Final Fantasy XII

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک باکس شات بسیار بسیار زیبا اومده که باید ببینید خیلی خوشگله
459841_26658_front.jpg

برو بچ فقط 40 روز به پایان انتظار 3 ساله مونده یه خرده تاپیک رو گرم کنید
گیم اسپات اطلاعات جالبی در این لینک در باره بازی داده بخونید الان وقت ترجمه ندارم چون تحریریه کار داره
http://www.gamespot.com/events/tgs2006/story.html?sid=6158485&pid=459841&tag=top_stories;title;4
نوشته نسخه انگلیسی چند تا دموی بیشتر نسخه ژاپنی داره در کل نوشته نسخه انگلیسی بهتر از نسخه انگلیسی است حتما بخونیدش

و یک کار خوب دیگر از گیم اسپات
FINAL FANTASY XII ENGLISH VERSION HANDS-ON
http://www.gamespot.com/ps2/rpg/finalfantasy12/news.html?sid=6159004&tag=topslot;action;1
حتما بخونیدش اطلاعات توپی در باره ی گیم پلی نوشته و ازش خیلی تعریف کرده بهتون قول میدم این بازی بالای 9.2 از گیم اسپات بگیره میگید نه تا 1 ماه دیگه صبر کنید

انگا رفقط من تو این تاپیک پست میدم امروز تاپیک احسان جان رو دیدم
حالا میخوام نظر ما را در مورد چند چیز بپرسم
ایا این بازی میتونه توی سری فاینال فنتزی به بهترین تبدیل بشه؟به نظر این بازی میتونه خودش رو اندازه شماره 7و 8 و 10 مطرح کنه
دوم امتیازش از گیم اسپات چند میشه؟به نظر 9.6 رو میگیره
سوم فقط 29 روز دیگه مونده چقدر شما بی ذوقید

به نظرم میتونه بالاتر از شماره 10 قرار بگیره ولی هنوز هم از نظر طرفدارها شماره 7 بهترین نسخه از این سری هستش و بعد هم 8 . هر چند باید به این هم توجه کرد که FF12 تنها بازی FF هست که تونسته امتیاز کامل از فامیتسو بگیره . البته من بعضی جاها دیدم از سیستم مبارزات جدید بازی انتقاد میکنن حالا من نسخه ژاپنی بازی رو ندیدم ولی باید صبر کرد . ولی قطعا این بازی بهترین بازی امسال PS2 خواهد بود و شاید حتی بهترین بازی تمام عمر این کنسول و همینطور یکی از دو سه بازی برتر امسال
در مورد امتیاز هم حدس من اینه
Gameplay 9
Graphics 10
Sound 9
Value 10
Reviewer's Tilt 10
البته به نظرم باید توقعات رو پایین آورد چون تو این دوره زمونه گیم اسپات به کمتر بازی از این امتیازها میده ! مگه این که دیگه خیلی شاهکار باشه

البته با توجه به وجود xbox360وps3 نمی تونیم توقع گرافیکی بالا رو از square داشته باشیم هر چند در این یکی دو سال اخیر در گیم پلی بازی ها مشکلات بسیاری بوده مثل valkyrie profile2 و ffxii ولی به نظر من می توان به بهتر شدن سبک بازی ها بود که بهترین ff به نظر من ffx بوده امیدوار بود

پست الکی چیه مرد مومن! :mad: نسخه ای که برای reviewer ها فرستاده شده درز کرده به اینترنت. حتی تو فروم gamefaqs هم دارن راجبش صحبت میکنن.
دانلود خودم هم تا فردا تموم میشه. :cheesygri

راست میگه لینکش اومده تو نت.منم دیدم.
Torrent LINK

from the info file

FINAL FANTASY XII - SQUARE ENIX
USA NTSC PS2 DVD
65 X 50MB
RELEASE: 10/01/2006
RETAIL: 10/31/2006

THIS IS THE FINAL VERSION OF THE GAME.
(NOT A RETAIL PRESS THOUGH)

IT IS INTERNAL BECAUSE THE "SCENE" IS SO COOL
THAT A GROUP WILL DUPE WITH RETAIL AND CALL
IT A "PROPER" JUST CAUSE A COUPLE DATES &
BYTES MAY BE DIFFERENT. THEN AGAIN GROUPS
KNOW NOTHING OF HOW GAMES ARE MADE. THEY ARE
JUST THERE FOR THEIR SKILLED ISO RIPPING
SKILLZ. YOU WILL BE ABLE TO USE ANY SAVES,
CHEAT DEVICES, ETC. WITH THIS GAME BECAUSE
EVENTHOUGH RETAIL WILL HAVE MINOR FILE
DIFFERENCES, THIS IS THE FINAL VERSION
AND EXACT SAME GAME.

ENJOY THIS GAME A LITTLE LESS THAN A MONTH
BEFORE RETAIL.

آخرین ویرایش:
فقط یه سوالی من کمی قاطی کردم یعنی این ورژن نهایی بازی است جون مادرتون بگید دارم دق میکنم از اون دوستمون هم معذرت میخوام
اگر کسی دانلود کرده حاضر بالای 20 تومن پاش پول بدم دوست دارم همین الان بازی کنم جون مادرتون بگین
البته چرا 3 گیگ هست خیلی کمه حداقل بازیش به نظر من 4 گیگ باید باشه
اگر درست باشه به قول باز یOkami :god answer to my prayers
اگر بتونیم الان بازی کنیم خیلی خوبه چون 1 ماه دیگه هم دیره هم موقع خوبی نیست تو امتحانها نیم ترمه
البته به نظر من زودتر برسه دستم بهتره چون منم Reviewer هستم مطمعن باشید بزرگترین نقد و بررسی تاریخ رو برای این بازی مینویسم
راستی Scarface هم تورنت اومده بود .
Final FAntsy is comming by all force

آخرین ویرایش:
مژده مژده
فاینال فانتزی 12 روز پنجشنبه در بازار خواهد بود برای تهیه این بازی بیان مغازه شادی
وعده ما پنجشنبه ساعت 1 مغازه شادی
انتظار تموم شد فاینال اومد من مطمعن بهترین بازی امسال هست یعنی Gears of war بازیهای PS3 جلوش سوسکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or