سلام به همه ی دوستان گلم
من به عنوان اولین نفر سایت به افسانه فاینال فانتزی 12 خاتمه دادم این بازی رو چند دقیقه پیش تموم کردم ه بغضی گلومو گرفته چون دیگه باید کم کم عشقم رو فراموش کنم چیز یحدود 60 ساعت برای این بازی در 2 هفته وقت گذاشتم اصلا نفهمیدم چگونه گذشت فقط میتونم بگم تو این دو هفته بیاد ماندنی ترین روزهای زندگی ام بود و در اوج لذت بودم
این بازی از هر نظر خوب بود و نباید با شماره های قبل ان را مقایسه کرد زیرا هر نسخه از فاینال خصوصیت منحصر به فرد خود را دارد و اگر میخواست کلیشه ای را تکرار کنه هیچ وقت به این محبوبیت نمیرسید گرچه تو کشور و سایت ما که همیشه از دنیا عقب هستیم زیاد محبوب نیست اونم به خاطر گیمرهای ضعیف مون هست
درکل خیلی به من حال داد بین شخصیت ها با Bacsh خیلی حال اخر بیازی 4 تا باس فایت داشت زیاد سخت نبود ولی زیاد بودن گرافیک بازی فوق العاده Voice actiong باز یبهترین بود که تا حال ادیده بودم موزیک ها هم بازم خوب عمل کرده گیم پلی و سیستم مبارزه بازی فوق العاده طراحی شده بود و بازی اصلا خسته کنند نبود 60 ساعت منو خوب به دنبال خودش کشوند
نقدش رو خواهم ولی نه الان موقعی که ریلیز جهانی شد راستی این شرکت ایرانی ها هم بازیش روخش کردن دیگه راحتتر پیدا میشه دیدید بازی ناقص نبود هی میگفتید به من همیشه اعتماد کنید من هیچوقت چیزی به سودتون نباشه نمیگم
این باز یحق امتیاز 10 رو هم داره از گیم اسپات و حقش هم هست بهترین بازی سال بشه یعنی Gears of war ,oblivion و بازیهای PS3 باید جلوی این شاهکار باید بوق بزنن
به هر حال فاینال تموم شد و یه جورایی عشق چندین ساله من تموم شد چه روزهایی عکسهای این بازی رو میدیدم حسرت میخوردم کی میاد حالا اومد تموم شد انگار مثل یک نفس کشیدن بود واقعا عمر انسان کوتاهست خوبه ازش استفاده بهینه کنیم.هر چیزی پایانی داره حتی فاینال فانتزی 12 این م یه روز شروع شد و امروز برای من تموم شد
در کل این دو هفته درس و زندگی و خواب و حتی خوراک هم شده بود فاینال فانتزی 12
میتونم بگم
Bye Final fantَasy XII but your love is in my heart
It was like dream from start to end
در کل پیشنهاد میکنم همه بازیش کنید