میشه. لیمیت بریک روی دشمنان سریع تاثیر زیادی داره.

۲۰۲۳۰۳۱۷_۲۰۱۳۴۵.jpg
گیم اور

زمانی که HP شما به صفر برسه، بازی تموم میشه یا به اصطلاح گیم اور میشین. میتونید نبرد رو دوباره امتحان کنید، دوباره از آخرین چک پوینت شروع کنید یا به صفحه اصلی برگردین. اگه دوباره نبرد رو امتحان کنید، آیتم های شما هم به قبل از نبرد برمیگرده پس با دوباره امتحان کردن، هیچ آیتمی رو از دست نمیدین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or