Final Fantasy XII

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

ببخشيد من اين سوال رو اينجا مطرح ميكنم

من تاحالا فاينال بازي نكردم ، اگه خدا قسمت كنه ميخوام شروع كنم :biggrin1:
كدوم شماره رو بگيرم ؟

چون داستاناش ربطی به هم نداره بنابراین اگه گرافیک بازی برات مهم نیست اول ff7 یا ff8 رو بازی کن. البته همین ff12 هم خیلی قشنگه ولی نسبت به سری های قبلیش یکم سخت تر شده!

چرا شایعه میکنید ps2 سه تا داره 9 برای ps1 هست اگر میخواید تاریخچه فاینال رو بخونید به نقد فاینال فانتزی 12 مراجعه کنید من بازی توی 60 ساعت با لول 50 تموم کردم همه کاراکترهام لولاشون 50 بود.بازی 20 ساعت اولش خیلی سخته بقیه اش اسون میشه پول که کم میاد ولی اخرش من اضافه هم می اوردم امروز حدود 2 ماه که این بازی رو من تموم کردم

منم بازی رو تو 70 ساعت با لول 60 تموم کردم
البته جناب mgs با نقد بسيار زيباشون در مورد اين بازی نشون ميده که ايشون آخره فاينال و بازی سبک ارپی جی هستند
ولی من هر چی جلوتر ميرفتم بازی برام سخت تر ميشد

راستی شماها از کدام شخصيت پارتی بيشتر خوشتن ميومد
من با Balthier خيلی حال کردم هر وقت شليک ميکرد آدم عشق ميکرد:cool:

البته متأسفانه يه بدی بازی اين بود که وقتی تموم ميشه نميشه دمو های فوق الاده بازی را از دوباره نگاه کرد
دمو هايی که واقعاً تو هيچ بازيه ديگه ای نميشه پيدا کرد

البته اقا محسن شما نسبت به لطف داریدمن تو بازی بیشتر از basch خوشم اومد یک war hammer داده بودم بهش موقع یکه critical میزد یه صدایی می داد که تصویر میلرزید بووووووممممم

مگه دارین رکورد می زنین میگین تو فلان ساعت تموم کردم :cheesygri من سعی می کنم از بازی لذت ببرم تا حالا یکی Optional Esper گرفتم کسی تونسته همه رو بگیره ؟ تازه بازی اینقدر گستردس که شما میگین با لول 50 رفتم چیزی نیست چون مثلا هیولا های قبل از رسیدن به اسپر آخر یعنی Zodiac همه لول 80 به بالان...
با نقد هم موافقم البته یکی دو مورد تو معرفی تاریخچه FF و معرفی اسپر ها اشتباه داشت و البته چند تام غلط املایی;)
در مورد شخصیت هم فقط Basch که با Sword و Shield استیل خاصی داشت بقیه قیافشون به هرچی می خوره غیر از جنگ جو ! ولی کلا FFXII در مورد شخصیت پردازی ضعیفه و به پای FFX نمی رسه وگرنه شخصیت فقط اواتور من یعنی Auron . یادش بخیر اونقدر قویش کرده بودم با هر ضربش 99999 تا HP کم می کرد...

:confused: واسه کشتن خب باید از دستور Attack استفاده کنی دیگه بعد وایسی خط Action Time که کنار اسم شخصیت میاد پر شه تا حمله کنه البته چون شمشیر داری باید فاصلتو با دشمن نزدیک کنی

سلام
من یک سوال دارم سال پیش یکی از فاینال 9 یا10 گرفته بودم
رو در رو هم میجنگیدن یکی من میزدم یکی اون این فاینال فانتزی هم همین جوریه؟

سلام
من یک سوال دارم سال پیش یکی از فاینال 9 یا10 گرفته بودم
رو در رو هم میجنگیدن یکی من میزدم یکی اون این فاینال فانتزی هم همین جوریه؟
یکی من میزدم یکی اون یعنی چی;) به این نوع آر پی جی میگن Turn Base , اینم یجورایی همون جوره ولی بصورت اکتیوه یعنی همه شخصیتا نوبت می گیرن هر شخصیت واسه خودش خط Action Time داره هر وقت این خط برای شخصیت مورد نظر پر بشه فرمانو اجرا می کنه حالا بستگی به سرعت داره اگه واسه همه شخصیت ها حتی دشمن ها باهم پر بشه که همه همزمان حمله می کنن اینم در کل یجور نوبتیه

ولی شیوه مبارزاتش خیلی بده... کاش مثل پرنس فن بلد بود!
من که با این سبک حال میکنم بنظرم هرکی از سبک Turn Based RPG خوشش نمیاد اصلا نباید سراغ FF بره چون همه نسخه هاش نوبتی هستن(البته فقط نسخه های مستقل مثل X , VII ,XII با چند تا نسخه اضافش)

یکی من میزدم یکی اون یعنی چی;) به این نوع آر پی جی میگن Turn Base , اینم یجورایی همون جوره ولی بصورت اکتیوه یعنی همه شخصیتا نوبت می گیرن هر شخصیت واسه خودش خط Action Time داره هر وقت این خط برای شخصیت مورد نظر پر بشه فرمانو اجرا می کنه حالا بستگی به سرعت داره اگه واسه همه شخصیت ها حتی دشمن ها باهم پر بشه که همه همزمان حمله می کنن اینم در کل یجور نوبتیه
شرمنده نمیدونستم
یک سوال FF چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or