Final Fantasy XII

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام آقا ما این بازی را نسخه englishرا خریدم ولی اصلا من نمیدونم هدف بازی چی هست اگر میشه یک راهنمایی بکونیید راستی تین چرا این تریپ حمله attak اینجوری هست اگر میشه یک توضیح کامل برای خوب بازی کردن و همچنین لذت بردن بگیم حداقل اینهمه تعریف کردین آدم فکر نکنه پولشو تو سطل آشغال ریخته

سلام آقا ما این بازی را نسخه englishرا خریدم ولی اصلا من نمیدونم هدف بازی چی هست اگر میشه یک راهنمایی بکونیید راستی تین چرا این تریپ حمله attak اینجوری هست اگر میشه یک توضیح کامل برای خوب بازی کردن و همچنین لذت بردن بگیم حداقل اینهمه تعریف کردین آدم فکر نکنه پولشو تو سطل آشغال ریخته
کسی شما رو مجبور نکرده که این بازی رو بخری.
شما که نمیدونستی سبک بازی چی هست و اصلا شما به اون علاقه دارید یا نه ، خب معلومه دیگه....;)
عزیزم این بازی از دید من مشکلات اساسی زیادی داره که مهمترینش کاملا ژاپنی بودنش هست(زیر نویس.ویرایش.صداگذاری و ...) و دموهای رنگ و وارنگش نمیتونه منو گول بزنه .
چه کنیم که تبلیغات باعث شد ما هم بر خلاف میل باطنی این بازی رو بخریم و مطابق انتظار قبلی ببینیم همشون سر و ته یه کرباسن!
البته نمیگم بازی بدی هست ;)
:)

همشون سرو ته يه كرباسن؟!!!!!
يعني همه Ff ها بد هستن؟!!
منو هاش نتونست گولت بزنه؟!!
ببين، مشكل از اون كسيه كه تورو نشناخته و بهت Ff رو پيشنهاد كرده (هركس يه سليقه اي داره، دلخور نشي از من).
شما به من Pm بزن، من فاينالت رو برميدارم ازت، نگران نباش.
: )

na mitarsam shoma ro ham alode kone behtare ta dir nashode bendazamesh dor bavar kon!:cheesygri

خواهش ميكنم در مورد اين بازي اينو نگو.
همونطور كه ميدوني، من و شما براي اين بازي، قيمت اصليش رو كه نپرداختيم، پس حق هم نداريم اينطوري بكوبيمش. من جدا حاظرم ازت بخرمش. بهم PM بده.
من خيلي وقته آلوده FF شدم و از اون موقع ديگه با هيچ بازي سطحيي حال نكردم.
به شخصه هم FF 6 رو كه 2D هست رو به تقريبا 95% اين Next Gen ها ترجيح ميدم چون وقتي بازي ميكنم، ميدونم پشتش فكر هست، داستان قوي هست و ...
قصد بحث ندارم، نظر شخصيمو گفتم.
-------------------------
امروز تو يه مغازه بازي هاي PS2 رو ورق! ميزدم، ديدم پشت يه FF XII نوشته" 2 ديسك" درحالي كه توش 1ديسك بود.
نسخه اصلي بازي 1ديسك مگه نيست؟ ايني كه من ديدم نسخه Collectors هم نبود. ميدونين چرا زده بود 2 ديسك؟
------------------------
مرسي.

ff12 prob

hi all .
دوستان من یه 1 هفته ای هس که این فاینال رو گرفتم ولی هر چی بازی میکنم نمی تونم با این گیم÷لی جدیدش کنار بیام. من 10 اش رو تا ته رفتم کلی هم فاز داد ولی این یکیرو هر چی بازی میکنم نمی دونم چرا مثله قبلی حال نمیده . گفتم شاید من خوب بلد نیستم بازی کنم چون زارتو زارت هی portion میخورم.
اگه لطف کنه یکی از این دوستان که این بازی رو خورده یه راهنمایی بزنه این یه سیستم مبارزه اش رو توضیح بده یه دنیا ممنون میشم. ( شرمنده اصلا حوصله ندارم از اول برم این toturail اش رو از اول برم و انگلیسیمم در حد شاس است. )

ممنون

خب بجای انکه هی پوشن بخوری برو از مغازه جادو فروشی Cure یا Cura رو بگیر راحت باش
سیستم مبارزه ای که نداره کافیه یه دستورات از پیش تعیین شده تو قسمت Gambit به شخصیتات بدی مثلا اگه میخوای وان هر کی رو که دید بهش حمله کنه تو گامبیتا اینو انتخاب کن Foe:Nearest visible و جلوش هم دستور Attack رو بده.فقط یادت باشه که گامبیت ها رو ON کنی;)

امروز تو يه مغازه بازي هاي PS2 رو ورق! ميزدم، ديدم پشت يه FF XII نوشته" 2 ديسك" درحالي كه توش 1ديسك بود.
نسخه اصلي بازي 1ديسك مگه نيست؟ ايني كه من ديدم نسخه Collectors هم نبود. ميدونين چرا زده بود 2 ديسك؟

منم قبل از اینکه انگلیسیش بیاد یه کاور از ژاپنیش دیده بودم که نوشته بود 2Discs و فکر می کنم که 1 DVD مال دموهاش باشه که من نه توی ژاپنیش دیدم نه توی انگلیسیش!

در معبد دوم شما باید بر روی device وسط توسط یه کاراکتر که ایتم dawn shard رو تو accesories -equip کنی بعد رو device کلیک کنی تا درها باز بشه

سلام دیگه صحبت های اضافی بسه بیاین یه خورده در مورد بازی حرف بزنیم.من واسه یه سری مشکلات که داشتم:-" بازی رو همین سه شنبه دو هفته پیش گرفتم ولی تا الان یه سره بازی کردم.
دارم وضعیتمو تا الان اینجا می زارم شمام بگین چی کار کردین:
من فعلا با دکتر سید جنگیدم حالا باید برم به FeyWood تو یه جایی که اسمش یادم نیست Dusk Shard رو نابود کنم...
وضعیتم تا الان:
Play Time : 61 : 12 : 36(تا این لحظه!)
Steps Taken:282719
Gil : 142
Clan Rank : RiskBreaker
Clan Points : 472983
Hunts Completed : 18
Espers Obtained : Belias,Mateus,Adramlech

Party Status:
Vaan: Lv.35
Balthier : Lv.34
Fran : Lv.34
Basch : Lv.37
Ashe : Lv.34
Penelo :Lv.15(از همون اول ازش بدم می اومد)

نکته: لطفا بعد این پست دیگه پست اسپم ندین که FFXII آشغال بود, سوزوندمش,دی وی دی شو شکستم, شوتش کردم سطل آشغال و ...)
و حالا دو تا سوال:
1.راحت ترین اسپری که توی Side Quest ها بعد Adramlech کدومه؟ و طریقه بدست آوردنش؟
2.پول دراوردن واسه من سخته یا اینجوریه؟ با اینکه از Play Time م 10 ساعتش صرف جمع کردن Loot شده باز واسه خریدن پول کم می آرم,یه راه خوب پول دراوردن چیه؟

سلام

ببخشيد من اين سوال رو اينجا مطرح ميكنم

من تاحالا فاينال بازي نكردم ، اگه خدا قسمت كنه ميخوام شروع كنم :biggrin1:
كدوم شماره رو بگيرم ؟

دوست داشتم به خاطره اين بازی هم که شده عضوه اين سايته خوب و باحال بشم
من اين بازی رو 3 هفته پيش تموم کردم
واقعاً يک بازی خوب استاندارد و کامل در گرافيک گيم پلی موزيک و همه چی هست
ولی يک ايراد داره اونم اينه که خيلی سخته
بايد وقت زيادی برايه پول جمع کردن و بالا بردن level يارات کنی
مخصوصاً باس فايت های خيلی سخته داره(آخره بازی واقعا باس فايت خفنی داره)
پيشنهاد ميکنم تازه اگر الان اوايله بازی هستيد از هيچ دشمنی فرار نکن و با همشون بجنگيد تا level ياراتن بره بالا
چون خيلی level بازيکنا برايه شکست دادنه باس فايت ها مهمه
کلاً هر کی ps2 داره حالش ببره:)
در ضمن اين بازی بهترين بازی ps2 امسال از نظر سايته gamespot شد که واقعا حقش بود;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or