وای خدا باورم نمیشه دارم فاینال 12 رو بازی میکنم .آخه حتما میدونید که چند سال منتظر بودن و چشم براه بودن یه بازی اونو تبدیل به یه آرزوی دست نیافتنی میکنه.(عجب جمله ای گفتم)
این بازی کاملا حقش امتیاز بالاتر از 9.5 هست.بازی ای کامل که من مثل اون تا حالا ندیدم این بازی براحتی میتونه یه درجه کیفیت بازی های TurnBase رو ارتقا بده.نوآوری فوق العادش تو گیم پلی با سیستم جنگیدن جدید و مدلسازی فوق العاده برای کاراکترها (تصور کنید چند تا بازی روی Ps2 هستند که توی اونا مو و لباس شخصیتا بخاطر باد تکون میخورن؟) و موسیقی بینهایت زیبا و مطابق با جو بازی و متحرک سازی و انیمیشن سازی بسیار خوب و دموهای CG مثل همیشه دیدنی و همینطور داستان عالی که مشخصه سری بازیهای FF هست.خب دیگه چی میخواین؟
البته از حق نگذریم مشکلات کو چیکی هم داره مثل با کیفیت نبودن تکسچر های محیطی(نسبت به بازیهای سطح بالای Ps2 مثل متالگیر) و مطابق نبودن دیالوگها با زیرنویس ها در بعضی اوقات و چندتا مشکل خیلی کوچیک دیگه...
در کل من فکر میکنم همین گرافیک محیطی امتیاز زیادی ازش کم کنه ولی در هر صورت یه بار دیگه اسکوار انیکس یه شاهکار دیگه داده بیرون که واقعا به 3-4 سال صبر کردنش میرزید و به تمام کسایی که واقعا به دنبال یه بازی خوب میگردن پیشنهاد میکنم این یکیو از دست ندن.