Final Fantasy XII

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه های بی ذوق راستش من تا این تاپیک رو نیارم بالا اروم نمیشم
جون من فاینال داره میاد یه خرده بیان صحبت کنیم یعنی این بازی برای هیچکس ارزشی نداره برای همینه گیمرها ایران ضعیفن چون به بهترین بازی ها و سبک هایی مثل نقش افرینی اصلا اهمیت نمیدن ;)
اما چند روز پیش مجله Paly station یعنی PSMبه این بازی نمره 9.5 از 10 رو داد

خب مگه انتظار داشتی پایینتر بگیره؟:)
راستی تو که داری بازی میکنی بگو چطوریه یکم دلمونو آب کن.معلوم نیست با این مغازه دارایی که تو ساری هستن این بازی تا چند قرن دیگه به دسته ما میرسه:(
بگو ایندفعه دیگه چه نو آوری ای رو کرده؟ گرافیک گیم پلی موسیقی.فقط داستانو نگو که مزه بازی از بین میره:p

خب مگه انتظار داشتی پایینتر بگیره؟:)
راستی تو که داری بازی میکنی بگو چطوریه یکم دلمونو آب کن.معلوم نیست با این مغازه دارایی که تو ساری هستن این بازی تا چند قرن دیگه به دسته ما میرسه:(
بگو ایندفعه دیگه چه نو آوری ای رو کرده؟ گرافیک گیم پلی موسیقی.فقط داستانو نگو که مزه بازی از بین میره:p
خب هنوز نگرفتم فردا انشاالله به دستم میرسه اون موقع شروع میکنم تا از عشقم لذت ببرم
پیش بسوی دنیای فاینال فانتزی 12

آخه تو امضات زده بودی Now Playing منم فکر کردم داری بازیش میکنی:p
ولی خداییش هیچ بازی ای مثل فاینال نمیشه.همه چی داره از هر نظر کامله نمیدونم چرا بین ایرانیا زیاد طرفدار نداره...
البته از یه نظر میشه خوشحال بود که این بازی اینجا محبوب نیست.کلا تو ایران فوق محبوب شدن یه بازی میتونه عواقب وخیمی داشته باشه :cool: نمونش هم مکس پین که با اینکه بازیه خوبی هستن ولی انقدر هر کی اومد گفت مکس پین فلانه مکس پین بهمانه وای عجب بازی ای بود دیگه هر وقت اسم مکس پین رو میشنوم حالت تهوع بهم دست میده:p
کلا میشه گفت اینجا هر بازی به اندازه محبوب شدنش به [...] هم کشیده میشه.:cheesygri

امتیازهایی که تا حالا این بازی گرفته:

4282Final%20Fantasy%20XII.jpg

wow
:cool::love:

البته امین جان این امتیاز ها قدیمیه و فقط برای مجله Psm جدیده بقیه از روی نسخه ژاپنی امتیاز گرفته
این رفیق من گم شده خد اپیدا بشه فردا بازی رو ازش بگیرم البته زیاد فرق نمیکنه این اوکامی 11 ساعت رفتم 30 ساعته خیلی فکریه
ولی فاینال رو عشقه

بروبچ اين فاينال كه MGS گفته بود امروز مياد رو كسي گرفته؟من دارم مي ميرم ديگه هركي گرفته يه توضيح كاملي در موردش بده.من هم FF Tactics و هم Tactics Advance رو دارم يه سري سوال داشتم اگه كسي بازي رو گرفته يا نگرفته فرقي نمي كنه فقط به اينا جواب بده
1.ايني كه ميگن MontBlanc شخصيت FFTA تو XII هست راسته؟
2.هيچ كدوم از شخصيت هاي FFT تو بازي هستن مخصوصا Ramza شخصيت اول FFT ؟
3.واقعا Summon ها توي XII مثل X قابل كنترل نيستن؟

میخوام یه شرج حال از امروز خودم بهتون بدم:صبح تو مدرسه همش تو فکر بودم همه میپرسیدن چی شده میگفتم چی شده اومدم بیرون سوار ماشین شدم پیاده شدم رفتم مغازه دوستم اومد با یه سر تکان دادن جواب مثبت همون موقع یه دست جانانه بهش دادم دی وی دی رو گذاشتم توی دشتگاش دموی اول رو دیدم دیوونه شدم خداحافظی کردم اومدم بیرون موتوری منو ببر خونه فقط سریع ببر رسیدم یارو هی میگفت اقا چیزی شده عجله داری گفتم نه فقط تند برو بازی رو اومدم گذاشتم تو دستگاه تا الان داشتم بازی میکردم تا اخر خوابم داشت میبرد حتی افطار هم درست و حسابی نخوردم سرم الان داره گیج میره
فقط میخوام یه جمله بگم معنی واقعی بازی رو با این تجربه کردم الان هم درصدد هستم تا برم اخرش
بالاخره بعد از ثانیه شماری های طولانی که 3 سال شد فاینال اومد به عشق من پایان داد الان هم بهترین روزهای زندگیم رو دارم میگذرونم این بازی حق امتیاز 10 رو هم داره
این نسخه کامله فقط نسخه دزدی که زودتراومده پس سوال نکنید

من از شادی خریدم ولی جمعه ها باز نیست
کلا من از بچه های سایت نا امید شدم چون هیشکی به این تاپیک محل نمیزاره به قول دوستمون این بازی تو ایران محبوب نباشه بهتره جون مثه بازیهای دیگه خراب میشه در کل گیمرهای حرفه این بازی رو میفهمن در کل سبک Rpg برای همه نیست دیروز تو مغازه دوستم هر کی میمومد میدید فاینال اومده حرفه ای شون میخریدن بعضی ها میگفتن فاینال فانتزی چیه منم میگفتم بلند شو برو بیرون اقا :)
الان میخوام برم بشینم بازی کنم تا شب عشق است فاینال فانتزی 12

راستش من شخصیتی از Tactics ندیدم چون بازی نکردم دوم سامونها رودرحال جنگ با اولیش هستم برای ازاد کردن چون بازی یه خرده سخت شده پدر در میاره
راستی پول یعنی گیل انقدر در این شماره حیاتیه یعنی نصفه اپگریدها به گیل وابسته است تازه خیلی کم پیدا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or