Final Fantasy XII

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا اينجا ليست سامون ها(كه توي XII به اسم Esper شناخته ميشه رو اينجا مي زارم)
Belias (Velius) / Final Fantasy Tactics
Chaos / Final Fantasy I
Zelhera (Zarela) / Final Fantasy Tactics
Zeromus / Final Fantasy IV
Hashmal / Final Fantasy Tactics
Ultima (Altima) / Final Fantasy Tactics and Final Fantasy Tactics: Advance
Exodus (Ex-death) / Final Fantasy V
Cuchulainn (Queklain) / Final Fantasy Tactics
Shumihaza / NEW TO FF SERIES
Adramelech / Final Fantasy Tactics
Famfrit / Final Fantasy Tactics: Advance
Mateus (Paramecia) / Final Fantasy Tactics: Advance
Zodiac / Final Fantasy Tactics
اسم هاي توي پرانتز اسم واقعيشون از سري فاينال هاي قبليه مخصوصا FFT كه تو اين بازي اومدن.
حالا MGS (اسمتو نمي دونم) داشتي با كدوم Esper مي جنگيدي؟
من چون تهران نيستم هنوز بازي به دستم نرسيده ولي تا چند روز ديگه ميرسه تا اون موقع هر چي ميتوني در مورد بازي توضيح بده

برو بچ تا حالا 15 ساعت رفتم دوستعزیز من داشتم با Esper اول یعنی bellias میجنگیدم زدمش رفتم جلوتر هر چقد رکه میری جلوتر بازی زیبا تر میشه ولی مبارزات بازی یه خرده سخت شده شاید هم من هنوز بهش عادت نکردم در کل از اولاش معلومه که این بازی برای فهم کامل باید چند بار تا اخرش رفت تا همه ی اسلحه ها و ایتم را خرید اگر میبینید چیز زیادی نمیگم چون میخوام در نقد به طور کبی بنویسم و زیاد وقت ندارم ولی خیلی بازی حال میده
راستی یه خبر این بازی در استرالیا در سال 2007 عرضه میشود

بر وبچ سلام
اومدم تا دوباره تاپی رو بیارم بالا اقا دیروز با یکی از باسهای بازی مجنگیدم خیلی حال داد 20دقیقه فقط داشتم میجنگیدم خیلی هیجان داشت اخر با اخرین قدرتهام زدمش
این بازی اند حاله

نه بابا اسکوار دیگه بخواد هم نمیتونه این نسخه برای نقد برای سایتهای بازی فرستاده شده و فکر نکنم چند نسخه به بازی ضرر به بزنه بگیرید بازی کنید الان من وسطاش هستم 25 ساعت رفتم

به نظر من این بازی یه خدره سخت و طولانی شده چون اصلا گیل ندارید تا به نیازهاتون پاسخ بدید من دیروز فقط کاراکترهامو اپگرید میکردم فکر کنم اینطوری پیش برم تا هفته دیگه تموم بشه

وقتی همینجوری پشت سر هم بازی کنی که لذتش میره که!!

میگم شما تا اینجاییش که رفتی بنظرت داستانش از Ffx قشنگ تره؟(میدونم به هم ربطی ندارن از نظر مقایسه داستان میگم)

اصلا به هم ربطی نداری بیشتر داستان این شماره سیاسی و جنگهای قدیمی از نوع جدید است راستش نمیدونم در باره ی Ivalice چی بگم ولی به نظر من شماره 10 بهتر بود گرچه هر کی از یه جور داستان خوشش میاد
راستی دیروز 2 باس فایت داشتم خیلی خیلی حال داد اصلا این بازی تموم چیزش تنو باس فایت تقریبا 60 درصد بازی رو رفتم فکر کنم انشاالله بزودی تموم میشه میرم برای نقدش
راستی دوست عزیز من معمولا بازیها رو زود تموم میکنم تا الان هم رکوردهای زیادی داشتم مثلا Jak 3 رو یه صبح تا شب یا اویل رو 2 روز و.... پس من اینطوری حال میکنم به طور کلی هم متوجه میشم تازه باید زود تموم کنم چون برای PC تا هفته اینده بازی بارون میشه باید برم سراغ اونا:D

نسخه انگلیش نیست نسخه آمریکا هست :) آخه تو گیم اسپات از 3 تا نسخه حرف زده فکر نکنم فرق چندانی داشته باشن یه نسخه هم هست که داره می یاد نسخه کالکشن اسپشیال اما این نسخه اینطوری که صحبتش تو خیلی سایت ها شده نسخه کامل هست در ضمن این نسخه قرار بوده اخر اکتوبر بیاد که خیلی زودتر اومده چیزی حدود 20 تا 25 روز زودتر اومده در ضمن الان بیشتر بازیهای تو بازار نسخه آمریکا هستن و فکر کنم تو بازار همینی که اومده و همه خریداری کردن و کسی دیگه منتظر نسخه بعدی نمی شینه ;)

نمیدون چرا فلسفه میبافید سه تا ریجن داریم NTSC/Jکه برای ژاپن هست که اکثرا به زبانی ژاپنی است دوم PAl هست که برای اروپا که روی 50 هرتز اجرا میشه و سوم NTSC/Uc هست که روی 60 هرتز اجرا میشه و برای امریکا هست که حدود 80 درصد بازیهایی که شما دارید روی این ریجن اجرا میشه فاینا ل هم اینه حالا زودتر اومده ربطی نداره نسخه کامله میخوان بگیرید میخواین نگرید 20 روز دیگه صبر کنید تا اون موقع ما تمومش کردیم براتون تعریف میکنیم :cheesygri

سلام حسام جان منم گرفتمش و دارم بازی می کنم من زیاد بازی نکردم چون مبارزه هاش نسبت به فاینال 10 سخت تر شدن و وقت می بره در کل تا اینجاش که از بازی راضی بودم و در سطح 10 هم هست ;) به نظر منم بازی باید کامل باشه و بدون کم و کاستی باشه من بازی رو دانلود کردم با حجم 4 گیگ که مشکلی نداره اما فکر کنم مثل فاینال 10 یه نسخه اینترنشنال بیاد که خیلی اضافات داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or