رویداد رسما آغاز شد و ما شاهد عروسک پولیشی تورگال در دو اندازه ی متفاوت هستیم.
اسکرین شات جدیدی از فاینال فنتسی 16 منتشر شد.
️ نائوکی یوشیدا در صحبت های خودش گفت که "اجرای فاینال فنتسی 16 فقط با قدرت PS5 ممکنه"
️ نائوکی یوشیدا در ادامه گفت که "البته ما اسکوئر انیکس هستیم نه سونی درسته؟" و مدیر بومی سازی فاینال فنتسی 16 یعنی مایکل-کریستوفر کوجی فاکس هم در جواب گفت "ما دوست داریم سونی!"
یوشیدا:
خب، ما عمدا عکسامون رو اینطوری تنظیم کردیم و امیدوار بودیم به نظر خفن بیایم... اما متوجه شدم پف زیر چشمام تو این عکس افتضاح بودن، خدای من...
کلایو در 16 ، 20 و 30 سالگی به ترتیب
اسکرین شاتی از منوی بازی
شکست در QTE باعث گیم اور شدن نمیشه
️ لایو استریم برگشت و یوشیدا به سوالات بیشتری پاسخ میده - شکست در QTE ها باعث گیم اور شدن نمیشه و سه نوع QTE در بازی وجود داره :
• حمله
• جاخالی دادن
• دفاع کردن
️ این QTE ها پلیر رو در نبرد اکشن نگه میداره.
اطلاعات جدید از فاینال فنتسی 16 منتشر شد.
️ محتویات تریلر روی المان های اکشن فاینال فنتسی 16 تمرکز کرده بود.
️ منطقهای که نمایش داده شد یه "میدان" نبود بلکه یه "استیج" بود
️ فاینال فنتسی 16 علاوه بر میدان ها استیج های زیادی هم داره.
️ اندازه نقشه، دیزاین و مراحل هر استیج نسبت به هم خاص و متفاوت هست.
تریلر بعدی که مربوط به المان های Rpg بازی ماه بعد منشتر خواهد شد.
تایید شد که بازی تاخیر نمی خوره.
متن عکس:
ما
عاشق
RPGهای نوبتی هستیم!
اما
عاشق
بازیهای اکشن هم هستیم!
توی بازی نشون داده شد که چطور فاینال فنتسی ۱۶ اکشن RPG هست که هر مدل بازیکنی میتونه ازش لذت ببره. یوشیدا تاکید میکنه که بازی برای همه ساخته شده، و حتی طرفداران سیستم نوبتی هم در نظر گرفته شدن.
قابلیتهای آیکانیک و کلَشِهای آیکانیک دو تا از ستونهای سیستم جنگی بازی هستن. این برخوردها هر کدوم منحصر به فرد هستن و هر کدوم به طور خاص ساخته شدن و هیچ کدوم شبیه هم نیستن.
محافظان آیکان ها
️ دامیننت ها محافظان آیکان ها در فاینال فنتسی 16 هستن. اونا شخصیت هایی هستن که خودشون تبدیل به آیکان میشن و این فقط در مورد میدان نبرد نیست بلکه پیشینه هر کدوم هم اهمیت زیادی داره.
️ ترجمه دیالوگ کلایو در تصویر بالا :
"تا زمانی که انتقام برادرم رو بگیرم
باید به راه خودم ادامه بدم"
جنگهای آیکانیک هر کدوم خاص هستن و با پیش رفتن بازی سخت تر میشن. ویدیویی از جنگ آیکانها نشون داده شد.
متن عکس:
اونها نیستن! (؟؟؟؟؟)
تم هر جنگ خاص هست!
شما در کنترل هستید!