Final Fantasy XII

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
انگار اساسا شما مشکلی داری خب چشاتو بازکن تاریخ پست ببین
من خودم 2 هفته است تموم کردم دفعه اخرت باشه اینطوری پست میزنی
اخطار

وای خدا باورم نمیشه دارم فاینال 12 رو بازی میکنم .آخه حتما میدونید که چند سال منتظر بودن و چشم براه بودن یه بازی اونو تبدیل به یه آرزوی دست نیافتنی میکنه.(عجب جمله ای گفتم):p
این بازی کاملا حقش امتیاز بالاتر از 9.5 هست.بازی ای کامل که من مثل اون تا حالا ندیدم این بازی براحتی میتونه یه درجه کیفیت بازی های TurnBase رو ارتقا بده.نوآوری فوق العادش تو گیم پلی با سیستم جنگیدن جدید و مدلسازی فوق العاده برای کاراکترها (تصور کنید چند تا بازی روی Ps2 هستند که توی اونا مو و لباس شخصیتا بخاطر باد تکون میخورن؟) و موسیقی بینهایت زیبا و مطابق با جو بازی و متحرک سازی و انیمیشن سازی بسیار خوب و دموهای CG مثل همیشه دیدنی و همینطور داستان عالی که مشخصه سری بازیهای FF هست.خب دیگه چی میخواین؟
البته از حق نگذریم مشکلات کو چیکی هم داره مثل با کیفیت نبودن تکسچر های محیطی(نسبت به بازیهای سطح بالای Ps2 مثل متالگیر) و مطابق نبودن دیالوگها با زیرنویس ها در بعضی اوقات و چندتا مشکل خیلی کوچیک دیگه...
در کل من فکر میکنم همین گرافیک محیطی امتیاز زیادی ازش کم کنه ولی در هر صورت یه بار دیگه اسکوار انیکس یه شاهکار دیگه داده بیرون که واقعا به 3-4 سال صبر کردنش میرزید و به تمام کسایی که واقعا به دنبال یه بازی خوب میگردن پیشنهاد میکنم این یکیو از دست ندن.;)

بچه ها امروز ریلیز جهانی فاینال فانتزی 12 است تا بحال امتیازهای زاد و باورنکردنی به این شماره داده شده :مهمتر از همه IGN داده 9.5 اما گیم اسپات مونده
2001534068015241762_fs.jpg

سلام حسام جون
برای من یه مشکلی پیش اومد.من رفتم دیروز بخرمش.دیدم مرده خودش دانلود کرده و رایت کرده روی Dvdو میفروشه. من تا حالا غیر از Dvd مالزی تو دستگاه نزاشتم.شما که این کاره ای دستگاه با این Dvd های رایتی مشکلی پیدا نمیکنه؟آخه من از یکی شنیدم که لنز رو میسوزونه....به نظرم یکم خنده دار میاد ولی میخوام محتاط باشم.....
Dvd رو نگرفتم اومدم ازت سوال کنم که اگه Ok دادی من برم بگیرمش....
خیلی ممنون

نه بابا لنز رو میسوزونه چیه انر به هیچ وجه از بین نمیری اون ایسی لنز که میسوزه تازه من توی دستگاهم از هر نوع دی وی دی گذاشتم روزی 6 -8 ساعت هم روشنه اتو این 4-5 سالی که دارم یه بار ای سی لنز عوض کردم اونم ضعیف شده بود بگیر مطمعن باش چیزیش نمیشه فاینال رو عشقه تازه مالزیش هنوز نیومده ولی تا هفته دیگه میاد همه رایتین
فاینال فانتز ی12

من حدودا دو هفته پیش از کنج ff12 رو گرفتم که کپی نیست و مالزیه و روی DVD طلایی و با لیبل چاپی کپی شده.

شاید از اونا بوده که شرکتهای ایرانی زدن چون مالزیش تازه اومده!

منم فاینال که دو سه هفته پیش گرفتم همینجوری بود ولی از این ایرانی ها بود!

وای خدا باورم نمیشه دارم فاینال 12 رو بازی میکنم .آخه حتما میدونید که چند سال منتظر بودن و چشم براه بودن یه بازی اونو تبدیل به یه آرزوی دست نیافتنی میکنه.(عجب جمله ای گفتم):p
این بازی کاملا حقش امتیاز بالاتر از 9.5 هست.بازی ای کامل که من مثل اون تا حالا ندیدم این بازی براحتی میتونه یه درجه کیفیت بازی های TurnBase رو ارتقا بده.نوآوری فوق العادش تو گیم پلی با سیستم جنگیدن جدید و مدلسازی فوق العاده برای کاراکترها (تصور کنید چند تا بازی روی Ps2 هستند که توی اونا مو و لباس شخصیتا بخاطر باد تکون میخورن؟) و موسیقی بینهایت زیبا و مطابق با جو بازی و متحرک سازی و انیمیشن سازی بسیار خوب و دموهای CG مثل همیشه دیدنی و همینطور داستان عالی که مشخصه سری بازیهای FF هست.خب دیگه چی میخواین؟
البته از حق نگذریم مشکلات کو چیکی هم داره مثل با کیفیت نبودن تکسچر های محیطی(نسبت به بازیهای سطح بالای Ps2 مثل متالگیر) و مطابق نبودن دیالوگها با زیرنویس ها در بعضی اوقات و چندتا مشکل خیلی کوچیک دیگه...
در کل من فکر میکنم همین گرافیک محیطی امتیاز زیادی ازش کم کنه ولی در هر صورت یه بار دیگه اسکوار انیکس یه شاهکار دیگه داده بیرون که واقعا به 3-4 سال صبر کردنش میرزید و به تمام کسایی که واقعا به دنبال یه بازی خوب میگردن پیشنهاد میکنم این یکیو از دست ندن.;)

عزیزم این بازی از دید من مشکلات اساسی زیادی داره که مهمترینش کاملا ژاپنی بودنش هست(زیر نویس.ویرایش.صداگذاری و ...) و دموهای رنگ و وارنگش نمیتونه منو گول بزنه .
چه کنیم که تبلیغات باعث شد ما هم بر خلاف میل باطنی این بازی رو بخریم و مطابق انتظار قبلی ببینیم همشون سر و ته یه کرباسن!
البته نمیگم بازی بدی هست ;)

عزیزم این بازی از دید من مشکلات اساسی زیادی داره که مهمترینش کاملا ژاپنی بودنش هست(زیر نویس.ویرایش.صداگذاری و ...) و دموهای رنگ و وارنگش نمیتونه منو گول بزنه .
چه کنیم که تبلیغات باعث شد ما هم بر خلاف میل باطنی این بازی رو بخریم و مطابق انتظار قبلی ببینیم همشون سر و ته یه کرباسن!
البته نمیگم بازی بدی هست ;)
دوست عزیز ورژن انگلیسی این بازی یکی دو ماهه اومده شما رفتی ژاپنیش رو خریدی!

همشون سرو ته يه كرباسن؟!!!!!
يعني همه Ff ها بد هستن؟!!
منو هاش نتونست گولت بزنه؟!!
ببين، مشكل از اون كسيه كه تورو نشناخته و بهت Ff رو پيشنهاد كرده (هركس يه سليقه اي داره، دلخور نشي از من).
شما به من Pm بزن، من فاينالت رو برميدارم ازت، نگران نباش.
: )

من که اینقدر درس و بدبختی ریخته سرم هنوزم نگرفتمش ! چون اگه بگیرمش بدبخت میشم ، ( قبلا این اتفاق واسم افتاده :biggrin1: ) واسه همین فعلا هم نمیگرمش تا بعدا ببینم چی میشه ، آدمو اسیره خودش میکنه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or